Пребитият на пътя в София френски фотограф разказа за ужаса

Изписаха от болницата френския фотограф Пиер Марсо, който беше пребит от агресивен шофьор на кръстовище в София.

Обратно в новината

Коментари - Пребитият на пътя в София френски фотограф разказа за ужаса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако тъпите ченгета си вършеха работата (както в Германия например),нямаше начин да се стигне до побой , а франсето щеше да бъде глобено , но тука ченгетата гледат само какво ще си сложат в джоба и друго не ги интересува , ама така е в Тикволандия - сами си го направихме .

я дайте профила на побойника , баща комунист той спортист и нарко пласьор ....

Този дето го е пребил е човек с големи връзки в кочината наречена България . Един вид той е Голямо прасе за да не изтече никъде името , снимката и професията му трябва найстина да е Свиния и половина.

Ударил го само веднъж, а останалите трамви са от падането!!! Това може само в България някой да е толкова нагъл и да лъже така, без да го е страх, че съдът ще го изобличи и ще го глоби за лъжесвидетелстване. То май вече сме като циганите, при които винаги първо се лъже.

в булгаристан бате, омитай се че тука са диваци с малки пишки и много страдат за което:)

"Шофьорът беше пуснат под парична гаранция от 500 лева." Какви 500 лв.??? Какви извинения бе МУТРО БГ-йска??? Само с острие и с куршум могат да се отърват хората от ТЕБ, като този човек, който ако ти е отнел предимство ти не си му баща, за да го "съветваш" бе МУТРО тъпа!!! Има си Закони за уреждане на споровете !!!

да му се наложи най-тежкото наказание което предвижда закона

Нали и Волен Сидеров наби някакъв дипломат от Франция. А после защо ни отхвърляли и гледали на нас като на долна измет. Е какво очакваме - да ни разцелуват ли.

Нали знаеш вица: Вярно ли, че Гарабед си купил кола? Вярно, ама не Гарабед, а Киркор, и не си купил кола, а паднал от колелото. Иначе всичко друго е вярно. Та и твоята същата - Сидеров пребил френски дипломат. Вярно, ама не френски дипломат, а деловодителка във френското посолство. И не я пребил, а и казал да не обижда България. Всичко останало е вярно.

Държавата ни е абдикирала отдавна- няма полиция, няма съд, няма прокуратура, няма справдливост и най- лошото няма народ който да иска нещата да се оправят. Ако искаше народа нямаше да сме на това дередже- дивия запад от 19 век.

Французина е получил платен нагледне урок - България, с посятата от "запада" демокрация не е толкова сигурна. Това детото го пишат неговоите господари от Ройтерс, Франспрес и т.н. е лъжливо и лустросано.

в чалгариистан.. мутра ... пардон застрахувателен агент... винаги има право и даже съдът се бои да ги осъди тези и полицията гледа да седи далеч оти я е страх... ма щом не се е стреляло, е дреболия, даже и за битова свада не минава

цензурата на радан направо спразва, като види пребит от техните цензури човек.

В България ще е добре да се карат колите задължително с каска в града. Само за шьофора.

така е и с цензурата на р.б.. идва и те пребива без сам да знаеш защо!

Държава на мутрите и идиотите! Държава със затихващи функции! Това е сега България. А беше райска градина.Вече сме под 7 милиона,като половината са малцинства. Нали знаете,тези мургавите дето крадат, убиват изнасилват и не си плащат сметките. Основния електорат на ГЕРБ. ХА СЕГА ЧЕСТИТА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ! ДА СИ Я СЛОЖИТЕ ЕДИ КЪДЕ СИ!

vasil

Хората от небългарски етнически произход у нас са по-малко от една четвърт от населението.

Преди 26 г. бяха 5-7% - за 25 г. прираст 4 пъти ? Въпреки, че това което ни казваш е лъжа ! Никой не може да преброи циганите.

Две банди се срещнали в Слънчев бряг и само един убит. Мутрите не намаляват. Като циганите са, много са и се увеличават.

Аз съм дребен и слаб, но си нося револвер в колата. Ако някой ме нападне ще го застрелям като куче. Избягвам конфликтите, но няма да се оставя да ме бият.

Ти внимавай с тези мисли за револвер. Опасно е дори да го споменаваш. Ако кажеш на някого, че носиш оръжие, можеш зле да си изпатиш. Когато видят оръжие хората стреля, не знаеш кой е срещу теб. По същия начин пострада и Митьо Очите - носил бронежилетка. Когато носиш бронежилетка, хората смятат, че имаш и оръжие и направо стрелят в теб. Комо ли да им размахаш пистолет. Много са верни българските поговорки. Ето една: "Който нож вади, от нож умира". Така, че обмисля нещата добре, преди да се поддадеш на страха и гнева.

Франсето се е чувствал като в бантустан в Африка. И се е държал така. Смятал се е недосегаем. Оказало се...че и той е смъртен. Карането за мен е кошмар (френски). Колкото пъти съм си казвал и карал : по-спокойно, оставяй дистанция, винаги ще се намери някой, в името на гяволъкът, да ти се сложи отпред на една боя разстояние. Карал съм с 40. 50, 60 и нагоре...и е едно и също - винаги някой се слага отпред на една боя разстояние. Нощно време се залепят зад мен да ги водя. Че някои дори не се усещат , че трябва да изгасят дългите. Отивал съм в бързата лента и съм спирал на магистралата. Телето спира зад мен и ми свири че съм спрял. Не мога да го пипна...защото всичко става в САЩ. Браво на нашенецът. Кой ще му компенсира изживеят стрес...ако стресът не се освободи :)

Агресията на пътя е продължение и следствие на агресията в бита и в обществото.

1990 г. на село пред години се случи това - млад циганин го бяха набили мутри от Ловеч. Всяване на респект. После старите цигани бяха направили засада с талпи, удар по бабаита отзад, зъркелите му изхвърчат от орбитите, после той гледя обувките си без промени във фокуса. Я питайте, защо мутрягету ги трепят по София, дет уж ще ги брани СЪДЪТ?

Към говеда като Костов не трябва никаква милост.

не може да се очаква в Бантустана.

е набил, ми стана ясно. И че е осъден. А кой на кого е засякъл пътя и ще си понесе ли полагаемото наказание и глоба?

постоянно по улиците стават конфликти,особено сега след забатачването на столицата от тези недомислени ремонти. къде е полицията ,да следи за реда и да предотвратява скандалите и побоищата! Трябва много жестоки наказания за агресивни прояви,които са ежедневие на пътя.Хората се израждат,агресията започва още в детските ясли

Всеки който се саморазправя на пътя и не уважава съда да му се отнема правото да управлява возило, да видим дали така лесно ще размахват юмруци и ще раздават правосъдие!!!!!

Само бърз съд и Белене за селските тарикати. Бързо, ефикасно и без пощада. Аман от биячи по пътищата.

Че много му взели,бе!...

просто си мечтая един прекрасен ден един такъв тип да налети да бие Стивън Сигал. И после да изглежда като едно мокро петно на асфалта.

той и Багата ще му е достатъчен ! мамка им и идиоти !

Мутрата, пребила човека несъмнено има връзки с милиционерските среди и ГЕРБ. Преследва човека за да го пребие, пребива го и се отървава с 500лв. И какви медии имаме? Няма снимка на побойника, няма биография, няма информация какво работи, какъв е произхода му, роднините му, криминално- борческо минало.

Хващам се на бас че французинът вече знае правилника за движение изрядно и отсега нататък ще ги спазва свято!

Ти толкова ли си безгрешен на пътя бе, льольо ?

тия селски бегове трябва да влизат директно в затвора и конфискация на колата. Пълно е с тях, минават на червено, по трамвайните линии, само и само да са "пръви" на светофара, засичат, фучат, ама стой та гледай, ако ти ги "засечеш" или не покажеш "дълбоко" "възхишение" от номерата им, селски. Жална ти майка! Както с франсето, че и вече не ги броя колко случая.

"Дискусията" е поведена в доста тъпа посока.Някой? чрез някои? изравнява пътно нарушение с побой!И то доста умело. Къв е тоя мутряк, та такива усилия за него?

Всеки може да направи грешка,бъдете толерантни и ВЪЗПИТАНИ.Никои не е безграшен.С отстъпване на предимство съм спасил жижота на поне 10 човека.

Този път френски гражданин наистина е станал обект на агресия по време на пътуване в България. Затова би било интересно да се чуе коментар за станалото от френския посланик дьо Кабан. Това обаче трудно ще стане, защото в момента посланикът се крие, а медиите не го търсят. Жалко, защото би било добре да се намери български журналист, който да даде на дьо Кабан полезния за него съвет да се запознае с приказката за лъжливото овчарче.

Никой не те задържа тука. Събираш си багажа, хващаш самолета и забравяш.

Тиквоня баааааавно дърпа шалтера.

не е работа на полицията да оформя съвеста на индивида, за пълното разложение на нравите и липса на съзнание са виновни главно учителите и културните дейци тип Слави и Радка Пиратка

това, че си възпитаван тъп и прост в семейството не значи, че са ти виновни учителите! Те? са те научили да се правиш на мутра, да си простак на пътя, да си неук, ама с голямо его, което с нищо не е подплатено. Виновни са ти всички около тебе, само ти целия в бяло, с крилца и тежък лош поглед, а? Не занех, че Радка, която и да е, е културен деец. Ама много си прост бе Сашеее!

към наблюдаващ.......какво,да сляза и да му подаря шоколад,за това че кара,така все едно бяга от френската революция1

Да така се прави у нас: някой те засича, ти го настигаш изсипваш му червата на улицата с шутове и се прибираш в къщи кротко да си пиеш биричката, браво!

Някои май не схваната тъжната ирония на горния пост.

От тук за мен следват следните изводи. Ако някой те ядоса и имаш 500 лв излишни може да го биеш с нещо си по главата после си намираш адвокат който да обяснява от твое име колко си чувствителен. И българските самозабравили се юнаци правят страната по-опасна от изброените в статията конфликтни точки.

Чувство зо безнаказаност и провинциално самочуствие, типично за съвременния българин!

Сирия, Диарбекир, Сребреница, Чернобил, и не е предполагал, че такова нещо ще му се случи у нас АЛОУУУ КРАСАВИЦАТА АНГЕЛКОВА КАК Е КАКЕ А?

някой от защитниците на бонжура,дали може да каже дали и друг път не му се е случвало на франсето да кара и засича така,ама просто да не е попадал на точния човек.....а всеки който иска да торелира всякакво неправилно каране,да не се ядосва другия път като го засекат,а безропотно да си мълчи и ослушва като пр......в автобус

нека поная - падаш си мутричка нали само ГЕРБ да живей данко Хайрсъзина и пр и твоет мото нали смехурко

Много пъти съм скачал на спирачката и карал по банкета за да предотвратя катастрофа! Трябвало е франсето да има калашник и нещата щяха да се подредят както трябва.

Значи побоищата по пътя не са опция, а разстрела е? Ти прочети пак кой на кого е отнел предимството и е създал предпоставка за пътна катастрофа.

Това България. Страна на мутрите и бандитите. Който остава тук - да се въоръжава.

В парижките предградия това може да се случи на полицай.

този който не са го засичали,той не знае какво е,така че 'бонжура',ще помисли другия път много добре...а пък и езика може да понаучи....омръзна ми от псевдо демократи,по форумите много демократично и честно настроени,ама вечер в къщи на сигурно,се почват други изказвания....към колегата 'ввввввв',може и с кривата!!!!!

Познавам добре французите.начина по който говори че обича България,че няма да си смени мнението за българите това е само фасада.добре възпитан французин(болшинството са) никога няма да го каже директно.но ще разкаже на целия свят че в България живеят диваци,цигани,мутри биячи,убийци и престъпници.щетите от този побой ще бъдат ужасни за България във всяко отношение:мислите ли че хората чули разказа ще стъпят в България или ще карат кола?никога!а още по лошото е че чулите разказа на свой ред ще го разкажат с украшения на други....колкото и свестни хора да има в държавата а те не са много този индивид бияч нанася страшен удар по имиджа на България който и без това не е добър и разбирам защо.някой си го бил "засекъл"?е и?човек може да сбърка!и какво като го е "засекъл"?света ще се срине?има умрял човек?даже счупен мигач няма!негово величество бияча е тежко обиден?това е проява на диващина,липса на възпитание и на самоконтрол и високо мнение за самия себе си.кой си ти бе боклук който цапаш името на държавата в която живееш?имаш задължения да славиш името българско а не да ни срамиш пред света!има закони и тяхното спазване зависи от хората.не си ти който раздава правосъдие.по това се различават цивилизованите нации от нецивилизованите такива.прост народ слаба държава.лек ден на всички читстели а който не му харесва какво пише....

А не сме ли диваци?!

До тук не виждам нито едно нещо за което да излъже в бъдеще ...

Да плямпа. Те и по бай-тошово време плямпаха, ама само толкоз че ги беше страх. Сега сме разграден двор и всичко минава. След 25 г деградация, какво толкова може да ни стори с плямпане?

Хм, явно аз съм общувал с грешните французи, защото нито един не беше наистина добре възпитан и всички държат да си кажат какво не им харесва у нас. Става дума предимно за пребиваващи у нас мрънкалки. Този човек, явно е изключение от правилото.

Сигурно е бил ням и след боя е проговорил.

тоя като се освести му врътнете още една права лопата .... да е.. бонжура да е...