Бедствено положение в Ривиерата (снимки, видео)

Непрекъснато се увеличава броят на жертвите на опустошителното наводнение по френската Ривиера.

Обратно в новината

Коментари - Бедствено положение в Ривиерата (снимки, видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

Автокъщите в Горубляне очакват свежи постъпления.

ще има дефицит на френските картофи

Кво става ту6а бе! Преди да 8ойде демокрацията таквиз работи не ставаха в булгария?! Гледахме ги по новините за 8ападна европа! Дали това не се прави умишлено в цивилизования свят!? Все пак става дума 8а застраховки и зъзстановяване, а това са пари и работни места! Нещо подобно се случи и с градушките миналата година у нас!

Жалко за хората загубили живота си! И за съсипаната красота!

Бас ловя, че това Х6 ще е нов внос у нас!

А при нас при бедствие, първата работа на политиците е да ни се скарат защо нямаме застраховки.

Прави са по принцип! Не че ако имаш застраховка ще ти я изплатят... това е друг въпрос!

този от видеото успя да си догони мотора!

Може и язовири да са скъсани. ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ПРИРОДНАТА СТИХИЯ НЯМА СПИРКА! И КАТО ЧУЕТЕ РАЗНИ ГЛУПАЦИ ДА ВИ ГОВОРЯТ, ЗА ДЕРЕТА, КАНАЛИ,ЯЗОВИРИ, ЗНАЙТЕ ЧЕ ТОВА Е САМО ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ И ПАРИ! Последните години навсякъде ,вече и в Европа има обилни валежи , което води до бедствия, които скоро не сме виждали. Затова се пазете. Нито изчистените канали и дерета, нито здравите язовири ще ви помогнат ,ако се изсипе някой пороен дъжд в продължение дори само на на 3-4 часа!

Притеснявам се дали вилата наПлевнелиев е засегната ....

Притеснява те болния ти мозък

"Френският президент Франсоа Оланд, който от няколко часа се намира в района на бедствието, обеща бързи обезщетения на пострадалите." Предполагам, че тези обезщетения няма да са по 300- 400 евро.

Лева, приятелю...лева.

пришълците да помагат - да си заработят помощите и гостоприемството!

Е сега къде ще ни настаняват?

хаха изобщо ко ме вълнува. Я кажете ко става в Мездра? Ривиерата хаха ужъс голям праз. Нали имат мигранти да ги ващат да поработят.

Който ядоса Путин го сполетява природно бедствие. Кой ли го предизвиква ??? Господ или самия Путин???

Нима някой все още вярва на лицемерието на зелените педофили, като гумата?

Незабавни санкции за Путин!

Изключено е да е вярно. В ЕС такива неща не стават ! Тази новина е част от руската хибридна война срещу прогресивната част на човечеството.

И тея като баба Йорданка не са си почистили каналите от боклуци и листа. Така им се пада.

(Френският президент Франсоа Оланд, който от няколко часа се намира в района на бедствието, обеща бързи обезщетения на пострадалите.)...а в Мизия на никой не му пука и до ден днешен,крадът се едни пари,потулват се истини...мила БГ картинка!

Виж обаче разликата - там още на първия ден се обявява бедствено положение. У нас ако стане е след месеци и след обществени протести.

последната дупка на зурната на Местан. Ривиерата е световният курорт на цял свят. Догодина саудитският крал (султан) отново ще отиде. За един сезон на Ривиерата , оборотът е по-голям от една българска петилетка на Боко.

Съгласен съм с теб...но ставаше дума за:Държава,държавни институции,държавници...ако въобще това е понятно в БГ !!!

саудитският...

Сечем ли дръвье? Тече ли вода? ами вие какво искате? Сега тече, после ще дойдат сушите! Децата ни няма да има какво да пият, какво да ядат заради нашата наглост и егоистичност. Ще дойде време цели народи да оставят работата и оръжията и да започнат да засаждат дървета, но ще е болезнено късно. Сечете ли дръвье? Няма страшно, то не се вижда, а вече ви е обгърнало.

А зачестилите земетресения по цял свят и те ли са от сечене на дървета? Защо не видим какво пише в Библейските пророчества за краят на времето?

Защо за "харпуна" - новото климатично оръие и за социалния инженеринг никой не обелва дума? Как се изявиха скоро франките по военно майсторство?Каквото повикало, това се обадило...

Не говорете така колега. Не е политически коректно! Още утре ще ви осъдим в ОССЕ и Хага за уронване на престижа на педераслъка!

Важно е да има кой да ви ебе децата!

у бг то миналото лято това беше ежедневие, франция дали разбра?!

как така са нарушили правото на местните роми да опражняват традициония си начин на живот!!!!!!!!!!!!