Една година от атаката срещу ”Шарли ебдо”

Първата годишнина от нападението срещу редакцията на сатиричното издание "Шарли ебдо", в което загинаха 12 души, е основна тема за френските издания.

Обратно в новината

Коментари - Една година от атаката срещу ”Шарли ебдо” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изобщо можеш да очакваш от Атака?

Хората са най-големите свине, дето някога са бродили по тая планета. Дори животните не правят такива свинщини като нас. Аз например не вярвам в Христос и в целия скалъпен мит за него, защото съм достатъчно добре осведомен в противното. Но никога не съм си позволил да се гавря с Христос или да дразня и иронизирам вярващите хора. А ония лумпени от Франция, след като многократно са ги предупреждавали, пак са се изгаврили. Съжалявам за тях, и близките им, но това НЕ Е свобода на словото. Свободата е най-голяма отговорност, т.е не трябва да правиш каквото си искаш, само защото можеш. И аз мога да пикая до блока, ама знам че не е редно, и не го правя.

Не одобрявам нападенията, но хайде стига сте писали за тези! Едва ли не ги поставяте на пиедестал, а това са хора, които прекалено често преминават границата между хумора и гаврата. На някои може да им е забавно да изстрелват човек от оръдие, но питате ли го какво му е на човека в оръдието!? Така че не е това начина - с разстрели, но и те до голяма степен са "си го търсили".

бяха тези клоуни, че не се сещам?

Сещай се, докато е време! Яко те конкурират, професионалисти! Не са като тебе жалки аматьори от кварталната кръчма!

Виждам,че има и втора правописна грешка - правилно е мюсулманин, а не мюсюлманин. Не съм руснак , а българин. Не смятам обаче , че и руснак да бях в това има нещо лошо. Руснаците са достойни хора. Спасили Европа от Наполеон, после от Хитлер, а сета де опитват да я спасят от ненормалниците от Даиш

Допуснах правописна грешка по-надолу- Тези идиоти от Шарли Ебдо се гаврят освен с Мохамед и с Христос

Не съм естествено мюсюлманин,но не могам да понасям тези идиоти ог Шарли Ебдо. Освен с Мохамед , не се гаврят и с Христос.

мюсюлманин си, руски мюсюлманин.

фекалоид от типа вурст на Кончита.

А да видим сега дали ще се продължава с толерастията а?

Малко известен факт е, че Европа през 19-ти век е била също както сега, без граници. Трагични събития като Първата и Втората Световна Война са довели до принудителното въвеждане на граници между държавите, които се охраняват по подобие на нашите, както беше при комунизма от 1944 г. до 1989 г. Няма друг начин, освен да се справим с проблема - да се намери решение за милионите бежанци и всякакви други които не са бежанци, иначе въвеждането на граници ще стане неизбежно, като при истинска война.

Европейските служби нямат топките да се справят с тероризма. Ето някакви полицаи в Кьолн не са могли да арестуват пияни говеда. Агентите знаят кои са радикализаторите но не ги привикват на постоянни ставки, не ги третират като боклуци каквито са. Има една служба която може да помогне на Европа с дългогодишен опит и тя се казва Мосад. Когато през 70-те гнусни терористи убиха израелските спортисти, бяха изпратени агенти които в продължение на няколко години презследваха и локализираха и убиха всеки един от терористите замесени в акцията в Мюнхен. Това е най-важното както и при прилагането на закона - да има неизбежност на наказанието, но не наказание само върху дрогираните камикадзета а верху всички, които са мозъка на операцията. Това липсва в Европа, щото камикадзетата ги застрелват или арестуват при акция, а до организаторите никога не се стига всичко се потулва в бюрократични процедури.-

Клоуните от парцала разбраха, че някои хора не търпят да се гаврят с това, което за тях е свято.