Ексдепутат от БСП оглави Фонда за лечение на деца в чужбина

Бившият депутат от БСП при Тройната коалиция и член на тогавашната парламентарна комисия по здравеопазване д-р Ива Станкова е новият директор на Фонда за лечение на деца в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Ексдепутат от БСП оглави Фонда за лечение на деца в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко като дойде на власт какво каза:" Да не съм чул повече деца да нямат достъп до лечение в чужбина". И не чухме повече за есемеси в подкрепа на децата, който имат нужда за лечение. Ей за такива неща го обича народа. ГАДОВЕТЕ ЧЕРВЕНИ И ТОВА щЕ ПРЕЦАКАТ....

ЕКСПЕРТ!

ха честито да и е !покрай фонда ще потръгне и нейната "Медива"

Да не си мислите, че уволнението е политическо. Другарката е просто експерт като всички други.

Добре че не е 1944г., можеше и до разстрели да стигнат, а за гласувалите за ГЕРБ не знам, стойте си по домовете и не оказвайте съпротива при арест...

Ето защо го уволниха човечеца вчера....просто не е бил от точната партия!

Все пак забавяне със сто дни не е ли много, той е шефът и го е допуснал.

На чия съвест ще тежи живота на тези изстрадали душици докато управляващите измислят на кой пост кого да сложат, че да ги слушка. Дано господи, управляващите да бъдат изправени пред проблема на родителите на тези чакащи деца. Българина разбира болката на другия само когато той я почуства. От сърце им го пожелавам. Да гледат как изтича живота на децата им и да не могат да им помогнат! Жалко за децата, но ако това ще ги отрезви - да става!

на засукана партиина .аврантия!

Значи уволениеят гербаджия е осигурил за над 700 деца за година. А за тази годдина само за полугодието над 600. Некадърник!!! Я Добрев от БСП как е осигурявал за 9 до 100 деца годишно! И едни пари са влизали в джоба на министъра разбира се - това е кадърност в БСП. А тоя взел да харчи пари за деца тъпакът. От деца гласове получават ли се?! Не. Къде е тръгнал! На бъгарския тъпак/тъпачка/ му требват детски за цигари, а не пари за лечение на деца. Ако има и разрешително да пуши в кафенатата, далаверата с БСП е на лице. Това е истината, скъпа част то българите, които избрате БСП, долни свине такива.

Чудя се след някоя година като измрат тия от тройната коалиция кой ще стане министър в българия?

ти бе....не се трвожете за калинките на герб, вижте заглавие от пик, "ГЕРБ започва да назначава в София уволнените си кадри".

трябва тотална чистка на герберите

Що? Че нали постигнаха икономичеески ръст след провала на БСП от 2008 година, който беше третият им от общо 3 мандата до тогава? Защо да чистим гербери, аз викам според фактите да чистим комунисти, че са мръсна некадърна измет. Не само в България.

В грях бе заченато това правителство, в грях си остава. Пълна шуробаджанащина и приятелски назначения без никакви скрупули. Още един повод за ОСТАВКА!!!

Кадрите решават всичко, таваришчи! И тъй като не разполагаме със Сибир, остават в номенклатурния резерв.

Искам да видя кои са тези забавяния по 100 дена. Ако може да посочат редове от публикуваната в интернет таблица, ако още не са я свалили от там.

Ей и от там ли се готвите да крадете бе боклуци?

нашите идиоти са навсякъде

Тежко на тези родители на които им се налага лечение в чужбина за дечицата им!!!!

КОЙ ВЪРНА ПЕЕВСКИ ОСТАВКА ЧЕРВЕНИ КХМЕРИ

Ма, то остана ли незаето столче. А иначе по време на тройната коалиция управлението на фонда беше брилянтно и доста деца не доживяха лечение - госпожата е жив свидетел.

Да си дойдем на думата - вече имаме другарка и на този пост! Т.е. вече няма никакво оправдания децата да не се лекуват по най-добрия възможен начин! И ако бъркам в безпогрешната си партийна преценка - направо сопата ще играе по тези дебели депутатски задници!!!!