Бриго Аспарухов: Скоро и у нас ще има атентати

Бившият шеф на разузнаването Бриго Аспарухов заяви, че не е далеч времето, когато атентати ще има и в България. Той призова за повече спокойствие в спецслужбите

Обратно в новината

Коментари - Бриго Аспарухов: Скоро и у нас ще има атентати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Досаден за гледане и досаден за слушане! Последният човек за когото бих се сетил ако гръмне бомба е Бриго Аспарухов.

Е, щом ще е скоро, значи вече знаем кого да задържим , ей така превантивно, както се казва! А сега по сериозно, ами ние не сме извънземна държава, на практика всяка държава е уязвима, но най-малко уязвими са тези 40 престъпни държави, които финансират терористите, а те най-много заслужават шамари! Ама каквото се казва, ако посееш бури, ще жънеш урагани......така че всеки да прецени какво му се жъне.

Да не се случва, но е възможно атентатите да продължат.И ние не сме застраховани.Повече бдителност от страна на специалните служби и повече професионализъм.

Тези дърти комунисти още ли са живи и не са в затвора?!

Бунак

ТОЯ ДЪРТ КОМУНЯГА ГО ВИДЯХМЕ, КОЛКО СТРУВА! ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА ОТ НЕГО!!! АНАЛИЗИ СЕДНАЛ ДА ПРАВИ?!?!?!

АЙДЕ СТИГА ПАНИКА И ЗАПЛАХИ СРЕЩУ НАРОДА ,ИЗМИВАТЕ СИ РЪЦЕТЕ ЗА ДРУГИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ,ЗАЩОТО ВАС НЯМА ДА ВИ ИМА ТУК ,КОГАТО СТАНЕ ТОВА ДЕТО ГО ОБЯВЯВАТЕ КАТО ИСТИНА!! СРАМ И ПОЗОР !

но забравят да се самоубиват. преди са ги подсещали с въже на някой клон.

този пък откъде пак изпълзя! От такива като него сме на този хал!

Бригадире,иска ти се,а?!

докато управляват руски слуги и изроди като тоя пумияр Бриго Аспарухов и без атентати ще измреме до десет години

На кого да вярвам, като и той и всички гледат само интереса- зет му Светльо Витков намърда се в политиката и какво всичко е случайно, нали????Никой, никой не мисли за хората.......при тероризъм първо мишките ще се скрият.Те вече сигурно знаят "скривалищата си". Да му мислим ние с "гайдите"- незащитени от никого......

Мошморок! "Тук ще гръмне, ама вие не се бойте, замръзнети и са парализирайти!"

НИЩО ЧУДНО, КАТО СЕ ИМА ВЪВ ПРЕДВИД КОЙ ГО КАЗВА!!!!! НЕГОВИТЕ ДЕДИ, А И ТОЙ ТОВА СА УЧИЛИ, ДА ЗАЛАГАТ БОМБИ, В ЧЕРКВИ, ГАРИ, И КАДЕ ЛИ НЕ!

току изпалзи бриго от нафталина и се изходи по някоя тема.

Бриго Аспарухов: Скоро и у нас ще има атентати Заглавието звучи така, все едно е казано с голямо удоволствие.

Най-голямото парти за Нова година - link

Терористите удрят на две места: -Там където е най-силен отзвука -Там където е най-лесно. Ние сме във втората категория, вече удариха веднъж Сарафово. Сега е модерно и актуално да се говори по темата. Без агентура, няма спецслужби и затова този бивш е прав в случая.

за каква агентура става въпрос? защото всички бивши като това плашило на снимката са били двойни агенти на дс и на личните си интереси, във вреда на държавата.

Да ядат горките!"Предупреждава"човекът и казва неща които всеки знае и очаква!Сега се пита кой ще отнесе смърта в гроба заради слагаческата политика на "политическите лидери"!Фанатиците ще бомбят пазари и гари а "дюнерджията"ще го пазят за музея и историята!Елате да видите човекът измислил "секретните дюнери"!Те ви пазят!

Срам ме е да чета някои коментари. Човек трябва да е средно интилигентен, за да може да коментира. Всичко, което споделя Аспарухов е истина.

Абсолютно съм съгласен. Човек трябва да е средно интЕлигентен, за да може да коментира. Не всичко, което споделя Аспарухов е истина. А това са най-опасните лъжи. Ето Бриго Аспарухов: .. правителствата, включително и българското, не разбират, че единствената сила, която може да се противопостави на тероризма, са специалните институции. Това може да е мнение на професионалист, изпълнител от ниско ниво, но не и изказване на ръководител от висока ниво, граничещо с политическото (за което той претендира).

А това са най-опасните лъжи. Ето Бриго Аспарухов:

Да, точно така е ! Самият Бриго и аверчеатата му от известния ресторант ще ги организират и осъществят

Хора, спрете да се джафкате и да се плюете един друг, комунисти, фашисти, уж демократи, уж реформатори и прочие политически мушмороци. Разберете, че ислямската чума напредва и точно разделението на обществата, не само у нас, а и в световен мащаб, дава на радикалния ислям свободата да действа на широк фронт. Християнският свят трябва да е обединен, Америка, Русия, Европа, дори към тях да се добавят и други съюзници с различни от християнската религии, като Израел, Китай, Япония - но всички заедно, като юмрюк, да ударят ислямската гнида и да я смачкат завинаги. Всяко лигавене за хуманност, за приятелски welcome, за допускане на огромни ислямски орди през границите безпроблемно, както някои в Европа (Меркел, Оланд) акламираха напоследък, е огромна геополитическа грешка и резултатите с тероризма показват това. Ето защо, спрете с простотиите във форума, а се замислете как да помогнем за обединението на християните срещу ислямската инвазия, и как да прочистим България от тази проказа.

А, Иран от кои са? Нещо се пообърка... Няма лоши религии. Има лоши хора, дето ги ползват за лоши цели

Мен най ще ме заболи, ако ударят по Парламента. (надявам се тези от ИД да четат коментарите :D

Тоя мухлясал комунистически некадърник откъде излезе и той акъл да дава. Да си гледа пенсийката и да не се прави на разбирач. Не сме 19-20 век. Терористите ще бъдат победени само от .....хакерите!

Няма по-добри от форумните джигити!

Искаш да кажеш,че амириканските заводи произвеждат само добрички,демократични,миротворни и животоспасяващи оръжия? Време ти е за хапчето.

"ако не ми приведете съответната сума, ... ще има атентати..."

На кой му пука за БГ, бе Бригооо? Терористите и те си имат цели и приоритети. Къв е смислъла да гърмят и "всяват терор" в БГ, или Румъния или където и да е по нашите ширини? На кой ще му пука? Ще видим ли някога националните паметници по света с БГ флаг, пък ако ще и реки от кръв да текат тука? Не, няма! Затова стига сте плашили хората с атентати. Терористът има повече "файда" да се дотътри до Виена и да се взриви там, отколкото тука... По-скоро да се обединим и мотивираме желаещите да се изтеглят по към на запад...

Един афганистанец вече замина "по към на запад...", без да успее да се самовзриви или западните полицаи да го застрелят. Орден за българският граничар, защото е спасил живота на "n" западняка.

Докога персони с доказано агентурно минало, с нехайна и престъпна дейност и висящи дела за присвояване - лично техни и на техни роднини, ще бъдат канени в телевизии и ще се ползват за коментатори на каквото и да било?!? Докога ще мътят водата на и без друго тежкото ни съвремие и ще плетат схеми? Това не са авторитети, това е престъпност - споделена с онези, които им предоставят трибуна!

управниците на ЕС не можаха да разберат, че ИДИЛ не е в оная педя земя от Ирак и Сирия. ИДИЛ е в Европа - организирана, но разпръсната. Няма и открито противодействие срещу камикадзета /а май няма и истинско желание за справяне - справка в безконтролното допускане на мигранти в Европа/. Изобщо - на топа на устата сме. Защита и светлинка - отникъде

По пътищата на страната загиват много повече хора от колкото от атентати . Ние сами се избиваме ,но кой ли се замисля?

Кои военни заводи, нашите 2, или 5-те хиляди на Путин?

Над 5000 Путински военни завода не произвеждат нищо друго освен смърт!

Коренът на злото се корени във военните заводи които бълват оръжие и тези които го продават.Това никъде не се споменава и не се коментира.Защо?

Е, аз го коментирах по-горе, и кво?????

Ти направо ни разби с тази новина бе Бриго. Ако не беше ти, какво ли щяхме да правим?

ген. Аспарухов допълни, че тероризмът удря там, където най-много го боли обществото. Значи да очакваме атаките в България да бъдат по казаните за ракия?????

Спокойно!Ние и без атентати сме сигурни пътници за оня свят...с тази политика на управниците ни.Дреме им на ислямска държава за нас... няма ни изобщо на карата..

Арлин Антонов е човекът, който може да се справи с проблема в България.

Преди да слагате минуси се поинтересувайте за акцията , ръководена от Арлин Антонов през 90-те години в голямото циганско гето в Пазарджик. Колко оръжие, наркотици, злато, отвлечени и задържани насила момичета, цигари и т.н. откриха и как циганите не смееха да гъкнат, но за съжаление за кратко.

Г-н Аспарухов, не се правете ,че не разбирате - Европейските лидери се"туткат" със справянето с ИД по политически и финансови причини. Най-вече последното. Европа е към края си, но те имат авоари на спокойни местенца по света.

Не вярвам и дума на човек с име Бригадир! Тоя освен за шеф на трафиканти на оръжие, дрога и жени, за друго не става.

А,не вярвай, недей! Вярвай на Меркел................

Кога сте чули политик да е пострадал от терористичен акт или политик да е ходил на война? Обикновено само простолюдието го отнася. Останалите са с лимузини, охрана, имения, самолети и т.н.

Др. Бригадир Аспарухов, като чета, какво сте казали, иман странното усещане че вие ще организирате, терористичните акции .

"Бриго Аспарухов: Скоро и у нас ще има атентати"-значи човека има информация. Но интересно защо не ги докладва по имена за да се арестуват или им е съучастник който прикрива.

Бриго кой го интересува кенефа в който за жалост сме се родили и живеем?

Меркел да си ги прибира със самолети направо от Сирия. Няма нужда да кръстосват Европа, няма нужда от харчене на пари за стени, за гранични полицаи и т.н.

Такова предложение има в ИНРА.

На Позитано ли?...

Не съм съгласен с генерале ,че ще има атентати и тука ,талибаните удрят там където най- боли ,където има хубав живот и цивилизация ,където хората наистина има какво да губят ,удрят там където искат да се настанят трайно ,при нас няма нито висок стандарт нито приличен живот ,терористите бягат от тук като от прокажени ,така ,че спокойно ,скоро не се очаква да стигнем западно европейците и съответно да станем мишена на терористите.

Ама си написал една торба неверни неща. Талибаните удрят този, който ги удря. Какви цивилизации, какъв хубав живот. Онези имат друга ценностна система. Той отива с Париж и се самовзривява. Дреме му за стандарта и цивилизацията. Проблемът е на друго място.

Ами наскоро удариха и Бейрут . В Ливан толкова ли е хубав живота,по твоята логика?

Сбъркан свят. Това било тероризъм. Онези умират с Аллах на уста, всички говорят за тероризъм. Това е религиозен конфликт. А Бриго Аспарухов да вземе да си гледа пенсията. Какъв му е намекът? Не пипайте парите на системата че... Спокойното ченге ще ни опази от религиозните фанатици. Стига с простотии и хелзински комитети.

Американците пак прецакаха всички! И най-вече идиотите от Европа, с марионетните ни управници, играещи по тяхната свирка!!! Предизвикаха емигрантската криза с действията си в Ирак, Авганистан,Сирия и Северна Африка, насочиха неуправляем поток от емигранти към центъра на Европа, създадоха предпоставки за непрекъснато тлеещи етно-религиозни конфликти в най-развитите европейски държави и сега гледат сеир от страни! А Брюкселските чиновнициумуват дали да премахват Шенген, да усилват граници, да започват да ги охраняват..... Късно е вече...Това е като да си биеш противогрипна ваксина, след като си се разболял вече от грип! Или да се опитваш да лекуваш гангрена с аспирин! Няма вече спасение и безболезнен изход от това положение! Въпросът е дали ще се решат и кога пак тия, дебелогъзи и самодоволни чиновници от Брюксел, да прибегнат до скалпела - докато все още има изглед да се загуби безвъзвратно нещо, но да оцелее организмът или да чакат фаталния край и да викат попа и катафалката за Европа?

АФганистан експерте ...АФганистан се пише Там някъде спираме да четем, че тя неграмотността е в основата на социално,религиозно,политическите проблеми...

Що за човек трябва да си,какъв родител трябва да си ,за да си кръстиш сина-БРИГАДИР!! Какви ли гени ще му дадеш,какво възпитание и разбирания:-))). От казаното горе мога само да съдя едно.Ако не се върне Бригадир начело на Бг разузнаване,контраразузнаване,шпионаж ,РУМНО и т.не жална ни майка!! Само да припомня на четящите ,Бригадир Аспарухов е член на изпълнителното бюра на БСП и седи на до такива изтъкнати патриоти милеещи за всичко родно като Румен Овчаров,Гергов,Добрев..

loyola

Абе какви служби, какви 5 лева? Като се има в предвид как се набира личния състав (в ДАНС назначаваха лелките от кетеринга), направо няма смисъл да разчитаме на тях да свъшан нещо професионално....

Дано да няма, но ако има си го заслужаваме с тази сервилна политика и безморални управници ! Западния "прогресивен" свят ни унищожи и армия и промишленост, превърна ни в нещастни слуги и потребителско стадо!! Имахме авиация, танкове, ракети, сега имаме съдрани потури и поведение на подлоги !! Но аз вярвам, ще дойде видов ден и всичко ще започне да се подрежда отново с ново съзнание и душевност!!

и за какво са ти тези танкове, авиации, заводи за оръжия, продавани в тези арбаски страни дето те избиват днес. все едно слушам путин. когато сесесерето се размърда и почне да вие за световна власт почват нападенията, убийствата на мирни граждани и войните. като беше въоръжена неребето, сигурно не лижехте з...дника на кадафи за некой долар /държавата взимаше 2/3 от заплатите/ и пазаруване в кореком, белкем се докопате до стоките на омразния ви запад. били силни, голям праз, самите червени поискаха да станат милиардери затова клекнаха пред европа, и да ми хвалиш ненермалниците от москва с пияндуския пръст върху червения бутон готови да унищожат планетата, ай сиктер по времето на тошо хич не бяхте потребители - пиене и плускане от мама на село, банкетчета, чужди жени, да живее партийния и ред гадости

Ей, глупак, неможещ даже да подреди мислъта си и буквите с това - най-големият производител и търговец на оръжие са сащ !!! А нашата малка армия добре поддържана и екипирана можеше да ни бъде гарант за мира, свободата и независимостта !!

комунист - Бриго - ДС - терорист

демократ-Плевню-ЦРУ-пе*ераст

1 ,ти си промит мозък, талибан на главата тш да кацне, ще викаш, че е комунист. А какво е комунизъм - утопия. Гледайте настоящето, не някакви измишльотини.