"Филмът" с убийството на бай Миле - между "Оскарите" и "Златната малинка"

18 години от показната екзекуция, от архива на фотографа Иван Григоров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статията много добре описва как разследващите органи работят, когато не искат да се намери нищо. Сретен Йосич им казва, че сърби са го поръчали Миле, те не допускат един от сърбите да се разпита. Намерили една бутилка с бензин и се въртяли около нея докато не са освободили 4-мата задържани за липса на доказателства.

А где е Илитерата Тиквун Винету? Той е част от тази “плеяда” на подземния свят! А Гешев ? Та те са все под чадъра му!

Елементарно написана статия! На моменти - неграмотно! Създават от едни явни престъпници и наркотрафиканти,национални герои! Какво ме интересува,че някакъв престъпник,при това бивш милиционер, бил убит на тази дата? Продавал наркотици,убивал деца и млади хора,за да трупа мръсни пари в банкови сметки за собствено облагодетелстване? И защо обвиняват хората,че казват :” Голяма работа,че мутра била убита”? Че видиш ли,демокрацията не позволявала това! Че всички били равни:))) Да,ама такива с прякори ,се оказват по- равни ,защото имат много мръсни пари и лесно купуват съдии,прокурори,политици,следователи,полицаи ,медии,журналисти ,политолози,социолози,анализатори и всякаква подкупна и неморална част от обществото,развращават младите хора,не без помощта на подкупните медии,създават им фалшиви и грозни идеали, и на всичкото отгоре,слаби и неграмотни журналисти, ги превръщат в герои! А,да не забравя,защо в изброяването на подземните босове,липсва името на Бойко Борисов,по прякор Тиквата ,Тиквуна и т.н? Всички гореизброени са негови лични приятели,включително и сръбската линия! Народът да разбере най- после ,че тази мутра,действа по мутренски,показва модел на поведение от който страдаме всички нормални хора в тази страна! Защото нищо не се е променило от 90 те год. насам! По- лошо е,защото мафията превзе политиката и ни управляват години и години ! Да пречупим този модел и да изберем най- после хора,които имат чист морал и здрава ценностна система!

Ако бяха гръмнали БОЙКО тогава сега БГто щеше да едни много по ДОБРО място за живеене а стандарта на живот в ПЪТИ по висок

Като гледаш сегашните, поддържаш ли твърдението си.

Ни дума за солташака на СИК - бивш пожарникар от Банкя...

пристига с брониран джип, принадлежал някога на Илия Павлов. Охраната му се състои от седем души. Двама от тях са убити още на входа на заведението. А, Слави…

Как се казва филма

Какво може да се пръкне от една пропаднала балканска кочина? Куршуми и разстреляни прасета…

Пак много поживя тази гад.

По горе пише че незакарали колата в отдела по криминалистика,,Затова ли незакарали колите на убийците на Цветков,и двете млади момичета в този отдел.Оставят ги по улиците на дъжда та да няма годни доказателства.А кажете кои изби почти 200 млади здрави момчета Сръбската мафия ли или нашенският КОЗЕЛ,,от книгите на ,,КАЛЧЕВ,,

хубаво, че един престъпник е дал фира. Жалко за момчетата то охраната - не е казано, че са убийци и изнасилвачи, само защото го пазят. Още по-жалко, че убийците са се отървали. А най-жалко е, че съдиите са покупни, а сърбите си развяват байрака в България.

Винаги гат Кубиргити и американцити са на власт са избивани българи без съд и присъда на улицата. Афтопарка се е едно ся е станало.

А твойте пияни ватници кога са на власт, е едно мирно и тихо...дееба ваща семка болшевишка дееба.

Трай бе, хибриден плъх. Та ти е мамицата кирлива.

Винаги гат Кубиргити и американцити са на власт са избивани българи без съд и присъда на улицата.

Стамболов, Света Неделя??? Боклук си голям.

РУскаката прикриватуря ПАЗИ точно гангстеритъе на на-високо ниво - не го ли разбрахте това бе мишки и наклонени глави повече от 30г. #ВсичкоНаСвтло

Крайно време е мутрите и всички които ги поддържат всички тези години на прехода да ги изритаме. Идват избори през октомври - гласувайте. Да не оставяме на една малка част от обществото - маниполирания , твърд електорат (лидерира им скоро каза че двуга държава му е Родината), както и създаваните през годините им партии "опорки" да ни определя бъдещето. Като дойде време - нека се сетим за това и още за много други неща - и ако не искаме да са така - да ГЛАСУВАМЕ!

Тези които поддържат мутрите са управляващите партии драги. Висши политици, държавни служители, МВР генерали и надолу. Няма как да ги издухаш. Най - много лека усмивка да им предизвикаш. През 90те имаше 2млн, които искаха да ги издухат и стана точно обратното. Ако те самите не решат да се променят, в татковината промяна няма да има. Променят се ама много бавно.

Просто съм реалист. В момента няма партия която да иска да промени моделът на партиен контрол в страната. То дори не се говори за това. Спорът е за какво да се изхарчи парата, международни теми и тн. За който и да гласуваш, все гласуваш за тях. Не гласувам отдавна. Борете се, борете се, вярвайте и накрая ще разберете, като предните 2млн, че никога не сте имали шанс. Най - голямата партия в татковината е на негласуващите, защото са наясно как работи системата.

Аз ще гласувам за ДСБ, а ти, комуне?

Аз за ГЕРБ

Една грешка във фактите. Държавата, управляващите партии и организираната престъпност не са от две противоположни страни, а от една и съща страна. Няма как този да е бос с 10ч персонал, ако държавата не го подкрепя. Между другото така е навсякъде по света, държавата управлява ъндърграунда. Аре.

Точно в този период, имаше най-много показани разстрели! А,КОЙ беше главен милиционер??? Айдук Бойко, просто си разчистваше пътя!

Бочку Тиквата и копелето на Борис Три.

Радев каза "мутри вън" и мутрите излязоха от нафталина. 2022 г. е занулена до 1990 г. Честита промяна !.

Няма лошо 90-те бяха екстра вярно простотия ама то тая държава кога ли е била сериозна

Бизнесът в България го отрепаха точно тези "дрогаре милиционери", и след това тази зараза плъзна по цялта полицейска власт. И все още е така, съседът ми бизнесмен, бивш полицай. Идва да ми слега един щори пак полицай, ключарът в квартала и той. Ако разровите всички фирми в БГ ще видете, че 99 % се държат от милиционери или техни приближени. Няма КАК С ЛАЙНА ДА СЕ НАПРАВИ ТОРТА, дори и баница, не може.

Като сте отворили темата, можеше да напишете, че известният д прякора си Боко Тиквата беше шофьор на Маргините.

от онези времена следните знакови фигури са живи: пашата. маджо. маргините. венци стефанов, боко, всички останали сикаджии ги нема. как пък едни си заминваха други оцеляха. днешните живи вевроятно са най-големите олигарси

Някъде по-долу в коментарите видях - "Мир на праха му". Мир на праха на тая мутра ли бе? Хубавото е, че тогава мутри са се избивали помежду си отколкото да избиват другите хора

По-добре е мутрите да се избиват помежду си отколкото да избиват другите хора. Мутрите са създадени от комунистите и ДС

ДС генерал Атанас СЕМЕРДЖИЕВ бивш партизанин от отряд Чепинци и Антон Иванов "духовния баща"създател на мутренските СИК,ВИС2,Аполо и Болкан Създал групировките по подобие на левите партизански отряди занимаващи се рекет,нападения и обири Внука на ДС генерал е Георги СЕМЕРДЖИЕВ оня надрусани я дето уби 2жени

мутри убийци

Всеки ще отговаря за делата си пред небесния съд като му дойде времето. Там корупция няма.

Айде сега да не се настройваме на гратис...

Само да попитам според вас кадрите на ДС какво работят днес ?

Горките хорица.... обяда не могли да си хапнат....

Комунистите, чрез мутрите, не позволиха на предприемчивия българин да създава бизнес. Затова всички бизнеси днес с в комунистически ръце.

от 30 години няма такива животни. А и ако ще сравняваме комунизъм...Аре да сравним Бълфгария с Китай и Русия а? ТЪПО КОПЕЛЕ!!! Имаме мутри понеже манталитета на българина е да изкара лесни пари... а не защото някъв комунист го е начуил... ТЪПАЦИ СТЕ ВСИЧКИ ТУКА!!!

Как да няма бе?!?!? Комунистите - руски подлоги и мафията им държат България и икономиката й. Нямало - ама са на всеки километър..

Сравняваш с Русия? Наще мутри са като Мики Маус, в сравнение с техните. И Путкин е техният закрилник вече 20 години.

Заминавай при бай Миле, и другите със звучни прякори и не ми дишай въздуха тук.

Тъпанарче неграмотно, но си легализираха бизнеса. Нищо ново за историята- справка САЩ. Чети малко какво става с тяхната мафия след Голямата депресия.

Други оправдания за мързела?

Мутрите си ги създадоха комунистите. През комунизма мутрите са били ДС, но тогава не е имало Дир.бг да ни уведомява как са убили някой “фашист”.

хората създават мутри... Или викаш в италия мутрите и те са от комунисти създадени през 1900години.... или Японската мафия.....

В Италия мафията тръгва от бедните прослойки. В русия и България точно обратното. Създават я бившите червени функционери. При цоца нали нямаше бедни.

Отгледаха си ги в спортните училища и ги пазиха и направляваха отгоре, за да задържат държавата в собствени ръце след края на НРБ.

пълни глупости говорите. КАК ТАКА В КИТАЙ ИМАТ КОМУНИЗЪМ ОБАЧЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С НАС??? АРЕ СТИГА ВЕЧЕ...ЧОВЕК СТАВА БАНДИД ЗАЩОТО ИСКА ЛЕСНИ ПАРИ... А НЕ ЗАЩО КОМУНИСТИТЕ СА ГО НАКАРАЛИ!!

Китай нямат нищо общо с комунизма. Само използват приьомите на псевдо-комунистическите режими, за да държат населението в кошарата. Ама на прости чутури какво да обясняваш. Искатжси цоциализъма, защото некъдърността им не им дава шанс.

Нашите земи, точно той го създаде. Кво сравняваш с Италия, където не е имало червена чума? Виж руската мафия тъпанар червен, най- силната в света. Какъв и е произхода а?

Познавах бай Миле лично. Мир на праха му!

познавал си ти... Па и мир на праха му на тая малоумна мутра майко мила!!!

Да, познавах го, проблем ли имаш с това? Като ти чета "изакването", определено беше Айнщайн пред теб! И да - мир на праха му! Аз лошо от него не съм видял!

ВЕЛИЧАЕШ МИ ПРЕСТЪПНИК!!!

Да, имаш проблем със себе си! Престъпник се доказва в съда! Да си го направил, докато беше жив! Никъде не го величая. Човешки написах "мир на праха му" - ти тръгна да кензаш. Определено си имаш проблеми, които тук едва ли ще разрешиш!

Някак не ми е жал. Каквото почукало, ....

Е, и? Не ми пука!

Какво се случва със М.сламката. Образ безподобен.

Я виж ти, мутра с морал. Ояде се от крадене и вече е великодушен. Добре че всичките се скупчват е на няколко места в България, та ако не ходи там човек въобще няма да ви види. Завладяхте си Слънчака, Банско, Лозенец и още няколко, ползвайте си ги със здраве. Аз работа там нямам.

Всички нормални хора имаме проблем, че съществуват все още такива боклуци като теб които са на хранилка на следващия бос. Е за това сме на същото дередже 30 години, и няма отърване от вас, само бой и разстрел е спасението.

Няма нищо по-хубаво и полезно от това мутрите да се самоизбиват и самоунищожават, стига да не пострадат невинни хора при това. Най-добрата мутра е мъртвата мутра.

БГ мутрите рекет изнудвания палежи взривявания убийства изнасилвания режеха пръст ухо у нас ПРОКУРАТУРА съд са корумпирани даже пуснаха наглите

Всичко е точно по руски тертип. А вие со дрънкайте тъпотии, че слугуваме на Козяк.

Олигофрен. Държавата му затънала в корупция, мръсотия и мизерия, а той - Путин му виновен. Ти вчера като се насра - пак ли Путин ти е виновен !

А в държавата на путин, защо е същото. Беден си, защото си глупав.

а ние сме извън 100цата

11то място. Я кажи на глава от населението къде са. Статистиката я четете, като дявола евангелието.

Всичко е по гаден руски модел. КГБ -комунистите, мутрите и подкрепящите ги тапири. А глуповатият ни народец се връзва на всякакви глупости

Вальо бореца от наглите има много сериозен гръб в мвр и прокуратура.Откак е на свобода продължава да вършее.Движи се с бронирани g класи, охрана с бронежилетки и тн.

Сегашните полицай , са старите гангстери . Загледайте се , повече са с татуси и прически от едно време. Видиш ли полицай , бягай бягай бягай. Не та чека нищо добрро.

ДОБРИТЕ ченгета отиват на НЕБЕТО при БОГ а ЛОШИТЕ си ходят НАВСЯКЪДЕ

Пак демокрацията им виновна, а в основата на мафията и престъпния контингент все бивши комунистически ченгета и номенклатурчици.

Така като гледам абсолютно нищо не се е променило от онези години, което означава, че нивото на държавата е в минус безкрайност. Жалка картинка.

Ами тя фържавата е функция на народа.

КОЙ ги създаде той ги унищожава

не може ли просто да кажеш, че си тъп и не можеш да измислиш нищо друго

Местя

Ако бандитите бяха в затвора щяха поръчват убийства и престъпления. Ако са убити няма да има други пострадали.

и в двата случая винаги ще има пострадали. И кво... имаше убийства на бандити... но спряха ли се мутрите преди 18 години???

Клин клин избива, но последния винаги остава.