Флашмоб пред Президентството: Да спасим гората от закона (снимки)

Според природозащитниците приетите законодателни поправки ще увеличат незаконния дърводобив и затова настояват за президентско вето

Обратно в новината

Коментари - Флашмоб пред Президентството: Да спасим гората от закона (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо е отбелязана като много четена новина че 12 човека протестират пред президентството. Те пък били с ПП.

от как нексо спре да плаща ДБ един протест не могат да организират. Няма пари, как да платиш на Жечев, Генов, Глистев

Още един БезСмислен протест на хора БезРабота!!! А колко работа биха свършили докато протестираха, и колко по-добре щяха, щеше да Бъде България, ако тези, които протестират, протестираха и ще протестират се хванат да свършат някаква полезна дейност.

Да дойдат да секат незаконно дървета за фирмичката ти, може би ?

Питам се по колко дървета е засадил всеки от тия мушмороци. Бас хващам че по нито едно. Колко пъти са ходили в Зап. Парк да пазят дърветата от циганската сеч. Колко пъти са участвали в гасене на пожари. Не е трудно да се предположи бройката. Нула. Кръгла нула. Вместо да се занимават с глупости да се хванат да залесяват Витоша. Пък може и София. Място има достатъчно. Но те не искат да си цапат ръцете. И флашмоб се прави по лесно от това да копаеш дупки и да садиш дървета. После да ги поливаш и да се грижиш за тях

Просто ми е интересно, дали тези хора са наясно, колко гори се изсичат по света, за да се сложат фотоволтаици, които уж, да заместят изкопаемите гирива? Или колко животни избиват перките! Убеден съм, че не. Иначе никога подобна глупост нямаше да бъде допусната.

Да спасим гората от турците! Хиляди дка са в техни ръце и от сеч и продажба изкарват несметни пари!

Я уважаеми български ЖУРНАЛЯ първо ми преведете думата ФЛАШМОБ на български...или вече го забравихте този "просташки" език!!!