Коментари - В Лондон протестно показаха филм на иранец | dnes.dir.bg
назад

В Лондон протестно показаха филм на иранец

Хиляди хора се събраха за безплатната прожекция на филма "Търговският пътник" на иранеца Асгар Фархади в центъра на Лондон днес, предадоха ДПА и БТА.

Обратно в новината

Коментари - В Лондон протестно показаха филм на иранец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък предлагам сценарий за български трилър с работно заглавие "Пътник за никъде"! За младо българско семейство, което се бори да оцелее в собствената си държава и търси справедливост, след като е обрано без проблем от банки, институции, шефове, паразити разни.... За по-голяма тръпка може да се вмъкне и как родителите им са обрани и пребити за пет лева, как са измамени и как са унижавани от "благодарни" съжители, как децата растат обезверени...и, като апотеоз на зараждаща се справедливост, на народа му кипва и бие шута на "кърлежи", "навлеци" и каквато се сетите друга напаст... Но..., надежда всяка тука оставете, няма да получим внимание, дори да излъчим подобен филм, със сходна тематика, ние сме някъде, където не би се отбил дори търговския пътник. Бъдете здрави и силни!

Защо в нарушение на присъединителния ни договор с ЕС не са наложени реципрочни мерки за визите към Канада и САЩ? Прави се новина от недопускането там на ирански режисор...а 10г. вече българите са дискриминирани, унижавани, ограничавани?!

Лондон се е превърнал в една клоака! С кмет пакистанец, индийци, албанци, талибани, сирийци ... и ква ли не друга изм..т!Ааааа забравих българските и румънски роми и поляците Едно време беше друго - Лондон беше град за завиждане!

свързвам новините ту к - значи Мей ще гони бг и румънци, а пакита и черни - добре дошли! Ааааа, мамака ви толерасткааа!

Там визията за българите и румънците я правят ромите (бивши цигани)! Какво отношение очакваш!?

в лондон живее всякаква паплач, като преобладава цветнокожото население, което не е с християнска религия - какво може да се очаква от един кмет, който по произход е пакистанец, естествено, че ще държи за своята вяра като използва позицията си в обществото - псевдо - толерантност към държавата и коренното население, което е дало подслон и сигурност на всички тези пришълци от азия и африка, излиза, че те имат по-големи права от англичаните по националност - и не на последно място - дайте да ги видим тези гратис- зрители как изглеждат

ФИЛМА ХУБАВ ЛИ Е ИЛИ Е С ОСКАР?

филма за черни гейове- наркомани? аз по- гадна комбинация не си представям! Тия ще си ги гледат филмите вече, независимо колко оскара им дават... За тва ги пускат безплатно,щото тя пропагандата е безплатна!

що не бойкотрате и Япония, където тази скапана религия е забранена?!?

И къде има проблем, че не виждам? Всяка суверенна страна ИМА НЕОТМЕНИМО право сама да определя КОГО да ПУСКА и КОГО да НЕ ПУСКА на територията. Тръмп не ще мюслита и тва е. Чужда страна, други правила - копче не могат му кажат!

martin

Имам чувството че половината от авторите и режисиорите са умствено увредени а другата са купени пропагандатори.Но като цяло са се изчерпалии и създават само простотии и лъжи.

Интересно ми е какво му е мнението на кмета на Лондон относно политиката на Тереза Мей? Имам предвид последната и идея за налагане на визи за пристигащи чужденци търсещи работа в Обединеното Кралство. Да не коментирам, че Шотландия предвижда референдум за независимост, което е отделна тема.

Само със стени няма да стане, ще трябва и да се стреля. Цялата тази ислямиска сган яростно защитава своя начин на живот, а иска другите да се променят...за това НИКАКВА толерантнос спрямо НЕтолерантните!!!

като писахте за стена си представих стената в иерусалим във филма с Брат Пит World War Z / Z-та световна война (2013)) но там лавината която прехвърли стената беше от зомби а тук и стена да направим ще бъде прехвърлена от диваци мюслита

"Въпреки различните ни религии, националности и култури, всички ние сме граждани на света..." Вщрно е! Но Природата е създала многообразие от народи, култури и религии, които понякога спонтанно проникват едно в друго. Но е противо-природно да стимулираме изкуствено или да насилваме смесване на културите в микс - тогава човечеството губи всички... Естественият път е "раждане и умиране". Няма други вход и изход на живота!

martin

Само 10,000 ли са овцете,гледали тези филмови боклуци?!

Филмите може да са боклуци и аз нямам намерение да ги гледам. Имаме обаче хубава българска поговорка и за този случай: "Шамар да е, аванта да е!" Щом филмът е безплатен, все ще се намери кой да го гледа. Но по-интересен е другият аспект: Свободата на придвижване и живот. Живот без ограничения. Всички хора сме се родили равни и при положение че не сме престъпници (терористи, талибани и всякакви други), то никой не трябва да може да ни ограничава. Хайде да не стигам чак до Хартата за правата на човека и прочие. Това е един явен протест срещу новия президент на САЩ. Същото се отнася и до спечеления Оскар за най-добър филм. Виж само кой филм спечели - всичко е напук. Всички правят сечено на президента. И ще видиш: Чакат само да минат стоте дни които му дават и ще го "импийчнат" като стой та гледай! Все пак САЩ не са Германия, живеем в 2017 г. а не в 1933 г. и САЩ не е и не може да бъде Четвъртия Райх!

Ако отида да живея в Иран или друга мюсюлманска страна, ще се отнеса с уважение към културата им и към хляба, който ям. Хората, хвърляли камъни по нашата полиция в Харманли, защото не им харесала безплатната храна отнесоха ли се с уважение към моята страна? За какви мостове може да става дума и кой всъщност гори мостовете още преди да са построени? Затова се налагат стени, които да защитят културата от некултурното.

толерасти от всички страни, съединявайте се с тия от Холиуд!

Някой каза преди години, че един ден лошият герой ще е бял, хетеросексуален мъж - олицетворение на злото. Денят дойде! Остава да видим отговора на белите хора.

Прочети неграмотнико историята на Древна Гърция и Древен Рим, та да видиш какво място е заемал хомосексуализма в обществения живот и Човечеството не е загинало.

Що бе ляв,ти плямпаш простотии за възхвала на педерастията ли?Няма литература нито от древния Рим,нито от древна Гърция,които да дават приоритет на обратните в обществетия живот!

Пакитата да си събират цалата индийска и пакистанска паплач и да се омитат от ЕС! Голяма толерастия на кого е нужно това? Предатели!!

Напълно съгласна

Много си прав Ghost..

Това е манталитета - "искам своето, иначе ще те обвиня във всички грехове". Затова Тук има дебат да има ли огради и да се разрешават ли фереджетата. Такъм дебат Там няма, защото редът е от Него и не може да се променя от някакви си парламенти на простосмъртни. Не съветвам дори да пробвате в някой ирански, а защо не и турски град, да се появите на улицата с непокрита глава или да си поискате в ресторанта свинско, с което сте свикнали.

от 1001 нощ

Коренът на злото е неравенство породено от самоизяждаща се алчност водещо до първичен инстинкт за самосъхранение-фанатичен тероризъм. Обречени сме от безумна ЛАКОМИЯ!!!!!!!

благодарение на тази ЛАКОМИЯ боико се превърна в дебелия боико и се роди мита за тримата дебели мъдрецци

Ама вместо да "строят мостове", да се замислят първо каква е причината да се издигат стени! И аз не искам стени и граници, искам свободно да мога да посещавам всяка точка по повърхността на Земята. Никой не иска стени. Включително и Тръмп. Но се налага понякога. Тръмп не го прави за удоволствие, прави го ОТ НЕОБХОДИМОСТ. Може да не е най-добрия начин, но предложете по-добър, можете ли? Понеже досега начина с "мостовете" очевидно не работи! Така че вместо да се правят на интересни, по-добре да насочат усилията си към решение на самия корен, първопричината на този проблем, който ПО НЕОБХОДИМОСТ налага да се издигат стени. И тогава може и да няма стени, както всички ние искаме.

Чудесен коментар! Голямо мрънкане, наистина, за стените.. никой не коментира причината да се налага да ги издигаме.