Findings.co пуска на българския пазар ESG платформа в подкрепа на устойчивото развитие

Компанията ще предостави ексклузивно за всички български публични и частни дружества платформа за икономически ефективно постигане на съответствие с европейските и световните стандарти

Обратно в новината

Коментари - Findings.co пуска на българския пазар ESG платформа в подкрепа на устойчивото развитие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

европейско лайно на което наште лакоми мухи ще се нафъргат с цел наяждане

"Новите разпоредби ще изискват от компаниите да предприемат стъпки за привеждането в съответствие с екологичните, социалните и управленските стандарти (ESG) " Икономически добре, екологични ....... тука става притеснително, и СОЦИАЛНИ. Акцентирайте върху тази точка тука с малко повече конкретика. Какви социални норми изисква ЕК към фирмите за да подобряват ESG оценката си ?

Изкривихте значенито на думата "устойчиво". Смешно е. Още по-лошото е, че въпреки налетите пари, зялтото това напъване е пълен тотален провал. Само някой хора направиха състояние, но за всички други е тотална щета.

Точно в СОЦИАЛНИ се крие ключът. Та, хубаво е да се разнищи и разясни като за 5-годишни.

Не че не е ясно, но все пак можеше поне под заглавието да пише "Платен репортаж"...

"Изкривяването на думите" се учи в университе им като инструмент за монетизиране на думите. Преиначаваш значението на думата, тъй, че да разкажеш история, която води до продажба.. В тоя случай, далаверата е на ниво ЕС. Хващат се благозвучни думички, слага им се по едно ™ и става устойчивост™ , и т.н. в което влизат неща, само от които могат да си връщат раздадените пари. Иначе не. Хубавото е, че ние за сега успяхме да върнем топката с gender™, ама по нашенски ;).

Ако посадя 5 дървета ще ми падне ли таксата СО2 квота от самолетния билет? Не. Значи това е пълна пунта мара за кражба на пари. Зелената сделка е поредната кражба, която се пълни от всички граждани, чрез такса въздух.

Потърси в Интернет и ще ти падне шапката