Филипините и САЩ започват военни маневри в близост до Тайван

Ще се включат и армейски части на Франция и Австралия. Учението се провежда на фона на претенциите на Китай е Южнокитайско море

Обратно в новината

Коментари - Филипините и САЩ започват военни маневри в близост до Тайван | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия Натрапници САЩ са като Хиени, постоянно дебнат и планират нещо да заграбят. Сатанинска държава. Китай скоро ще им разкаже играта.

Кво грабят там, бе ватя? Тайванците и филипинците гласуваха за про-американски президенти, американците са там по тяхна покана.

Sm3hurk0

Дрънкат оръжия, ама Си ще им надрънка кратуните на всички и ще анексира Тайван :))))

Тайванците не искат Китай, сибирците доброволно ще се присъеденят - гледай в ютуб кметовете на сибирските градове как вече правят офицялните обръщения на руски и на китайски.

а ватя? Китайците обаче не са чак толкоз тъпи колкото вашето ботоксно чучело - ако 'обахмутят' Тайван не само че абсолютно никаква икономическа полза няма да видят, ами точно обратното. Плюс няколко десетки (ако не и стотици) хиляди пишман десантници издавени в пролива..

Филипините са ми окрайна

Китай ще си вземе Тайван по китайски, без една пушка да гръмне!

ше си вземеш от трите най дългото

с 'цветя и песни' ще ги посрещнат както твоите орки в Украйна.. Щото тайванците направо 'мечтаят' за китайска диктатура, заплати и начин на живот.

" които засилиха връзките си в областта на отбраната с Филипините заради агресивното поведение на Китай в региона, коментира Ройтерс. .............. "Въпреки че оставаме бдителни пред лицето на регионалните предизвикателства, ученията не са изрично обвързани с действията на никоя конкретна държава", заяви вчера говорител на филипинската армия." Раздвояване на личността на някой тука. Хем Китай е агресивен, хем ама това учение не е свързано сконкретна държава. Вервайте ми.