26-годишен мъж почина за часове след дълга употреба на стероиди

26-годишен младеж почина часове, след като постъпи в клиниката по токсикология на Военноморската болница във Варна с интоксикация от анаболи, съобщи местният сайт "Петел".

Обратно в новината

Коментари - 26-годишен мъж почина за часове след дълга употреба на стероиди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смело мога да кажа че ако стероидите са в мярка ( веднъж два пъти в живота ) и се храниш здравословно и тренираш яко ще видиш само ползи. Убиец номер едно две и три са алкохол фаст фоод и цигари. Алкохола е разрошил не един и два живота а 1 шише ракия е 10 лв в магазина. Все пак всеки сам си решава но ако всичко е в мярка няма грижи

Тук има повече информация за стероидите: link

Моля безволелите мързеливци да не ми казват, че фитнеса е вреден спорт. По-полезно ли е да набиваш пържени картофи/цаца с бира, да седиш пред телевизора и да набиваш разни десертчета. Спор няма, че анаболите са вредни, но не слагайте всички под общ знаменател. НЕ всички, които тренират се зобат!

Предлагам стероидите да се размесват с мишеморка. Така ще се оттървем от всички нискочели, тъпоглави простаци.

е вече обречен. Той е Пантелей пътник. И Господ да слезе от небето не може да го спаси. Сам е подписал смъртната си присъда със собствените си ръце. Въпрос на време е кога точно ще умре, Рано или късно (по-скоро рано) това чака всеки зобещ. Гробът го очаква.

Така е! Стероидите на никого не прощават. Те увреждат мозъка и тялото. Родители! Забранете на синовете си анаболите и дори фитнеса. Той не е никакъв спорт. А спорта сега се разбира,че всъщност е вреден,а не полезен каквато заблуда имаше в обществото . Избийте от главите на синовете си тези фикс идеи за големи мускули и тяло-плондер. Ако разговорът не помогне,го подкрепете с няколко звучни шамара. Тоя фитнес е една маймунска работа измислена от циганите в Америка. За избиване на техните комплекси и чувство за малоценност спрямо белите.

Значи предлагаш да станем като теб дебели или най-лошото: кльощави със стърчащо коремче ли? Я недей да генерализираш!

Ами пази диета бе,момче! Защо с вредния спорт се занимаваш? Спортът убива!

Това просто не е вярно. Проблема са хормоналните препарати, които объркват обмяната на веществата. Аз съм от дъртото поколение и на времето имаше доста литература по въпроса, в която си пишеше ефекта от анаболите(мъжките полови хормони), доста детайлно на никога не посмях да взема. А протеини, човек може да си набавя достатъчно от храната, единствено витамини съм вземал. Спорта , драги, калява волята на първо място, днес това ми помага адски :)

стоп другс *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много поръчкови статии бре,две за ден само за стероиди.То ако имаше нещо вярно в статиите отдавна половината население на земята да е измряло.Стероиди взема всеки втори човек дори и без да знае.Те се съдържат в много лекарства,гелове,хранителни добавки,а хапчето против забременяване си е стероиден продукт.Аз вземам стероиди от 20г. и още не съм умрял нито имам намерение да умирам.Така че по-спокойно с глупостите за това как младеж на 26г. умира от стероиди.Умира единствено в поръчковите статии.В света няма доказан случай на смърт от стероиди или марихуана,но повечето хора вярват,че от тях се умира заради подобни изфабрикувани статии като тази на сайта "петел".По ще му отива името "лъжел".

И твоят ред ще дойде! Не бързай да се радваш,че нищо ти няма! Нищо не се знае. Може след една година да четем вече некролога ти.

Ако не ти е известно, химията използвана от "фитнес маняците" се дели на стотици и хиляди отделни препарати. Нормално е част от тях да са си смъртоносни и в малки количества. Ако уцелиш джакпота и организма ти е и скапан - ей ти подобни случаи. И аз съм против изобщо използването на такива химии, ама не съм кат теб да мисля, че всеки дет ги ползва умира.

химията се дели на стотици и хиляди,но пак си е химия нали? Я да видим сега! Кой е на ред след 26-годишния? Защото смъртта не чака! Колкото по-големи мускули има някой,толкова по-бързо идва оная с косата и с маска от череп и кръстосани кости!

Май тук всеки зле изглешдащ си дава отрицателното мнение....

Всяко нещо има граници господа,и кифли да ядеш в големи количества всеки ден и те ще те пратят в болницата, а и това не е първия случай

Ivo

рип...пристрастен бил но не кум фитнаса а кум химята. няма нищо здравословно да се помпаш като балон заради комплекси. момчетата искат да приличат на мутри а момичетата на проститутки - ялко че имамного такива в бг. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Горките родители

В САЩ търговията и употребата на анаболи се преследват от закона почти като наркотиците.

В САЩ продажбата и употребата на анаболи се преследва като продажба и употреба на наркотици.

Бог да прости момчто,но дали някой ще попита тези хаптали,колко дървта са посадили и въобще дали са си мръднали задниците от залите за тренировка То май си има естествен подбор...

Ако беше пушач -щеше да е жив.А то-фитнес маниак

Псвен всичко друго,вземащите анаболи имат огромни мускули и малки детски пишки. Много често не могат и да ги вдигнат.

Това с пишките никак не е вярно. Самите стероиди и анаболи стимулират процеса, а не го спират. Ако име меки пишки то е възможно да са от преумора. Не е добре да се говори с клишета....тъпо е някак.

Взимат. Много анаболи вземат учениците в залите. Тайно от родителите се тъпчат с протеини,креатин,азотни бустери и разни стероиди. Бодат си с игли хормони за по-големи мускули. На 14 години имат по-големи мускули от един мъж на 41. И са по-силни заради тези анаболи. Затуй се фукат много и налитат на бой.

Както винаги нещата не стоят по този начин, ама ней се.

Момчетата бягат дори от даскало за да "правят мускули" във фитнеса и за да се дрогират с анаболи у дома. Да идат 1 път в седмицата донякъде ги разбирам. Искат да се раздвижат. Ама всеки ден да не излизат от залата и се друсат с тия допинги,това не го разбирам вече.

d4

Очаквам "бЕлото", хероина, крека, тревата и амфетката в скоро време да се наричат хранителни добавки. ГолЕм глад, ей....

Нека не изпадаме от едната крайност в другата . И аз съм вземал, но само по веднъж в годината за по месец и в човешки дози . След няколко години, когато достигнах достатъчно за мен ниво, спрях и сега продължавам само с тренировки . Аз обаче си тренирам само за здраве, тонус и добър външен вид . Не случайно още Ескулап е казал - няма лекарства и отрови, а само дози .

Ако смятам правилно това са по 10 лицеви на минута...Трябва да опитам довечера, ама сигурно ще ме хване съклет.

Бе 10 на минута са ама пак не е лесно защото излизат пък 100 серии. Пак си е уморително. Аз пък на 19 години бях 1,74 на 57 кила. Дънки номер 29 носех. Хванах се да тренирам като съм взимал само протеин. За около 6 години станах 90. Реших, че са ми множко, а и се поомазах около кръста и смъкнах - сега съм 80 и съм доволен. Не съм някакъв препомпен, просто съм добре сложен. Проблемът е, че за младежта вече не е нормално да се потруди, те не могат да си поставят дългосрочни цели. Искат всичко и сега. А истината за стероидите е, че профитата стигат до момент, в който не магат повече да се развият без химия, а в професионалния спрот конкуренцията е убийствена. Само че стероидите са само част от играта - освен тях за добър резултат трябват правилно хранене, сериозни тренировки, вълчи апетит, трезв разсъдък, търпение... Арнолд нямаше да е мега шампион ако само на стероиди беше разчитал. Въобще за хора, които не смятат да се занимават професионално с културизъм не виждам смисъл от това. Имам един приятел, който се беше напомпил с такива неща - това, което аз го направих за 6 години той го направи за няколко месеца... но сега не може да диша правилно, задушава се и троши луди пари по доктори.

Момчета ( или мъже) -де да ви знам какви сте. Кой ви е казал че трябва да изглеждате като горили за да ви харесаме. Готините мацки харесват добре сложен мъж , но не буца. Да може да си говориш нещо с него ,а не да ти сумти колко опори може да прави. Такива да си ходят на село . И що се зобате тогава толкова?

Ниско самочувствие +още нещо дето им е малко. Проблема е психически не физически.

Като мръднат на тема кътилски мускули , и зарязват мозъка и неговата дейност. Резултатите...

желанието ти да изглеждаш като мутра и гола глава няма спирачки,и когато две-три силиконки се завъртят краи тебе,ти направо излиташ в небесата.за фон плачещите и миризливи песни на азис и нези с имената на плодове.тъпи булгаристанци.наи-лощо е когато изглеждаш като фиток и няма зрители ,няма кои да ти ръкопляска.

Абе еи ти си Брайвик май а?

Съболезнования към семейството и близките му! ------- ...Очевидно и ( И ! ) в тази насока (Т.е. фитнеса, нарочните процеси за човешкия организъм, разните му там препарати/добавки/ускорители/забавители) има огромна необходимост от Познание у Нас.

Говоря с истинското си име. Аз съм невролог. Представа си нямате колко много инсулти имаме вотделението на млади мъже дето са пили стероиди за натрупъване на мускулна маса. Защо не обясни някой на тези хора ,че стероидите водят не само до прекомерно изхабяване на организма , а и до преждевременна инпотентност и генетично увреждане на поколението им.

Мъъъъничко работа от МЗ? (Изисквания към маркировката на препаратите и разяснителна дейност -- информационна и превантивна, било чрез интернет, телевизия, обсъждания, билбордове ... Всъщност -- а защо не и в самите фитнес-центрове!?)

Прост народ слаба държава...

За информация на присмиващите се толупи... Сутринта от 06:45 часа до 07:23 минути 500 броя. На обяд от 12:00 до 12:40 часа - 380 броя Вечерта от 18:00 до 1840 часа 231 броя Може пичове, ама е по-лесно да се присмива човек.....

Съжалявам, но тъй като спортувам от доста време, около мен има доста спортуващи... такъв резултат ми се струва невероятен. Знам че не си длъжен, но можеш ли да качиш клип? Да го докажеш, щото и аз мога да напиша, че вдигам 200 от лежанка, но нали се сещаш колко ще е вярно :) :) :)

Струва ми се съвсем реално. По - рано когато го беше написал човека, мислех че става въпрос за 2 часа непрекъснати. А така на няколко интервала през целия ден дори не ми се вижда чак толкова сериозно постижение за редовно трениращ

Първо,никой не те е нарекъл теб толуп,така че недей да обиждаш хората. Нормално е да не ти вярват и е въпрос на възпитание да го понесеш стоически и учтиво. От тези 47 години незнам къде са ти първите 7??

Та това е човек на 26 години, какво да внимават родителите му?

Тези боклуци, с които се "зобят" т.нар. фитнес-маниаци, трябва да се забранят със закон. И в никакъв случай не трябва да се наричат хранителни добавки. Хранителните добавки са витамини, минерали и микроелементи от естествен произход, които добавяме към храната си, за да сме здрави. Химически синтезираните боклуци (и органични отрови) НЕ СА хранителни добавки. Жалко за младия човек. Но нека другите, които помпат мускули искуствено, да се замислят - какво красиво има в изскочилите вени и надутите мускули? Това е противоестествено, а природата си знае работата.

Комунягиииии, налазихте и тази тема с тъпите си политически коментари! Вън от фитнес-темата!

Ангел

Това може да го напише някои изключително Прост и Тъп човек...!

Има едни награди - наричат се наградите на Дарвин, които се връчват посмъртно на идвидиди, които са умрели по толкова тъп начин, че заслужават награда за това, че са освободили човечеството от гените си. Този и подобните му са кандидати за тези награди. Да преърнем мозъка в мускул - това е девиза нали ? Защото в България мускулестите и празноглави позьори имат по-голям шанс за размножаване от нормалните !

Много добре си го казал за наградите Дарвин --един тъп боклук по малко ,защото от мускулести и празноглави ''момченца'' не може да се разминеш . Така трябва да бъде --който от глупост умира не трябва да оставя нищо след себе си. Не сме длъжни ние интелигентните и нормални хора ,да се съобразяваме с тия ,а те с нас ,защото ние имаме мозък ,а не напомпани стероидни мускули в главата си !

Пламенеее, Капитан Америка само вода може да ти носи с тези твои спортни успехи. На 80години ще правиш по 550 за 60 минути

Физически най-силните и издръжливи хора са слаби, атлетични, без тези мускуляци на буци. Те са пъргави и леки. А завалиите във фитнесите заприличват на животни с туморни образувания. Това не води до сила, бързина и здраве, а се до разсипано здраве и ненормален външен вид.

Особено кат го видиш някой 2 дена след усилена тренировка, не може да ходи напомпаното говедо :)

абсолютно сум сугласен! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

заради жените какви жертви се налага да правим.....

И кой те излъга ,че ние харесваме този тип мъжки тела.Мъж с напомпани изкуствено мускули е като жена със силиконов бюст.

А кой не харесва жени със силиконов бюст?

Чалга култура......не е важно какво имаш в главата, а по тялото - отнася се и за двата пола! Нали наскоро и една чалгаджийка - мисля Емунаела едва не пукна при операция за корекции...

това изказване че в хранителните добавки се судурят анаболни стероиди е абсолутно научно необосновано и сериозно подкопава имидя на казалия го! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Днес е модерно да се буташ у фитнес-зали, да се тъпчеш с химикали. Мускулна маса и здраве се постига с труд. Дядо ти, който е имал чудесна мускулатура, бил е здрав физически, само у фитнеса е стоял..мдаааа

Учителю Йода,прекланям се пред теб...и аз мечтая да бъда джедай

100 опори се правят за под 5 минути (тва ако можеш толкова опори де) С почивките за 120 минути 1111 опори са абсолютно реалистични. Пак казвам - тва ако можеш толкова :-) Така че сметката излиза.

Време е да се забранят тези съставки естествено. Но международното "общество" предпочита да забранява цигарите, защото те са най-големият бич за здравето на хората според тях :) Просто не им носят толкова големи печалби, затова са "вредни" :))) А химикалите, които са във всички храни, лекарствата и тези новоизлюпени хранителни добавки - хич не са!! защото носят огромни печалби.

Ама с една ръка ли :) :) :) Ловно-рибарската дружинка може и да вярват - аз НЕ!

Колега, май нещо единицата ти е заседнала на клавиатурата :) :) :)

Toni

За съжаление хората се увличат, искат все по-добри и по-добри резултати и не виждат границата между полезното и вредното. Фитнеса е спорт, а повечето го превръщат в мания.

сигурно без почивка си ги направил...за 120 минути..еее.....рибарите и ловците направо изостават с техните историй...

Е човекът каза за единица време.Значи на серии ги е правил.

Не е ли време да се забранят тези съставки на международно ниво?! Или трябва да измре още сума народ, а много други да останат с трайни повреди?

Те са забранени в доста държави от доста време, за това там се продават на черно, като доста често има ментета - имаше едно предаване по Discovery. Когато и тука ги спрат от аптечната мрежа най-вероятно и тук ще стане така.

Аха, като наркотиците.

Бог да го прости... Работната хипертрофия на сърцето не е лошо нещо. Аз още на 15 г имах работна хипертрофия на лявата камера - без никакви хапчета. При интервална тренировка се получава лека дисхармония в развитието на сърцето (по-бързо се развива), белите дробове и артерии и вени (изостават). При продължителното бягане става хармонично развитие на цялата сърдечно-съдова система. При маратонци аортата може да е 4 пъти по-широка отколкото при нормалния човек. Изглежда, че анаболите могат да развият умножен ефект на интервалната тренировка и да настъпи пълна дисхармония...

Тоя гушна дарвина.