Премиерът: Националният фронт ще ”отвлече” Франция

Френският премиер социалист Манюел Валс предупреди, че не се обръща достатъчно внимание на опасността от крайнодесния Национален фронт.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Националният фронт ще ”отвлече” Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глобализацията по САЩ-овски и в угода на настъпателните глобални американски мечти, налагана и с военна сила след продължителна информационно-дезинформационна обработка на конкретната страна плюс милиарди долари и заличаване на националното начало, не може да не поражда национална съпротива. Та в този контекст и съгласно утвърдената вече практика, ще има ли и "цветна революция" във Франция?

"... които така се вълнуват при звуците на "Марсилезата"..." Душко, една трета от Франция не знаят какво е "Марсилезата", като поне половината от тях нито искат да я чуят, нито имат потребност, да я разберат. Как се стигна до това ли? Ами случи се бавно, подмолно и с голяма доза френски непукизъм. Още през 1988, на Световното първенство по футбол, Жак Ширак се подразни от факта, че половината френски отбор не знаел химна. Само ако знаеше, в какво ще се превърне Франция четвърт век по-късно...

Ами да, след като меките китки позволиха на милиони чернилки с чалми да се разхождат с потури и бурки по Шанз-Елизе, и това ще стане.

Европейската Жана Д'арк . Напред!!!! Стига с леви резбари. Напред към демокрацията. Не на новата колонизация. Франция е Европа, а не фашистка германия.

Френските социалисти нямат нищо общо с това което се нарича "ляво"! Хората гласуваха за Оланд, за да се отърват от Саркози! Оланд се оказа по некадърен и от Саркози (който все пак успя да ги вкара вътре с около 600 милиарда). Успя да вдигне безработицата, вкара ги в три войни (Мали, Южноафриканската република и ИДИЛ), почти беше улетел в Сирия, но Русия ги спря! Вдигна данъците и се уплете с Мистралите и санкциите заради Украйна. Никаква вътрешна и външна политика, пълна нула.

Недалновидната и неодобрявана политика на ЕП и ЕК доведе до поява на крайно десни и крайно леви движения.Народите не са съгласни с върхушката с глупавите им правила и със загубата на суверенитет.ЕС по-рано или по-късно ще се разпадне.

Цитат: "Франция ще бъде отвлечена от крайната десница, предупреди роденият през 1962 г. в Барселона, Валс...." и сигурно са му пригласяли съветниците му, родени съответно в Мароко и Алжир..... Последния път като бях на почивка в Барселона, тя си беше в Испания..... Докато чуждоземни наемници управляват в Европа под диктата на Бонго от Белия дом опасността от крайно леви и крайно десни националистически партии да вземет властта ще я има...

Както пееше Мамалев - "Малеййй - страх!" И кой пищи за Франция - Мануел Карлос Валс Галфети - роден в Барцелона (Каталония) в семейстовото на испанец и шведка. Прав е - ома какво да губи.

Всъщност кое изплаши толкова еврогейските атлантици, че да пускат статия срещу Националния Фронт? Ето какво каза вчера Марин Льо Пен: Франция е длъжна да излезе от сянката на САЩ и да се обедини с Русия!

Тази Льо Пен е велика. Подкрепям я. Вън всички чернилки и резани от готината Франция. Едно време в Париж тук - таме по един черню за щрих. Сега тук - таме по някой заблуден бял, или по-скоро български циганин. Трагедия, Франция, трагедия. Наистина - СЪБУДИЕ СЕ. Заеби Америка. Изпхратихте й статията на свободата, а тази кравари те заробиха. Забрави ли, Франция, как каубойте ви изгониха от Ню Орлианс, Мисисипи. Върни им го тъпкано - изгонете ги от Юранция тези коняри. Правилно - заедно с великата Русия. Тя ще става още по велика. И ти, Франция ще си велика заедно с Русия. Марин, подкрепям те. Не съм французин, но сърцето ми и е на Шан зелизе. Гласувам на Националния патриотиче фронт на Франция. Долу левите резби.

Господа, безпокои се Премиерът - социалист за властта си, но в какво упреква Националния фронт? Като призовава "левите" французи, каква е полезната за френския народ цел, а не само нему - властта? И още... Сигурно ли е, че френските социалисти са "леви" и защо? Само защото пеят "Марсилезата"? Българските не са, германските не са, британските не са... Та що ли френските "леви" да подкрепят френските социалисти? Да го бе казал г-н френският Премиер, вместо да иска само гласовете им в урните, и само да му пригкласят. Е, щом иска само това, ще е сам. Всекиму своето...

Каква интелигенция търсите бе франсета? Ами тя затъпя безвъзвратно с вашите шарлита. Продължавайте да обявявате непрекъсната терористична опасност, пък после националния фронт виновен. Смешници сте вие, и то големи. До тук ви докараха вашите приятели от отвъд океана.

Често това се случва след лявото управление....

И там на народа му писна да слугуват на ФАЩ

Явно този господин предпочита Франция да бъде отвлечена от илямистите ... странна логика

изобщо не е странна, достатачно е само да се види колко е французин този същият, да не се окаже, че пра дядовците и прабабите му са ги изгонили от Испания и са се заселили във Франция, като тези на нашият Кънев (Кордова) от реформаторското блокче!

Европейският съюз в този му вид е направо гавра с всичко европейско!

Крайната десница е нещо лошо, но този защо говори за левица. Във Франция левицата по нищо не се различава от десницата. Я първо да си оправят левите идеи и после да говорят за левица.

Смърт на Фашизма! Свобода на Народа!

да де, но кое е фашизма и кои са народа?

Не е ли ясно? - Фашизмът са банкозомбитата - американомарионетки!

смърт на фашизма и на техните врагове!!!

Теорията за Единния Национален Фронт като противиодействие на фашизма е измислена от Георги Димитров...

Това да не би да е пияният Гошо Тарабата ?

Крайностите пораждат други крайности. Нямаше да се случи така, ако бяхте мислили и вие и предшествениците ви докъде ще се докарате с "изпусната" имиграция и приучаване на обикновения французин да работи малко и да получава много. Сега сте безпомощно общество - искащо много, но неспособно да положи усилията нужни за това, дразнещео се от чуждата култура, която го превзема бавно, но неспособно и да приеме решение, при което французи да изпълняват ролите, които сега изпълняват имигранти. Политиката на ЕС е пълно фиаско, прицелено в малко на брой мечти като, например, транспортните мечти на нашето добиче, но й липсва обща визия и стратегия за бъдещето. Самата идея за "стратегия" вече дори е сведена в Европейската култура, до ниво на "програми" и "средства", до машинално бюрократично мърдане с крайници. В тая ситуация всяка външна активност и действия с дългосрочни хоризонти на страни извън ЕС изглеждат като агресия. ЕС не може да оцелее без Русия - това е идеята, която трябва да влезе в главите на европейците. Това може да стане културно или по трудния начин. Защо е нужно ли? Много е просто - заспалият има нужда от будни, за да не потъне в хаос, сега изборът е между исляма и Русия - кое е по-добро мисля няма нужда от обяснение.

безалтернативните елити, пораждат алтернативи. Неизбежно е.

маи маи волен сидероф е праф. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Милиционерът от Кремъл действа професионално - къде с пари, къде със свои хора. Той паразитира върху катастрофалните последици от тъпата западна неолиберална олигархична политика и още по-тъпия мултикултурализъм...

Г-н Валс много добре знаете ,че до тук ви доведоха лъжите,арогантността,корупцията и наглостта с която управлявахте толкова години и леви и десни.Това беше неизбежно след като се писъединихте към империалистичната политика на САЩ която още преди петдесет години вашия президент Шарл де Гол категорично отхвърли.

напълно съм съгласен, игнорирането на националните интереси и подчиняването на нациналната политка от американската външна политика доведе до обезличаването на френската левица и на центристките партии и логичен отлив от тях към партията на ле пен.

прочее Франция все още е колониална държава. Може би последната с много присъствие навсякъде по света. Много по-силна от Англия и Испания. И въпреки това е най-социалната и мулти-културна държава на света - има 35-часова работна седмица и огромно не-френско население.

Не ми пука какво мисли премиера Валс, но за мене и мнозина други само националистическите партии ще спасят Европа от ислямската инвазия.

От 50 години във Франция има всякакви скандали за корупция.През това време малки незабележими групи бяха алтернатива, която с времето измести силните на деня.Мисля, че вече е късно социалистите да алармират. Франция не им принадлежи, защото политиците в основните политически сили изгубиха влиянието си, а си стоят и компрометират политическите си партии.

Какви интелектуалци, каква левица, какви глупости сънува тоя? Добре че е тоя Национален Фронт, че Франция иначе загива съвсем!

Нека стане бе, г-н Валс. А кой раздава етикетите "ляв", "десен"? Ще ми обясни ли някой честно?

Гусин Валс, като един истински демократ, знае какво иска народа и никакви избори, няма да прометя мнението му. Демокрацията все пак е власт на демократите, а не на народа.

Сега се сблъскват с това, с което се сблъска Източна Европа след промените. Ние обаче носим на мизерия- в Западна и по- скоро Южна Европа нещата ще бъдат по- драматични и трагични... Светът се променя и само германците са почти готови

са меки марии, нищо няма да стане. Единствения шанс за Европа е германците да се събудят!

Значи, като се напише "Премиерът" и нормалните хора очакват да прочетат за поредния подвиг на Бойко Методиев Борисов. А тук пишете за никому неизвестния индивид Валс.

Не споменавай името му всуе! На Премиера-Слънце, наш Слънце-Цар и Слънце-Бог - Светиня Му! Ето разсърдиха го и времето се скапа, я си представете какво ще стане ако го ядосат?

Американските подлоги вън от европейската политика,Европа от Лисабон до Владивосток.Войските на САЩ във САЩ не в ЕВРОПА,Великобритания вън от ЕС стига е мрънкала,че все не е доволна от нещо.Англосаксите се ужасяват ,че Европа може без тях,но бъдещето на Европа е без тях,войните САЩ да си ги разпалват до техните граници.

Подкрепям всяка ваша дума.

Когато Франция спре да се починява безпрекусловно на САЩ и Националния фронт ще загуби влияние. Дотогава ,така ще е. Едно от нещата ,които най-много мразят французите е да им бъркат в джоба(както с Мистралите).

Лявото води на дясно. Изказването на този господин е меко казано болшевишко. Той не приемал Националния фронт. 30% от французите го приемат, той НЕ.

Колко приемаха нацистката партия в Германия?

Колкото - толкова, проблем ? П.С. А за подемана на националистите ( което не означава нацисти) вина имат единствено левичарите и..ди с мулти-култи безумията.

по-добре е да си отговориш на въпроса защо хората не харесват вас, а не защо щели да гласуват за еди-кой си! Много добре ни е познат този начин на водене на предизборна кампания у нас, като се плюе някой друг, за да се прикрие собственото безхаберие, некадърност и продажност!

е толкова десен колкото рублите са американска валута.

Ще ме прощавате но реално, политиката на Путин е доста по-дясна от болшинството държави членки на ЕС ;)

Ивчо мамин,що не формулираш що е то дясна политика или за теб диктатурата е дясна политика-северно корееца тигава е най-десния.....проЗд народ,слаба държава,това е!

Време е да коригират грешката си от 1789 г.

произлиза от пълното разминаване между действията на казионните политици и желанията на електората. През псоледните десетилетия стана нормално мнението на обществото да няма никакво значение, а разни чиновници да казват на хората императивно, какво трябва да мислят. Тази пропаст не може да се поддържа вечно. А поддържането на статуквото става възможно само заради медиите и липсата на алтернатива сред тия, които хората могат да изберат. Но вижте какво стана в Гърция? При наличието на алтернатива и спадане на автоцензурата бъдещето на казионния елит никак не е гарантирано.

да бачка като чинизийския пролетариат и ще му се изпарят от тиквата сички лево-десни идеи.

Ще бачкате ли здраво, без да давате много акъл? Само питам.

Нека уточним: Чиновниците дори не живеят в собствените си страни, а се скупчили в Брюксел. И смятат, че са солта на земята. Да, ама не. Госпожата поне познава собствената си страна.

Националният Фронт е спасението на Франция. Независима и достойна Франция извън НАТО каквато беше при Де Гол. Треперят им мартинките на всичките еврогейски атлантици във Франиця от шубе.

Манюел Валс да вземе да се прегърне с нашия серГей и да му изтанцуват един валс двамцата, вместо да се правят на политици. Кой ще управлява казва ФРЕНСКИЯТ НАРОД на избори, а не лидерът на социалистите! Или сте отменили принципите на демокрацията по заповед на САЩ?!? Народът вече не е ли суверен?

Някои биха казали че не спи а се събужда...

Много точен анализ на автор "опасността"!А глупостите изписани от елементарно озлобление не помагат никому.Защото онова,което ще чуеш ,например за България след една победа на десницата ще те накара да забравиш бързичко"Напред Марина!"

Що рече?