Франция се готви да забрани еднократните електронни цигари

Няколко европейски държави, сред които Германия, Белгия и Ирландия, вече обявиха подобни рестрикции

Обратно в новината

Коментари - Франция се готви да забрани еднократните електронни цигари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо еднократните замърсяват мн.повече от тези за многократна употреба и второ съдържанието на еднократните е със съмнителни вещества,които са без никакъв контрол(база,концетрат и никотинови шотове)

На кого и защо му пречи никотина и защо същият няма никакъв проблем да либерализира употребата на на марихуаната?!!!?? Май за социално инженерство става дума, не за здравеопазване и околна среда.

Така ще е докато загубеняците не схванат че "демокрацията " е от мъжки род и сте и налапали топките !

Защото са китайски ?

Причината е ясна - цената. А това, че доказано са по-безвредни от цигарите е без значение

У нас пушат всички тинейджъри, особено момичетата и пушат нагло и арогантно на публични места, например спирки на градския транспорт. При забележки да не правят това, защото непушещите не са длъжни да дишат пушеците, те се държат грубо и арогантно.ЗАЩО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НЕ ЗАБРАНИ ПУШЕНЕТО НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА, каквато е практиката в цивилизованите държави?

При вейпа няма пушек бе деди.

Разпродажба! Уникален и компактен видео-рекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:-----> marketl.ink/carcam

Къв го дръвчим с тия миндили? А? В комунизма нямаше толкова рестрикции и регулации. Като почнем с производство и свършим с поведение на "гражданите", които на този етап освен добитък за дране от държавните администрации, Давос, Брюксел и корпорациите май за друго не служат. Чакам да видя кога Българинът ще му светне и ще зацепи, че само хурките са за него. Явно тря му барнат ракийката и наденицата за да скочи.