Проф. Пилософ не е получил документ за освобождаване

Директорът на Фонда за лечение на деца проф. Владимир Пилософ към момента не е получил документ за освобождаването от поста си.

Обратно в новината

Коментари - Проф. Пилософ не е получил документ за освобождаване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кадъните му, от Дудуков- Две, хапят сбяс погз противниците

операция на дете в Германия сам трябва да се оттегли. И да няма морал,обществото ще му окаже такъв натиск, че няма да може да работи никъде нищо.

goose

Яко се плаща за анонимни защитници на ДС ченгето ... Пак ли секнаха приходите на любимата ви прекръстена партия-майка?

И ДА СДАВА БАГАЖА МУТРАГЕНА БА ТИ ИМЕТО ПИЛОСОФФ МИ МОЖЕ ДА Е И ОЛИГОСОФФ ИЛИ АМЕРИКАНОТУКАНКАНОФ

Както е тръгнало слугите-марионетки на Нинова, пилота Радеф и сатъра Герджикоф ще прогонят и заменят всички управляващи с комунисти-антихристи-русофилисти и след това ще прогонят и българите, за да настанят муджици на тяхно място и да обявят Задунайската руска губерния на Русия.

Слушал съм го професор Пилософ. Не е от хората, които треперят за заплата или местенце. Въобще няма да подгъне гръб. Напротив, като го предаде в други ръце, ще изпита облекчение. Дано стане по-бързо, а да не се търси заместник в продължение на месеци.

въпрос на достойнство и морал е да си ходи

murena

каквито очевидно му липсват

Кви ги дръстите, бе тролове? Поне прочетете за какво става въпрос.

goose

Чета много добре за какво става въпрос ... особено говорящи са смъртните актове на децата, които този кретен съсипа ...

Слушах днес предаването по БТВ, и не знам какво да кажа-фонда не е подчинен на Министерството и адвоката го каза,а сега излиза със становище г-н Пилосов да подаде оставка-аз ли не съм се родила в България,или тези с "големи каузи"-г-нСпасов,са решили ,че света е техен-КОЛКОТО ДА МЕ УБЕЖДАВАТЕ-СВЕТА НЕ Е В ТЕХНИТЕ РЪЦЕ!!Радвам се за детето-но ако не се беше вдигнал този шум-сигурно трябваше да плачем ,за едно дете!!!

ЩО Е НУЖЕН ТОЗ ДА ХОДИ НА ПЪРЗАЛКАТА ПРИ ДРУГИТЕ ОЛИГОФРЕНИ С ХАМЕРИКАНСКИ НАКЛОННОСТИ НАЙ -ДОБРЕ ДА ГО..... ИНДИАНЦИТЕ БЕЗ ГУМА

Той ще бъде освободен, когато това се...СЛУЧИ!... браво бе- ашколсун ви правя за изказа хаха...

То критериите ти очевидно са липса на скандали. Вярно, нямаше публични скандали, ама шайката на Александров дето се беше настанила във Фонда крадеше дружно. Циниците перверзни крадяха от парите на болните дечица!

murena

абе, клеветнико! Дай някое доказателство, бе лумпен!

Хора, по-велики ли се чувствате когато хейтите? Кой от хейтърите е виждал човека на живо? Дали е виновен защото е по-известен от Вас самия? Кой от Вас е направил нещо смислено и безкористно, нещо което ще остане през годините? Нека Ви видя по новините. Какви ли ще са коментарите?

goose

Аз съм го виждал на живо, когато ми обясняваше, че за дете с критични срокове за трансплантация "другата седмица ще кажа на служителите си да търсят оферти" ... 43 дни след установен рецидив на левкемия ... и с усмивка ми заяви, че да не очаквам в следващите 3 месеца да се получи такава ... И това за дете, за което всеки час е критичен ...

Сменят един изключително свестен човек, детски лекар, посветил живота си на детското здраве, спасил живота на хиляди деца. Атакуван беше от група мошеници, които крадяха пари от фонда, гнусни и цинични престъпници. Дано сега не докарат някой като текезесаря от Долни Дъбник, дето хал хабер нямаше от здравеопазване, камо ли от детското здраве, но затова пък крадеше безскруполно.

Няма такъв мошеник

murena

тоя ли е свестен, дето заграби фонда и парите му, изгони неудобните от Обществения съвет, промени правилника и написа, че може еднолично да взима решения, тоя ли бил свестен?

goose

Пожелавам ти да разчиташ на точно този изключително свестен човек за живота на детето ти. Също така ако опреш до там мога да ти дам и координати на прилични погребални агенции, ще са ти нужни.

Е,ще си го получи надлежно. Когато,се"пести"от парите за тежко болни деца по"Доктрината Носков",се случва това. БГ на първо място в ЕС по детска смъртност. Сътрудникът на ДС,отива в 10-та глуха.

ТАКИВА ПРОФЕСОРИ ДА ГИ ИЗРИНЕ ОБЩЕСТВОТО ТВА Е ЛАКЕЙ И СТАМБОЛОВА /20 ЛВ/МЪРША АЙДЕ БЕГАЙ У ГОСПОДАРИТЕ

Проф. Пилософ е достоен и кадърен лекар и не заслужава така де се бъзикат с него.

абсолютно.

че е много отговорен. Предният шеф го арестуваха и той прие за часове тази длъжност! Сътрудниците му въобще не го приеха, защитамайки стария си шеф. А какво стана със стария шеф? Прокуратурата като че ли качи обвинението на трупчета!

Защо лъжеш бе ахмак? Сътрудниците на крадеца Александров бяха освободени заедно със селския си и се прибраха дружно в Долни дъбник! Още по- малко проф. Пилософ се е нуждаел от благоразположението на някакви цървули, сложени на ясла във фонда!

"Стария шеф" Александров, след като напълни гуша от кражбите си плати на прокуратурата да забавят делото и засега си е у дома в Долни Дъбник да копа мамуля, защото него за друго не го бива!

murena

предния шеф го арестуваха, точно за да може Пилософ да оглави фонда и да го окраде

Е АЗ ЩЕ МУ ДАМ БИЛЕТА И ДА ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ ШИЛОСОФА ОЛИГОФРЕНА БА ТИ УРОДА

Професор Полософ направи услуга на Д-р Москов, като се съгласи да поеме този неблагодарен пост. Сега на него ще му направят услуга, като го освободят от тази отговорност. Всички деца кандидатстват с надеждата да се лекуват в чужбина. Пари за всички няма. Това означава ли, че неминуемо ще има недоволни?

Чиба бе..

Стига реваншизъм и реставрации! Герджиков е за Нобелова награда по безличие и зависимост. Остриците действат и още как!

Много комунисти в този сайт, брей!

murena

ако наричаш комунисти хора, които знаят за далаверите на Пилософ и не се примиряват, проблемът е твой.

Значи няма да бъда отстранен!

Бахтиии неадекватниците! Решили да махат някой, ама нямали заместник! Некадърнициииии!

Има хора дето слухтят във ведомствата и пускат предварително информацията за да създават напрежение. Е затова..е нужна метла,щото се правят на отворени.

Ти не разбра ли, че нямат човек да заеме тази длъжност? Метла, метла, ама след метлата трябва да се затваря държавата.

A mi kakvo 4aka. AIDE PENSIITE!

в МЗ бързат да пуснат клюката. Какво стана с предищния директор? Снеха ли от него обвиненията? Нещо си затраяха .

Обвиненията не са снети! Крадецът явно си е платил за да забавят делото, надявайки се, че ще му се размине...

Много жлъч. Сякаш слушам Пенка Белева от Инспектората на МЗ. Не трябва да се забравя, че който копае гроб другиму, сам пада в него. Всъщност, какво стана с нейните възнаграждения?

хора сега го пиша.