Стотици хиляди участваха е екопротести заради СОР21

Стотици хиляди хора по цял свят призоваха вчера за твърди ангажименти срещу глобалното затопляне, в навечерието на международната конференция за климата в Париж

Обратно в новината

Коментари - Стотици хиляди участваха е екопротести заради СОР21 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е да, близките до властта са много хиляди, не произвеждат нищо, но смучат евро, национални всякакви бюджетни пари. Абе мръсни крадци, обаче се кръщават бенефициенти по проекти!

Къде е наш Петя Блъсков сега да им напише една поръчкова статийка и да ги сложи на мястото им тез Боси , разглезени и платени западняци ?! А Витоша-ски ко ша праят сегиш...? Ай да му се не види...

климата си е зел сериозна бележка и обещава да се поправи

Вече сме на ръба на унищожението на живите организми по земята.Всеки час от света изчезват стотици видове животни и растителни видове.Човечеството се изроди и само се унищожава.В най-скоро време трябва да се престане да се изсичат горите, да се премине на използване на по-чист вид енергия и да се забрани изгарянето на нефтените горива.Хората трябва да се качат на велосипеди, да се спре безогледното използване на хербициди и пестициди и да се използват масово естествени торове.Достътъчни печалби натрупаха златевци и делчевци.

Ами почвай. Качвай се на велосипеда, ори с волове и престани да философстваш. И като е по-студена годината мри от глад и си яди топките. А и не забравяй да подариш витамините си на бежанците, защото при арабите щяло да става по-топло и искали да намалим площта на нивите и да садим дървета за да могат да се насладят на пустинята.

С обувки, песни и картинки ИД няма да победят. Може само с БОЙ. Изхвърлиха си старите обувки, и веднага голяма новина. Журналя.

искаш да кажеш, че с изсичане на горите и унищожаването на природата ще се справят с ИД, така ли!? да ви се чуди човек на олигофренията на повечето от вас тука ...

Студен ядрен синтез!? Вече е в производство. По чиста енергия само всевишния може да достави. И КО ОТ ТУЙ?

Къде е в производство студения ядрен синтез?

Защо студен като си имаме топъл на слънцето?

Аз само да попитам. САЩ и Канада имат ли намерение да подпишат протокола от Киото? Или негърът и болноката само ще размахват пръсти и ще плашат глобалното затопляне със санкции?

Ще го подпишат. Не знам за канада, но протокола няма да е задължителен за САЩ и ще им даде право да контролират всяко огънче запалено в Африка или не дай си боже в Европа. И да наказват съответно. То това е целта. Да и всяка капка вода, която не е пролята от Кока Кола. Той Боко вече го каза -- не използвали ефективно водата -- имали чешма на мегдана. Иначе да залагаме на предсказанията за времето може да е много изгодна работа.

за разлика от умишлено доведените до пълно затъпяване и борещи се с се с всякакви наложени им болести америкаски граждани , в Европа хората са умни, милсещи и противопоставящи се на мръсните политически клики. Политиците в Европа трябва да си опичат акъла и да не забрявят, че Евпопейцит не са американските роби!!!

Ако се замислиш какво ново и прогресивно са измислили европейците последните 50 години и какво американците, ще се чудиш. Определено не е в полза на европейците. Защо така не знам.

ти колко взе за дежурството си тука от америка за българия, подлога американска?? затова сте гнусни и никое от "постиженията" ви , които междудругото са достъпни само на нЕкви садистични милиардери, не могат да ви оправдаят мърсотиите и антихуманизма ви!!!

22000 французи протестират за екология. После запалиха дизеловите си автомобилчета и си отидоха вкъщи.

човек хиляди години се е борил с природата за да оцелее - дойде време природата да се бори с човека за да оцелее тя

само, че бъркаш - природата може да съществува в хиляди различни форми и само няколко от тях са съвместими с човешкия живот. щото природата като и писне ще активизира вулканична дейнст, ще насити атмосферата със сяра и ще убие всичко живо . ще изчака няколко милиона години и ще започне нова еволюция. та не природата трябва да опазваме, а просто сегашната и форма.

Природата се подчинява на физините закони. Зад природата стои нашият Създател. Той движи процесите във вселената, а физическата среда изпълнява волята му безусловно.

От Библията знаем че експлоатационният срок на Земята напоена с грях изтича скоро. Какво ще спасяват тези активистине е много ясно? Може би финасовото си благополучие? Откровение 6:12,15 "12. И видях, когато сне шестия печат, и ето, стана голям трус, и слънцето стана черно като струнено вретище, и месечината стана като кръв; 13. звездите пък небесни паднаха на земята, както смоковница, разлюляна от силен вятър, хвърля незрелите си смокини; 14. и небето се дръпна и се нави като свитък, и всяка планина и остров се отместиха от местата си; 15. и земни царе, и велможи, и богати, и хилядоначалници, и силни, и всеки роб и свободник се скриха в пещери и планински скали..." ЕРЕМИЯ 25:33 "25:31 Екотът ще стигне и до краищата на света, Защото Господ има съд с народите; Той ще се съди с всяка твар, Ще предаде нечестивите на нож, казва Господ. 25:32 Така казва Господ на Силите: Ето, зло ще излезе от народ към народ, И голям ураган ще се подигне От краищата на земята. 25:33 В оня ден убитите от Господа ще лежат От единия край на земята до другия край на земята; Няма да бъдат оплакани, нито прибрани, нито погребани; Ще бъдат за тор по повърхността на земята."

много добре са се сетили древните евреи, че ако искаш да се изпълнява реда и заръките трябва да има някаква заплаха - както едно време децата се заплашваха със ще те набия ако не слушаш. но трябва да еволюираме и да осъзнаем, че природата трябва да се пази, не щото има заплаха а защото ни трябва.

Философията ви куца на моного местапоради това че не познавате божието слово записано в Библията. библията не е човешко дело, но понеже безнаеъте прочорочества които са се сбъднали няма как да знаете този факт. Вие може би предпочиатате на вярвате на титатничните митологии за космическата и биологична еволюция, необоходими на момонският ред. Комунист ли сте?

Говорим за екология,уж се грижим за всяко дръвче,слагаме филтри на комините, пречиствателни станции...... И като ни полазят дяволите и започнем война ,всичко това отива напразно.Хиляди тонове бомби се изсипват за нула време, разруха.И екологията отива по-дяволите?

Страхотен начин за социализация. Куп веганки им даваш това, от което имат нужда - месо. Модерно е да си бунтар - и да правиш любов против глобалното затопляне.

Какви са тези споразумения. Ако става дума за скрючване на брак да. Имам един и чакам за още два. Достатъчни ще са ми. Нещо неясно по въпроса има ли?

Изложба на френските колекционери на стари обувки.

Но за новите има още мноооооооооого време.

Над 570 хиляди чифта стари обувки участваха в 2300 демонстрации за климата, организирани в 175 страни от НПО организации.

Докато обсъждали климата, уредили Турция да стане европейка.

Може. По принцип всичко е възможно на този свят особено, ако са спечелили пари от това.

след като покани бежанците, сега няма как трябва да покани и Турция, за да ги възспира... Ето как стават нещата в историята. Един излишен непремерен емоционален възглас /а може да й беше и наредено/, и конфигурацията в Европа се променя....

А аз помислих, че са снимали площада до някоя джамия по време на поредната всеобща молитва.

Е Франция ще си остане страната на прогреса и на свободата! Браво, Франция! Колко хубаво е това с обувките за не да правят патъклами....

Плането ББ като Бойко Борисов няма - това е дебела лъжа. Има само две Марс и Венера.

А къде сме ний? Радваме се на острова на спокойствието. Но този остров е сред блатото, нищо не се случва. Мариците не само замърсяват, за сметка на АЕЦ, но ние им плащаме свръх печалба, вместо да ги дъним постоянно с еко глоби. А тихо-мълком, в суматохата около изборите и постановките с Атака, шесторната ламя ни заби още един пирон в ковчега. Сега ще плащаме допълнително и за еко-ток от ... кравешки фашкии. Ще се усетите, но едва когато едни наши хора ще си делят едни европейски и бюджетни пари, за да строят лай-нени езера. И вместо да доят само кравите, ще ни доят и портофейлите.

най-скъпата газ и нефт и те, де! Лукойл за последните 6 години 47 Милиарда оборот и нито лев Данък печалба! Нали си съгласен??? да не говорим че и за Белене отидоха милиарди - за подкупи де!

Интересното е, че милиарда който харчи най-много ресурси, най-много протестира. От друга страна има най-малко възпроизводство. От друга страна един друг милиард хич не му пука, удвоява се на всеки 15 години и иска да владее света и да харчи още повече.

Всички, които не са се качили на планетата МАРС да го направят и после да ми се обядат по телефона.

Гледам, че французите много активни с обувките. В същото време пълен пас по отношение еврочленството на Турция. Егати промитите мозъци, честно!

Ще трябва да продавам "чудото".:(

"Светът протестира е нещо" като "България избра" или пък "Жу свир..."

Драги ми демократични идиотчета, папата след "атентатите" във Франция е говорил не само за третата световна. Той е намекнал и за ....... нещо друго, примерно третата тайна от Фатима, нещо което е в архивите на Ватикана. Защо ли другари демократи ви държат в неведение и ви омайват главите с всевъзможни измишльотини. Може би за да натрупат и си платят билетите до Марс.

ОВЦЕТЕ ТИХО И КРОТКО ПАСОХА ТРЕВА ЦЯЛ ДЕН. И благодариха на овчаря, че ги стриже и дои!

Ясно е, че българите са виновни. Кажи ти какво прави и какво постигна. Освен, че храчи цял ден против българите и България.

САМА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ А В БГ МИРНО НЕ СТАВА

И аз пасох и блях..... Но не считам, че Волен е най-големият престъпник на България! Ако него го осъдят за хулиганство, Костов трябва да е до живот без право на помилване за държавна измяна!

пак тия платени соросоиди протестират, сигурно бойко ги е изпратил

Каква е тази нова планета? защото не я познаваме още? Преди имахме една друга, от която се родиха 2 прекрасни деца и сега чакаме внук.

Това е една от най-големите псевдонаучни измишльотини с родител разбира се еволюцията!

Еволюцията е научно доказан факт, даже не е нужно да си посещавал училище за да я видиш. Стига да иска човек разбира се.

Кога я доказах? Я обсняте по подробно? Може ли слуйчните процеси да водят до увеличаване на информацията (порядъкът) в една физическа система? Дайте пример ако може.

Глобално затопляне, ама друг път... Климатолозите от любимата ви русия, атакисти прости, говорят за глобално захлаждане... Сега, защото НЯМА затопляне, взеха да пиздят за климатични ПРОМЕНИ. Което може да обясни всичко, включително и покачване на морското равнище с 1(един) САНТИМЕТЪР... ;-) Нищо че няма кой да го измери... Абе луд умора няма...

пиздят е руска дума позната на много малко хора тук... запознат си и с руската преса... ясно е че си подлога и ти плащат за да я четеш. ма много калпав агент си...

А срещу глобалното пръскане с наноалуминии от самолетите предизвикващо затопляне няма ли кой да вдига митинг срещу терористите кравари.Хората не спират да кашлят задушават се а те пръскат ли пръскат .И дупетатите да не мислят че те не дишат това което сипят краварите над нас не са богоизбрани ,а да направят така тези самолети или да не минават или да ги прекарват през територия където няма хора.Ракът е неизбежен от проникналите наночастици в организма.

Тебе най-много са те пръскали, да знаеш, :-)

Това че не вярваш, не значи, че си нещо повече от хлебарка за пръскачите. И колкото и да си прост, погледни към небетео, надявам се поне не си сляп.

Стига глупости! Да протестират пред американските посолства в целия свят УСА да отвори патентите на Никола Тесла!

Тия пусти патенти на Тесла. Като оная работа на комара.

Всъщност благодарение на "оная работа на комара" има съвременен свят, благодарение на отворените патенти за електродвигателя и променливият ток. Маркони използва 17 патента на Тесла в радиото което "открива". Глупостите на Руснаците за радиото "открито" от Попов няма да споменаваме ;) То е същото като изказването им че ние говорим "техният" език :)

Какво става с магнитното поле на земята? Отслабваше ! Твърдяха че полюсите ще се сменят ! Сега мълчат ! А може би затоплянето е свързано с това.

Всичко това са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ! Глобално затопляне , бля,бля ,бля ! Истината е само , че НАИСТИНА НЯМА Планета "Б" ! И тъкмо заради това , Господа ЕвроГейците , вместо да редят старите си КУНДУРИ по площатите , по-добре да вземат и ВЕДНАГА ДА ИЗРИТАТ ТУРЦИЯ ОТ НАТО !!! Щото последната вече ни води към ЯДРЕНА война ! А както вече беше отбелязано - Планета "Б" поне засега НЕМА !!!

Напълно подкрепям коментарът на Иво, КОЙТО Е ИЗРАЗИЛ И МОЕТО МНЕНИЕ!!! БРАВО!!!!

Колко НПО та имало по света. Форт нокс затова е празен и затова НАСА ще търсят злато на астероиди и комети. За да се легитимира световното правителство в сянка и да му се даде официалне статут трябва да има глобални кризи, с които то да се "бори" след като предварително ги е предизивкало с действия или се медийни пропаганда. Такива са мита за глобалното затопляне предизивкан от промищшленостат и транспорта с чичто помощ трябва да се постават такива непостижими за повечето икономики еко изисквасния с които умишлено да ги спъват за сметка на монопола на някой държави. С други думи въвеждане на световен еко рекет. Другият проблем е глобалният тероризъм о юи световната финансова криоза, които имат същите корени и цел. В действителност глобално затопляне ще има , но причината е Библейска и ще бъде едно то Божиите наказания - седемте чаши на Божият гняв, последната от която ще бъде пшришествието на Божият Син на Земята. . А такива ефтини психологически похвати (праните обувки в случая или жълтото юмруче в други случаи) са типични за тинк танковете и НПО тата . Почерка е твърде еднообразен и скучен.

бляблябля Всеки луд с номера си. На един тъщата виновна, на друг - НПОтата.

Протестиращите искат да ги самоубият. Стратегически няма демонстрации. Защото могат да си дадът сметка за какво става дума. Става дума за налагане на пълен контрол от страна на САЩ върху цялата промишленост и селско стопанство под предтекст че спасявали планетата.

малее, би идиотщина бива ама това само в БГ могат да га измислят!!! Как не ви е срам? Четирите последни години са най-топлите откакто се води статистика и бедствия всеки ден!

лъжат мръсните политици. те са марионетки в ръцете на истинските собственици на този свят - Федералният Резерв на САЩ. каквото кажат от ФЕД, това ще се случи. и това е така, защото оперираме в долари (след 2СВ), доброволно поставяйки се в абсолютна зависимост... целият Свят.

Ти рубли ли купуваш? И аз да взема някои!

Ще можело да се проверява от другите: как пък не. Единствения който има спътниици за тази цел е САЩ. И не мерят температура или СО2. Интересен факт но всички спътници за директно измерване на СО2 даваха проблеми и се разваляха още преди да почнат да мерят. Спътниците, които мерят температурата минават през една формула, която отчита намалянето на орбитата (редно е да се коригира ама нещо не го правят). Без да се отчита това измерванията показват захлаждане. Та ако се смени малко формулата затоплянето изчезва. И изглежда всичко опира до даване на правотл на САЩ да контролира промишлеността и селското стопанство на Европа.

Отиваме на Марс...

humfry

И отново отговорността за всичко ще се прехвърля върху обикновения човек. Отново обикновения човек ще бъде натоварен с още тежести за действията на малцина.

Ще обясниш ли? В крайна сметка обикновения човек е този който консумира от природата. Милиардите замърсяващи автомобили принадлежат на обикновения човек. Така, че? Кой да носи отговорността?

Едно време всички се топлеха на дърва и въглища и не бе толкова замърсено с прахови частици и CO2. Сега като въведат "данък комин" и работата ще се оправи. Ама то няма да ни се размине само с данък комин и цената на винетките. И други изсмукани от пръстите данъци ще измислят и ще се оправдават с глобалното затопляне!

обикновения човек бомбандира и руши като идиот...за колите ОК-дори всеки се вози сам като принц...

ЧРЕЗ СТРАХ ОТ "ТЕРОР",И МЕРКИТЕ СРЕЩУ НЕГО,ЩЕ НИ ПРЕВЪРНАТ В ЗАЛОЖНИЦИ НА ГРУПА ХОРА ИМАЩИ БОЛНАТА АМБИЦИЯ ДА НИ ПРЕВЪРНАТ В РОБИ!!!ТЕХНИТЕ КОРПОРАЦИИ ПРЕСЛЕДВАЙКИ ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ И ВЛАСТ,ОСНОВНО ИЗПОЛЗВАТ ТЕХНОЛОГИИ,ЗАМЪРСЯВАЩИ ОКОЛНАТА СРЕДА!!!СЪС СИЛАТА НА СТРАХА НЕ ПОЗВОЛЯВАТ В ПРОИЗВОДСТВОТО ДА СЕ РАЗВИЯТ ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ РАЗРАБОТКИ!!!САМО ЛЪЖИ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ В СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ!!!ВСЕ ЕДНО,ПРИРОДАТА В ЕДИН МОМЕНТ,ЩЕ СИ КАЖЕ ТЕЖКАТА ДУМА,НЕЗАВИСИМО ДАЛИ НИ ХАРЕСВА!!!

Тези обувки пазили ги някой?

Че сме мърлячи- мърлячи сме, че ни манипулират- манипулират ни. Ай наздраве! Да им "бера лайката" на всичките!

Както се казва : покрай сухото гори и суровото. Дали не е била такава една от целите на взривяванията? След като американците си събориха кулите, няколко пенсионера поискаха да им се сложи чип. И това беше отбелязано подобаващо от гестаповските медии (ройтерс, СНН и т.н.). Последваха още искания за чипове. Преди година в ЕС се предложи закон за слагане на чипове на новородените... Нови световен ред наближава!

Ако не ни съсипят с нашественици и войни, ще го направят с еко-активисти, пропагандиращи измамна причина за глобално затопляне.

Що няма снимки от България? Може би си пазим силите за лифтовата истерия...

Защото в България вече няма замърсяваща тежка промишленост, срещу която да се протестира. Основните вредители, както добре знаеш, са дървосекачи и бетонобъркачи, затова срещу тях се протестира.