Парижки училища блокирани заради екстрадирана ученичка

Гимназисти блокираха 14 учебни заведения в Париж тази сутрин, в знак на протест срещу експулсирането на чуждестранни ученици. Това стана след ареста на косовска ромка в училищен автобус и връщането й в Косово, предаде АФП.

Обратно в новината

Коментари - Парижки училища блокирани заради екстрадирана ученичка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мосьо Валс-не да се върнат циганите в БГ и Румъния, а да се отведат някъде в Африка например -Вие имате някои колониални места и без право на напускане! И като го уредите ние и братята румънци ще присъединим и останалите в нашите страни!Това е хуманното решение-интеграция,тинтири-минтири!

Като ги гледам всички са наследници на галите...африканикс....циганикс и ислямикс!

Спокойно, третата световна война ще започне от Франция.

Едва ли е света има по лоша орисия от това да си косовски циганин! Хем, косовар албанец ем циганин :) Няма накъде по на долу.

и ще видиш, че има и по-лошо... като например български пенсионер

ИМАаааа да си БЪЛГАРИН В БЪЛГАРИЯ.

пълна толерастия в най-педерастката държава в Европа

Да, това не е расизъм в никакъв случай... Всеки трябва да има право на образование, защото има много деца, които искат, а заради бедност или такива направо глупости, не могат да успеят.

Бях в мисията в Косово 1999-2002 г. Тежко и размирно време. Албанците целенасочено натириха в Македония почти всички косовски цигани, където ООН им съгради лагери от циментови панелчета. Сега в Косово няма "цигански проблем", просто преместиха проблема...

Мдаа, щом си ги искат, да им пратим и нашите. Ето това са истински европейски ценности! Толерастията вече спасява Франция от французите! Ако тези велики европейци спрат с ксенофобската си политика и приемат всички наши онеправдани роми, мангали и всякаква друга сган, аз ще си посипя главата с пепел и ще призная, че сме тъпи и само ние не можем да се справим с черната напаст.

Преди не е имало граници и всеки е можел да пътува да купи земя да живее, където поиска. Единствения проблем е било че е трябвало да плаща и да изкарва пари. Днес всичко е безплатно и се чудим как да строим заграждения по границите. Не е въпроса да се гонят емигрантите като вещици, а да се сложи някакво ограничение на спонсорирането на емиграцията.

Не спира да ме изумява балканският интелект. Децата се вдигнаха на стачка, за правото на всяко дете, да има правото да учи. Това им прави страхотна чест, това ги прави нация. Това е разликата между Европа и Блаканите. Затова там ще вървят напред а тука ще си плюем по форумите скрити и злобни.

E няма такъв СМЯХ - 14 училища от общо 9000. Който не вярва да провери: europe-cities. com/en/588/france/paris/schools/

Кой налага циганизацията и ислямизацията в Европа.Защо в ислямските страни европейците трябва да се съобразяват с ширията, а мюсулманите в Европа не искат и им е позволено да не се съобразяват с европейските и християнските ценности.

Отговорът е ясен,отговорът всички го знаем,но какво от това!

Има закони и правила... ,за всички !

Ееееех ако бе тука можеше да каже , че е бежанец и веднага ще и се реши проблема

хАхахах, смятай колко са им промили мозъка.. Да защитават косовска мангалка, която утре ще им се из*ере пред дворовете и ще ги ограби ! То французи вече няма, само алжирци, мароканци, негри, цигани и мноого малка част бели. От които женската част се оправя с малцинствата, понеже мъжката е предимно хомо ;)) Една държава си отива бавно и сигурно

казах ли ви, че ще си спомните някой ден за мен с тъга? дарявам на франсетата безплатно успешен опит за интерграция на цигани, а за рома как да се интегрира питайте адмирал Канарис, той е плавал много на Карибите ...

деер

Дайте да им пратим и нашите, които уж се подписват за 300лв заплата по социални програми.

деер

Така Франция ще образова децата им, а родителите ще запишат вечерно училище .

би трябвало да я върнат в родината на ромите -българия

Париж просто Кипна. ПРОТИВ тъпотевичностите на les poulets . И ! --> ЗА Чиста-И-Свята Република.