''Блек рок'' - тайният световен магнат

"Блек рок” е най-голямата компания за управление на парични средства. В света на финансите няма почти нищо, в което да не участва и "Блек рок”.

Обратно в новината

Коментари - ''Блек рок'' - тайният световен магнат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ислямска държава са филиал на Бляк рок

И после бай Пешо бил балама, 'щото си изкарвал прехраната с честен труд като оре и копае земята. Вместо бай ви Пешо да краде и лъже на едро за хиляди милиарди той вади плод и зеленчук, чрез които земята му се е отблагодарила. Не! Никога няма да е правилно да си крадец и лъжец. Може да е изгодно за момента, но никога няма да е правилната цел в тоя живот, който живеем. Та "Блек рок" може да е розов сън за много на брой алчни хора, но хвърлиш ли си душата там, спокоен сън няма да имаш, дорде не прозреш, че гол идеш на тая земя и гол ще си отидеш.

Какви пълни глупости! Всеки който е прекарал 1 ден да слуша блумберг или СиеНБиСи е чувал и знае за Блак Рок. Единствената истина е че е верно грамадна. Изглежда и книгата и това е написано за хора които живеят под камък!

Абсолютно вярно. Още повече доста е писано по въпроса за "приятелството" между компанията и фамилията бивши президенти на САЩ.

Явно тази компания е започнала със 100те милиона откраднати от банката в която е работил, като загуби за банката но печалба за Финч.

Модераторите, вие сте много зле. Ционизъм не е етнос за да ми е етнически нетолерантен коментара!!! Как трябва да се обръщам към Финк и борда на директорите на Блекрок за да не ми изтриете коментара, сигурно с трудолюбиви,честни и неалчни добри хора от богоизбрания народ?

sawo

Щом dir.bg знаят за тях, значи не са тайни :)

..тези май са по-големи дори от Пеевски, бе!

Black rock се нарича скалата на сатаната, която се намира в Мека... След падането на кулите в NY, от САЩ са били изтеглени арабски авоари, равняващи се на 9% от БВП на САЩ. Както се вижда, сатана (или мамон) няма лице, но използва всички, които обичат да им дрънчат 30-те сребърника в джобовете.

На милиярдерите само и единствено парите са им в главите........за съжаление.

А "Блек ром е най-голямата компания за усвояване на парични средства. В света вече няма почти нищо, в което да не участва и "Блек ром.

Обаче я има само на немски...