Борисов се срещна с Терминатора и му подари пищов

Премиерът Бойко Борисов, министърът на културата Вежди Рашидов и футболната легенда Христо Стоичков се срещнаха с холивудската звезда Арнолд Шварценегер в киноцентър "Бояна".

Обратно в новината

Коментари - Борисов се срещна с Терминатора и му подари пищов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Акато му е подарил пищов кабур подарил ли му е

хелло, а какво стана на 18.10? имаше ли подарък!? я гледаи почнаха и да "падат" без пищофи. много ж а л к о за китаичетата!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма на нас да подарява пищови, я. Че после може лошо да стане, не само да го разкрасяват

Ами има ли разрешително?!

неграмотнико виж какво си редактирал

абе пичове този до апннолт ко е

помогни ми_ кои подари на кого танк? не бесче ли така в "миналото"? абе "големите хора" правят големи подаръци ама досега никоя д ъ р ж а в н а глава не е правила такъв не/ подходящ/ подарък! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

:) Този подарък е върха на сладоледа... Под него възникват други въпроси. Защо само на Шварценегер- тук са Брус Уилис,Силвестър Сталоун,Джейсън Стейтън и Чък Норис? Трябват още цели четири пищова и много, много снимки.:) Ще проверя кога имат рожден ден... все пак за подарък трябва повод.:) ... или заслуги...

Проверих- най- близо до рожден ден е Жан Клод Ван Дам/ да се и името- дълго като влак и трескащо като паднал железен капак/ Та той има рожден ден на 18.10. и ми е най- симпатичен.

може би....но "баба ганиовица" нали започна да се "култивира" в европата??? та тая хубава страна е и неина или не? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

славата на стоичков е и още, че е простак! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а къде е произведен пищофа? това не е типичния български спомен или??? какво ли иска да каже господин премиера!? тоя подарък не ми харесва! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Той го е казал- Бай Ганьо е жив!:)

На Арни пищов, а на мен кво даде? Обслужвай си често електората, ей! Щото само ние останахме! То показване на бицепси до време, ама и пищов да се извади... ако има!

всички тулупи си приличат по липсата на интелект, по бабривостта и по свархестествените мускули. арни унищожи калифорния, а боко е на пат да доунищожи балгария.

Що дири тая тъпа Тиква до световните знаменитости? Че даже и прегръща "черния негър". Неукротимият му копнеж да е под светлините на прожекторите и да се показва по всякакъв повод до известни личности, каквито напоследък с право го отбягват, показва отчаяната му комплексарщина и болезнена мания слава и внимание, реципрочни на стопяващия му се авторитет. Това поведение вече даже не буди присмех и подигравки, а неприкрито отвращение и омраза към този жалък примат, зарязващ от некомпетентност задълженията си по управление на държавата и заменяйки ги с всевъзможни третостепенни фасадни мероприятия.

Среща на лалугера Станишко,опулен и уплашен със супермена Шварценегер!Не,не това е смешно и невъзможно!Арни ще откаже срещата!

Много е стреснат Арни на тая снимка! Защо ли?!

Най сетне двамата най голями шоумени се снимаха заедно.

Мда-аааа ... Абе изобщо да се разтопи човек ; Meltdown да речем !

И двамат са терминатори.Но единият играе ролята на терминатор във филм, а другият е терминатор по минало и по настояще.

Спомняте ли си сатиричнотъжната песен на Владимир Висоцки Товарищ Сталин, вы большой ученый. Със сигурност обаче, ако великият поет с китара беше жив щеше да има и вдъхновение за още една творба в този дух: Генерал Борисов, вы большой художник.

Нещо не вдяваш-под диктовката на големия учен Сталин, по малките учени бащи на сегашните членове на вишия партиен съвет на бсп , македонизираха пиринския район с побоища и кръв.А един художник ако ти харесва го гледаш, ако не дори не го знаеш.

Защо светила като Брус Уилис, Силвестър Сталоун, Чък Норис и пр. които в момента са тук НЕ СА ПОЖЕЛАЛИ СРЕЩИ И ГЛАСНОСТ? Да ни би Силвестър Сталоун(Рамбо) да ни има за някогатеш Виетнам, което не е далеч от истината...Баш звездите са той и Брус Уилис, но не са проявили интерес и не са пожелали срещи, странно... А може би Рамбо ще иска да се срещне със Станишев, като с истински червен противник от Виетнам...

Просто Шварценегер е и политик. Другите се крият, защото естествено преди да дойдат са се запознали със страната ни. Тъй като имиджа й не е на ниво и тяхната отношение е такова. Чисто професионално. Гледат да си свършат работата хората и си заминават. Що за хора сме и какво ни е отношението към нещата може да се запознаеш от коментарите по-надолу. На крива ракета космоса й пречи. Странница сме ние в очите на останалия свят и се чудим защо не ни обичат хората. Ми каквото почукало, такова се обадило.

Страннто е, че познат спамер безглаголен, повтаря като развален грамофон за онова, на което Космоса му пречи, защото е дежурен бузлуджански въздухар и няма сериозни аргументи за нищо, не може да пише и не разбира от шеги, но писането на глупости му се отдава.

Географските данни можем да си ги намерим и сами-и ние имаме нет.И от него знаем,че щатът Калифорния,както и да му викат американците,в момента не е чак толкова цъфнал и вързал.Ами си е почти фалирал.Терминаторът го е терминирал успешно.И съвсем не е велик актьор-велики са Де Ниро, Дъстин Хофман,Ал Пачино.Само че те няма да дойдат тук да се снимат в треторазряден екшън и с ББ.

ТОЗИ АРНОЛД Е ЗАПРИЛИЧАЛ НА ВАМПИР....

Има си причини. Терминирал се е сам. Човек сам каквото си причини- друг не може. Въпрос на пипе и много пари. Мел Гибсън също си вкара автогол....

Къде видя Българска култура тази антикултура ББ. Не искам да се гордея с това, че някакви палячовци идват да си снимат извратените кръвожадни продукции, които развращават и погубват младите. И то в чуждата Бояна филм. Позор. Вярвам, че скоро идва края на този деградирал свят където свесните хора са смятани за луди, а се възхваляват дегенератите педерастите, лесбийките, педофилите и всякаква друга сволач.

ех, друго си бяха съвеЦките филми еххх... :-)

Добре си беше при другаря Сталин, -анонимен донос и имаше човек, вече го няма!

Очаквам самоубийства на художници

Българи! Да помогнем на Бойко да се снима във филм колкото се може по-скоро! Още на тези избори!

Докато прочета , че Шварценегер бил с грим реших, че Бойко го е ошамаросал!

Аз им се кефя на ББ, Арни, Ицето и другите там. Не мога да ги мисля злобарите. Да си плюят колкото си искат. Аман от хора, на които не може да им се угоди.

Среща на титани. Детски нотки в погледа на единия от тях. И тази мечта се сбъдна.

И какво положително може да се каже. Този наш премиер найстина е роден само за екшън. Толкова ли няма работа един министър председател та ходи само за показност. Жалко за държавата ни ,ако въобще още я има и за нас наивните българи. Продадохме или по-точно подарихме всичко хубаво което имахме, както и киноцентъра разбира се. Сега се разполагат американците,а ние им ближем подметките. Това ли заслужаваме....може би да щом като и ББ го доказва.а ние лапаме мухи и се захласваме по него.

Борисов отвърна: "И мен ли ще ме разкрасят така, като престана да съм премиер". "Абсолютно!", отговори Шварценегер.Борисов отвърна: "И мен ли ще ме съдят, като престана да съм премиер"."Абсолютно!" с най-тежката присъда.

СРАМУВАМ СЕ ВИНАГИ КОГАТО ТОЗИ СТОИ ДО НЯКОЙ ДОСТОЕН И ДОКАЗАЛ СЕ ЧОВЕК.ДРУГИТЕ СЕ ПОКРИХА НО ТОЗИ Е ТОЛКОВА НАГЪЛ ЧЕ ВЕЧЕ МИНАВА НОРМАЛНИТЕ НОРМИХНА ПОВЕДЕНИЕ. СРАМУВАМ СЕ.

A да си комунист не се срамуваш? :)

Не се срамувам, защото комунистите с кръвта си спасиха света от кафявата чума, заразата на която ти се опитваш отново да разпръснеш.

Защо да се срамува? Едно време и куцо,и сакато драпаше да става комунист... Ей го,сега стои до Терминатора и даже се снима с него...Така са бившите комунисти!

Статийката е много приятна. Има култови реплики: чакаме Ъпсурд да ги възпее: Той (ББ) сподели, че през времето, когато се е занимавал активно с карате, идоли са му били Чък Норис и Брус Лий и се пошегува: "В бойните сцени ще съм по-добър от тях". или Запитан защо и той (ХС) е в Киноцентъра Стоичков отговори: Защото ми е кеф. Много ме зарадваха и двамата!

Холивудски екшън бълвоч и култура? ББ май наистина е за филм, само че ще се казва "Неадекватните" ;)

или по-скоро Тиквите 2

кратуните 3.

Трябваше да се срещне с Брус Уилис. На Брус щеше да му е интересно :D

Интересно ми е колко часа прекарва нашият премиер в работния си кабинет. Нали за това му плащаме.

Очаквах Бойко да му подари картина, но явно скоро не е имало заседание на МС.

Работна скица на "Бокасо" .. link

Детска радост- захарни бонбони. Извади сега Бойче и жи си ем че- то и се щракни. Ми то кво му трябва на човек /в случая премиер/- да се похили тук- там и да се похвали тук- там... Ей- верно много работа, много акъл се иска! И аз имим трето отделение в училище и аз искам така като Бойчето. Ше стане, нали?Няма да завърша друго, щот може и да не ме изберете! Айде със здраве!

Мечтата на чичо Денчо - кволи ли беше ...а !!

С какво е велик?

Следващият Президент на България да разжалва ББ като генерал в редник! Този субект петни името на българските генерали. Кой го направи генерал и за какави заслуги кам Отечеството???? Сегь Веждито го искара и Баш майстор ХУДОЖНИК???!!! Срамота ! Само ибрикчии в тази държава....

Другарят Борисов се срещна с Терминатора и му подари Митьо Пищова.

Другарят Борисов е един посредствен артист, който добре играе ролята на слаб премиер.

Само Славчо Трифонов липсва на снимките до бат Арни! И той като Бойко обича да се перчи снимайки се със световни звезди.

Славчо, само ги използва тези световни звезди, за да има публика и да си плюе пред нея този, за когото са му платили

Наистина настъпва объркване в платените драскачи като се появи новина, от която не разбират нищо. Платените по принцип не разбират от нищо, но при чистите партенки им минава номера, тъй като плямпат общи приказки каквато е и новината, а при конкретните нямат доводи, тъй като им липсват конкретни познания. Така беше при хеликоптера, при който се изговориха камара от некомпетентни мнения, както е и сега. Някой изобщо прочете ли какво е Кальяфорьния-както го изговарят х`американците. С площ 424000вк.км. тя е 4 пъти по-голяма от Бг. Населението е 36 млн. жители. БВП им е 1,4трилиона долара. На Бг е 36-40млн. лева. Разликите оставам за вас. Та каква е разликата между Дилма Русев и Шварценегер? Когато някой не ви харесва може и да мълчите. Но Шварценегер е бил и си остава велик и като актъор и като политик. Въпросът опира нашенските си комплексари, които никой не е видял, пишат анонимно и си оправят настроението като се правят на велики плюейки великите.

Най-после един качествен коментар.

Като ти чета коментара, започвам да се срамувам че съм българин!!! От цялото мнение не разбрах какво искаш да кажеш! Освен, че някой е некомпетентен! Някакви данни за Калифорния, която Арни остави с 28-милиарден бюджетен дефицит и рейтинг на одобрение едва 22%!!! БВП на България е около 48 милиарда долара, а не 36-40 млн. !!!!!!! И накрая, Арнолд е велика личност, но не такава е комунистът-мутра Борисов!

На 1,4 трилиона!? Нали затова посочвам сравнението да си направите вие-в десетки и стотици пъти!? Аз знам, че комунистите сте преди всичко интернационалисти, а не българи. Нека да са 48млрд. Това са 1,4 трилиона. От една Калифорния. Кино, плажове и забава! От какво се срамуваш? От това, че искаме да бъдем като една проста, тъпа Калифорния. Един щат? Ааа, забравих! Ти си верен на партията. Доскорошен идеологически враг, Америка не е база за сравнение.

Аз, като средно интелигентен човек си задавам простият въпрос - Министър-председателят на България, Генерал-лейтенанта Бойко Борисов има ли ДЛЪЖНОСТНА ХАРАКТЕРИСТИКА? И дали в нея като основни задължения са записани само и единствено рязане на ленти, летене до Брюксел, тематични разходки и показване по всичките видове медии!!!!!!!!! Защото, ако не е така - трябва да го УВОЛНИМ ДИСЦИПЛИНАРНО!!!

Гледам някаква една такава телевизия. Платено съобщение тече. ДРУГАРЯТ БОРИСОВ РЕКЛАМИРА ЛИНЕЙКИ И МОБИЛЕН ОПЕРАТОР! ДРУГАРЮ БОРИСОВ, ЗАЩО ЛИ ДА НЕ ВИ НАМАЖА НА ФИЛИЙКАТА МАСЧИЦАТА НА ПОДХОДЯЩО МЯСТО? КАКВИ СА ТЕЗИ ШИЗОФРЕНИИ???? КОЛКО ВЗЕМА ЕДИН ПРЕМИЕР ЗА РЕКЛАМА?

Арнолд Шварценегер не се бори със живота! Животът се бори с Арнолд Шварценегер!

хихихихахаха :)

До всички коментиращи: велики сте! Ако има конкурс сте на първо място!

оле Боже

Като е толкова добър в бойните изкуства и като актьор, Б. Борисов защо изобщо е отишъл да се срещне с Шварценегер и останалите ??? Няма смилъл да се излага. А Стоичков щял да е по- добър от Вини Джоунс. Ами нека да покаже, вместо да да си показва комплексите. Голяма комплексарщина. """Б. Борисов сподели, че през времето, когато се е занимавал активно с карате, идоли са му били Чък Норис и Брус Лий и се пошегува: "В бойните сцени ще съм по-добър от тях".""" ... Борисов подхвърли, че той Христо Стоичков се справил много по-добре от бившия уелски футболист Вини Джоунс, който се снима в гангстерски продукции. """