Полиция деблокира стачкуващи френски рафинерии

Всички петролни складове във Франция са деблокирани, само един още стачкува, обяви френското правителство.

Обратно в новината

Коментари - Полиция деблокира стачкуващи френски рафинерии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега е време да отидат нашите пишман синдикалисти в командировка до Франция.

меркел да обясни защо берлинското летище, започнато от един горд, социалистически педераст ще свърши като проект, преди новата стена на цензурата на клинтан в европа и самото летище ще бъде завършено преди разпада на евриейското болно видение на паневреите?

нека да отбележим пътя на негъра със звездички. откъдето е минал - трева не никне!

чрез сталинистки методи, правителството на социалистите отново се наложи над Гласа Божий! Сега разбрахте ли защо в Германия никой не се бунтува? Защото меркел и социалистите там са много по-кръвожадни. и за оланд ще дойде ден, когато ще бъде интегриран, ене,а интерниран, и за меркел идва това време, когато диктатурата на обама над ес ще бъде сложен подходящ за фашизма им край!!!

Тези резерви са предназначени за използване във военно време. Това означава ли че правителство на Франция е във война със собственото си население?

Това което става във Франция си е чиста гражданска война. Не знам как е било през 1968 г., не сега яко си се бият. Оланд изгоря и втория мандат може да го гледа само през крив макарон!

Шило

Оланд е политически труп! Във Франция се връща десницата на бял кон! Въпросът е: Коя точно част от десницата- крайната на льо Пен, или нещо по-умерено. Социалистите скоро там власт няма да видят.

Ако беше новина за Русия и Путин досега над 1000 коментара да са докарали с плюене соросоидите. Ама не, те във Франция бият демократично.

за франция нашите медии услужливо мълчат а протестите се разрастват и така е вече от 2 месеца ,ако това се случваше в някоя ;недемократична; държава представяте ли си какъв вои щеше да е

Мисля,че французите могат само да съжаляват,че са сринали Бастилията...

Когато соросоидна мрежа организира цветна революция са "протестиращи". Когато има истински протест - тогава са "профсъюзни активисти". Ама те били 300 000 само вчера ?! Явно е много голям този профсъюз ... А уж много демократичният европейски френски президент заедно с цялата шайка глобалистко-американски послушници от правителството по ТИПЧНО ЕВРОПЕЙСКИ НАЧИН ИЗПОЛЗВАХА ПРАВНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАОБИКАЛЯНЕ НА ПАРЛАМЕНТА (И ДЕМОКРАЦИЯТА) ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ВОЕННОВРЕМЕННА СИТУАЦИЯ ... Представям си ако Путин заобиколи парламента какво ще се изговори ... И какви санкции ще му наложат ....

Аз съм Шарли !

Това с деблокажа ако стане в България, форумите , ще гръмнат , че на някого са нарушени правата. Но в демократичните страни е така. Когато се наложи, държавата взима нещата в свои ръце, вместо да й се лигавят стотина синдикални плъха. Браво на френските власти.

Т'ва "деблокира", на нашенски: "наби протестиращите ли значи"?! Ей т'ва богатството на езика е голяма работа!:)

Ние сме демократична страна.При нас не бият при нас деблокират с палки водни оръдия сълзотворен газ ей така демократично