Новата френска игра - ”намерете таткото”

Във Франция има нова игра - нарича се "намерете таткото" и целта е да познаете кой мъж е отговорен за бременността на 42-годишната френска министърка на правосъдието Рашида Дати.

Обратно в новината

Коментари - Новата френска игра - ”намерете таткото” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То май жените търсите мъж само заради, цитирам социален и паричен статус. В противен случай мъжът явно не носи полза.

nqkoi vesnici izkaraha sarko za tati na bebenceto

Ot izpareniata v Elizeiskia dvorec:)

Хубаво е да се види, че има българки със здрав разум като теб. Ама не му казвай да ме остави на мира - колкото повече плюе, толкова повече сам се изобличава и показва каква стока е.

Каквото повикало, такова се обадило.

Съчувстващ, аз не съм еманципирана феминистка, мразеща мъжете. Нито разделям хората по полов признак (не го схващай в някакъв вулгарен смисъл, моля). Само като прочета основната част от мъжките коментари обаче.......как да не си помисля, че феминистката е права в голяма степен??? На повечето от българските мъже липсва елементарно уважение към човека, груби са и жестоки, всяка втора дума им е вулгарна....не дай Боже човек да разчита на закрила от тях. Съжалявам, но представата ми за мъж е много, много по-различна. Е, не казвам че не се намират и такива ;-) Оставете жената на мира. И за да не ме обвиниш и мен, че познавам само такива мъже-чети коментарите по тази и подобни теми. Ум да ти зайде. Приятен weekend :-)

От мен е бре, то се знай.

РАБОТАТА НА ЖЕНИТЕ Е ДА РАЖДАТ, А НА МЪЖЕТЕ ДА ПРАВЯТ ДЕЦА!

Раши не ме издавай, ще те чакам да дойдеш да се видим пак и тогава ще кажем ня света кой съм. А вие завистници стига сте ми плюли гажето.

Таймс обаче припомня, че тази толерантност е отскоро, защото съпругата на Шарл де Гол - Ивон отказваше да допусне разведени жени в Елисейския дворец, когато беше първа дама през шейсетте години. hihihi-otsk a? zeli 40 godini, togava v USA na negrite sa im spukvali zadnitzite. aide da ne prikazvat anglosaksite, stoto naistina sa mnogo zadrusteni..... a inache francetata naistina sa tolerantni, i ne samo. prosto v mnogo otnoshenia sa chovechni za razlika ot drugi nazii.....(tova ne im prechi i da sa edni uzasni speltnizi i kliukari:-))))) no kakto se znae-niama perfectni hora (narodi)......

Уважаема Мs, Коментарът Ви (по-скоро реакцията) е толкова показателен, че просто нямам какво да добавя.

То и самата тя не знае от кого е. Ако е преспала с няколко за една вечер и Господ не може да й каже от кого е детето. Пък то за французойките сигурно е нормално :))

Признавам си... Не съм аз

Ba6tata e Koko Dinev

a tq dali znae

До Феминази: Жена имаш сериозни проблеми. Ако мъжете около теб са смотани - това е най-вероятно защото ти такива избираш. Дори и всички мъже в Бг да са смотани (макар че това не е истина) Съчувастващ е сравнително прав в едно нещо - възпитанието на децата е дело предимно на майката. Та българските мъже ги възпитават българските майки. Сещай се ...

frantsuzoika drug put. ot takiva frantsuzoiki vuv frantsia sa vdiganli rutse. Rashida e nai frenskoto ime.

Да се чете Да живее феминизмът!

не е длъжна да дава обяснение на никого

Не е глупава тази жена. Като мароканка добре си е изиграла картите, не знаете какви шовинисти са франсетата, а тази мадама е стигнала доста далеч. Не завиждайте, може да си го позволи жената, да се грижи сама за детето си и финансово, и във всяко друго отношение. А някои злобни коментари по-долу, ме навеждат на мисълта, че българите са големи консерви.

Абе като гледам снимката със Саркози, мисля, че се сещам кой може да е татенцето!

Броят на хомосексуалните, драги, си е все един и същ - 10% от населението. Второ, мъжете винаги сте си били загубени, поне в тази държава - това ви е част от възпитанието. Ето, виж се ти например - егото ти не може да понесе факта, че женита имат същите права като теб, поне по закон, каквато е всъщност целта на феминизма. Ама то като си комплексар, имаш нужда да мачка останалите, за да се чувстваш мъж. Само дето това да си истински мъж не се определя от това дали искаш да чукаш мъже или жени.

Чудо голямо, една житейски успяла жена забременяла без да е женена. Като се има предвид социалният и паричен статус, за какво и е мъж само да и се пречка?

Ма тя хубавичка...Малко е позакъсняла, ама пак добре е .

Dostoina za uvajenie jena!

До дамите по-горе! Точно така: жените зачеват, раждат, гледат децата си сами (защото така е модерно, т.е. те са еманципирани и пр.) р после се чудим защо има толкова нефелащи млади мъже и расте броя на педерастите. Да живее феминизма!...

az sam ba6tata

МИ КАК ЩЕ КАЗВА, КАТО И САМА НЕ ЗНАЕ...;-)))))))))))

бахти грозната мароканка..

Хайде бе, мъже-грозна била Рашида Дати! Кисело е гроздето, защото е високо! Нека е жива и здрава и да роди здраво детенце! Не казвала кой е бащата-то па голям келепир от мъж в семейството! Само ние, тъпите Дзверове, имаме нужда някой де ни трови до смъртта! Госпожа Дати е французойка, хей! Французойка и то от най-високо ниво!

Детето може и от анонимен донор в клиника да е. А иначе - да са живи и здрави и майката и бебчето ;)

те са толкова развити в европата че това може да е станало по въздушно-капков път, кой знае на кое парти са и съдрали минджата в някой кенеф ама айййдее те са европейци

Тия франсета само със секс-клюки се занимават. Кой на кого го е наврял в дупката и т.н.

Много си е готина жената, естествена и елегантна!! а щом тя не иска да се знае бащата на бебето това сие найно право!

От Коко Динев е !!!!

Щом ще се вижда със Серго Станишев, май той ще дае таткото?!!!!хахахаха

популизъм.

престанете да плюете жлъчка в коментарите си ...так била ,онакава била ...Та това Е министър на правосъдието ......каква да е ....тъпоумна блондинка ли .А уж все протестирате ,че ни заливат отвсякъде с информация за кухи лейки ....ей...няма угодия ,няма.

Може да е инвитро и да не се знае изобщо кой е бащата.

За кой ли път се убеждавам, че хубавите жени са в Източна Европа. Тази дама изглежда толкова доволна от себе си, просто зашото знае, че нормален мъж не би й обърнал внимание... Не е лесно да си жена.

Да и е чистито бебето, има ли значение от кой е?

Тая е абсолютен MILF, и аз бих й направил бебе :-)

Да им имам и проблемита на французите! Жената е преценила, че може да се справи и сама и незнам защо всички са се втурнали да ровят в личния й живот! Кой е баща на детето й е въпрос, който интересува само нея и бъдещото й дете и няма защо от това да се прави световен проблем. Живеем в 21 век и не виждам нищо нередно една жена сама да отглежда детето си. Не казвам, че е хубаво децата да растат без бащи, но щом по някаква причина родителите им не живеят заедно няма повод да се прави голяма трагедия от това. Познавам толкова млади жени, които по една или друга причина са принудени сами да отглеждат децата си и според мен се справят доста добре.

А пък я си представете детето на Дати да е българче! Е, сватове от Франция не са за изпускане!

Ако министерката не знае кой е бащата на детето й, и играта няма да го покаже! Аз за това каквото правя, го правя сам! Не обичам да съм Шаро с кучетата!

taija i tia niama da znai ot kogo e

Много се радвам, че не съм аз. Ноу грозна тая бре !!!

Хубаво е да се види, че има българки със здрав разум като теб. Ама не му казвай да ме остави на мира - колкото повече плюе, толкова повече сам се изобличава и показва каква стока е.