”Ислямска държава” обяви атентаторите от Париж за герои

Радиото на групировката „Ислямска държава” обяви за герои извършителите на терористичната атака срещу редакцията на френското сатирично списание „Шарли ебдо”.

Обратно в новината

Коментари - ”Ислямска държава” обяви атентаторите от Париж за герои | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изроди ,трябва да се изтребят!

комунистите са "канонизирали" хиляди подобни "герои"...

меко казано( безобидно) това са свине!

Защо ги упреквате така яростно двамата братя? Те просто са си упражнявали човешките права? Кво искате да сезирам БХК и да осъдя форума ли? Застреляли някви си там 12 души пък други берат душа! Кво от това? Упражняват си правото да убиват (вижте България циганите и емигрантите кво я праят)! Викали,,алах акбар,, ами ще викат имат право!

А паметника им колко голям ще бъде и пред кое посолство?

Докато има призиви да се мерят приказките на този и онзи и да има автоцензура, удобно се прикрива фактът, че това са бъдещите еропейци - мразещи свободата на словото, на жените, на нестандартните сексуални практики, на домашни животни като кучета, на рисунки и музика и танци и винско и свинско, изобщо на това, което за нас е ежедневие. Те просто физически се възпроизвеждат по-бързо от европейците, а "сирийците" от Ирак и Афганистан подпомагат количествените натрупвания. Карикатурите са просташки, обаче радикалният ислям изобщо забранява изображения на човешки лица. И както взривиха уникалните статуи на Буда в Афганистан, така като нищо един ден /ако не бъдат вкарани в пътя/ ще взривят Лувъра и всеки един музей, съхраняващ изображения на хора. Това може и да не се случи, а може и да се случи. Зависи, кой ще надделее.

Няма нужда да рискувате, защото дълбочината на една река може лесно да се провери с един глупак леля Койка

Заглавието би трябвало да бъде- САЩ обявиха атентаторите от Париж за свои герои....

да не се окаже, че тези братя не са извършили това , а само да всяват заблуда

Аз ги обявявам за изроди! Надявам се френската полиция да ги разстреля, защото такива чудовища не заслужават да бъдат съдени!

Европейските лидери ще трябва да преосмислят имиграционната си политика. А тези които не го направят - ще си ходят....

И аз мразя безсмислените убийствата, но-ооо : - кой разбута и изостави арабските държави ; - кой държавен секретар казваше, че ще танцува на гроба на Кадафи; - кой измисли арабската пролет; - кой унищожи леко диктаторски държави, но сравнително добре устроени и здраво държащи под контрол различните ислямски секти с хаховци; - кой избиваше мирни жители за уж демократични ценности; - кой раздаваше курабийки на глупаците крещящи по митингите; - кой пръска хиляди пари чрез разни уж човеколюбиви организации, които зарибяват глупаци или просто дребни мошенници, не можещи да изкарат пари по друг начин; - кой след като осере нещата се скрива и прави пас . Ами то и най-тъпия ще се сети, че това ще се случи накрая . И кой наш глупак-президент казваше, че трябва да махнем оградата по турската граница . А кой някога разруши тази ограда . А кой наш еврокомисар, уж българин казваше, че емигрантите щели да подобрят расата ни .

Мамка му, прав си!

Пиша ти плюс, с дълбоко уважение към Елин Пелин. Но да те питам, хитрецо... не станахме ли много тези дето викат Кой? Не е ли по-актуално за деня ... Как? Пример: как да продължим по нататък? Лек ден, уважаеми.

момчета, моля не забравяите, че форумът няма за цел да покажете колко сте тъпи, а да се обменят мнения на не-тъпи читатели

Къф сайта -такава и аудиторията

ако наистина беше просветен преди да напяхеш може би трябваше да прочртеш или по лесно малко логишно да помислиш

miaone изключително трудолюбие, адекватност и нема как без екип. благодаря miaone, за предупрежденията. за философията.... адмирала, корейския, как сте го превели, не знам. за мен е изключителен филм....уважение към природа и хора... писах тез неща, да не мисла некой чи са просотия..неква. колко изках сензорката да ми е героиня, неколко пати..но ни щя, знам си аз дърт, тя не миа... готини сте. но пак ще съм тъп. няма как.

:)

само лъжи... ако искаха да спрат ислямския тероризъм веднъж за винаги, отдавна да са го направили... нали от хирошима насам бомбите все се подобряват...

Все повече, съм убеден, че донякъде обществооа в България и в Европа са манипулирани от недоносени политици и журналисти... не коментирам жестоките убийства в Париж и ширналия се тероризъм в света. Тук искам да коментирам " Ислямската Държава". Факт е, че голямо перо в приходите на тъй наречената от ... ислямска държава, са средства от контрол върху простититуцията и производството на порно филми. Факт е, че приходи на тъй наричаната от ... исламска държава, са пари придобити от доставката и търговията с наркотици. Очевадно е за цял свят, че кръвожадните убийци най-вече ислямисти се крият зад измислената си религия и заплашват с агресия и терор, цевилизования свят. До там ли стигнахме, господа Господари на света да гледаме невъзмутимо създаването и израстването на една престъпна деържава? Защо политици, журналисти и ... наричат тази престъпна измет, Ислямска държава? Уважаеми управници на Европа и Америка, до кога ще търпите подивелите престъпници ислямисти да плашат европа и света с агресия и терор? Докато не се организира открита и безкомпромисна война срещу пасмината наричаща себе си ислямска държава, в Европа и не само, цевилизованото общество ще тръпне от страх. Докато не се премахнат физически родовете до девето коляно (естественно за това не трябва да се бие тъпан) на убийци като братя Куаши, кръвожадните убийства от страна на ислямиските злодеи, няма да престанат. Нека ние Европейците и другите страни в Света, да почнем да съдим и наказваме ислямистите, за техните престъпления по Техните Закони! Лек ден, уважаеми.

Ей... във Форума е имало една куха лейка, дето е прочела коментара ми и е сложила минус. На какво се радваш Неуважаеми празноглавецо? На това, че в Европа стрелят и убиват мирни граждани, безмозъчни убийци наричащи себе си бойци на исляма? Да ти е.., лек деня.

Тия се подиграват с французите.. Ще блесне ли и Оланд в очите на французите като герой?

Интересно кога обикновените граждани във Франция и другите европейски страни ще се замислят кво става с тях и кой всъщност финансира, поддържа и използва ислямския тероризъм. Винаги някой има полза от нещо и въпросът е да видим кой и за какво ще използва тази трагедия. Тук имат пръст тайни служби а на кого и защо е друга тема. Както и за 11.9. ИДИЛ и т.н. Само не казвайте, че са виновни компютърните игри...който провокирали насилие.

Uragan

Малко е неясно какво искаш да кажеш. Че тези тримата ограбващи бензиностанция за храна и гориво са финансирани от тайно разузнаване. Или че При следваща атка французите трябва да обънат гръб на вилнеещите ислямисти и заедно с тях да щурмуват френския парламент?!

говори за жертвите от терора, а в България за величението на терористите! Как го правите това?

За съжаление нямаме устойчиви доказателства, че за друго много ни бива, но пък в поговорките нямаме равни. Както казва народа: на чужд гръб и сто тояги са малко.

в коя страна не могат да ,,виреят,, мюсулмани,,??? япония!!! няколко факти??? в япония смятат че ислямът е една много тесногръда религия и трябва да я държат ,,надалече,,??? единственно те не дават поданство на мюсулмани??? не могат да купят жилище??? забранено е разпространението на ислямът??? в университетите им е забранен арабският и останалите мюсулмански езици??? забранен е вносът на коранът на арабски??? досега са дали само на двама мюсулмани временно жителство ,но са длъжни да спазват законите в япония и да говорят на японски!!!молитвите само в домът си??? единственните жители мюсулмани са тези които работят в посолствата!!! не се издават визи на специалисти от мюсулмански страни??? за да работят чужденци във фирми на япония молби могат да подават само немюсулмани??? никои не може да създаде мюсулманска организация там??? и в личен аспект не се допуска някои да живее по законите на ,,шериятът,,??? ако мъж се ожени за мюсулманка се счита че е ,,втора,, ръка???

Не са само те!! Да си чувал за джамия в Мексико?? Или за шериатска полиция в Бразилия и Аржентина?? Там(особено в мексико),ако мръднат говоря за фатнатиците)ще ги транжират за секунди!!

италия?! Щото аз не съм виждал.

Прав си!И освен Балотели не се сещам за друг цветнокож в националния им.

Но пък са пълни с друга сган от къде ли не

чети Ориана Фалачи ("Ярост и гордост" и "Силата на разума")

Просветен си колкото пандата на ЕМЕКА !!!

Убийствата са отвратителни,но я си представете карикатура на Исус в секс поза с Петър,или Павел например?Ами ако някой счупи главата на такъв"журналист-карикатурист"бих му ръкопляскал.

Ти не се преструваш, наистина си безкрайно и безбрежно... специален. :-D

на тия само секс пози у главите им. ама го правят предимно с животни....хахааа

Специалното при теб е,че приемаш гаврата с вярата на хората за нещо нормално. Ето ти:На разпространена снимка от срещата на Макейн с лидерите на Сирийската свободна армия се вижда присъствието на терориста Ибрахим ал-Бадри, който от 4 октомври, 2011г. е сред петте най-издирвани терористи от Съединените щати. За съдействие за залавянето му се предлагат $ 10 милиона долара. Сенатор Макейн е сред малцината, които явно могат да помогнат за това.

Uragan

Хм, ти не си отварял хумористични вестници или само се преструваш на гръмнат?! Карикатури на тема исус и светци и безчет съпътстващи ги анекдоти има в порядъци повече отколкото такива свързани с исляма. Но дори ватиканът не го прави на въпрос, защото хуморът си е съвсем друг ресор.

Иронизирам себе си,приятели и родителите ми.Гаврата с Исус е помия от помияри.

Uragan

Ако ще и сините гущери от Алдебаран да са ги финансирали, обучили и т.н. Точно ислямисти ще ни се изпляскат на главата и ще си действат с шизоидно вдъхновение, което само пустинния шизоид може да вдъхнови.

Ами да, няма как - всички високодуховни убийци - като ислямисти и руснаци - са герои. Това е съвсем ясно. Ясно е и друго - глупците, които днес се радват на убийствата в Украйна и в Европа, бял ден няма да видят. Нито пък децата им.

Мисля, че в тази тема е редно е поставен въпросът: Не ли правилно да подавате данни за проследяване по IP адрес към съответните служби, ГДБОП... За насаждане на етническа омраза, За нетолерантни коментари, За ВСИЧКО останало, което е извън кръга на цивилизованото общуване в кръга на една добре рейтирана медия? Един IP BAN, би бил полезен, като ВРЕМЕННА или ПОСТОЯННА мярка.

ами напишете една молба до гдбоп, или до ис, ако щете - за да ви въоръжат с един калашник за да можете да се упражните в стрелба по изказали свободно мнението си, другарко "демокрадке".

а да. да не забравя да ви напомня, че точно на вас мисленето не ви се отдава особено много. защо изобщо се напъвате да си създавате главоболие на празна глава? м? и да не забравите да друсате минушчета. те ви действат като вибратор.. хахахаааааа

Uragan

От събитията през последните години се промъква убеждението, че след вик от рода на АллахАкаБар следва експлозия насред площад, автобус или хаотичен авроматен и картечен огън. В този контейст виковете на мюезина как АллахАкаБар имат ефект подобен на сигнал за въздушна тревога в Лондон по времето на ВСВ. Това само по себе си е психологически религиозен терор. Да крещите от дбамиите, че няма друг бог освен аллах и МухаВмед е негов пророк накърнява религиозните чувства на мас останали вероизповедания и не ми излизай с номера, че евреи, християни, мюсюлмани и будисти говорят за един и същи бог. Всеки да си държи вярата, бурката, в къщи и само тогава няма да пречи. В момента който ги кукне на джамията и започне да ги пропагандира по нет и медии това вече е накърняване на чуждо културно пространство и културен терор. Така че май-големите терористи в лицето на ислямистите да ни врякат как ги подтискат като не им позволяват да тероризират с малоумията си населението е вече отвъд скалата за наглост!

Тези френски журналисти сами си докараха смъртта. Всеки знае, че има хора, основно ислямисти, които много вярват в своя бог и такива, които само на него се оповават. Да се гавриш с него е най-тъпото нещо, което можеш да направиш. Но за пари някои си продават и душата.

първо гаврата не е с Бог, а с някакъв си, който се е самопровъзгласил за профет. това, като за начало за начина, по който се опитвате и вие да изкарате убийците-терористи - герои на вашето време.

Georgi Hristov

Никой не ги изкарва герои. Просто казвам, че нещата са логични. Много хора са измрели по света от самоубийствени атентати в името на Аллах. Когато някой се гаври с него какво може да очаква.

Тези, които вярват в Бог и неговото всемогъщество, не убиват бе, рапон! Бог няма нуода от тяхната защита! Това са просто малоумни скотове!

Georgi Hristov

Хаха, видяхме, че не убиват, хич даже. По цял свят самоубийците защо го правят бе, за пари ли, или защото вярва в нещо надчовешко, бе генийче...

"Обявили ги за герои......." Да бе,герои са...Герои на лайняната Армада на човекоподобните брадати примати!!! Но,какво да очаква човек от такива примитивни животни,освен да нападат невинни,нямащи начин да се защитят,хора?? Така са обучени от стопаните си..Да удрят подло,изненадващо и по-начин по който да не можеш да реагираш!! Техните създатели и покровители и те са такива!! Бомбардираха Сърбия от 10,000 метра височина,защото сръбската противовъздушна отбрана има възможност да действа,само до 8,000 метра....За всеки случай,не удряха военни части, а мостове,училища,телевизионната кула,заводи,Посолства.....И то,без дори да обявят войнна според правилата на Женевската Конвенция,която и те са подписали!!! Като казах телевизионна кула... Тези клоуни които "реват" за свободата на журналистите да се изразяват,сега ли се сетиха-когато брадатите животни удариха подло френските журналисти?? Къде бяха при бомбардирането на телевизионната кула в Белград?? А-да бе!!Забравих!!Те са участвали в силите които са я бомбардирали..... Ег..ти лицемерите(за още един път)... После,"Русия-това","Русия-онова"....Ама руснаците са като детска площадка пред тези Утьовци!!!!

6++++++

Скоро ги обяви и светци. Ако беше в Русия или САЩ отдавна да са им светили маслото, ама френската жандармения като гледам какви шкембета е отпрала, конкурира нашата по ленивост.

тъжно, но европа бе позабравила че фесовете са винаги жадни за кръв. Сега барем си спомни за 9-те обсади на Виена.

Как така са и в Париж, и обират бензиностанция в Северна Франция? Тия терористи ли са или батнам...или има няколко вилнеещи клана из страната..С ГРАНТОМЕТИ?!? Аз викам, стига сме си играли на демокрация с тия, и кой от къде...ама бил роден "фанцузин"...няма такъв филм, шута и в Тарамбукия, пък там да си бие чело на воля- а тези юроди трябв ада се лнчуват както го е правил Гилотен навремето, по техните мерки и с техните средства

да, прав сте, гледайки на картата наистина. париж е много, много далеч от северната част на франция, а терористите са се промъквали с пълзене и на прибежки. наистина е интересно как за толкова много време са стигнали до толкова далеч по този начин. шумкарска работа.

С БАЩАТА НА ЕДИНИЯ ОТ ТЕРОРИСТИТЕ ТРЕПАХМЕ РАШКИТЕ В АФГАНИСТАН И ТОГАВА ВСИЧКИ КАЗВАХА ЧЕ СМЕ ГЕРОИ ???:)))

КОЛОН - т.е. дебелото черво:-)

Американски и европейски банки плащат на група психопати да си създадат групировка, после им плаща да убият няколко журналя и сега ще има ответни реакции. За тези реакции отново ще са необходими капитали минаващи през същите банки които плащат и за Израелска Държава.... Наистина човечеството е доста тъпичко. Даже мога да си представя чичаците банкери с пурите за по 5 бона и чаша 100 годишно уиски в ръка как се смеят докато четат новините.

АЗ ВИ ПРЕДУПРЕЖДАВАХ ЧЕ САТАНАТА Е КОВАРЕН !

евала това е истината ама никой не иска да я разбере . стадото се интересува от паша и подслон

САТАНАТА Е ПУСНАЛ НАЙ-ТЪМНИТЕ И БЕСОВНИ СИЛИ ДА ВИЛНЕЯТ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ! ТОЙ ВИ МАНИПУЛИРА ПО НАЙ-ДОЛНОПРОБНИЯТ НАЧИН ,ЗАЩОТО ИЗПОЛЗВА ВАШИТЕ СТРАХОВЕ,СЛАБОСТИ И ГЛУПОСТ ! ТЕЗИ КОИТО РИСУВАТ ТЕЗИ КАРИКАТУРИ И НАСАЖДАТ РЕЛИГИОЗНА ОМРАЗА СА СЛУГИ НА САТАНАТА ! УБИИЦИТЕ НА ТЕЗИ СЪЩИТЕ ,СА СЪЩО СЛУГИ НА САТАНАТА И ПРАТЕНИ ОТ НЕГО ! САТАНАТА ТОЧНО ТОВА ИСКА ДА РЕАГИРАТЕ ,КАТО ПОДПЛАШЕНО СТАДО ОВЦЕ И В ЦЯЛАТА СУМАТОХА ДА СЕ ИЗБИИТЕ ЕДНИ ОТ ДРУГИ ! НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПАСИТЕ ОТ САТАНАТА ,ДОКАТО НЕ СПРЕТЕ ДА МУ ВЯРВАТЕ И КЛАНЯТЕ НА РОГАТИЯ !

да сравнява карикатури с разстрел с калашников могат само онез, от рода на убийците на Р.Алексиев. инак сте прав. днес, на техните отрочета принадлежат съдилищата, прокуратурата и други обръчови структури в страната на шлемовете.

сатана , сатаната е добрия. Исус е лукавия. ама си чел много библията и са ти размътени нещата

Рогат, ако не млъкнеш ще ти втъкна копието, ама не в гръцмуля а от другата страна.

Пообъркана ти е психиката и то още от детска възраст.

На тебе няма ли кой ти оправи сексуалното изкривяване?!

А ние обявяваме ислямистите и техните фенове за безмозъчни уроди!

Заглавието би трябвало да бъде- САЩ обявиха атентаторите от Париж за свои герои....

колко интересно. ако не беше толкова голям обществения отклик по света на това подчовешко действие, то и в българия щяха да обявят убийците за герои. е, в коментарите си по медиите те се подписаха само с това, че не били Шарли. но пък нали същите убиха с удоволствие преди и Р.Алексиев и с наслада са скачали по главата му. нищо ново под слънцето.

те са си герои алжир срещу франция

ако са профисионалисти ,няма след това да обират бензиостанця за 50 евро за да бият на очи

нагласена работа от службите, тея вече съвсем земаха европейците за мириканци...

те са професионалисти и на тях им е пределно ясно, че няма къде да избягат, а след този си подчовешки акт, вярвате ли че след всичко им пука още какво ще стане нататък. пита се само, след като са били "добре познати" на структурите, които подслушват и следят по принцип всеки гражданин на ес, като с това го правят престъпник по принцип- защо са спали точно тези структури, или така е трябвало, поради толерантност, или за да дойде точно този момент.

Атентаторите не се ли страхуват от гнева на пророка Мохамед, ако той не е съгласен с тях???

Ще им яде г... попара

Eдин никому неизвстен провинциален вестник в Дания публикува карикатури на Мохамед точно, когао в Бл. Изток положението бе напечено и се очкваше Исараел да "поздрави" аятоласите в Иран с няколко братски ракети с голяма мощност, в отговор на дрънкане на оръжие и заплахи от иранска страна. Обаче въпросните карикатури обърнаха вятъра и ианските муслимани забравиха за врага Израел и изляжоха на масови протести и подобни първосигнални изяви, заклеймяващи въпросния вестник и неговия карикатурист. В ресултат напрежениетро в района поутихна. Хм-хм...

Някой ще пусне "малкото момче"....

кои ще хване убииците на хиляди хора в донбас?едни казват че е путин,само че тои е тварде силен да го хванат.други казват че са тези в киев,само че те са много наши.кои ще хване масовите убиици в донбас?тазна картинка си е европа! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Uragan

Това в Украйна въпреки жертвите е като братско поступване. Просмукването на исляма в Европа вече е цивилизационна катастрофа.

Не обяви "Художниците " за Народни художници, а този, дето е изографисал пениса на Мохамед да бъде канонизиран?

Еми , да ,герой са щом успяха са сплашат българските медии и вестници и никой не посмя да публикува карикатурата !

ТВА ЗА КАРИКАТУРИТЕ - МЕСТАН КОАЛИЦИОННИЯ ПАРТНЬОР В БОСТАН СЕ ОБАДИЛ НА БАТ БОЙКО ДА НЕ ГИ ПУБЛИКУВАТ И БАТ БОЙКО СЕ ОБАДИЛ НА ГЛАВНИТЕ РЕДАКТОРИ НА ВЕСТНИЦИТЕ - ЍЩЕ ЯДЕТЕ БУХАЛКИТЕ АКО " :))

Цъ ..на малките космати човечета от Алфа Кентавър