Франция поиска от САЩ да се намесят и да спрат конфликта между Хамас и Израел

Световните лидери призоваха за деескалация на действията между палестинската групировка и еврейската държава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия намерили от кого да искат да спре конфликта дето са първи дружки с Израел и общи интереси гонят с конфликтите навсякъде по света.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

че ако мирясат двете държави, на американците и евреи, ще миряса и светът!

На Хамас делата свършват винаги с подпалени чалми..

Нетаняхо инициира конфликт за да се задържи на власт, че ако не е там ще го тикнат в затвора. За пореден път не успя да състави правителство а опонентите му се договориха с арабските партии за да го изместят и до няколко седмици щяха да направят правителство, сега това няма да стане.

Тръмпе, Тръмпеее, Доналде! На кой ни остави? На тези леви легени превзели целия свят... Путин и Си щяха сами да си оправят Евразийската цивилизация на хилядолетните държави РФ и КНР, но сега дрогаря Бадън си вкарва автоголове със задна ножица...

Макрон се намира в много трудна ситуация - от една страна Франция има милионно ислямско население, част от което силно радикализирано, от друга, напоследък има проблеми със собствените си въоръжени сили, които искат да спрат ислямизацията на Франция. И за двете страни, бръщолевянията на Макрон за Навални или за Украина не значат нищо, те искат позиция по конфликта Палестина -Израел. А Макрон не може да направи нищо,...затова призовава САЩ да направят нещо.

нама нужда краварите да се намесват, има нужда да спрат да бъдат гръб на евреите. тогава резаците за 24 часа ще ги изнесат от мястото, което е тяхно от хилядолетия.

Ватната бригада е разбира се рамо до рамо с Хамаз и Ислямски Джихад (по-близки са им идеологически и културно щото). Някога и СССР така подкокоросваше Египет и Сирия, а кой кого 'изнесе' е добре известно.

Бой по ислямските тикви!!! Без почивка и без пощада!!! Това е гнусна релгия която превръща хората в животни! Били им взимали къщите и убивали децата?!?! Как мислите са дошли турците на балканите? С покана може би? Как се е разпространила тази арабо ислямска паплач? С убийства и кражби! Ето как!! Сега им се връща, но извъднъж то не било хумано! Айде бе!!! Взели Агия София (не че съм религиозен през оная работа ми е за една сграда) и това било правилно! Еврейте им ударили една джамия и рев до небесата...как това не било правилно! Само бой по тези! Не ме интересува кой ги бие...евреи, будисти или марсионци...хич не ми дреме! Важното е да ги бият за да им доде акъла в кухите брадати глави дето освен алахакбар и по 100 деца в джапанки, друго не знаят!!!!

Медиатор в конфликта следва да е арменският Йерусалимски патриарх архиепископ Нурхан Манукян.

САЩ вече 20 години се намесват да спрат конфликта в Афганистан ! Защо не и в Палестина !

франсетата искат да вкарат вълк в стадо с офци!

Защо не поиска от расия?

от Боконлу ага маспрасгаз баирмагистрал рапонБоконлу банкянлията що не поискат ве добитък

Първо ще опитат мирно по дипломатически път, ако не стане тогава ще дойде Рассия с големите сармати.

Защото Израел е кучето на САЩ и получава от тях по 3 милаирда доалра годишно помощи, докато улиците в Лос Анджелис са задръстени от клошари...

Май не си наясно кой на кого е кучето...