И Франция смекчи отношението си към Башар Асад

Франция смекчи позицията си за оттеглянето на сирийския президент Башар Асад като предпоставка за мирни преговори.

Обратно в новината

Коментари - И Франция смекчи отношението си към Башар Асад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не смеят да слязат долу голуемите войници кравари легионери и друга измет воюват само с самолети и дронове

На Сирия и трябва специалист по офшорните въпроси с партиен опит с младежта - новите американски съюзници препоръчаха някой си Росен Плевнелиев. Има място и за пожарникар с опит на охранител на комунистически държавен глава - Някой си Бойко Борисов. Тоя Бойко нямал навик да се облича добре - с анцузи на конференции ходи но тук ще го обучим. И двамата знаели как да си извъртат задника накъдето духа вятъра - от това ще ги отучим. чува се че българския народ не ги обичал нещо - няма да се върнат ако дойдат в Сирия.

Ало дир.бг какво става с Роско Комсомолеца още ли няма изказване по въпроса с мнението на президенто за Сирия? Или назначения отговорник за Роско и Боко във Фашингтон капрал Смит още не им е казал какво да пишат и говорят?

Ще смегчат отношението си, защото са умни и възпитани.

Аз предпочитам да съм твърд, глупав и много невъзпитан!

И аз предпочитам да съм твърд, глупав и много невъзпитан, като бившия гръцки финансов министър Янис Вару'фак'ис.

VIPER

Франция видя , че няма НИКАКЪВ шанс да граби природните богатства на Сирия , както го направи в Либия и даде на заден....

запада е само араби и евреи, трябва да си сформираме славянски съюз

Накрая и хомо двойката Бегееца и Щерев ще признаят Асад и ще се откажат публично от ИД - хахаха

В Русия има закони против педе... /гейовете де/ та затова БеГееца не може да си смени господаря. ЕС /Еврогейския Съюз/ го приемаше ама виж с Русия било сложно. Виж на Асад може да помогне - ще стане мъжка прос... /разбирате / в редовете на ИД и ще шпионира за Асад.

Не разбирам защо Русия трябва да се бие срещу Ислямска Държава? Така ли ще я караме и за в бъдеще - Щатите да създават Ислямски Държави, а Русия да ходи след тех и да им унищожава творенията? Защо американците не изпратят няколко от щатните спасители на света, като например Рамбо, Том Круз, Шварценегер и т.н.?

Иначе американците по филмите са големи рамбовци, но в действителност не им стиска да изпратят войска за наземна операция.Същото важи и за французите . Някой трябва да им оправя осраните от самите тях работи. !! Русите ще смелят само за седмица чалмалийското американско отроче ИДИЛ.....

Що не им пратим селяните от Коиловци, за участие във Франция за обучение и съвместни действия със сухопътни френски сили? Белким, нашите да им покажат как се справят освен с командоси ... и с главорези също.

Ще ми седнете на дядовия накрая, нафукани , парфюмирани к...и!

Оказва се, че през цялото време русите са били прави, а Щатите се сдраха да лъжат!

Разбрахте ли какво е това тоталитарен режим-идва от мечтата за тотално заробване на света - нарича се  ФАЩ-ЕС!!!

Основният проблем на Европа, се нарича Франция - това е всеизвестен факт. Проблемът им е, че се бъркат във всичко и объркват де що могат, дават акъли, настояват, все да е на тяхното, да е на терсене, а не наопаки (нерде НАТО, нерде ОТАН), арогантни, самовлюбени, претенциозни.... със самочувствието на велика сила, а дори не разбират, че вече са треторазрядна държава. Никой не разбира нито маниерите им, нито традициите им, нито хуморът им, нито театъра, нито киното, нито музиката им. Палячовци. Ако решенията се взимаха само от Германия и Великобритания, сега Европа щеше да е нещо съвсем различно.

Много точно си описал ръбовете от острова, само за движението по пътищата си забравил да споменеш, че им е на ебемстрана.

Основния проблем е Великобритания. Троянския кон на САЩ в Европа - те самите си го казват. Както и че са в нашето положение, по време на комунизма. Най близки с големия Брат(в случая САЩ)

Французите,колкото и да са марионетки на САЩ,все пак не са глупаци да вадят кестените на САЩ от огъня в Сирия!!!На всички агресори от нато,им е ясно,че срещу Руския войник няма да е лесно,както в Либия!!!!ШУБЕТО СИ Е ГОЛЯМ СТРАХ!!!!ТЕЗИ БЕЗУМЦИ САЩ,ПРЕМИНАХА ВСЯКАКВИ НОРМИ!!!!САМО ГРУБАТА СИЛА,МОЖЕ ДА ГИ ОСМИРИ,ТЕ ОТ ДРУГО НЕ РАЗБИРАТ!!!!

Кварника се разтресе още преди Русия, Китай, Индия, Пкистан, Иран, Египет, Беларусия, Казахстан.....да са играли ПЪРВА ПЕШКА.

пакистан, казахстан, беларусия и кви станове си изброил, какво има да казват тия????? Путлерастите сте много изтрещели

аааа Пкистан може би е Путкистан, ся разбрах

Ти си май путкистана, а? Кооооооооо речиии, гъзльо?

Само от към население да го погледнеш, се виждат едни 200млн. народ. Хич дори не е за подценяване. Ако прибавим и либералният режим към военни формирования в Пакистан, може и да се окаже прав. Като за капак Казахстан е силно развита, а и доста ресурси има , па макар и с комунистически режим

коя е франция за да решава,дори бежанците не искат да ходят в нея,две държави решават в този свят:това са америка и руссия и стига глупости.

в света - да. в европа са други две - германия и великобритания.

И тъй като Великобритания никога не е била благосклонна към България, ние пък по типично български маниер трябва да й се възхищаваме безкрайно.

Има най-многобройното мюсюлманско население от страните в Западна Европа. Така че не звучи много убедително това твърдение

Сега остава да се споразумеят Катар, Турция , Саудитска арабия и някои от "наш'те" да спрат да подкрепят комунистите от ИД и Асад да не избива опозицията. Значи са в средата на първото полувреме.

всички вкупом така се уплашили от мечака, направо са се втрещили от страх и не смеят да мръднат, ужас голем ви казвам. Това жидове, туркията, ингилизи, францата, соединените щате. Хеле тия илиядо и семстотин солдата ако тръгнат, малеее, ще превземат целата земя до австраля. А ако пуснат русняцето ракетите, глобалното затпляне ще ни се строи кат летен бриз. Слагайте сите портрето на стената и се молете, многу са яки. Целото земно кълбо требе да почита рушняко и да му души смрадливия потен .ъз. Че победат завинаги злото, pедерастията и богатите.

Къв "мечак" бе? ИД руши всички устои на съвременната светска държава и трепе наред. Не усещаш ли, че са се обединили , за да пречукат ИД? Дори и петролът ще е евтин докато не пречукат ИД.

Американците осраха Черно море, и не искат това да се повтори, щото руснаците яко бият.

бият чикии

Питай тия от Доналд Кук-така се осраха,че и по брега в Констанца не спряха.

dionisiosd@yahoo.com

Защо бе батка?? Не издържа ли до край тоя Кери??

КАКВАТО Е КУЛТУРАТА ТАКОВА Е МНЕНИЕТО - ХАМЕРСКА ЛИ ВИ Е КУЛТУРАТА МЕН

НЕ СЛУЧАИНО ПИША ПРИМЕРА С МАТЕМАТИКАТА !!! УЧИТЕЛЯ ОБЯСНЯВА А РАЗБИРАТ 15-20% ОТ КЛАСА ТАКА Е В ПОЛИТИКАТА . КАК МОЖЕ ПРИМЕРНО В УКРАИНА НАСЕЛЕНИЕТО ДА СТАНЕ СЛЕД МАИДАНА 5 ИПЪТИ ПО БЕДНО А ТЕЗИ КОИТО ФИНАНСИРАХА И НАПРАВИХА МАИДАНА СТАНАХА ПО БОГАТИ В 7 ПЪТИ!?!?И НАЙ ГЛАВНОТО Е ЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО РАБИРА ЧЕ ГО ЛЪЖАТ НО ВЯРВА ЧЕ ЩЕ ДОИДЕ И НА НЕГОВА УЛИЦА СЛЪНЦЕ ЧЕ БОГАТИТ ЩЕ СИ ПОДЕЛЯТ БОГАТСВОТО С ТЯХ !!! СИРЕЧ ПОРОШЕНКО ШЕ ИМ ДАДЕ ПОЛОВИНАТА ОТ СВОИТЕ ПАРИ

Професор Андрей Зубов: Русия това е фашистко съветски хибрид Съвременна Русия е хибридно господарство: по същност фашистка, но в обвивка на съветското минало.

ТОВА Е ЩЕРЕВ (БЕГЕЕЦА )ЕДИН ОТ МЕЧТАЕЩИТЕ ЧЕ И НЕГО ПОРОШЕНКО ЩЕ ПОДЕЛИ ПАРИТЕ СИ - В МИНАЛОТО КОММУСТ ДО ЧЕРВАТА

НИМА ! НИМА И ФРАНЦИЯ Е СВОБОДНА ДЕМОКРАТИЧЕСКА СТРАНА!!!????

Франсетата не се виждат, че са гола вода и кал по гърба, тръгнали да си сменят позицията, па и да казват, кой че управлява Сирия след това?

С други думи ако сирийците и руснаците съсипят ИД и опозицията всички да са сред победителите. Германците мълчат, но може да организират лагери за бежанци на територията на Сирия, а знаем, че имат опит. Ако започне там започне сериозна офанзива има вероятност пленниците да са много малко.

С Русия вече не може да се води конструктивен диалог. Не и след Крим и Украйна, където доказаха, че са вероломен агресор и окупатор, който не зачита дори и собствения си подпис под договора за Украйна. Не си губете времето с тях, ами решавайте проблема с бежанците. Руснаците сами ще се осерат в Сирия.

на ИНДИАНЦИТЕ.

Абрамович да върне на чучка богатствата ли ? Е, това вече е прекалено !

А бе тъпи.Кой бомбардира Югославия,Либия,Афганистан,Ирак и сега Сирия.Кой влезна,осра се и излезе от Афганистан и Ирак.Я ходи се пери.

И кой им стоеше зад гърба - руснаците. После ги изоставиха всичките вкупом. Така ще стане и със Сирия за жалост, както и с Куба между впрочем.

Мина онова време, когато американците имаха Стелт и "демокпатично" заповядаха на "мирни конференции" кое как да става. На такава "мирна конференция" отделиха Украйна от Русия. През 1991г. под натиска на ЦРУ и Турция бе разделен Черноморския флот и руснаците успяха под носът на нато да изведат руският самолетоносач "Адмирал Кузнецов " от Севастопол. Тогава, под натиска на военното превъзходство, нато накара Украйна да бъде отделена. Без да бъдат решени вътрешните проблеми. Просто я отрязаха. Но Нато подписа на същият документ с Русия, че нато няма да се разширява в бившите соц. страни а Украйна ще остане в руската сфера на влияние. Наркомана Оззи Озбърн ли си, мечето Оззи ли си....но обърни в правилната посока документът и го прочети. Затова днес небето над Сирия вече е затворено от руските зенитни комплекси С-300. А може да има и пробни стрелби с новите С-400 :))) Затова САЩ изгуби Ф-22 и 4 крилати ракети срещу Башар. Сега праща французите да летят над Башар за да подкрепят огнево басмамите. Но не им стиска на французите, защото Миражите ще изпадат както Ф-22.

Когато дядя Вова извади голямата гьостерица, евро-гейските страни веднага подвиват опашка. Иначе те са много ербап, до момента в който някой не им скочи.

40 години военни бази в Сирия и не я е извадил - странно ?

Евразийският съюз е бъдещето за Европа!!!!САЩ са като котва за света!!!Със САЩ не прогресира страна и народ,а олигарси!!!!!Моделът им е грешен,но не го разбират!!!!

Тогава побързай, за да изпревариш събитията! Чемодан - вокзал - поезд - Москва и си там.

Тази мантра се поизтърка. Украинците я направиха смешна. Сума ти народ там си взе чемодните и отиде в Русия, обаче пътьом и воказлите и поездите си взеха. Та внимавай какво предлагаш.

sonibvc@gmail.com

За повечето хора сега е малко раншко..ама като гледам накъде отиват нещата, след неколко петилетки, може точно и до там да се стигне!!!

Брой си минусите.Вече нямаш заплата.Ти ще трябва да даваш.

Олигарси ? Има ли ги някъде на друго място освен в Русия ?

sonibvc@gmail.com

Не! В САЩ всички са равни...там милиардери няма...е...може би само Донълд Тръмп и неговите 8$ милиарда :)

dionisiosd@yahoo.com

Цт........ Кери,Псаки,Маккейн и Олбрайт,са обущари батка.........

Ако руснаците разполагаха не само с Менделеевата таблица като ресурси, но и с интелекта на българите сега щяха да са номер едно по стандарт на живот.

Напротив, чеха да са прее.али сичко и Асад щеше вече да е на небето.

Таз 2та част от изречението е шега..нали?

Днес е празник, а не ден за размисъл, нали ? Всичко е възможно !

Пепи, какви елементи от Менделеевата таблица си погълнал днес , че пишеш такива хуморески? Канабисът не е ли забранен у ваше' село?

а, глупости.... франция била "смегчила" нещо си. казаха и пак какво да прави. нищожества, а не европеиски лидери.

Днешните френски политици са комични карикатури на внушителните си предшественици, които родиха идеите за общо европейско единство и фиксираха стандартите за свобода и социална справедливост.

Днешните нямат куража на Де Гол.И са пуделите на задокеанските си господари.

С`Я уваЖАемият БОрец за справедливост и неповторим интелект,Негово ПревъзХОДИтелство Господин Дъо Банан,някъде се е забатачил и не може да ни каже,дали Франсетата СЕ управляват от гнили ябълки,без морал и етика,които си сменят мнението на всеки пЕт минути,разБИраш ли.....:):))))))

Като гледам как САЩ са натегнали Франция, бих казал че Дьо Банан живее в Белия Дом а чичкото на снимката а Дьо Дупе...

dionisiosd@yahoo.com

Че те,освен при Наполеон,винаги губят битките в рамките на часове......

Плевнелиев, Ненчев и Митов какво ли правят ??? Ами Николай Младенов и Мони Паси ??? За Бойко е ясно. Той рапортува на ляво и но дясно ...

С тия тримата глупаци всичко е ясно Доньо Донев (Тиквоча) после ще каже, че ги е намерил на някакво кръстовище и ги е "сложил" на постовете президент, военен министър и външен министър...след което въпросните марионетки ще изчезнат от екрана.

Абе оставете ги руснаците да си счупят главите в Сирия. Докато те са там, на власт ще е този, който им е удобен.

Оцко друго какво им остава? Могат само да се подмазват и да чакат дали ще изпадне нещо случайно?! Както сме ние от четвърт век.

Леле ако ти определяха заплащането от минусите които получаваш нещата са много зле.Вместо да получаваш ще има да даваш до второ пришествие.

Вече сте втора ръка, говорете си!

В крайна сметка, всички, които е противопоставиха на Русия станаха смешни... От няколко години Русия и Путин са с няколко хода напред. Со кротце, со благо и со малко кютек, пак става каквото кажат руснаците... Извода е, че или са с по-умни политици или са водени от разума и наистина защитават справдливи каузи...

Монопола за недопускане на близко източен газов поток до европейските пазари е "справедлива кауза " ?

Иван Петров

значи умни политици...

Ми смей се, бе! Някой да те спира?

Западняците са пълни идиоти. Защо президент като Асад, който съумява да спаси страната си и се бори с тероризма, трябва да подава оставка? Явно им трябват съсипани държави и марионетки. На много лошо се научиха прокрай държавите от източна Европа.

Съумява ?? Трета година съумява ? А какво толкова бягат от там като той съумява ?

Бягат терористите от там. Те са като нашата ,,протестна мрежа,,.

Не се сърдете на боцата. Прави човека каквото може а то не е много както знаем. От друга страна нали бяха света бяха силни неподвластни на природата и географията смазваха със санкции диктатори и други глупости...и ся ко праим?

Проумяха! По добре късно отколкото никога.

"Жоманка"......1,2,3,4,5.......9,10- Русия идва- "Кто не спрятался ,я не виноват"!- В.В.П.

Така се повдига самочувствието, но не се печелят военни победи ! Съболезнования за Посолството !

Така е : Бяхте се надъ....ли ама като глътнахте мръсна вода и надухте другата свирка !! Забъркахте ги едни ама да видим кой ще оправя л....та ?!

На практика се показва как работи един от добродетелите - търпение! Ако самият ти си такъв и се отстояваш, ще дочакаш денят, когато другите ще започнат да се съобразяват с теб! За това е нужно търпение и постоянство. Русия е пример за търпение и постоянство, Сирия също. Те са такива, каквито са и другите трябва или да ги приемат или да не! С втората част май свършиха - санкции, ембарго и т.н. Минаха на по-лесната и естествена част - приемането. Т.е., ако не можеш да промениш нещо, промени отношението си към него.

Или по друг начин казано : Извадиха меката четка !!

Вадят това, което трябва, защото са в цайтнот. Разбраха, че номерчето им го спретна чичо Сам, а на кого друг да се опрат, освен на естествената европейска държава - Русия! Няма спор, че е вропейска страна, нали?

Бойко Борисов вече на чия страна е ? Кой е по-големия началник ?

Ох много въпроси наведнъж му задаваш, а не знае към кого да се обърне за съвет. Тъй че ще чакаш за отговор.

Победният ход на Русия продължава! Всички които са избрали страната на американските терористи са губещи.

е втория ден от бабувания победен ход на руснака армия дето щеше да омота ИДИЛ за три дни ! Е, има още един ден и после ще поплачат американците да им помагат - както през ВСВ. Историята се повтаря винаги !

Да бе гледал си прекалено много Нистори ченъл.Там американците сами са спечелили ВСВ.

Ставаш и тръгваш в подкрепа на приятелите си. На теб разчитат и на IQ -то ти на умственно изостанала мида.

Да смекчават, че като дойдат братята ислямисти ... няма да подбират мъжко-женско, нагледно ще показват как се дере на живо, как малолетната ти дъщеря отива на пазара за продан и много други подобни. И Менгеле ще се изплаши!А оная духачката Клинтън, дето не изключвала президент мюсулмамин на САЩ... няма ли там една дузина "събратя" да я начешат о т все що дупка де има, че да отворят и нови?!

Днес е празник на независимостта на България и трябва да си много тъп за да коментираш събитията в Сирия. Имаш ли идея какво са направили дедите ти за Родината, или си просто дебил със спуснати опорни точки ? Никой през 1908 година не се е интересувал какво мисли Русия или Америка за нас ! Никой ! Всички те са защитавали Родината ! Делите се на фили и фоби дори и в този светъл ден, а сте просто .........

часовник е най-бързия в света, руския кретен също !

Може и да е празник, но само с лежане на стара слава и това какво са направили предците не е достатъчно ! По-важно е как пазим това което са направили ???!!! Мен лично ме интересува повече какаво правят сегашните - не какво са правили предишните !!! За 25г. преполовиха нацията от простотия и алчност и като минат празниците и еуфорията пак сме в калта и дребнавото невежество - така че стига с тези стари лаври ами да се опомним и да се съвземем от летаргията преди да сме изчезнали съвсем !!!

Не сме забравили ,че днес е денят на независимостта .Но у хората остава горчивото усещане ,че никога ,колкото сега, не сме се чувствали зависими.Бяхме държава с достойнсто ,уважаваха ни защото имаше за какво: -Български специалисти работеха из цяла северна Африка и близкият Изток. -Нашата армия беше страшилище за Балканите. _ В Източният блок бяхме държава от първо ниво-сега от пета шеста категория -Българската граница беше свещена за много поколения българи. -Дръвчехме се на целият свят защото зад нас стоеше СССР ,а Турция не смееше да ни погледне накриво. -Бай Тошо беше приет из целият свят -Няма Де Гол ,Няма Щраус. Сега станахме за смях -Всеки треторазряден европейски бюрократ се е...ва с нас както си иска. Ееее ,как да сме горди европейци.

Всички вкупом сте прави, но нека не сме горди европейци, а просто горди българи ! Трудно е при тези които ни управляват сега, но не е невъзможно. Важното е да знаем какво искаме да бъдем, после да се борим за да го постигнем.

Нямям време да чета всичко и само питам дали щерев вече се е изходил по въпроса .

Не е понеже му е пълна устата.

Кварника се разтресе още преди Русия, Китай, Индия, Пкистан, Иран, Египет, Беларусия, Казахстан.....да са играли ПЪРВА ПЕШКА.

Китай, Индия, Бразилия и т.н. те гони ? Никой няма да си мръдне пръста за някаква идиотска кауза.

Аз се чудя, кой е бил този акушер, който си е мръднал пръста за теб???!

Първо ще установим демокрацията в Сирия, после ще обесим Асад.

След това ИДИЛ ще се настани на Балканите и ти ще станеш шеф на идилска банда.

Не "шеф" а "кеф" на идилска банда.Ще има да го порят като риба.

Русия е истински приятел и направи за Сирийското правителство всичко. На практика обърнаха световната политика. Сравнете това с политиката на САЩ и си направете изводите сами.

Ако си мислите,че ЕС не иска Русия да им свърши мръсната работо,то много се лъжете... Днес излезе информация,че идилчетата и ЦРУ ядат голям пердах и напускат Палмира.Местни твърдят,че града е бил пълен с бели и англо говорящи "бойци" на ИДИЛ. Разузнаването твърди,че са инструктори - сещайте се, от коя държава са.

да се сетя . Кажи ми ти .

Който може се сеща който не може супата...

Според мен кой ще управлява дадена държава е работа на нейния народ. Не е работа на външни сили да оценяват кой е добър и кой - не. Видяхме какво последва, след като "лошите" диктатори бяха отстранени и западната свобода възтържествува в Близкия изток. Сега берем плодовете на лоши анализатори и погрешни действия. Дано западните политици са видели истината в очите и си признаят грешките, които вече струват скъпо на всички.

Никога западните "анализатори" няма да признаят ,че са сбъркали .На сегашното поколение американци и на западняците ,вече три поколения им се внушава ,че са непогрешими и богоизбрани.Вземете произволен американски съвременен автор .От всяка втора книга се внушава за благородството и величието на американеца .а ако в книгата има един руснак или дори източноевропеец той е коварен ,страхлив ,мошеник или каквато да е гад.Американците всичките си поражения -Виетнам,Ирак,Афганистан ,предсавят като героични войни в името на демокрацията .Този народ няма да изтрезнее ,докато не получи категоричен и ясен урок от някого и да престанат с глупавите си илюзии за преопределеност и право да управляват света.

Абсолютно си прав! Бих добавил и филмите, с които промиват мозъците на цял свят. Аз съм от добре образованото поколение, което не се поддава лесно на манипулация, но по-младите вече са различни. Най-важното е човек да не се доверява сляпо, а да чете и да мисли аналитично.

Нещата следват своя логичен ход. Който вярва в бог, знае, че доброто ще победи. Никога не е лесно, но каквото пожелаеш на ближния, това ще ти се случи и на теб. За да се оправят нещата, трябва тотално да се объркат, а сме на крачка това да се случи. Оптимист съм.

Принципно е така, то като си помислим, че пет века българите са вярвали в Бог и победата на доброто. За това време около 30 поколения са си отишли от този свят, без да видят доброто. После повярвали в приказката за Дядо Иван и той взел, че сбъднал мечтите им.