Французите в около 30 страни призовани към бдителност

Французите, които пребивават временно или постоянно в около 30 страни бяха призовани към максимална бдителност след заплахите на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Французите в около 30 страни призовани към бдителност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бахти нещастниците тея само вързани хора могат да колят нищо друго не могат бахти тъпанарите.

Абе щом настояват за ислямска държава, то тогава нека се започнат преговори за обединението на ислямските държави в съюз, подобен на Европейския.Какво лошо има в това, освен факта, че тази идея тръгва много жестоко. Вероятно има някои държави, които не искат този съюз и вероятно поради тази подробност на преден план се лансират жестокостите, за да клекнат.

Това ясно показва, че и българите в тези страни са в риск,особено ако говорят английски и френски и не може да се разбере какви са.

Ако Човек чуе в детайли отправяните Заплахи към Най-Обикновени Данъкоплатци на Държави де-факто по Цял Свят - ... ---- Г-ца Ташева - често звучи на SS бригаденфюрер.... НО ! - в неделя по НОВА бе Безмилостно-права че 'наште' Хем СА керваниращите на 'бежанците' (т.е. им прибират парсата до шушка), Хем СА подготвящите на Поредното източване на еврофондове (за хуманитарна/бежанска помощ).

ходеше ми се до мароко а сега

Отивай, но не говори на френски!

А ти френска правиш ли?