Пародираха в социалните мрежи официалната снимка на Макрон

Преди броени дни бе представен официалният портрет на френския президент Еманюел Макрон. Веднага в социалните мрежи се появиха доста негови пародии.

Обратно в новината

Коментари - Пародираха в социалните мрежи официалната снимка на Макрон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Илюзорно внушение, че това е истинска демокрация, защото спрямо Макрон има мнима критика. Истинска критика ще е, ако нарисуват Макрон като един плъх, който яде трошички от ръката на Ротшилд. Плъхчето да е с юздичка, яхнато от г-жа Бриджит с кожено бельо и камшик в ръка.

Поздравления! Така ги усетих нещата, от първият момент на избирането и снимките с "баба му"...

Много неща са ни разказвали за Париж нашите хора. Понякога отиват и до Париж. Макрон е супер готин политик. Лично мое виждане. А и ми харесваше най-вече преди да го изберат изказванията му, а и младите ... Както казват младите страхотно е във Франция, НО...???

"супер готин политик..." Хах какъв виц...

Кой пародира,бе? .. Това е един от ,,маторите,, на съвременна Европа !?

макрон ако си сложи едни кръгли очилца, ще е същия хайко маас. лузър, който хейтва със антиконституционни закони.

китарата празна, дрънчи на кухо, вместо поезия ражда тъпизми...

Отговор: А в прегръдките на баце(сложи 18 точка, 18 годишни си падат)

КВО ИМ ПУКА НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ЖИВОТА НА ФРЕНСКИЯ ГЕЙ МАКАРОН ???

ти в търсене на голяма риба ли отиде при черните в детройт

ти пък какво общо имаш с българите та коментираш

Друго си е да гледаш снимките на Владимир Путин, в сравнение с него, този е като някой френски мухльо.

скречове има ли? мурзилка?

докато гледаш снимките галиш ли путин??

не само гледаш, ами се и кланяш. Що се отнася до френският "мухльо", той би здрав шут отзад на твоят ПФУтин.

сигугоно някои манго чука цялото ти семеиство иначе си много отворен

Това е нормално за демократичното общество! Мюсю Макрон сигурно ги разглежда и се смее! Докато комплексираното плешиво жуже с високите токчета и ботокса вкарва в лагери за такива карикатури в раССия! Всички си спомняме какво стана с оня художник от Питер, който посмя да нарисува карикатура на гнома-слънце!

Не само ги вкарва в лагер, ами дори ги "поръчва" - Ана Политковская, Саша Литвиненко, Борис Немцов,..., КТО СЛЕДУЮЩИЙ ???

да си майор, в армията по принцип олигофренията не се допуска.

Е, всеки може да го хванат на снимка в глупаво положение. Тъпото е че баш тази снимка е обявена за официална... макар че точно от французите би следвало да се очаква да ги усещат тези работи.

az ma pretiszinira samia fagt 4i toi e fliuben vav puluvinkata si,noga obi4a predano vapreki 4 moe pokorna ,no otdadena ina4e e sexy vapreki 4ie na 74g.-opanata i iziashdtna Lady e.

Мила Светле, сега ще напиша дума за теб, със нито една вярна буква, всичките сгрешени : уФсЪ. Научи най после, тая пуста граматика!

Весело и забавно е направено :) Това е пример за съвременна критика.

а путин е пародия на императора от звездни войни само че дребен и без сила само безсилна злоба и грозота но никакви светкавици

Тема за снимка на Макрон, тъпаците пак цвилят за Путин :)

снимката е на макрон но карикатурите сте путлерастите

Къде го чукаш, къде се пука - тъпо копеле!

Наскоро европейският Макрон посрешна евразийския Микрон у Елисейския, чете му конско и го пусна да си ходи.

Мда, а западните медии пропуснаха затапванията на Путин към Макрон, щото не са удобни за такива анонимковци като теб :)

Поканата и то във Версайския дворец е специален жест на уважение, първо целящ да се извини от името на Франция за обидата нанесена на Русия от предшественика му - простака Оланд и второ, за което ти не си в час и за което никой не писа, това е да защити огромните инвестиции направени от Ротшилдови в технологиите за втечнен газ в Сибир! Изобщо недей коментира неща, които не разбираш и за които не си дорасъл!

Присъди се готвят за присмивачите.

Бъркаш Франция с Путлеристан.

Обади как полицаите в САЩ всяка година убиват 1000 души, няколкостотин от които са били невъоръжени. Официални данни. Обади как в САЩ арестуват танцуващи в Мемориала на Джеферсън. Обади как в САЩ арестуват няколкостотин за протести срещу корупцията пред Капитолия. После пак почни да цвили за Путлеристан. Щото има огромна вероятност да не си чувал нищо от горното, понеже си отворил ей такава уста, а запдните "обективни" медии ти изливат правилната опорна точка. Макар и да не крият за нито едно от горните неща де ...

Цъкайте минуси и доказвайте, че не вярвате дори на СНН, Фокс и т,н., защото ТЕ ги съобщават горните неща :) Толкова сте побъркани горкичките, че не знаете вече на коя опорна точка да вярвате, само и само да мучите срещу Русия :)

А в прегръдките на Баце?