Коментари - Ердоган: Франция да не ни търси за помощ срещу терористи | Днес.dir.bg

Ердоган: Франция да не ни търси за помощ срещу терористи

Ердоган изрази надежда французите да не поискат помощта на Турция, когато Франция се напълни с терористи, след като бъдат насърчени от френската политика.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Франция да не ни търси за помощ срещу терористи | Днес.dir.bg

Коментари

Преди няколко години, когато се видя, че при условията на демокрация в Турция, прокюрдските партии печелят все повече гласове, а Ердоган рискуваше да загуби възможността за съставяне на правителство заради тях, той започнал войната и чистките срещу кюрдите, нарушавайки примирието с ПКК. Сега, все още кюрдите се борят за самостоятелна държава, било в Сирия, било в Ирак и насочват главно там своите усилия. Ако предположим, че Ердоган постигне всички свои цели и осуети всички опити за кюрдска държава, тогава десетките милиони кюрди в и извън Турция, нямайки друга форма на борба, ще започнат отново атентатите в страната. При това с още по-голяма свирепост, тъй като има за какво да отвръщат, след толкова кланета и чистки от страна на ердоганска Турция. И омагьосаният кръг на растящата нестабилност ще продължава, до голямата експлозия, когато се появи възможност. За мен, и за повечето съседи на Турция (и не само), истинският и най-опасен терорист остава турският диктатор, тъй като няма в историята по-голям шантаж от този с бежанците и мигрантите от Турция към Европа.

никоъ не може да спре султан ердоган,франсузите искат воъната да продıлжи,за 2 месеса африн падна,измислиси много(ще има партизанска воъна,ще стане като виетнам,ще има кüрдистан и други ) измислиси.деъствително какво се получава ,кıдето стıпне аскера има мир.северна сирия вече е спокоъно,сега остава северен ирак да се очисти от пкк.

този да внимава от към задника че там го дебнат Кюрдите . С подкрепа от САЩ тази война може да се точи с векове и да изсмуква икомиката на Турция .

Падишахът е сериозен и ..пак ще стигне до Виена!?

и разправяте каквото си знаете? Французите искат само да има мирно разрешение ъна конфликта. Големите съдии на света в България веднага започнаха да търсят под вола теле! Става дума за мир, какво се развихряте?

А когато Асад им предложи широка автономия, ония мангали там - какво отговориха ?

на мира минус? Колко фашисти пишат тук? Или е хубаво да се убиват и деца? Срамувам се за вас!

Османският султанат трябва окончателно да бъде унищожен.

hяма "oсмански cултанат"- беше ликвидиран още през 1922 година от Mустафа Kемал Aтаюрк.

Това само...Бащицата може са го каже !?

Франция от 1860 до 1962 година е станала причина за гибелта на над 1,5 милиона алжирци , над 2,5 милиона прокудени алжирци и над 6 хиляди изгорени населени места . Белите европейци имат най голяма вина за човешките нещастия в света . Франция е участничка в човекоубийствената война във Виетнам, Руанда и сега с двуличната политика на неопитният Макрон подкрепя тероризма в Сирия.

Турция също не е уредила сметките със своето мръсно и кърваво минало. Тогава какво се пеняви Доги?

И то много много кърваво и мръсно минало

Е добре де няма да ви търси,обаче и вие да не търсите Франция и останалите западни държави за каквото и да било и да престанете да ги врънкате за да ви приемат в ЕС. Изтегляне на инвестициите на западните държави от Турция и тая измислена държава да фалира.

Tази глупост я пишете под редица. гледаите си вашата копанка, не я мислете Tурция - 15 икономика на Cвета и независима. измислена ти е глават и държавата в която живееш цървуле.

Че то и турция още не е уредила сметките си със своето кърваво и мракобесно минало.

главните герой на дира всеки ден -Путака, Доги и Ким. Това ги интересува. Нормални теми - нъц!

в европата ако те ,,колят,, без възгласи ,,аллах акбар,, не са терористи...!!! ако ядът ,,сърцата,, на противниците си с вдигната ръка със знака ,,в,, също...!!! ако зад тях стоят стари ,,колониални,, държави скъсали с това минало но със задморски ,,територии,,...също не са терористи...!!! ако мразят неверниците и руснаците ...също не са терористи...!!! ,,гадни кучета но наши кучета...,,!!!

Новата и демократична българска политическа класа под влиянието на САЩ узакони Турска партия, който влезе в парламента и кове законите на България. Това е венец на Турското разузнаване.Двама премиери ходиха на крак в Турция да се извиняват за възродителен процес с убити 3 турци. От 140 г. извини ли се Турция за хлядите жени и деца, зверски изклани в Батак и Перущица ? Продажните и алчни русофоби нарязаха ракетите , ликвидираха армията и икономиката и сега сме с гол задник. Не е казъл Ердоган и не е скочил за 1 час на Дунава.Ще го спираме с бояджийски стълби

все другите ви серат в гащите бе комуняга, та нали вашите дрОгаре ги направиха тия неща дето си ги написал!

Като гледах срещата във Варна и си казвах, това ли са управниците на Европа...жалки и смешни старчоци, а не онези стожери като Геншер, Кол и цялата машина европейци имащи глави на раменете си, а не пияни и кухи лейки! Единствено Ердоган беше политика знаещ какво иска и как да го постигне!

Наближава времето когато пак ще ни наричат гяури, благодарение на 30 годишната сеч на нашата армияи и противопоставянето ни срещу нашата освободителка Русия! Това беше целта на ЕС и Америка!

Не знам дали помниш, но станахме натовци по времето на агента гоце... Мога също да ти разкажа защо станишев и гоце се скараха и втория се изу като и си направи своя партия

Начи ако Франция е с толкова мръсно и кърваво минало, то Турция са истински шампиони в тоя смисъл. Каква наглост само точно тоя сульо да коментира така.

Навремето ген.Еврен казва на Т.Живков- Няма да ви пускаме през Босфора. Бай Тошо му заявил, ще разширим Босфора с 2 ракети и пак ще минем. Но зад Живков имаше яка армия и Варшавски договор. Само от Трета армия на турците им трепереха задниците от страх

Стига с тоя фатмашки фолклор! Повечето сме хоили в казармата и знаем каква беше ролята на БНА! Пишете смислени коментари, стига с тия опорни точки!

Tази твоя приказка измислена е толкова пошла и мирзлива лъжа че нема на къде ?!? Tи сериозно ли вярваш на това което си написал или си го слушал в селската ви кръчма от познавачи - чобани - другари на другаря "овчарчето калитко" ? Eто ти на: бисери от твоя любим "другарке и дрогаре" - комунизъма - "соцялизъма" : "Откривам новия завод за вело за вело Абе за колелета! "Че как да не успее Русия с нейните природни богатства, те имат повече залежи от Менделеевата таблица" "Милицията принадлежи на народа и народът принадлежи на милицията." Ние трябва да направим коренен поврат, на зш0 градуса. Добър журналист е тоя, който пише не това, което се говори, а това, което трябва. До 9. ІХ. 19ч4 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!

на Ердоган, такъв президент ни трябва, да се грижи за родината си и за своите поданици, ама че бил в НАТО това не го не го касае пред интереса на родината му!

Не президент, а министър председател. Ние не сме президентска република и ток президента има само представителни функции и никаква реална власт.

Във варна Тайип опъна и ББ и Юнкер...ха ха хаГепи паричките и файро. Дали мигрантите са 3 млн. или 300 000 кой ще ги изброи. Трепе американските кюрди и вкарва сирийци с турски паспорти, които заселва. На практика с парите на дъртата блудница Европа прави етническо прочистване

Aбсолютни, ама абсолютни глупости си написал. Hад 3,5 милона са само Cирииските бежанци в Tурция + африканци, пакистанци и бангладеши стaват над 4 милиона. Hе сме ги канили ние, но за съжаление Tурция една от главните бежански дестинации на пътя за европа и западния икономически мощен Cвят. и тези пари не се пpевеждат към турската хазна ами чрез червен кръст и червен полумесец се разпределят по нуждите на бежанците в лагерите. Mежду другото от тези обещани през 2013 година 3 милиaрда Eвра, до днеска са преведени само 800 милиона !!! B същия период Tурция изxарчи над 35 милиaрда долара хранеики и послоняваики бежанците от цял Cвят.

Появи ли се някъде нещо, което се нарича СДС нищо добро не чакай - следва разруха, разврат и канибализъм. Ей на, виж нашето СДС - оглозгаха държавата.

Тюрлю гювеча вече е забрЪкан.

Абе ти сигурно си прав, ама се чудя защо не пишат за договора между Германия и Америка за колите. Вчера прочетох статия по зап. сайт на тази тема и мога да ти кажа, че не изглежда добре този договор за германците. Америка си е намерила дойна крава наречена ЕУ- 300 000 коли Фолксваген дисел са паркирани в Америката и тъпите германци са казали че ще ги подобрят. Ако не спазят това условие от договора ще има големи глоби. Та икономиката на ЕУ съвсем не е здрава- онези със специфичните носове са намерили цаката на разсипията на ЕУ.

От собствен опит знаем, че аврибиатурата СДС, където и каквато да е по света, олицетворява мръсници.

по-мръсно от червените парцали няма и тук има доста такива все още

Като успееш да станеш 8/8, тогава се изказвай. Сега още си малък

Доживяхме "ориенталски диктатор" да дава наклон на курса на ЕС. На по-следващите избори в БГ, ще гласувам за Ердоган.

Султане,те франсетата са производители. Имат си вътрешно производство на такива.

Kоя е пък тази франция? Kои е този макарон? Bинаги се завират там където не им е работа, и винаги остават в средата на нищото! Mакрон и тои да се направи на важен и изпъкне с нещо пред световната аудитория. Kлоуни, щели да модераторстват между "пкк" и Tурция! Tурция с терористи не преговаря .. вече! YPG, YPS, HPG, SDF = PKK, всичко е "пкк" и всите са терористи от едно котило с различни имена.

Франция е това селски дебил което твоето долно нанагорнище няма как да види но ми е много смешно когато тази дебилна селска маса храчи с/у хора които не познава а само каквото им нареди партията....А БЕ СЕЛСКИ КРЕТЕНИ,ПКК Е КОМУНИСТИЧЕСКА ФРАКЦИЯ АКО НЕ СА ВИ КАЗАЛИ И В СЛУЧАЯ ХРАЧИТЕ С/У САМИТЕ ВАС:))))))))))))))

"Франция - това e селски дебил" - съгласен съм. Tова че съм от "долно нагорнище" не съм съгласен! Oт "нагорно нагорнище" съм. A това че "пкк" беше комунистическа фракция е също вярно, както така и че са вече "терористични организации - проект" и служат като маша в ръцете на империaлистическите държави ,като Cащ, Aнглия, Франция и Pусия (същото важи и за Aл-каеда - деаш, идил - IS). Hяма значение, достатъчно патихме от тероризъм и вече ножът oпря до кокъла и те да му мислят!

че то и сега е препълнено.

А бат'Ердо ще ли поиска помощ от Франция, ако му се подпали задника? И какъв трябва да е отговора на французите?

Oтговорче: никога не сме искали помощ от тези несериозни бивши колонисти и няма да искаме! Hад чедиредесет години водиме ожесточена воина с терористи от ултра леви движения - марксисти, сепаратисти, също така и ултра изкуфели и краино фанатизирани религиозни фанатици. Bинаги сме били сами срещу всичките терористи, които наи-безечливо се поддържат от "уж" "партниори" и "приятелско" настроени страни! Tерористолюбците - жалки сте!!! Hяма да успеете да съборите или разделите Tурция!

като ти гледам правописа си явно от "другарите от малцинствената група" приети да учат с партиен билет......ама ей го на къде е Босфора бе резняк,чий го крепиш тук още???

Педерастче, отговорчета ли даваш, сладур със сладурат ти. Сами ше си паднете, не бери грижа..

той си иска и получава помощ от Русия...

Коментари - Ердоган: Франция да не ни търси за помощ срещу терористи | Днес.dir.bg

Ердоган: Франция да не ни търси за помощ срещу терористи

Ердоган изрази надежда французите да не поискат помощта на Турция, когато Франция се напълни с терористи, след като бъдат насърчени от френската политика.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Франция да не ни търси за помощ срещу терористи | Днес.dir.bg

Коментари

Преди няколко години, когато се видя, че при условията на демокрация в Турция, прокюрдските партии печелят все повече гласове, а Ердоган рискуваше да загуби възможността за съставяне на правителство заради тях, той започнал войната и чистките срещу кюрдите, нарушавайки примирието с ПКК. Сега, все още кюрдите се борят за самостоятелна държава, било в Сирия, било в Ирак и насочват главно там своите усилия. Ако предположим, че Ердоган постигне всички свои цели и осуети всички опити за кюрдска държава, тогава десетките милиони кюрди в и извън Турция, нямайки друга форма на борба, ще започнат отново атентатите в страната. При това с още по-голяма свирепост, тъй като има за какво да отвръщат, след толкова кланета и чистки от страна на ердоганска Турция. И омагьосаният кръг на растящата нестабилност ще продължава, до голямата експлозия, когато се появи възможност. За мен, и за повечето съседи на Турция (и не само), истинският и най-опасен терорист остава турският диктатор, тъй като няма в историята по-голям шантаж от този с бежанците и мигрантите от Турция към Европа.

никоъ не може да спре султан ердоган,франсузите искат воъната да продıлжи,за 2 месеса африн падна,измислиси много(ще има партизанска воъна,ще стане като виетнам,ще има кüрдистан и други ) измислиси.деъствително какво се получава ,кıдето стıпне аскера има мир.северна сирия вече е спокоъно,сега остава северен ирак да се очисти от пкк.

този да внимава от към задника че там го дебнат Кюрдите . С подкрепа от САЩ тази война може да се точи с векове и да изсмуква икомиката на Турция .

Падишахът е сериозен и ..пак ще стигне до Виена!?

и разправяте каквото си знаете? Французите искат само да има мирно разрешение ъна конфликта. Големите съдии на света в България веднага започнаха да търсят под вола теле! Става дума за мир, какво се развихряте?

А когато Асад им предложи широка автономия, ония мангали там - какво отговориха ?

на мира минус? Колко фашисти пишат тук? Или е хубаво да се убиват и деца? Срамувам се за вас!

Османският султанат трябва окончателно да бъде унищожен.

hяма "oсмански cултанат"- беше ликвидиран още през 1922 година от Mустафа Kемал Aтаюрк.

Това само...Бащицата може са го каже !?

Франция от 1860 до 1962 година е станала причина за гибелта на над 1,5 милиона алжирци , над 2,5 милиона прокудени алжирци и над 6 хиляди изгорени населени места . Белите европейци имат най голяма вина за човешките нещастия в света . Франция е участничка в човекоубийствената война във Виетнам, Руанда и сега с двуличната политика на неопитният Макрон подкрепя тероризма в Сирия.

Турция също не е уредила сметките със своето мръсно и кърваво минало. Тогава какво се пеняви Доги?

И то много много кърваво и мръсно минало

Е добре де няма да ви търси,обаче и вие да не търсите Франция и останалите западни държави за каквото и да било и да престанете да ги врънкате за да ви приемат в ЕС. Изтегляне на инвестициите на западните държави от Турция и тая измислена държава да фалира.

Tази глупост я пишете под редица. гледаите си вашата копанка, не я мислете Tурция - 15 икономика на Cвета и независима. измислена ти е глават и държавата в която живееш цървуле.

Че то и турция още не е уредила сметките си със своето кърваво и мракобесно минало.

главните герой на дира всеки ден -Путака, Доги и Ким. Това ги интересува. Нормални теми - нъц!

в европата ако те ,,колят,, без възгласи ,,аллах акбар,, не са терористи...!!! ако ядът ,,сърцата,, на противниците си с вдигната ръка със знака ,,в,, също...!!! ако зад тях стоят стари ,,колониални,, държави скъсали с това минало но със задморски ,,територии,,...също не са терористи...!!! ако мразят неверниците и руснаците ...също не са терористи...!!! ,,гадни кучета но наши кучета...,,!!!

Новата и демократична българска политическа класа под влиянието на САЩ узакони Турска партия, който влезе в парламента и кове законите на България. Това е венец на Турското разузнаване.Двама премиери ходиха на крак в Турция да се извиняват за възродителен процес с убити 3 турци. От 140 г. извини ли се Турция за хлядите жени и деца, зверски изклани в Батак и Перущица ? Продажните и алчни русофоби нарязаха ракетите , ликвидираха армията и икономиката и сега сме с гол задник. Не е казъл Ердоган и не е скочил за 1 час на Дунава.Ще го спираме с бояджийски стълби

все другите ви серат в гащите бе комуняга, та нали вашите дрОгаре ги направиха тия неща дето си ги написал!

Като гледах срещата във Варна и си казвах, това ли са управниците на Европа...жалки и смешни старчоци, а не онези стожери като Геншер, Кол и цялата машина европейци имащи глави на раменете си, а не пияни и кухи лейки! Единствено Ердоган беше политика знаещ какво иска и как да го постигне!

Наближава времето когато пак ще ни наричат гяури, благодарение на 30 годишната сеч на нашата армияи и противопоставянето ни срещу нашата освободителка Русия! Това беше целта на ЕС и Америка!

Не знам дали помниш, но станахме натовци по времето на агента гоце... Мога също да ти разкажа защо станишев и гоце се скараха и втория се изу като и си направи своя партия

Начи ако Франция е с толкова мръсно и кърваво минало, то Турция са истински шампиони в тоя смисъл. Каква наглост само точно тоя сульо да коментира така.

Навремето ген.Еврен казва на Т.Живков- Няма да ви пускаме през Босфора. Бай Тошо му заявил, ще разширим Босфора с 2 ракети и пак ще минем. Но зад Живков имаше яка армия и Варшавски договор. Само от Трета армия на турците им трепереха задниците от страх

Стига с тоя фатмашки фолклор! Повечето сме хоили в казармата и знаем каква беше ролята на БНА! Пишете смислени коментари, стига с тия опорни точки!

Tази твоя приказка измислена е толкова пошла и мирзлива лъжа че нема на къде ?!? Tи сериозно ли вярваш на това което си написал или си го слушал в селската ви кръчма от познавачи - чобани - другари на другаря "овчарчето калитко" ? Eто ти на: бисери от твоя любим "другарке и дрогаре" - комунизъма - "соцялизъма" : "Откривам новия завод за вело за вело Абе за колелета! "Че как да не успее Русия с нейните природни богатства, те имат повече залежи от Менделеевата таблица" "Милицията принадлежи на народа и народът принадлежи на милицията." Ние трябва да направим коренен поврат, на зш0 градуса. Добър журналист е тоя, който пише не това, което се говори, а това, което трябва. До 9. ІХ. 19ч4 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!

на Ердоган, такъв президент ни трябва, да се грижи за родината си и за своите поданици, ама че бил в НАТО това не го не го касае пред интереса на родината му!

Не президент, а министър председател. Ние не сме президентска република и ток президента има само представителни функции и никаква реална власт.

Във варна Тайип опъна и ББ и Юнкер...ха ха хаГепи паричките и файро. Дали мигрантите са 3 млн. или 300 000 кой ще ги изброи. Трепе американските кюрди и вкарва сирийци с турски паспорти, които заселва. На практика с парите на дъртата блудница Европа прави етническо прочистване

Aбсолютни, ама абсолютни глупости си написал. Hад 3,5 милона са само Cирииските бежанци в Tурция + африканци, пакистанци и бангладеши стaват над 4 милиона. Hе сме ги канили ние, но за съжаление Tурция една от главните бежански дестинации на пътя за европа и западния икономически мощен Cвят. и тези пари не се пpевеждат към турската хазна ами чрез червен кръст и червен полумесец се разпределят по нуждите на бежанците в лагерите. Mежду другото от тези обещани през 2013 година 3 милиaрда Eвра, до днеска са преведени само 800 милиона !!! B същия период Tурция изxарчи над 35 милиaрда долара хранеики и послоняваики бежанците от цял Cвят.

Появи ли се някъде нещо, което се нарича СДС нищо добро не чакай - следва разруха, разврат и канибализъм. Ей на, виж нашето СДС - оглозгаха държавата.

Тюрлю гювеча вече е забрЪкан.

Абе ти сигурно си прав, ама се чудя защо не пишат за договора между Германия и Америка за колите. Вчера прочетох статия по зап. сайт на тази тема и мога да ти кажа, че не изглежда добре този договор за германците. Америка си е намерила дойна крава наречена ЕУ- 300 000 коли Фолксваген дисел са паркирани в Америката и тъпите германци са казали че ще ги подобрят. Ако не спазят това условие от договора ще има големи глоби. Та икономиката на ЕУ съвсем не е здрава- онези със специфичните носове са намерили цаката на разсипията на ЕУ.

От собствен опит знаем, че аврибиатурата СДС, където и каквато да е по света, олицетворява мръсници.

по-мръсно от червените парцали няма и тук има доста такива все още

Като успееш да станеш 8/8, тогава се изказвай. Сега още си малък

Доживяхме "ориенталски диктатор" да дава наклон на курса на ЕС. На по-следващите избори в БГ, ще гласувам за Ердоган.

Султане,те франсетата са производители. Имат си вътрешно производство на такива.

Kоя е пък тази франция? Kои е този макарон? Bинаги се завират там където не им е работа, и винаги остават в средата на нищото! Mакрон и тои да се направи на важен и изпъкне с нещо пред световната аудитория. Kлоуни, щели да модераторстват между "пкк" и Tурция! Tурция с терористи не преговаря .. вече! YPG, YPS, HPG, SDF = PKK, всичко е "пкк" и всите са терористи от едно котило с различни имена.

Франция е това селски дебил което твоето долно нанагорнище няма как да види но ми е много смешно когато тази дебилна селска маса храчи с/у хора които не познава а само каквото им нареди партията....А БЕ СЕЛСКИ КРЕТЕНИ,ПКК Е КОМУНИСТИЧЕСКА ФРАКЦИЯ АКО НЕ СА ВИ КАЗАЛИ И В СЛУЧАЯ ХРАЧИТЕ С/У САМИТЕ ВАС:))))))))))))))

"Франция - това e селски дебил" - съгласен съм. Tова че съм от "долно нагорнище" не съм съгласен! Oт "нагорно нагорнище" съм. A това че "пкк" беше комунистическа фракция е също вярно, както така и че са вече "терористични организации - проект" и служат като маша в ръцете на империaлистическите държави ,като Cащ, Aнглия, Франция и Pусия (същото важи и за Aл-каеда - деаш, идил - IS). Hяма значение, достатъчно патихме от тероризъм и вече ножът oпря до кокъла и те да му мислят!

че то и сега е препълнено.

А бат'Ердо ще ли поиска помощ от Франция, ако му се подпали задника? И какъв трябва да е отговора на французите?

Oтговорче: никога не сме искали помощ от тези несериозни бивши колонисти и няма да искаме! Hад чедиредесет години водиме ожесточена воина с терористи от ултра леви движения - марксисти, сепаратисти, също така и ултра изкуфели и краино фанатизирани религиозни фанатици. Bинаги сме били сами срещу всичките терористи, които наи-безечливо се поддържат от "уж" "партниори" и "приятелско" настроени страни! Tерористолюбците - жалки сте!!! Hяма да успеете да съборите или разделите Tурция!

като ти гледам правописа си явно от "другарите от малцинствената група" приети да учат с партиен билет......ама ей го на къде е Босфора бе резняк,чий го крепиш тук още???

Педерастче, отговорчета ли даваш, сладур със сладурат ти. Сами ше си паднете, не бери грижа..

той си иска и получава помощ от Русия...