Франция ще забрани в училищата мюсюлманските покривала на тялото абая

В страната се спори дали дрехите са религиозни символи и трябва ли да бъдат забранени за носене в училище

Обратно в новината

Коментари - Франция ще забрани в училищата мюсюлманските покривала на тялото абая | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво. Много деца в религиозни семейства нямат възможността да видят, че могат да живеят и по-друг начин. Живеят изолирано, според порядките в семействата си, които не е задължително да е в техен интерес. По тази причина често не могат и помощ да потърсят. Не се отнася само за мюсюлмани. Всички религиозни училища трябва да са екстра занимания по желание през уикенда, образованието да е светско.

Истинските селянки французойки са махнали забрадките преди години, в последствие почнаха да обичат френски ласки, даже до късно доба намират млади макрончета да ги обслужват. Лошото е, че край развратничествто не искаха да раждат деца, наемаха черноработници от Африка за работа и сексуални удоволствия. Днес се оказаха малцинство, това да изчезнеш не е прогрес, и нещо добро, повече прилича на плануван геноцид... Това дето искат да наложат на здравото общество няма да стане, къса пула може, по сутиен на училище да, с дълга пула не може, забрадка не може. Този либерализъм, нещо вони, ако е свободия нека да е свободия, който иска ходи облечен, който иска гол. Не е либерално да ограничаваш хората да ходят облечени, за другото е по нормално, забрана да не се виждат гениталиите, не би било приятно да се блъскате в рейса голи, или да сядаш гол на седалката, ще изцапаш, но да носиш ръкавици защо да ти забраняват? Защо да не може да носиш забрадка или хиджаб, нали сме свободни, минаха тези тъмни комунистически времена на следене, имаш правото да си анонимен, ходиш с маска, хиджаб.... Тук постъпват Орувелски махат презумпцията на невинност, евентуално бих могъл да ограбиш банка и трудно ще те намерят... В Саудитска Арабия много добре ги намират тези крадци, даже и да са с хиджаб, така да това не е аргумент.

Мъдрият български народ добре го е казал- Вържи попа да е мирно селото. Вместо да се мъчат да забраняват нещо на 6М мюсюлмани да свият сърмите на няколко хиляди религиозни лидери и свещеници и да ги помолят да бъдат така добри да обяснят на богомолците от паството, че Франция е държавата която е заради французите и манталитета им. Ако французите имаха същия манталитет, като емигрантите и Франция щеше да е същия мангасарник като този от който са избягали. Та вместо да се мъчат да оциганяват Франция да пробват по-добре да възприемат европейски начин на живот. Който в никой случай не се връзва с какъвто и да е религиозен фанатизъм в днешно време.

Коя Франция...в Марсилия на френски трудно ще се разбереш Аз съм на мнение,че кота дайдат емигранти в дадена държава трябва да приеват законите и религията В противен случай се получава така,че те идват от някъде на по добро място ,а изграждат диаспора с подобен начин на живот като от където са дошли...и какъв е смисълът тогава

Нека да станат като нас модерните европейци с къси полички, клитора задължително да се вижда ;) татуировки и обеци навсякъде. Много ясно какво целят с тази постмодерн сексуална революция, яко праскане, всеки със всеки, без семейство и всякакви извратеняшини. Другото е да отнемат инстинкта на жените да бъдат майки, да не раждат... Баба ми носеше подобна забрадка, всички ваши роднини преди 100 години са носили. На всеки му е ясно защо на сатанистите им пречи това, тук нямаме среда или си консервативен или това дето става с нас, не може да си малко консервативен, едното води дом другото.

очевидно вече не ти става ... ха, ха, ха ...

Нищо няма да постигнат докато изцяло не забранят исляма

У нас на времето не ни даваха да носим дънки в училище и какво? Никой не е пострадал, станахме хора въпреки това - не е страшно

Нинджите също са ползвали такова облекло.

ПРОКЛЯТИЕТО НА ПАРИЖКАТА СВЕТА БОГОРОДИЦА ... ЩЕ ТЕГНЕ НАД ФРАНЦИЯ

звездите ми ги говорят

ПАК ЩЕ ИЗГОРИ НЯКОЯ КАТЕДРАЛА ... КАТО ПАРИЖКАТА СВЕТА БОГОРОДИЦА ... И БЕЗДЕТНИЯ ПЕДАЛ МАКАРОН ЩЕ КЛЕКНЕ. ... ФРАНЦИЯ ВЕЧЕ Я ПРЕВЗЕХА

ВРЕМЕ Е ЗА ПСИХИАТЪР

Късно е. Забраните само ще настроят варварите войнствено. Единственото решение е изселване в страните им по първопроизход до крак. При всички случаи гражданската война там е неизбежна, каквото и да правят

Е, лицето нали се вижда? За тях ако е религиозна дреха, вие го приемете като моден аксесоар. Виждала съм много жени с такива покривала на главата, с хубави, гримирани лица... Къде тук е проблемът? Лицето е видимо и разпознаваемо.

а по-скоро, че такъв "кондом за цялото тяло" символизира най-вече вътрешната нагласа за мазохизъм в тия затворени общества.

трябва да им махнат и кораните от раниците, поне докато са на "училище"

Късно е чада, мноого късно

Значи ако аз отида там, трябва да се съобразявам с техните порядки, защото трябва да покажа уважение към тяхната култура и ценности. Ако пък те са тук, аз пак трябва да уважавам правото им на избор и да се съобразявам с тях, Е все от тяхната камбанария ли да се гледат нещата бе джанъм. Идваш тук, тука е така и така - ако искаш, иначе - обратно.

Хора дето възхваляват антихристи и убийци на свещеници изведнъж се загрижили за християнската религия. Същите разбира се възхваляват и ислямски държави, но само и единствено когато са правилните ислямски държави и правилните ислямисти.

Ма те и на училище ли ходят?!

Че как са ги разрешили въобще?

Сега пак ще има френска революция, но върху традиционните френски ценности "свобода, равенство, братство" ще бъде сложена абая...

Фашисти. Що за демокрация. Фашистка демокрация. Какво стана с правата на човека.

Нашарени педали може, абая или каквото е там не може. Авах ви в свободата и демокрацията.

Мюсюлманите са почти 10%, многодетни са, а и постоянно прииждат нови. Социолозите прогнозират че когато броят им надвиши 20%, започват необратими промени, т.е. става страшно за останалите.

Че в Русия мюсюлманите вече са мнозинство???

Е, вие сте 80% в БГ и нищо не се случва. Ако бяхте основали партия на дебилите, кой щеше да ви е лидер? Бацун простака или Кики малоумника?

Чарли Хебдо 2

На вас война не ви трябва. Мигрантите ще ви разкатаят фамилията.

В Русия е такава кочина- заради мюсюлманските пришълци от републиките:))) О извинявай то си беше кочина и преди:))

Да, ама не е статия за Русия нали дежурен троле.. И последните мюсли атентати бяха в Европа, не русия нали троле? И колкото и да имат проблеми ония с тарамбуките от републиките, не акостират там кораби с орки, нали троле? Ако ти стиска разходи се в Лион и Ница и после посети Петербург и имай дойстойнството да напишеш разликите, ама не можеш панелен плъх такъв!!

Малко е късно за такива мерки, времето е отминало преди 50 години някъде , преди "дивърситито" да се възцари.

Имаше една мисъл, не помня чия, цитирам по памет: "Твоята религия не може нищо да ми забрани. Тя може само на теб да го забрани."

Франция взе да усеща накъде отиват нещата, но малко късно...

Просто прах в очите на хората

Късно е вече за каквото и да било. Не трябваше да допускат ислямизирането на Европа. Възпитавайте децата им от най-млада възраст и чак след две поколения можете да се надявате да постигнете нещо.. Ислямът е агресивен, непрекъснато разширяващ се и за голямо съжаление трябва да се отбележи, че е избрал по-печеливша стратегия за налагане сред европейците, отколкато е европейската стратегия за противодействие.

Ти нещо против исляма ли имаш?

Аз да

Заповядай доброволец в руската армия тогава. Ще разбереш какво са мюсюлмански ласки.

на крив ЕсСе совец Русия му е крива. И руския ислям, дето е един от най-кротнатите.

Да! Имам и?

Нека се опитат. Хахаха. Ще бъде интересно. Това което стана преди месец ще им се стори като рай.

що мислиш, че няма да успеят? Тийнейджърките си умират да носят абаи?

Ще се сетиш, Макарон тъп. Ислямът, е агресивен и обезличаващ. Мразещ жените, като първични грешници, изкусили Адам. Жесток и не ценящ човешкия живот. Ама наводнихте света с тях, ти и бабичка меркел.

Добрютро франсета, но каквото натискахте унас, такова дойде увас. На всяко действие природата ви праща противодействие!

Ще се сетят... На тези позволиш ли им нещо, после се опитват да ти отхапят ръката....

Всички медии и социални мрежи яко се използват за антихристиянска пропаганда. Ето статия за мюсюлманското покривало и се почва и християнството не е стока. Защо бе, уроди богопротивни? Какво ви прави християнството? Някой ви тика насила в храмовете ли? Или не можете да понесете, че има Бог над вас, Който ще ни съди един ден, включително и вас. Комунистите бяха същите самозабравили се идиоти като вас, то между тях и вас разлика няма. Погледнете идеологията на Давоските уроди какво представлява комунизъм +сатанизъм в действие - зануляване, отнемане на частната собственост, вие няма да притежавате нищо, но ще бъдете щастливи, че сте живи и т.н. . Сатаната е бащата на вашите човеконенавистни идеологии, а вие сте неговите проводници, включително и жалките тролища, които хулят Христос под такива статии.

Как ще ме съди ако съм атеист или бога ми е някой от Южна Америка или Източна Азия ????

Я се запознай с религията си първо. Бах мам...не стига че вярваш в измислени богове..ами дори не им знаеш религията. Дяволът е от християнската религия.. Пич....очевидно имаш интернет щом влизаш в Дир.бг....я се пообразовай малко

Дяволът е паднал херувим, който непрекъснато воюва с Бог, подстрекава и такива заблудени като тебе да воюват. Отвори и прочети поне това да разбереш в жалкия си живот.

Не нарушавайте правата на гостите си и на новия внос еврапейци. Франция трябва да бъде санкционирана на всяка цена. Ограничават хорицата. Не могат да спазват собствените ди обичаи и традиции. Срам за уж демократичната Ойропа. Значи може да се е*ете у гъза и да се целуват педитата по улиците, а не може да ди носиш, каквото искаш.... Ужас xD xD

Като толкова мразите Европа....защо всички отивате в Европа да работите а не в Русия

И как точно го определи като русофил бе тъпак ???!

Абе Владо...кажи честно че си толкова тъп :D

Престилка два пръста под футката

Напълниха си държавата с гагамуги и на финала ще им налагат зажчбрани. Създавай си проблем десетилетия и сега се се бори с този проблем. Лошото,е че Европа се напълни и продължава. Изтървана работа. На следващи избори някой Мехмед ще е президент.

Или поне така трябва да бъде. Проблема не са хората а малоумните религии...и спокойно християнството и то не е много с акъла си...или викаш попове да изнасилват момиче в заради бог е нормално.

С религията на Антихриста няма да има проблеми, а?

Така че......

Дяволи и демони има във всички религии.

Искаме да забраним и направо да изкореним и унищожим блядофилията, курвалъка и педерастията, ама тези разрушителни сили само се засилват.... до пълната ликвидация на територията Забрадките ще станат все повече!

като се замисля, по съдържание 'блядофилия' описва чудесно гей-прайдовете.

Че там горе има невидим човек...живеещ в небесата, който гледа всичко което правиш ти през всяка минута всеки ден. И невидимия човек има списък с 10 правила който той не иска от теб да правиш. И ако направиш нещо от тези 10 негови правила,той ще те прати на специално място от огън и пушек и изтезания и мъчения и да се мъчиш и крещиш завинаги от болка......НО ТОЙ ВИ ОБИЧА.... ОБИЧА ВИ И ИМА НУЖДА ОТ ПАРИ.... Бог е всемогъщ и всесилен...но...явно не може да се оправи с парите си и ЗАТОВА ИСКА НАШИТЕ ПАРИ!!! - от Stand Up на великия комик Джордж Карлин

Джордж Карлин, смъртен човечец, който се е взел насериозно, несъмнено е истина от последна инстанция.

Може лесно да проверим. Скочи от някой 10 етажен блок

Клоуните ли са ти източниците на мъдрост и истина за живота? Който слуша клоуни ще стане на палячо........ Много лесно можеш да докажеш твоята идея: 1. Намери тялото на Исус 2. Докажи че Библията лъже Успех! Само да знаеш ( това комика не ти го е казал ) но днес ти си свободен човек имащ правото да блещи глупости по форумите, и най-вероятно имаш някакво образование заради Библията! В БГ ви има дори подходящ разказ - Пази Боже сляпо да прогледне!

А ислямците що не си покриват лицата, явно не са достатъчно религиозни като ислямките?

Покриването задължава само жените им да се покриват.

Разврата тръгва от жените..…. не от мъжете!!

"Разврата тръгва от жените..…. не от мъжете!!" Визираш майка си, нали?

Ами да си се покриват там откъдето са дошли

"носенето на забрадки е напълно забранено в училищата, но кипата и кръстът не са." Франсетата са много силни и вилни, но никога няма да имат кураж да забранят носенето кипа. Даже не си го и помислят.

Мале планетата ни колко по мирна и по развита щеше да е. Ако хората вярваха в себе си а не в някакви измислени хиляди богове сега всичко щеше да е нормално

Какво е лошото на религиите? Библията и Корана са мъдри книги, които учат хората на добро. Злото идва от седеругите. Седеругите трябва да се забранят и изкоренят като отровни плевели.

10те божи заповеди ала бала простотия. И къде е този твой бог където уж ни обича... Войни, глад, разрушения убийства всеки ден..... Тоя твоя бог явно не е добър в това което прави

Дали? Тогава що има такива с еднакви религии, които се бият по между си?

Човека.. Представи си просто живот без хора които да се опитват да промият мозъка ти...

Няма НРБ, селяните са измет

..

Комунистите сме против. Ние искаме Европа да се разпадне, да има голямо Сесесере

Е това са демокрация ли е? Ще бъдат разрешени само ако са с цветовете на дъгата.

Много си падате по педалите. Само за тях говорите

Само това ли можа да изцвъка пилешкото ти мозъче? Или и това не можа, а го копира от опорките?

И в България трябва да забраним седеругите.