Експертът: Кражбата на тефтерчетата е случайна

Вещото лице Стефан Бенчев заяви, че кражбата на тефтерчетата на Филип Златанов е напълно случайна. Той се оплака, че с колегите му нямат условия да работят.

Обратно в новината

Коментари - Експертът: Кражбата на тефтерчетата е случайна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е тоя бенчев така яко е заплашен че няма как за да казва че е случайност кражбата на тия прословути тефтери хем не е случайно хем го е видял обаче ко крие защото е заплашен тефтерите са взети от герб по нареждане или на боко тиквоча или цецо свинята толкова съм сигурен че няма как

Вещото лице Стефан Георгиев Бенчев, дето пишкал докато анализирал тефтерчето отлично знае че, много скоро ще пишка в тоалетната на Мишо Бирата . . .

Този е само един от изродите ,които се гаврят с нас още от социализма.

Бивш служител в ДС,а сега вещо лице......че и пари получава...то прост народ,ама толкова прост.....

Тоя е за "Господари на ефира" Тоя е за "Шоуто на Слави" Тоя е за Софийския театър /разбирай затвор/

са го сложили вече на ските

Колко удобно само! Какъв нахалник трябва да си та да говориш тези небивалици? Какво ли е имало в този тефтер? Нарочно са изтипосали тази карикатура за смях на гаргите и горчив ПЛАЧ от НАРОДА.

А защо никой от по-долу пишещите не коментира твърдението на журналиста.който беше в нова телевизия преди интервюто с вещото лице и каза че тефтерчето е изчезнало още през юли месец на тази година.Интересно КОЙ беше тогава на власт?????????????????????

Затвор, братче! събирай си бохчите и в затвора за умишлено унищожаване на особено важно веществено доказателство. Там ще си кажеш с кого работиш, т.е. коя е организираната престъпна група. иначе може там да умреш.

Имало едно време един човек/вещо лице/,който тръгнал в гората/да носи веществено доказателство/,но се изгубил.От страх му се допикало.Отбил се в храсталака ,за да не се подмокри.,но там.....чакали разбойници.Те му нападнали колата,пробили й гумата и откраднали тефтерчетата.Но нещеш ли на отсрещната полянка видял една гумаджийница и....т.н

мафиотско управление, източена банка - народа плаща, доказателствата за това откраднати, следва отказ от имунитети... не ви ли се струва, че управляващите играят шах с народа, като те определя коя фигура в даден момент как трябва да се движи.

дори тефтерчетата да се намеря, те вече не стават за доказателство, защото крадците едва ли са били с поемни лица при извземането им. ха ха ха ха

Съчинената версия колкото по-тъпо изглежда, толкова повече ще прилича на истина. Спец я е излюпил такава, спец е организирал спектакъла. А тефтерчетата са прибрани предварително най-вероятно - за по-сигурно.

Пикаенето в храстите се преследва от закона, само кучетата имат право да го правят. Ако не за друго за това трябва да го окошарят. А за бездарния сценарист на тази съшита с бели конци история - без предварителни ласки.

Ба ти експерта, който пикае в храстите!

Озадачаващо е ,че софиянец може да се загуби из улиците на София. Слязал от колата за около 5 минути, за да пита за посоката(!). После пропуска отбивка и за капак пука гума. Това е или самата истина, или много зле скалъпена лъжа.

който може, нека проследи интервюто вчера, на TV7 с бившия депутат Минчо Спасов и да видите тоя, изтипосан тука "хубостник" и служител на МВР, що за стока е!?Нещата и играта около тях, са много мръсни и тъмни!

полицията какви "документи" е издирвала? Какви обяснения е дало на органите на МВР вещото лице за изгубени документи, защото: Документ (в гражданското процесуално право) е вещ, върху която с писмени знаци е материализирано изявление, което свидетелства за определени факти. Според естеството си документът бива: официален и частен; подписан и неподписан; автентичен и неавтентичен. В правото не са документи скици, чертежи, рисунки, знаци и други символи. За документа е без значение какъв е материалният носител, върху който са изразени писмените знаци. Документните престъпления са престъпления, състоящи се в съставянето и използването на неистински официални и частни документи. Тук се включва например съставяне на неистински документ, издаване на невярно медицинско свидетелство, подаване на декларации с невярно съдържание, внасяне на неверни обстоятелства в официален документ, използване на документ с невярно съдържание, унищожаване на чужд документ и др. Ако престъплението е извършено от длъжностно лице в кръга на службата му, отговорността е по-тежка. Ако снетите обяснения от "окраденото" лице не дават отговор на въпроса какъв точно документ е откраднат - той ли е подвел полицаите, или те не познават закона?!Защото въпросният "документ" е и веществено доказателство. Искаме да се публикуват обясненията пред МВР на "експерта"

че полицията не знае какво търси?! И как започва издирване без да установи поне заглавието на предмета на нейното търсене?! Излиза, че всичко което я е интерисувало е как се е облекчавал експерта. Защото въпроса не е ли КАКВО е изгубено с точно название , за да търсим КАКВОТО е изгубено?!

Весело се живее в родината! Няма нищо по-лесно от това да "припикаеш" следстви, прокуратура и общественият интерес. Е, имаме си хляб, имаме си и зрелища, даже и правителство си имаме.

Нас съвсем на кретени ни направиха обаче...

Защо мислите,че обикновения човек се интересува от мистериозното тефтерче?Това е нещо,което тормози и касае тези,чиито имена са в него,а какво съдържа никой не знае.

Хайде , де... Това вещо лице за калинки ли ни взема? Много случайности - случайно е с личната кола,случайно се спукала гумата,случайно търси гумаджия, случайно отива в храстите да пикае... А случайно да е вземал някой и друг лев за инсцинираната кражба?

След многото говорене никой не каза какво е "наказанието" за бившето ченге-вещо лице. На мен ми откраднаха чантата с документи и личната ми карта и ме глобиха 300лв. за "безотговорно отношение" (защото не са ме били, а само ограбили).

ееее, тоя пък съвсем ни взе за първолаци. то на дете да го разкажеш това няма да ти върже. И кой пикае в храстите след като преди минути е излязъл от вкъщи???

А в същност такова тефтерче съществувало ли е? Щото е удобно изчезването му за БКП/БСП и ДПС. Много ни говориха за него, а сега удобно изчезна.

Удобно е изчезването му за ГЕРБ,не за БСП.Дали не си прочел за имената в тефтерчето!!!!!!!!

Ако тефтерчето е фалшиво (съчинено зада злепостави ББ, ЦЦ, ИФ и т. н.), логично е Съчинителят да иска да го скрие. Но ФЗ си е признал, че го е писал сам(доброволно, под заплаха? или срещу заплащахе?). А се оказа, че там има и други имена. Прекалено естествено изглежда всичко. Струва ми се, пикаенето в храсталака е целево, а не безотговорно. И се "случва", точно когато едни известни инициали се сдобиват с властови ресурс, за да преодолеят секретността на въпросното веществено доказателство. Много...много съвпадения по този казус!

Интересно дали това което ще получи $$$ ще е напълно случайно.

ще получи нещо, ама едва ли ще е това, дето си го изписал. Само не мога да предводя оловно ли ще е на някой паркинг или неправилно почистване на инструмента за самозащита. Напоследък се нароиха разно нещастни "случайности", та всичко се случва. На някой "обратен завой" може да направи катастрофа... той си знае. Щом е професионалист, трябва да знае. Ако ли не, да е знаел!

Тефтерчетата са при секретбите материали, които загуби станишев. Комунистите са в опозиция и е време да се намират флашки къде лли не.

"Имаме волята" - ма ни се пикае........

Има ли достатъчно тъпи хора тук, които вярват на "експерта", че цялата работа е случайна?! То си е ясно, че или е прибрал пари, или е действал под заплаха?! А цацаров да твърди, че това е криминален случай... Е, то с досегашните си действия показа колко струва! И той взем едни пари, добри пари по масата, за да замазва случаите на корупция!!! Целият този случай е много удобен за герб и бспдпс, както посочи един политически анализатор, а на нас за пореден път ни разиграха театро!!!

Този го слушах в сутрешния блок на нова телевизия.Просто лъжеше за всичко най-безугледно.Такива простотии и глупости говореше,че ме досрамя.Чудеше се как да измисля всичко,как му пресветнали,как не разбрал,че кара със спукана гума-просто потрес.Голямя инсценировка!Уверих се,че тефтерчетата отдавна са изчезнали!!Честита ни нова власт!!!!!!!!!!!!!

Упал, потерял сознание, проснул ся - гипс! Съшито с бели конци и заметено под чергата. Кражба от кола на важни документи, взривили обществен интерес, дори да е истина трябва да си идиот след това: (1) да не останеш при колата и да извикаш следовател по делото; (2) да телефонираш на 112 без да обясниш значимостта на случая; (3) чак след седмица да признаеш на полицията, какво точно търси. Мирише от всякъде, лъже и то даже без да си направи труда да е нещо правдоподобно.

Чудя се да се смея ли, да плача ли? Щеше да е много смешно, ако не беше ТРАГИЧНО......

..бе тва да не е по сценарий на Румбата Петков - от ГЕРБ сигурно са го наели като кунсултант - нали сега са си дружки агент Буда и агент Гоце?

Има ли журналисти които да потърсат отговорност на истинския поръчител и престъпник - ББ.Тефтерчето донесе присъда на Златанов, но сега изчезна много удобно, защото в наказателния кодекс има точка - ал.20 НПК, по която се осъждат и поръчителите на престъплението на Златанов.Ако му се потвърди присъдата от 3 години следваше и да се подведат под отговорност и ББ,ЦЦ и т.н.Сега няма тефтер няма осъдени, както стана с касета която унищожиха от разговорите с кокинов и земеделския министър.Народе докога ще търпим тази несправедливост.

Дори в папуасите няма да повярват на подобни безсмислици. Или сме по зле и от тях../имам служителите в системата/

добре де не е ли странно.пурво винаги взимал такси сега решил да ходи с собствената си кола.после се изгубил.после спукал гума и сус спукана гума отишул да пусне една вода вув храстите ??проблеми сигурно с панкряса?как се е двужел с спукана гума?аи стига бе

защото можеше и по друг начин ... да го "намерят" в храстите след време !

Това е в епизод 2

Важното е шум да се вдига.

Непременно ще добавя този забавен етюд към "1001 нощи".

и аз вчера пиках в едни храсти, не е лесно

Имаше една песен в зората на демокрацията на група "Спешен случай" - "Девет милиона мишлета....

Ама за какви "медицински проблеми" в съдебната система говори този герберски министър?! Всичко е нормално! Пикаем в храстите и работим усърдно в полза на обществото! Мръсен герберски злобар, дето се мъчи да съсипе процъфтяващата България, която му оставихме преди 4 месеца!

Като е пикал в храстите, къде е добрата герберска кметица, да го глоби. Или е наела експерт да проучва веществените доказателства, ама на него му се е приакало и от немай къде, в чуждите гащи.

То и един друг се чуваше на една флашка, как пикае преди известно време, но нищо не му се случи. Затова трябва да запомним герберската истина, ако не пикаеш така, че да не опръскаш вожда, нищо няма да ти се случи.

Човекът цял живот все това работи. Вие ли ще му давате акъл как да си върши работата? Да не мислите, че сте по експерти от него? а бе, хора, Имаме министър -председател. Човекът ни се доказа за десети (или дванайсети път, не съм сигурен), че бие всички и всеки. Вие ли ще кажете как се кара влака? а бе, хора, от двадесет и пет години си имаме управници и си ги познаваме вече до един. Вие ли ще вършите тежката държавна работа безплатно (като тях)? Вие ли ще поемете тежката отговорност да отговаряте на собствените си въпроси? Мисля, че отговорът е НЕ! Ами тогава, не плачете!

Т. нар. "експерт", бивш полицай, е или кръгъл идиот, или нас прави на такива. Обясненията му са, меко казано, налудничави, нелогични, пълни с противоречия и обидни за всеки средноинтелигентен човек... Да си направим изводите какви "експерти" работят по важни дела и как "работят"...

Ето го лицето на мафията, симбиоза между бандити и политици, избистрена в организирана престъпност. В нормална страна ще хвърчат главите на всички по веригата, чак до гнидите в парламента. Но как да се стигне до престъпникът Цветанов, като той самият е кадровик на вътрешната сигурност. Това е драги гласуващи, радвайте се на новата "стабилна" власт. А на "умните, красивите и честните", да ви видим сега, ще викнете ли КОЙ предложи Цвинокио за депутат.

Колко ти платиха, поп Стефчо?

Все длъжник ще си им остава. В 'Ипон' е така!

И един мармот завивал шоколада, мисля така беше в една реклама. То снежанка и седемте джуджета звучи по реалистично от разказа на господина.

А да не повярваме: 1. Бившо ченге, "вещо лице" покада в непознат район, докато пътува - ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - към следствието. Абе, идиот, от кое село са те взели или се правиш на мотика? 2. Направил обратен завой, след това видял, че има спукана гума и забележете - тръгнал да търси гумаджия!!!! В непознатия район!!!! И забележете - бивш милиционер няма резервна гума!!!! 3. Отишъл за малко да пикае в храстите!!!! Браво другарю милиционер, браво. Така ли са ви учили в милицията? 4. Междувременно едни документи седели в колата. Обикновени документи, с каквито работи всеки ден!!!! Боже, колко мъка има на тоя свят, боже.....Бивш милиционер, дето за чеп за зеле явно не става, ама се е пенсионирал предсрочно и си е взел 20-те заплати. Не ми се мисли, какви са настоящите му колеги, надали са по-различни от него. Не се чудя, че изчезват документи а милиционерите вместо да си гледат работата, си клатят оная работа и наемат бивши колеги....

Видях, че някой го беше нарекъл МАЛОУМНИК!!! Съгласен съм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ако е ЕКСПЕРТ - ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СКРИЕ В МИША ДУПКА, ЗА ДА НЕ СЕ ИЗЛАГА ПРЕД КОЛЕГИТЕ СИ И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, НО ПОНЕЖЕ Е МАЛОУМНИК НИ РАЗКАЗВ ПРИКАЗКИ ОТ "Хиляда и една нощ", вместо ДА ВЗЕМЕ ЕДИН ПИСТОЛЕТ И ДА СЕ ГРЪМНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не бъди толкова сигурен, че последното е напълно изключено. Ако сам не събере смелост, ще му помогнат отзивчиво авторите на сценария.