Коментари - Фон дер Лайен остана единственият кандидат на ЕНП за следващ председател на ЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ще ви кажа колко точно муджахидини, талибани, афганци, сирийци, араби и негри ще ни прати Австрия. За толкова се е договорил санунджията-алхимик зад гърба на 5-6 милиони прости, тъпи и адски страхливи български роби. Числото е между 60 000 и 100 000 имигранти. Колкото повече, толкова повече. Защо ли? Ами как защо - за всеки изпратен от Австрия от Сглобката и сапунджията ще лапнат по 20 000 евра на калпак. И сметката е безумно проста: 100 000 умножено по 20 000 евро = 2 000 000 000 евро, Знаете ли каква цифра е това бе, прости, малоумни и необразовани/нискообразовани български страхливи роби??? ТОВА СА 2 МИЛИАРДА ЕВРО!!! 2 милиарда, които изродите от Сглобката ще си ги гепнат, ще си ги хапнат и ще си бият камшиците кой накъде е по екзотичните острови. За ТЯХ(Сглобката) благата, а за ВАС, роби - лайната. Тези "бежанци" са 90% кримиконтингент. Голяма част от тях са и със солидна военна подготовка(афганци, сирийци). За тях убийството, кражбата, грабежа са начин на живот и препитание. Родени убийци, видели 2 и 200, за които човешкия живот въобще не представлява никаква ценност. При това са и безстрашни - не са страхливци със заешки сърца, като вас, български роби. Ще започнат масови кражби, грабежи и обири. Тези, които ще ни изпратят от Австрия са свикнали, каквото им трябва просто да идат и да си го вземат, т.е. да си го откраднат и ограбят. Ебана ви е путчицата майчина, роби български. В България въобще няма да става за живеене. България са я приготвили за емигрантското гето на Европа. Не само от Австрия, а и от целия ЕС ще си изпращат нежеланите "бежанци". Имам много лоша новина за вас, български страхливи роби - имотите ви заминаха на кино. Всеки ще иска да избяга от БГ-кочината и ще продава почти на безценица. Имотите ви няма да струват дори хартията на нотариалните актове. Спекулантите и те заминаха на кино - муджахидините масово ще започнат да разграбват магазини, жилища, всичко.

Бах мааму и демокрация... Това го имаше по Татово време...

Това е личноста,която ще разбие съюза..

И по добре

на личности.

Таке е , Втори Тато , все него избираха Тодор Живков , Брежнев , Хоникер, Яаушеско .

Гоим, гет ин де подз, ийт де бъгз. Вакцинг. Фъцкинг. Гътинг бакинг ин де вор фор де пийс.

И яко бандерина :)

Байдъномикс и Барбенхаймер до дупка.:)

на промяна.

Бустери ще има, за всички, от сърце :)

Кой и дава да прави поразии и да съсипва евросъюза? Па и шефка на Евро армията иска да става? Тия ни затапят пичове и мацки. Веят го тоя флаг с тая Русия и с опорки деиндустриализират, окрупняват банките и си бутат фараонският ред. ДОКОГА ЩЕ СПИМ? Кво чакаме? Болестта Екс ли да пуснат и пак да ни затворят като пилци?

Ай сакън, недей ма потка проста. Бегай на село да доиш кравите

СВОБОДА ЗА А С А Н Ж

Казва че последните пет години се е научила как да даде на гражданите и малко след това… Гражданите искат ЕС да участва повече в областта на отбраната.Значи ние им даваме но те не го искат а го дават за отбрана и още се натискат да дадат.

инак...разлседване и паднела, нищо тщ войната ще свъри да я видим тогава......дано Господ да ни помогне......

Урсула,не може да стъпи на малкия пръст на Ердоган. Добре я постави на диванчето.

е много ясно, че ще остане сама, нали я назначават американците и Сорос, някой да не си мисли, че има избори

Няма пО тъпа от Урсула Лайняната/диванчето/А, от ЕС човек може да ровърне-падераст до педар аст, гей до гей,лесбийка до лесбийка,джендър,до джендър.Ега ти ЕС.Искама нормална ПРАВОСЛАВНА България.Искаме НОРМАЛНАТА Правослаавна РУСИЯ! Искаме Румен Радев ! Искаме Вл. Вл. Путин!!!

Алтернатива на Урсула не е Путин. Алтернатива на Урсула е политик, който не е предател и не обслужва безусловно чужди интереси; който не е разрушил демократичните права, използвайки измамна медицинска парадигма за пандемията; който не е убил милиони хора в ЕС с насилствено поставени ваксини, които хем не бяха ефективни срещу мутациите на Ковид, хем бяха незаконно одобрени (което се знаеше перфектно, понеже има ранни данни за пораженията, които не са взети пред вид в протоколите), който политик мъжът му не печели от всяка ваксина, купена от ЕС и който не задължава правителствата да купуиват десеторно на нужните. И който да не прокарва перчаница за 50 милиарда за военния комплекс и който да започне суверенна политика на ЕС. И който възможно не е наследник на фашистки функционер от хитлеровово време, което би му дало предимството да мисли за хората, за тяхното здраве, благоденствие, за икономическото развитие на ЕС, вместо да търси поредната сделка за милиард и да набутва целия ЕС в помийна яма, за да си вземе поредния милиард. Било то чрез договори с почернени страници (о, престъпничка!), било то с пари за военното птоизводство, от което капят милиарди като мас от дебела печена свиня. Алтернативата на Урсула не е Путин. Путин само спира избиването на десетки хиляди руснаци от украинските нацисти, което е негов дълг, а по друг начин не можеше явно. САЩ бяха финансирали нацитата за война, която с нетърпение чакаха да започне. И започна. На Путин не му трябва нито една страна от ЕС! Няма как да му трябва. Невъобразимо е да му трябва. Няма за какво.

Ми то и в БГ така беше години наред по един кандидат ама всички знаем как приключи това. Защото властта корумпира, а абсолютната власт корумпира абослютно !

ГОСПОД да е на помощ на Европа! А на нас, мишките, дупе да ни е яко!

Ако тази я изберат повторно по добре да закрием Лайн.. Европа. Който иска още 7 години глупости да гласува за ГЕРБ на евроизборите

Това е върхът на демокрацията, нали?

Бабето да не види нещо от Путин. Но иначе вие като койот на месечина, защо в РФ нямало други кандидати за президент. И тя явно ще е пожизнено начело на ЕК, щото имала много опит. Е колко опит в управлението на ЕС да има една акушерка ? ЕС се превърна в тоталитарно сборище.

няма какво да добавя. Ясно обобщено.

Че какъв беше Пундювия опит когато беше назначен(!) за президент? Дребен КГБ чиновник после съветник на кмета в Питер, завеждащ отдела за 'връзки' с криминалното 'общество'. А я го виж сега как сам се изучи в бункера - чел книжки за Средновековието (много адекватно..) и чертал с изплезен език гениални стратегии (Киев за 3 дня) и пр.

фашисти останаха в тая прогнила общност. избирайте други партии, за да не остане това чучело фашистко на власт.

си шашав. Ерго няма да дойде, а ще изпрати още стотици хиляди емигрантчета, като негови посланици. А Урси ще ги посрещне с кеф. После ще спретен още някой милярд за ваксинки. Радвайте се. мамата ще се такова на ЕС /разбира се и на нас/. Да ви за ай пи адреса.

беше в отговор на Роби. Споменах ли за модератора и проблемите с честта на майка му?

Брей от цяла Ивропа само тази хубостница ли е най лична и гиздава да води хорото?Ми изберете Орбан тогива! Иначе вием като линейки в правилните медии - за Русия и Путин!

И през Комунизма бе така , на власт докато умрът, Байдън, Урсула иТ.Н.Т

Урсула да покани на гости Ердухан и да го постави на една табуретка пред шведската маса