Франция: Ще има още нападения като в Ница

Мъжът, който стои зад нападението във френския град Ница на 14 юли, при което камион се вряза в тълпата и отне живота на 84 души, е бил радикализиран наскоро.

Обратно в новината

Коментари - Франция: Ще има още нападения като в Ница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във война са, но не виждам да казва с кого и най-важното защо? Не го ли питат в интервюто или не е полит-коректно или какво?

Изгонете всички араби и ще заживеете спокойно и щастливо.

Един депресиран човек изперка и даде удобен повод на властимащите да обявят и него за "воин на ИД" в кампанията за поддържане на страха и манипулируемостта на хората. В синхрон ИД, съответно, също го обявиха за свой. Чудя се как на никого не хрумна да обяви за воин на ИД и пилотът, който разби самолет в планината!

Разбира се, че ще има! Няма как на едно място да живеят свободно над 400 милиона души и да няма сред тях идиоти и откачалки.

Ле-леее, с какви пед...си са ни съюзили! Във война сте, казва, още ще ви трепят, обаче вие толерантно се усмихвайте на различните, докато ви мародерстват, защото така е модерно, демократично и евроатлантическо. Ми, като има война, каква ви е защитата, бе Валс ли си, Танго ли си!? Държавността в България е съсипана, ама и франсетата са в същото положение, май.

няма мюсюлмани- няма нападеня!

Само тези, които планират атентати могат да кажат дали ще има или не още атентати.

Валс го каза :)

Леле какво проникновение! Направо им кажи да си носят новите дрехи на французите , щото държавата им безпомощна!!!

Всички мюсюлмани са боклуци. Тези които все още не са се радикализирали, се размножават като зайци и осигуряват бъдещи терористи. Тези които са се докопали до високи постове в правителството на Франция, правят закони за техните боклуци.

Без цинизъм ! Колкото на тях им е пукало за "Берлинския " и " Ньойския " договори ,толкова и на мен ще ми пука за Франция сега . Ще си го преместя от единия крачол в другия .

Не бе малоумници - Русия е заплаха за Европа. Нали ви казват САЩ? ВЕрвайте им! Пускайте чалми още, навеждайте се, бъдете толерантни, хранете БХК, зъбете се на Русия и бъдете смели натовци със свалени пред чалмите гащи заради големия нов имислен брат!

Щом обещават да има - чакаме.

Не мога да разбера какво имат против туризма Валс и Ердоган.

abasador

човеколюбив съм, но все ми се струва, че от Стария Завет можем да се поучим. Второзаконие 19 глава; 13 Окото ти да го не пожали.... 21 Да го не пожали окото ти; живот ще се даде за живот, око за око, зъб за зъб, ръка за ръка, нога за нога. Или както го е написал Моисей, един от пророците в исляма излиза, че от фамилиите на безчовечните убийци терористи, трябва да бъдат избити толкова колкото той е убил. Лично аз подържам (тази част) от законите на Моисей и смятам, че спазването им ще намали значително жестоките масови убийства. Лек ден.

Толкова са прозрачни, но те знаят много добре, че грехът ще държи повечето хора далеч от Божието слово, закон и истина, която ги открива пред света, и тези хора няма да приемат истината точно заради това. Те ще търсят алтернативи, ще се самозалъгват и ще станат жертва на фалшиви учения, водещи към гибелен път. А Техният социален инженерин и субкултура се грижи да възпитава хората, особенно подрастващите, в насилие, невъздържаност, неуважение, гордост и суета необходими за бунта на мнозинството срещу Бога на богохулен Вавилон.

Имахме мъже които пазеха нашите граници. Имахме жени които раждаха спокойно децата. Имахме работа за всеки.Имахме здравеопазване да се грижи за нашето здраве. Имахме докато не ни поискаха да жертвуваме всичко това в името на демокрацията. Къщите ни опустяха, децата ни заминаха далеко. Мъжете ни замлъкнаха. Нима чуждите мъже ще ни пазят по- добре? Нима българските жени раждат по- глупави деца от другите?Нима спокойствието на хората е станало разменна монета в общите планове?

Не гледайте с розови очила. Всяко време си има тежестите, а за щастието и спокойството сам трябва да се бориш. Не може да се разчита институции да оправят нечии живот.

Да живей. Останахме само ние и корейците.

мрежи, които обграждаха България, прожекторите, стрелящите без предупреждение картечници, изходните визи, откритите листове ! Сега децата ми живеят пъти по-качествен живот, професионална и житейска реализация в Цивилизован Свят със справедливо функциониращи институции в интерес на хората.

С две думи нямахме право да ходим на Запад и в магазина нямаше толкова стоки. Другото са пълни глупости.

Тази справедлива система за която пишеш тепърва децата ти ще я изпитат на собствения си гръб. Ако децата ти харесват Европа със забулени глави то си е тяхна работа. Ако това им дава чувство за справедливост то България го е имала 500 години.Високите огради сега сами ги строи всяка държава е въпреки всичко виждаме какво става наоколо. Много скоро децата няма да пресмятат едно евро колко лева е и тогава картината се променя.

Прав сте.

Същото беше и преди скапания комунизъм да се появи и да унищожи морала и духовността в хората и да наложи тарикатлъка като начин на успеваемост. В момента карам отпуск в един спа-комплекс. Има една част, която е оградена САМО за гости на хотела. По никакъв начин не е разрешена за ползване от външни лица. Брат ми ни докара с всички багажи и не посмяхме да го вкараме за някакъв мизерен един час - защото сме овце, уважаващи правилата и закона. Всеки ден обаче виждам как местните комунистически изчадия си влизат, ползват си всичко и след това си се прибират вкъщи. Ето това са Ви ценностите, другарю или другарко Нима!

Кой е избрал тези тъй наречени комунисти сега? Народа. Ами сложете американския президент да управлява и тогава наистина всички ще могат да влизат навсякъде...предполагам. Щом като за вас не е ценност българското тогава диалогът ни става труден. Може би ще бъде по- добре следващият път да изберете място за почивка там където вашите близки могат да влезат без проблеми. Българските ценности са цености на народа, не на конкретната система.

След като премиерът на Франция съвсем официално оповести, че се води война, защо не се вземат мерки, присъщи за военно време?! В случая, вземането на подобни мерки, като тези в САЩ по време на ВСВ, когато интернираха всички от азиатски произход в специални лагери, не би трябвало да е проблем - Африканската пустиня е на хвърлей разстояние от Европа! Незабавно да се съберат всички неевропейци на определени места, удобни за контрол и да започнат проверки и екстрадации! Щом е война, нека се спазват правилата за военно време!

Чудесно! И така....до края на света!

Всичко върви по план. Денят в който ще ни сложат чиповете като единственното ефикасно средство наближава - това е само прелюдията и подготовка на обществото. Просто хората ще бъдат докарани до там сами да го искат (от всичките злини най-малката). Така във всеки един момент ще се знае кой къде е, с кого се среща, с кого говори и е в контакт, какво чете, в какви сайтове влиза и т.н....

Защо отнасяш тези неща към бъдещето? Те са факт! Всичко това е възможно да се прави дори и сега, и то се прави! Кое от изброените от теб неща не е възможно днес? Чрез мобилното ти телефонче винаги могат да установят с точност до няколко метра къде се намираш! А за контакти и посещавани сайтове... отдавна е история!

Меки марии станахте франсетата, както навремето клекнахте на швабите и жените ви предпочитаха да вдигат полички на нанцистите и да ги дупят.... сега толкова надупени и безпомощни са политиците ви, щом може арабелите да отцепват цели улици и да се молят и да не пусктат хората да илзезнат от домовете си... франция е изпусната. Странта на кроасаните ското ще има един и на националния си флаг. Колко жалко :(

"Шофьорът-убиец, връхлетял с камиона си върху тълпата в Ница, е "войн на Ислямска държава"."(край на цитата). Моля редакторите на dir.bg да ми обясняткак ще стане множествено число от "войн". Сигурен съм, че отговорът ще е "войни". Ха сега ми кажете каква е разликата между "много войни" и "много войни", като във вторият случай става дума за много военни конфликти? Не знам кой и как променя българската граматика и правописа, но "воин" се пише не с "й", а с "и". Другото е скудоумие и опрелена проява на липса на образование и интелект. За останалата част от темата- всичко е вятър и лъжа! Търсете виновниците за конфликтите и радикализация в управниците на "големите сили". Светът трябва да живее в страх, за да може обикновенният човек да бъде лесно манипулиран и УПРАВЛЯВАН! Старата максима: "Разделяй и владей!"

Колега, това ли е най-важното? Ясно е за какво става въпрос и не виждам смисъл от Вашият спам. Едва ли само Вие сте грамотният човек, забелязващ подобни грешки!

Hе му се обяснявай, бе колега! Cамо, погледни как,е завършил второто си изречение, и всичко е ясно! Tози граматик, E,.... изфъщяла лимонада!! хаха..

На граматик, буквояд. Който не може да пише по същество се заяжда за думите. Основното правило в българския че се пише така, както се изговаря. И говорния език е водещия, като правописа трябва да отговаря на речтта. Войн е правилно и войни е правилно. Войни (бойци) е омоним на войни (военни действия). Различават се по контекста. От това че една и съща дума означава две неща света няма да се промени.

трябва да се върне робовладелския строй.

Че той се е върнал. Да не би имигрантите да имат политически права и да избират Валс?

докато не изгоните амуджите и маймунците от европа,ще ви клоят и ебат!

Егати мерките за сигурност ,че за какво взимат зплати съдии,прокурори и полицаи егати успокоението демек свиквайте ТОВА ЛИ Е ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ и АНГЛИА да остане в тази пумия за какво ? А Бъчварова само казва,че всичко е под контрол дали има глупаци да и вярват

ще има ли камери?

За какво е нужен този ЕС,Шенген и ред други глупости,щом границите му са отворени за всякаква паплач?

Когато не сме в евротъпият съюз имаме право на собствена позиция като народ и някакви клоуни не могат да се изправят лесно срещу народа. А сега, могат да упражняват неадекватна власт срещу нашите политици, да бъдат отграднати милиарди от банките и изнесени лесно, да бъдат накарани слабохарактерни личности да теглят милиарди в името на народа, без народът да бъде информиран как се харчат и т.н ...

ОЩЕ НЯКОЛКО МИЛИОНА ТАКИВА СПЯЩИ В ЛАГЕРИЕ МУ КЛЕТКИ. ЧУЙТЕ КАКВИ ГИ РЕДИ СУЛТАНА: "Трябва да помислите с кого ще преговаряте, когато милиони бежанци ще се тълпят пред портите ви" КОЙ ДА МИСЛИ - комсомолската секретарка МЕРКЕЛ или педала ОЛАНД? Ще го отнесем ние БЪЛГАРИТЕ чията земя ще сепревърне в буферна зона. ТИКВАТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ СЪСТАВЕНО ОТ РАЗНИ ДОМАКИНИ НЕ Е ПОДХОДЯЩО ДА РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ! НЕЖНА Е СПЕШНА СМЯНА НА РЪКОВОДСТВОТО НА ДЪРЖАВАТА!

тиквата няма да вкара мюслита. така мисля

Никой няма да го пита. Ако не е тиквата друг ще ги вкара. Ако изобщо оцелеем ще бъде по милост Божия. Никакви тикви не могат да ни спасят.

не дай боже, подобни неща да почнат да стават в германия, не дай боже! Франците не могат да обхванат всички мюслюманя в територията си и колкото и да се стараят няма как да следят толкова милиони екзалтирани от успеха си масури. Така че ще има пак атентат . Но! това не може да продължава без ответна реакция. Каква ли? Не е казано че франците не могат да бъдат националисти! не е казано че те не могат да се екзалтират срещу чуждите, чернеещи, полубрадясали, арабски говорещи хора! и да започне организиране на лагери! да започне мъст, да започне горене с газови горелки, избиване с електрошок, нощни разстрели в арабски общност на "невинни" ! Ако в парламента бъде пусната идея за строеж на лагери! не е трудно да има 99% "за".

... как бързо ще искат да се преселят в германия тогава! но там! какво ли ще ги чака там!?

Германия е ретрогвардията на рязаните. Тила трябва да се пази мирен и сигурен.

Напълно естествено, те самите си предизвикват войните а след това други били агресивните

ВИЕ ГИ КАНИТЕ, ВИЕ ИМ СЪРБАЙТЕ ПОПАРАТА. ЗАПАЛИХТЕ ДЪРЖАВИТЕ ИМ И СЕГА ТАЗИ ВОЙНА ВЕЧЕ Е И ВАША!

За нас е важно България да оцелее в тази мръсна и задкулисна трета световна война! Войната се води на територията на Европа, Азия и Африка! За сега основните организатори отървават кожата и нямат сериозни проблеми на тяхна територия! Глобализацията преминава в световна диктатура, ние сме утрешните роби на глобалната диктатура!

Така е. Нашият Създател чрез пророците и пророчествата за последните дни ни казват какво ще се случи, кой стои за това и какви са целите му. Те дори са казани явно пред света за този който има очи, уши и разум. Тези които организират тези неща не може да не знаят какво ще се слуги в близко бъдеще. Нали те са го планирали.

значи, да се чете: хора не можем да се спавим,свикваите с това

нали за това организирате атентатите с разни уж джахидисти, не ви е жал за невинните хора...

Безумци в които няма любов и истина, роби на грехът които не обичат свободният човек и се страхуват от носителите на истината. Това са слаби беволеви хора от типа садмозохисти с хомосексуални наклонности, котио виждат в Божието лсово своето явно осъждение. Техният духовен баща е бащата на лъжата и вършат похотите на баща си който от край време е човекоубиец. Тяхната религия сочи злото като добро и доброто като зло. Обръща нещата на 180 градуса.

имам предвид политиците, които организират атентатите, не извършителите, за които написаното от вас е вярно. Не е луд този, който яде зелника, а който му го дава...

Кога ще спрете да разпространявате лъжите на Илюминатите? ... всеки ден отразявате спуснатия ви от тях бюлетин за поредния цирк / театър, предназначен за сплашване на слабоумните, с цел поддържане на вечна "война" и несъществуващ "враг". Спрете бе, мамка ви или ще ви застигне голямо зло!!!!!!!!!!!!

Когато спрат да обичат парите и да се кланят на идоли, и започнат да обичат Бога и ближният и да живеят според принципите на живота любовта истината и свободната воля заложени в Божият закон.

кои са "илюминати" и какви са им лъжите. хареса ми написаното, но за какво по точно става въпрос

За целта прегледай филмите "Новият световен ред" и Белегът на Кайн: на Уолтър Файт. Информация от извора.

и особено впечатление им е направил "Шестото клеймо"...

КАДАФИ: Да са ви честити милионите приобщени към държавите ви МОИ друговерци, които аз спирах. СЕГА ДУХАЙТЕ СУПАТА! Вие ги поканихте, вие ги гощавайте!

Та,във връзка с това -кога започва Франция наземни операции за изчистване гнездото на ИДИЛ в Ирак и Сирия?

Това изобщо не може бъде оспорено. Въпросът е кога,къде и как ще се осъществят.А най-вече-до кога!? Или кога,най-после,претендиращите за световни лидери,господари,разпоредници,ще вкарат малко мозък във високо платените си глави,за да променят радикално водената от тях,политика.

Неграмотен фен на убиеца на милиони хора по света!? Какво те различава от "утрепките", които визираш?!

Из романа "1984" " ... веднъж когато тя спомена за войната с Евразия (ИДИЛ) за негова пълна изненада тя небрежно подхвърли, че според нея нямало никаква война. Вероятно самото правителствто на Океания (САЩ) изстрелват ракетни бомби (или камини), които всеки ден падат върху Лондон (Брюксел, Париж, Ница, ...) - "просто за да държат хората в страх".

Абсолютна истина

камини = камиони

Франция: Ще има още нападения като в Ница. Никой не го оспорва това. :))) Да ви е честито!!!

само комунистическо изчадие може да се радва на такава новина

той не се радва бе тъпо говедо, а само отчита факта, че французите са с най-многочислед състав в ИДИЛ? ... а тъпите гражданчета-франсета няма ли да се възмутят поне веднъж в робския си живот от този факт, че техните копелета избират в името на ПЕТРОЛА невинни хора с близкия изток!!!

нека опитат в русия да се радикализират и сератдо сега не е станало.

"Той подчерта, че няма съмнение за ислямисткия характер на нападението." Нямат доказателства, за това си гиизмислят и ги налагат, много удобно...

това в Ница не изглежда като атентат. Самотен, затворен, озлобен мъж, който иска да унищожава защото се чувства по този начин добре. Комплексът на Херострат в модерен вариант-убиваш много хора. Мохамеданин за който никой до сега не е казал че е проявявал религиозна страст. Огромно нещастие за близките на жертвите, потрес на французите и от гледна точка на убиеца пародия на тероризъм.

в подкрепа на това, че се е радикализирал наскоро: четох, че този е нямал пари и не е бил религиозен, но наскоро е изпратил в тунис на семейството си 87 000 паунда. брат му го казва. значи, зарибили са го и са му платили за акта.

Защо НАТО определи Русия като свой основен враг, а не ИД? Не Русия за пореден път избива жители на страни членки на алианса.

Ами ти го каза, Русия не избива. И те си въобразяват че не може да избива. Какво да се прави, всеки 100 години и става нещо.

Епа нормално, вие от столетия си пъхате носовете по целия свят, па се чудите след това защо..

Нали знаеш с какво се характеризират германците, кротки, изпълнителни, организирани и разсеяни, докато избият милиони по лагерите, българите мрънкат, оплакват се, държат се консервативно, не искат чужди, измъкват се и накрая спасяват евреи, арменци, гърци от диктатури, други хора и народи от по-древното минало, ако четеш историята, това са фактите!

Живея в чужбина и съм имал много различни колеги от Германия. Мнението ми е, че германците са нация от надменни психопати лишени от чувства, които рядко приемат загуби. Заради настроенията срещу тях заради ВСВ се преструват, че вече не са такива, не са расисти и обичат другите нации и бежанците. Целта им спрямо чужденците е една и тя е да превърне тези от тях, които стават в немски граждани с немско самосъзнание. Целта им в ЕС, е да го федерализират и контролират без нуждата от излишни жертви.

Ето така се ражда Хитлер

тия се ибаваха с Мехмеда и ония пощуреха

Т.е Оланд признава,че имат спящи клетки,които ще търпят,а те ще убиват невинни хора?

Франция трябва да се смени генерално политиката си! Франция трябва да забрави постколониалната лакомия и да спре да стимулира населването и събирането на азиатци и африканци! Европейците българи, румънци, руснаци и украинци са за предпочитане, християни и кротанчовци с европейско мислене! Друг въпрос е, че разни партньори и големи световни сили си финансират, организират и подкрепят тази анти-европейска политика!