Коментари - Нападателят от ”Орли”: ”Ще умра за Аллах! Ще има жертви!” | Днес.dir.bg

Нападателят от ”Орли”: ”Ще умра за Аллах! Ще има жертви!”

Мъжът, който нападна войници на парижкото летище "Орли" и бе застрелян, е крещял, че иска да "умре за Аллах" и ще има жертви.

Обратно в новината

Коментари - Нападателят от ”Орли”: ”Ще умра за Аллах! Ще има жертви!” | Днес.dir.bg

Коментари

Абе този с промитият мозък, че уж умира за Аллах, много е проЗт , ве.Че кой каза, че Аллах иска това?Дори напротив, точно истинските мюсюлмани не проповядват такава религия.Тези жертви уж заради Аллах , добре са го обработили за да вярват ,че умират за нещо , което няма нищо общо с Аллах, с две думи умират напразно.Бог е един, само, че различните религии го наричат с различни имена.Всички сме творение от едно начало поставено Свише .

щял да мре за алахът бати простите необразовани хора тъпи

"Изпитателен срок" - какви са тези нови термини на безхаберните френски служби за сигурност...

Ми, ще ти обясня. Това е поредната леберастка измишльотина за включване на ислямистите в европейското общество - т.нар. рехабилитация. Доказани ислямистки екстремисти/терористи, често - завърнали се от джихад в Сирия, Ирак, Афганистан или другаде, НО заявили че се разкайват и отказват от екстремизма. Ако не могат да им докажат престъпленията по време на джихада, ги подлагат на рехабилитация в специален център и след това ги пускат. За известен (изпитателен) период ги уж наблюдават - вижда се колко е ефективна тази система...

Християнинът е толерантен човек. Хибридна война! Да не дава господ никому. Децата ни са извън БГ. ГОСПОД ДА ГИ ПАЗИ!!!!!

ОБРАЗОВАНИЕТО,ПОЗНАНИЕТО И КУЛТУРАТА КАТО ЛИПСВАТ, водят до там.

...вижте се бе колко ви е хрисима и почтенна религiята !...вижте се бе що за идиоти с промити мозаци саздавате !...вижте се бе ислямистки подчовеци !!!...да се забрани тази анти човешка сатанистка религiя !!!...да се преследва и унищоjaва всичко ще бие чело в земята и се кланя на сатаната алах !

В тия две страни жителите им на практика са от едно котило, т.е. живи мангали! Това, което ги разделя обаче и отличава коренно едни от други, е религията! Тероризъм, ислямски фундаментализъм, религиозен фанатизъм и непрестанни атентати - ето ви картинката в Пакистан, където изповядват "религията на мира". И обратното, в огромната Индия, където са предимно хиндуисти и будисти, някой да е чувал за нещо подобно? Дори атентатите в Бомбай преди 9 год. бяха дело на пакистанци...И дори да има такива елементи в Индия, те със сигурност НЕ изповядват някоя от основните религии, а исляма!

"Белгасем е бил радикализиран ислямист, известен на властите. Той е бил в изпитателен период. " В изпитателен срок бил .... в смисъл, дали може да утепе някой полицай ли, що ли!?! И не е издържал изпитанието? Е, да ви таковам на евродемокрацията, толерантността и мултикултуролизма!

Такива случаи предизвикват отвращение. Що за промити мозъци ходят из стария ни континент, който е дал толкова много на цивилизацията! Вместо на прекрасния Париж да се наслаждават хора, които обичат изкуството и оценяват прекрасната столица на Романтизма, нахлуват нищожества, които нищо добро не са направили през жалкия си животец. Интеграция ли? Кой измисли това невярно твърдение?

На всички, дето искат да умрат за алаха - желанието им да се изпълни веднага!

"""""Мъжът, който нападна войници на парижкото летище "Орли" и бе застрелян, е крещял, че иска да "умре за Аллах" и ще има жертви."""Въпрос на време е това да почне да се случва и у нас.Може и да не чакаме много.Подходящ терен за изява е метрото ,автобусите , пред халите, абе има място за изява.Я какво поле за действие е "Женския пазар"

роден и израстнал в париж-от това по-интегриран,здраве му кажи...

А Циганите които живеят в България от векове интегрирани ли са а, българите в Англия , Германия дали са интегрирани ???

1 век не е 'векове', а българите в Англия, Германия - не зная. Интегрирани ли са, гнус краволизка? Кажи ми ти интегрирани ли са? Фърчат ли им месата вонящи от бомби и атентати? Като се започне, че не вонят, и на другото отговора е 'не'. Нито са смърдящи, нито са невменяеми, нито правят някакви такива неща. А например българските цигани са същите прекурсори за перилни препарати, каквито са и тук, както и в Румъния, както и в Украйна, както и в РФ, както и в Прибалтика, както и в Молдова, както и в Ирак, както и в Турция, както и във всяка друга държава, където ги има.

Според запознати спецслужбите и политтехнолозите на една определена страна са постигнали пробив в управлението на масовото съзнание и психопрограмирането. Например множеството цветни революции последните години или нашумялата напоследък игра Син Кит тласкаща към самоубийство. Засега експериментите се водят върху руски деца. А когато разработката е готова и се приложи върху 1млн. 18-20 годишни афганистанци с айфони...

И тоя си е отгледан от тях, няма какво да се сърдят на Меркел, тя сега пълни Европа с терористи, но франсетата и белгийците си ги отглеждат вече трето поколение. И като гледам спасение няма, докато не се изринат всичките обратно, от където произхождат.

не пипате кльона на баа тошо. марш на вторични да го търсите и слагате наново. туркия тъпче уя със сачми и ви търси сухите бузи...

"на 20 километра южно от Париж, Белгасем прострелял полицай в северно предградие на френската столица" Не знаех че северните предградия на Париж се намират на юг!?

Джурналиста , списвал дописката е искал да каже, че летище "Орли" се намира на 20 км, южно от Париж....а преди това мюслито се е намирало в северно предградие....

Какви нежни шантавелки шантонерки са французите - знаели, ама го пуснали, да го изпитват - е квооо? Изпитали го и го пуснали в рая с два куршума в тиквата. Все пак и между фгрансетата има мъжкари. Слава!?

носил туба бензин и викал, че "ще има жертви"... бах ти ефтиниината постановка на службите, които крадат бензин за колите си от техни агенти - умерени главорези. чак пък едно мачете да не му осигурят тие! ами как да ви верваме, службите посрани, които бактисаха личната неприкосновеност на гората бе? че чак балъка не бил могъл да си намери свестно оръжие за сморазправа над нароците, като да стане политик от левите - анархисти в оон. хахахааа. смешници, които се ислят за богове, а са скъпо- платени посерковци. това са тайните служби!

простотии, които ЕС възприе, може да се гласува един "Регламент 0000-00", който да гласи с един ред:"Който само спомене двете думи "Аллах акбар", да бъде застрелян на място"!

въздушен пистолет, дето с него ранил полицай, та и "стрелял" в бар, но не улучил никого...??!! Че и "животът на полицая е вън от опасност"??!!

След като гей парадите са Европейска ценност и третия пол са на почит, какво друго очаквате от Гейропа.

това е интегриран привърженик на шулц, меркел, юнкер, оланд, кристалинка, серж, клинтън, обама и etc.... те всички са готови да умрат за своите спонсори от с.а. и ротшилд. за които - парите са бога. а Бога не струва и пет пари.. :-)))

Време да се възприеме израелският опит: Всеки идиот решил да умре в името на някаква заблуда - да се убива на място и цялата му рода за 24 часа да напусне страната, като всичко, което има семейството му да се конфискува в полза на държавата! Така всеки малоумник предварително ще знае, че ще направи родата си нежелани бездомници и ги обрича на мизерия.

Съгласен съм с теб,при това трябва да се действа бързо.Такива ги натресе в цяла Европа триото Меркел,Оланд и Юнкер.Те са виновни но са виновни и за това,че объркаха целия ЕС.За това и някои държави в него го напускат а други са настръхнали срещу простотиите ,които налагат. Задай си въпроса,защо в Европа а не в богатите държави от Близкия Исток и ще откриеш много истини.?

Още при палестинската криза през 70-те години Израел ударно изселваше семейства на "бунтовници" в Саудитска арабия. Бързо богатите араби разбраха що за стока са "онеправданите" палестинци. Именно саудитците тихомълком започнаха постепенно да ги препращат към Европа през 80-90 години. Номера мина и сега ударно ЕС се пълни с нежелани мигранти . Това си е чист износ на революция, защото тези неработещи готованци ще бъдат изгонени от Европа с оръжие. Новият Хитлер вече е роден, остава само да порасне. Историята се повтаря: преди ВСВ евреите завладяваха Европа, сега са арабите. Изхода е предизвестен, големият печеливш от ВСВ се оказа САЩ, сега сценарият е подобен: няколко малки конфликта за сверяване на часовника и нова война в Европа. Разликата е, че Русия сега е твърде силна във военната област и няма да повтори грешките си от ВСВ.

А Хелзинския комитет, а евроаталантическите ценности ??? :D

Така е: Светът трябва да преживее ТРИ ГОЛЕМИ КОНФЛИКТА: 1. Конфликтът социализъм - капитализъм /който вече отмина/ 2. Конфликтът между религиите /който сега започва/ 3. Конфликтът между поколенията т. е. между млади и възрастни / който предстои/ . Но най-тежък ще е сблъсъкът между религиите - тази велика глупост......

Вечният конфликт е между бедни и богати, всичко, което изброяваш са само причини за започване на войни. Стремежа към богатство и власт е погубила много империи, винаги всичко се плаща от бедните.

Само да добавя, че третия и най- тежък конфликт е между глобалистите евреи- лихвари и останалото човечество. Сблъсъкът между религиите е следствие на този конфликт. Това, което се случва в момента е активно планирано мероприятие на глобалистите за ликвидиране на европейците под маската на религиозен сблъсък!

С това в т.3 ,какво искаш ,да кажеш?Това не е конфликт а прогресивно човешко развитие.При това естествено.Казваш в т.2 конфликт между религиите.Конфликт между тях няма,но има разни тъпанари,които раздухват изкуствено конфликт,за да оправдаят своето съществуване на паразити и да тънат в самодоволство и разкош. И насочват умело мизерстващите нещастници към измислен враг от "неверници".

Нали тези "неверници" тръгнаха да бомбардират вярващите в аллаха, с цел да ги "вкараме в правилния път" т.е. да живеят не по техните правила, а по НАШИТЕ....

Колеги, вие да не си помислите, че това е тероризъм. Неее , това един психично болен човек....

Дори да е психично болен,какво от това?Значи така ,имамите и ходжите са му промили мозъка ,че е превъртял.В същност войниците са го отървали от мъките му и са спасили невинни хора.Има нещо генетично неизличимо в тези "мъченици" на Аллаха.Това е лудостта ,да избиваш колкото се може повече "неверници" и сам да се затриеш в името на нещо, което е против най-елементарния човешки разум.То в това се състои безсилието на Исляма,като не може с убеждение и доброволно приобщаване,действа с убийства и терор.

Хайде сега на обратно,кой от където е пристигнал! Атентати ли, митинги ли със знамена,верска нетърпимост ли?Хайде гоу с еднопосочен билет обратно в кочините.

Какъв тъпак и каква хубава развръзка в този случай! ИДИЛ дори няма да го отразят. А и девици няма да види на оня свят.

Не е успял да се справи с жена- войник - това е голям позор за чалмите.

Той е бил в изпитателен срок. Е издържал е изпита.

добре че си единствената жертва-мухъл откачен...

Ние в България не правим така! Ако това беше се, случило в България,войника отиваше на съд с обвинение за нарушение на правата на престъпника.Защото първо е длъжен да даде предупредителен изстрел и да му извика "Стой горе ръцете".И ако тогава онзи не се подчини,да го ритни в гъза и да му постави белезници а не да го застреля.Горкият престъпник, ако е знаел какво го чака,щял е да стане български престъпник,пардон гражданин.Абе чудни са тия французи,вместо те да ни учат на демокрация,ние трябва да ги учим!Как може,че това е млад човек,готов да умре за Аллах,мъченик?Сега се кефи /там де горе/ в реки от мед и мляко,в предръдките на 100 голи жени.В същност услуга са му направили и ако трябва ,да се измисли начин за повече такива услуги.И какво от това,че е имал вълдушен патлак,с него не можеш уби и врабче?

европа не е добро място за живеене вече.

Трепане и плитко заравяне,това е !Никакви изпитателни срокове бе хора.Те не разбират от нормален цивилизован живот.Да си умират за каквото си искат,но да се самоубиват!Ха,нападат като диваци,отговорът ще бъде като за диваци!!!

Ересите нямат общо с Църквата. Независимо колко са разпространени, колко идолите им си живевят в собствена държава, колко ги харесват заблудените агнета.

и каква е истината за пореден път,роден и живял в париж,но фанатик до мозъка на костите-всичките са такива,от ранна до преклонна възраст-независимо къде живеят-неблагодарна сган...

Мръсен изрод !

франсетата са малоумни ...арестували са роднините му който сварят.....а те много вероятно да нямат нищо общо с неговите изпълнения, а той въпреки, че бил идентифициран радикален ислямист заото бил в срок на изпитване се разхождал свободно по улиците ......цялата им държава е пълна с брадати и забрадки.....нещастници !!!

роднините ли незнаят....ох леле,знаят и още как...явно не си имал взимане -даване с мюсюлмани...умрял е за най-важната за тях кауза-джихада...корана и религията са над всичко-буквално..

Да бе, особено голямо уважение и доверие са получили кръстоносците, които дошли да грабят по нашите земи- спавка Балдуин Фландърски.

"Нападателят от Орли: Ще умра за Аллах! Ще има жертви!" Умри бе, да ти а.а майката долна и загубена, всичките терористи и боклуци като тебе сте страхливци и изроди, които не заслужавате да живеете и които се чувствате значими само като нападат в изненада невинни и нищо неподозиращи хора сте по-долни от най-долните боклуци, ДОРИ И ОТ НАШИТЕ КОМУНИСТИ!

Наистина трябва да спасим мюсюлманите от исляма, става като се обърнат към Христос и станат християни

единствения политик в световн мащаб,който се опита да го направи,беше бай Тошо...

Западна Европа бе превърната в стрелбище!

Това ако се беше случило в Афганистан, Ирак, Сомалия или Нигерия, дали въобще щяха да го отразят?

Ето сбъднала се е мечтата на поредния дебил .... така де умрял е заради аллах ..... машала копеле .... велик малоумник си бил ... хайде лека нощ

бил в изпитателен период. не можа да се представи добре на изпита. слаб (2).

Предизборна агитация по френски!

Ехо, евробюрократите, отбележете си, че и този не е крещял "Искам работа! Искам да ме интегрирате!". Крещял е каквото крещи всеки ИСТИНСКИ ВЯРВАЩ мюсюлманин: "Алаху акбар" и е държал коран. А какво друго да държи, като иска да убива за аллах? Всеки правоверен, който чете корана и вярва в корана или поне слуша имамите и им вярва, е чудовище. Не може добър човек да вярва, че в рая се влиза с кланета, защото така пише в свещената му книга. Ислямът е фашизоидно, комуноидно, сатанинско изчадие, което превръща нормални хора в животни. Спасете мюсюлманите и забранете исляма. Спасете Европа и забранете исляма като нацизма.

за съжаление ,всички ,до един са истински вярващи...нищо че се прикриват ..

Изключително вярно твърдение.

"Ислямът е фашизоидно, комуноидно, сатанинско изчадие, което превръща нормални хора в животни. Спасете мюсюлманите и забранете исляма. Спасете Европа и забранете исляма като нацизма." Това е правилното действие в създалата се ситуация.

Обърнете внимание, че всички "радикализирани" са родени в Европа! От същите добри хорица, като тези, които "садистите, фашисти и ултранационалисти" от Широка лъка, Розино, Елин Пелин и Белене гонят от градовете си и не искат там мултикултура. Сега ясно се вижда прав ли е отец Кортези или са прави хората, искащи просто да... живеят. И да има България. Като дом за нашите деца, а не за изчадия, родени от "добри бежанци".

И кой от тях беше роден в Европа?

Те български език разбираш ли? Човекът казва, че всички атентатори са родени в семейства на уж миролюбиви мюсюлмани, като тези, които се опитват да ни натирят в БГ. Сега стана ли ти ясно?

браво, пръснали са му мозъка

Вижте к'о с'я, това е фалшива новина, която Путин ви внушава с помощта на сибирски шамани. Истината е: Млад социално неинтегриран, сексуално фрустриран индивид неприел напълно евроатлантическите ценности се е самозадушил предизвикайки си спазъм на трахеята. Войници-самаряни са го евтанзирали за да облегчат мъките му. Алле шайсен верден брудер!!!

е.бати фамилията звучи ,като булгар серсем :Д

ПОНЕ ПАКЕТЧЕ ВИАГРА ДА БЕШЕ СИ ВЗЕЛ - 40 МЪЖЛЕТА НЕ Е ШЕГА РАБОТА :))

дали за Аллах е готов да умре или за рая и десетките девици, чакащи го там? ИЗВОД: Хора, които ги ползват за безправни работници, живеещи на минимума на тоя свят, а чрез религия ги хранят за рай в отвъдното, НЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ МЕЖДУ НАС - ДРУГОВЕРЦИТЕ, които според същата тяхна религия са за избиване. А смъртта на друговерците изпраща тези невежи в още по-голям рай - вероятно със 72 девици.

Коментари - Нападателят от ”Орли”: ”Ще умра за Аллах! Ще има жертви!” | Днес.dir.bg

Нападателят от ”Орли”: ”Ще умра за Аллах! Ще има жертви!”

Мъжът, който нападна войници на парижкото летище "Орли" и бе застрелян, е крещял, че иска да "умре за Аллах" и ще има жертви.

Обратно в новината

Коментари - Нападателят от ”Орли”: ”Ще умра за Аллах! Ще има жертви!” | Днес.dir.bg

Коментари

Абе този с промитият мозък, че уж умира за Аллах, много е проЗт , ве.Че кой каза, че Аллах иска това?Дори напротив, точно истинските мюсюлмани не проповядват такава религия.Тези жертви уж заради Аллах , добре са го обработили за да вярват ,че умират за нещо , което няма нищо общо с Аллах, с две думи умират напразно.Бог е един, само, че различните религии го наричат с различни имена.Всички сме творение от едно начало поставено Свише .

щял да мре за алахът бати простите необразовани хора тъпи

"Изпитателен срок" - какви са тези нови термини на безхаберните френски служби за сигурност...

Ми, ще ти обясня. Това е поредната леберастка измишльотина за включване на ислямистите в европейското общество - т.нар. рехабилитация. Доказани ислямистки екстремисти/терористи, често - завърнали се от джихад в Сирия, Ирак, Афганистан или другаде, НО заявили че се разкайват и отказват от екстремизма. Ако не могат да им докажат престъпленията по време на джихада, ги подлагат на рехабилитация в специален център и след това ги пускат. За известен (изпитателен) период ги уж наблюдават - вижда се колко е ефективна тази система...

Християнинът е толерантен човек. Хибридна война! Да не дава господ никому. Децата ни са извън БГ. ГОСПОД ДА ГИ ПАЗИ!!!!!

ОБРАЗОВАНИЕТО,ПОЗНАНИЕТО И КУЛТУРАТА КАТО ЛИПСВАТ, водят до там.

...вижте се бе колко ви е хрисима и почтенна религiята !...вижте се бе що за идиоти с промити мозаци саздавате !...вижте се бе ислямистки подчовеци !!!...да се забрани тази анти човешка сатанистка религiя !!!...да се преследва и унищоjaва всичко ще бие чело в земята и се кланя на сатаната алах !

В тия две страни жителите им на практика са от едно котило, т.е. живи мангали! Това, което ги разделя обаче и отличава коренно едни от други, е религията! Тероризъм, ислямски фундаментализъм, религиозен фанатизъм и непрестанни атентати - ето ви картинката в Пакистан, където изповядват "религията на мира". И обратното, в огромната Индия, където са предимно хиндуисти и будисти, някой да е чувал за нещо подобно? Дори атентатите в Бомбай преди 9 год. бяха дело на пакистанци...И дори да има такива елементи в Индия, те със сигурност НЕ изповядват някоя от основните религии, а исляма!

"Белгасем е бил радикализиран ислямист, известен на властите. Той е бил в изпитателен период. " В изпитателен срок бил .... в смисъл, дали може да утепе някой полицай ли, що ли!?! И не е издържал изпитанието? Е, да ви таковам на евродемокрацията, толерантността и мултикултуролизма!

Такива случаи предизвикват отвращение. Що за промити мозъци ходят из стария ни континент, който е дал толкова много на цивилизацията! Вместо на прекрасния Париж да се наслаждават хора, които обичат изкуството и оценяват прекрасната столица на Романтизма, нахлуват нищожества, които нищо добро не са направили през жалкия си животец. Интеграция ли? Кой измисли това невярно твърдение?

На всички, дето искат да умрат за алаха - желанието им да се изпълни веднага!

"""""Мъжът, който нападна войници на парижкото летище "Орли" и бе застрелян, е крещял, че иска да "умре за Аллах" и ще има жертви."""Въпрос на време е това да почне да се случва и у нас.Може и да не чакаме много.Подходящ терен за изява е метрото ,автобусите , пред халите, абе има място за изява.Я какво поле за действие е "Женския пазар"

роден и израстнал в париж-от това по-интегриран,здраве му кажи...

А Циганите които живеят в България от векове интегрирани ли са а, българите в Англия , Германия дали са интегрирани ???

1 век не е 'векове', а българите в Англия, Германия - не зная. Интегрирани ли са, гнус краволизка? Кажи ми ти интегрирани ли са? Фърчат ли им месата вонящи от бомби и атентати? Като се започне, че не вонят, и на другото отговора е 'не'. Нито са смърдящи, нито са невменяеми, нито правят някакви такива неща. А например българските цигани са същите прекурсори за перилни препарати, каквито са и тук, както и в Румъния, както и в Украйна, както и в РФ, както и в Прибалтика, както и в Молдова, както и в Ирак, както и в Турция, както и във всяка друга държава, където ги има.

Според запознати спецслужбите и политтехнолозите на една определена страна са постигнали пробив в управлението на масовото съзнание и психопрограмирането. Например множеството цветни революции последните години или нашумялата напоследък игра Син Кит тласкаща към самоубийство. Засега експериментите се водят върху руски деца. А когато разработката е готова и се приложи върху 1млн. 18-20 годишни афганистанци с айфони...

И тоя си е отгледан от тях, няма какво да се сърдят на Меркел, тя сега пълни Европа с терористи, но франсетата и белгийците си ги отглеждат вече трето поколение. И като гледам спасение няма, докато не се изринат всичките обратно, от където произхождат.

не пипате кльона на баа тошо. марш на вторични да го търсите и слагате наново. туркия тъпче уя със сачми и ви търси сухите бузи...

"на 20 километра южно от Париж, Белгасем прострелял полицай в северно предградие на френската столица" Не знаех че северните предградия на Париж се намират на юг!?

Джурналиста , списвал дописката е искал да каже, че летище "Орли" се намира на 20 км, южно от Париж....а преди това мюслито се е намирало в северно предградие....

Какви нежни шантавелки шантонерки са французите - знаели, ама го пуснали, да го изпитват - е квооо? Изпитали го и го пуснали в рая с два куршума в тиквата. Все пак и между фгрансетата има мъжкари. Слава!?

носил туба бензин и викал, че "ще има жертви"... бах ти ефтиниината постановка на службите, които крадат бензин за колите си от техни агенти - умерени главорези. чак пък едно мачете да не му осигурят тие! ами как да ви верваме, службите посрани, които бактисаха личната неприкосновеност на гората бе? че чак балъка не бил могъл да си намери свестно оръжие за сморазправа над нароците, като да стане политик от левите - анархисти в оон. хахахааа. смешници, които се ислят за богове, а са скъпо- платени посерковци. това са тайните служби!

простотии, които ЕС възприе, може да се гласува един "Регламент 0000-00", който да гласи с един ред:"Който само спомене двете думи "Аллах акбар", да бъде застрелян на място"!

въздушен пистолет, дето с него ранил полицай, та и "стрелял" в бар, но не улучил никого...??!! Че и "животът на полицая е вън от опасност"??!!

След като гей парадите са Европейска ценност и третия пол са на почит, какво друго очаквате от Гейропа.

това е интегриран привърженик на шулц, меркел, юнкер, оланд, кристалинка, серж, клинтън, обама и etc.... те всички са готови да умрат за своите спонсори от с.а. и ротшилд. за които - парите са бога. а Бога не струва и пет пари.. :-)))

Време да се възприеме израелският опит: Всеки идиот решил да умре в името на някаква заблуда - да се убива на място и цялата му рода за 24 часа да напусне страната, като всичко, което има семейството му да се конфискува в полза на държавата! Така всеки малоумник предварително ще знае, че ще направи родата си нежелани бездомници и ги обрича на мизерия.

Съгласен съм с теб,при това трябва да се действа бързо.Такива ги натресе в цяла Европа триото Меркел,Оланд и Юнкер.Те са виновни но са виновни и за това,че объркаха целия ЕС.За това и някои държави в него го напускат а други са настръхнали срещу простотиите ,които налагат. Задай си въпроса,защо в Европа а не в богатите държави от Близкия Исток и ще откриеш много истини.?

Още при палестинската криза през 70-те години Израел ударно изселваше семейства на "бунтовници" в Саудитска арабия. Бързо богатите араби разбраха що за стока са "онеправданите" палестинци. Именно саудитците тихомълком започнаха постепенно да ги препращат към Европа през 80-90 години. Номера мина и сега ударно ЕС се пълни с нежелани мигранти . Това си е чист износ на революция, защото тези неработещи готованци ще бъдат изгонени от Европа с оръжие. Новият Хитлер вече е роден, остава само да порасне. Историята се повтаря: преди ВСВ евреите завладяваха Европа, сега са арабите. Изхода е предизвестен, големият печеливш от ВСВ се оказа САЩ, сега сценарият е подобен: няколко малки конфликта за сверяване на часовника и нова война в Европа. Разликата е, че Русия сега е твърде силна във военната област и няма да повтори грешките си от ВСВ.

А Хелзинския комитет, а евроаталантическите ценности ??? :D

Така е: Светът трябва да преживее ТРИ ГОЛЕМИ КОНФЛИКТА: 1. Конфликтът социализъм - капитализъм /който вече отмина/ 2. Конфликтът между религиите /който сега започва/ 3. Конфликтът между поколенията т. е. между млади и възрастни / който предстои/ . Но най-тежък ще е сблъсъкът между религиите - тази велика глупост......

Вечният конфликт е между бедни и богати, всичко, което изброяваш са само причини за започване на войни. Стремежа към богатство и власт е погубила много империи, винаги всичко се плаща от бедните.

Само да добавя, че третия и най- тежък конфликт е между глобалистите евреи- лихвари и останалото човечество. Сблъсъкът между религиите е следствие на този конфликт. Това, което се случва в момента е активно планирано мероприятие на глобалистите за ликвидиране на европейците под маската на религиозен сблъсък!

С това в т.3 ,какво искаш ,да кажеш?Това не е конфликт а прогресивно човешко развитие.При това естествено.Казваш в т.2 конфликт между религиите.Конфликт между тях няма,но има разни тъпанари,които раздухват изкуствено конфликт,за да оправдаят своето съществуване на паразити и да тънат в самодоволство и разкош. И насочват умело мизерстващите нещастници към измислен враг от "неверници".

Нали тези "неверници" тръгнаха да бомбардират вярващите в аллаха, с цел да ги "вкараме в правилния път" т.е. да живеят не по техните правила, а по НАШИТЕ....

Колеги, вие да не си помислите, че това е тероризъм. Неее , това един психично болен човек....

Дори да е психично болен,какво от това?Значи така ,имамите и ходжите са му промили мозъка ,че е превъртял.В същност войниците са го отървали от мъките му и са спасили невинни хора.Има нещо генетично неизличимо в тези "мъченици" на Аллаха.Това е лудостта ,да избиваш колкото се може повече "неверници" и сам да се затриеш в името на нещо, което е против най-елементарния човешки разум.То в това се състои безсилието на Исляма,като не може с убеждение и доброволно приобщаване,действа с убийства и терор.

Хайде сега на обратно,кой от където е пристигнал! Атентати ли, митинги ли със знамена,верска нетърпимост ли?Хайде гоу с еднопосочен билет обратно в кочините.

Какъв тъпак и каква хубава развръзка в този случай! ИДИЛ дори няма да го отразят. А и девици няма да види на оня свят.

Не е успял да се справи с жена- войник - това е голям позор за чалмите.

Той е бил в изпитателен срок. Е издържал е изпита.

добре че си единствената жертва-мухъл откачен...

Ние в България не правим така! Ако това беше се, случило в България,войника отиваше на съд с обвинение за нарушение на правата на престъпника.Защото първо е длъжен да даде предупредителен изстрел и да му извика "Стой горе ръцете".И ако тогава онзи не се подчини,да го ритни в гъза и да му постави белезници а не да го застреля.Горкият престъпник, ако е знаел какво го чака,щял е да стане български престъпник,пардон гражданин.Абе чудни са тия французи,вместо те да ни учат на демокрация,ние трябва да ги учим!Как може,че това е млад човек,готов да умре за Аллах,мъченик?Сега се кефи /там де горе/ в реки от мед и мляко,в предръдките на 100 голи жени.В същност услуга са му направили и ако трябва ,да се измисли начин за повече такива услуги.И какво от това,че е имал вълдушен патлак,с него не можеш уби и врабче?

европа не е добро място за живеене вече.

Трепане и плитко заравяне,това е !Никакви изпитателни срокове бе хора.Те не разбират от нормален цивилизован живот.Да си умират за каквото си искат,но да се самоубиват!Ха,нападат като диваци,отговорът ще бъде като за диваци!!!

Ересите нямат общо с Църквата. Независимо колко са разпространени, колко идолите им си живевят в собствена държава, колко ги харесват заблудените агнета.

и каква е истината за пореден път,роден и живял в париж,но фанатик до мозъка на костите-всичките са такива,от ранна до преклонна възраст-независимо къде живеят-неблагодарна сган...

Мръсен изрод !

франсетата са малоумни ...арестували са роднините му който сварят.....а те много вероятно да нямат нищо общо с неговите изпълнения, а той въпреки, че бил идентифициран радикален ислямист заото бил в срок на изпитване се разхождал свободно по улиците ......цялата им държава е пълна с брадати и забрадки.....нещастници !!!

роднините ли незнаят....ох леле,знаят и още как...явно не си имал взимане -даване с мюсюлмани...умрял е за най-важната за тях кауза-джихада...корана и религията са над всичко-буквално..

Да бе, особено голямо уважение и доверие са получили кръстоносците, които дошли да грабят по нашите земи- спавка Балдуин Фландърски.

"Нападателят от Орли: Ще умра за Аллах! Ще има жертви!" Умри бе, да ти а.а майката долна и загубена, всичките терористи и боклуци като тебе сте страхливци и изроди, които не заслужавате да живеете и които се чувствате значими само като нападат в изненада невинни и нищо неподозиращи хора сте по-долни от най-долните боклуци, ДОРИ И ОТ НАШИТЕ КОМУНИСТИ!

Наистина трябва да спасим мюсюлманите от исляма, става като се обърнат към Христос и станат християни

единствения политик в световн мащаб,който се опита да го направи,беше бай Тошо...

Западна Европа бе превърната в стрелбище!

Това ако се беше случило в Афганистан, Ирак, Сомалия или Нигерия, дали въобще щяха да го отразят?

Ето сбъднала се е мечтата на поредния дебил .... така де умрял е заради аллах ..... машала копеле .... велик малоумник си бил ... хайде лека нощ

бил в изпитателен период. не можа да се представи добре на изпита. слаб (2).

Предизборна агитация по френски!

Ехо, евробюрократите, отбележете си, че и този не е крещял "Искам работа! Искам да ме интегрирате!". Крещял е каквото крещи всеки ИСТИНСКИ ВЯРВАЩ мюсюлманин: "Алаху акбар" и е държал коран. А какво друго да държи, като иска да убива за аллах? Всеки правоверен, който чете корана и вярва в корана или поне слуша имамите и им вярва, е чудовище. Не може добър човек да вярва, че в рая се влиза с кланета, защото така пише в свещената му книга. Ислямът е фашизоидно, комуноидно, сатанинско изчадие, което превръща нормални хора в животни. Спасете мюсюлманите и забранете исляма. Спасете Европа и забранете исляма като нацизма.

за съжаление ,всички ,до един са истински вярващи...нищо че се прикриват ..

Изключително вярно твърдение.

"Ислямът е фашизоидно, комуноидно, сатанинско изчадие, което превръща нормални хора в животни. Спасете мюсюлманите и забранете исляма. Спасете Европа и забранете исляма като нацизма." Това е правилното действие в създалата се ситуация.

Обърнете внимание, че всички "радикализирани" са родени в Европа! От същите добри хорица, като тези, които "садистите, фашисти и ултранационалисти" от Широка лъка, Розино, Елин Пелин и Белене гонят от градовете си и не искат там мултикултура. Сега ясно се вижда прав ли е отец Кортези или са прави хората, искащи просто да... живеят. И да има България. Като дом за нашите деца, а не за изчадия, родени от "добри бежанци".

И кой от тях беше роден в Европа?

Те български език разбираш ли? Човекът казва, че всички атентатори са родени в семейства на уж миролюбиви мюсюлмани, като тези, които се опитват да ни натирят в БГ. Сега стана ли ти ясно?

браво, пръснали са му мозъка

Вижте к'о с'я, това е фалшива новина, която Путин ви внушава с помощта на сибирски шамани. Истината е: Млад социално неинтегриран, сексуално фрустриран индивид неприел напълно евроатлантическите ценности се е самозадушил предизвикайки си спазъм на трахеята. Войници-самаряни са го евтанзирали за да облегчат мъките му. Алле шайсен верден брудер!!!

е.бати фамилията звучи ,като булгар серсем :Д

ПОНЕ ПАКЕТЧЕ ВИАГРА ДА БЕШЕ СИ ВЗЕЛ - 40 МЪЖЛЕТА НЕ Е ШЕГА РАБОТА :))

дали за Аллах е готов да умре или за рая и десетките девици, чакащи го там? ИЗВОД: Хора, които ги ползват за безправни работници, живеещи на минимума на тоя свят, а чрез религия ги хранят за рай в отвъдното, НЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ МЕЖДУ НАС - ДРУГОВЕРЦИТЕ, които според същата тяхна религия са за избиване. А смъртта на друговерците изпраща тези невежи в още по-голям рай - вероятно със 72 девици.