Франция изтегля посланика и военните си от Нигер

Слагаме край на нашето военно сътрудничество, обяви френският президент в пространно интервю за Франс 2 и Те Еф 1

Обратно в новината

Коментари - Франция изтегля посланика и военните си от Нигер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айййдееее-друм,меки китки!

Африканците и сега имат повече акъл от вас НАЩАСТНИ ЕВРОАТЛАТИЧЕСКИ ОКУПАТОРИ!!! БЪЛГАРИЯ СЪЩО ТРЯБВА ДА ПОСТЪПИ ТАКА С АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО!!!!

Казано накратко: френските колонизатори(окупатори) бягат през глава да се спасяват. Ерата на (нео)колониализма в Африка просто приключи. Завинаги Felicitacions a touts les francais!

крайно време беше френските колонизатори-окупатори да се изневат от там, скоро и от други африкански държави

Кога ще изгоним ГНУСНИТЕ,НАГЛИ АМЕРИКАНЦИ ОТ ТУК! ТЕ СА ТЕРОРА НА БЪЛГАРИЯ!!

Африканците се отърваха. Ние ще им строим казарми с наши пари.

Капитулация. Скоро и на други места.

Защо казвате на истинските патриоти на Нигер хунта бе Дир-ници?! Народът подкрепя военните изцяло!!! Те гонят колонизаторите от Франция, които изсмукваха ресурсите на Нигер почти безплатно, в частност урана, така необходим за Франция, ЕС и САЩ за адрена енергия!!! Вече ще си го купуват на пазарни цени, и това много ги ядосва франсетата!!! Защо няма санкции на Франция, която бомбандира суверенна държава Нигер?! Защо журналистите не пишат нищо?! Ей смешници!!!

БАЛКНИТЕ,АЛПИТЕ СА ЗАБИТИ С УРАН ЗА МИЛИОН ГОДИНИ НАПРЕД.....САЩ,КАНАДА УРАН,УРАН,УРАН НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ДА БЯХТЕ СЕ ЗАИНТЕРЕСУВАЛИ,ПРОЧЕЛИ....СЛАДКА ПИТЕЙНА ВОДА,ПЕТРОЛ,ЗЛАТО,КАЛАЙ,МОЛБИДЕН,ВОЛФРАМ,ТАНТАЛ,НИОБИЙ,ЛИТИЙ,КОБАЛТ,МАНГАН,НИКЕЛ,ФОСФАТИ.......Държавната Китайска национална нефтена компания е подписала споразумение за 5 млрд. щ.д., според което Китай ще разработи нефтеното находище в района на Агадем, ще построи 2000-километров нефтопровод и рафинерия с капацитет 20 000 барела на ден..........

Ами ако в България и Румъния станело като в Нигер? Като гледам добре им се получава на Нигер, та няма да е зле и тука да се посъбудят заспите.

Кво беше урана от 80 цента стана 200 долара. Тея гнусни кремлински Нигерци. Как не ги е срам.....

палячо - откога на колонизаторството му се вика "военно сътрудничество"?! западното двуличие копае нови дъна...

Марш от тук, навлеци!

Шило

Наритаха франсетата от още една точка по света! Хората гонят колониалистите! Дори в Африка имат повече достойнство от нашите политици, които ни правят колониална държава, управлявана от генерал-губернатор с офис на ул. "Козяк" в София!

Скоро и САЩ ще бъдат изгонени от Нигер. Но Африканците са умни и категорични и не са роби за разлика от Робската Сглобка на САЩ и тези които гласуват за тях.

Явно няма да можем да прекратим и нашето "военно сътрудничество" със САЩ, докато не станем като Нигер.

Като гледам как се развива нашето сътрудничество със САЩ, а тяхното няма да е нещо различно, е съвсем разбираемо, че са им били шута.

Късмет на Нигер с новите 'освободители' от рашастан. Да видим от тях пък кой ще ги освобождава.

Ти нали си свободен, не ги мисли другите!

Винаги е от трън та на глог хахаха. От тигана право в огъня. Чакай ще мине време. Всички са един дол дренки. Интереса клати феса и т.н........

А американска база 201 кога ще напусне Нигер? Или баш мародерите ще се ослушват като насрани до последно?