Филчев: Не се шегувайте с прокуратурата, обществото има нужда от човек като Гешев

Бившият главен прокурор определи като "неподходяща шега" изпращането на SMS от президентството до Гешев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на снимката виждам само мутри!

Партията на олигарсите е в колапс!

Първанов ходеше по терлици, за да не ме дразни, защото знаеше, че съм нервен. Знаеше, че си луд, както и всички ние.

Суджуците... А стига сте плюли по Президента!

Тежка диагноза сте

Г-н Филчев . А ако обичате отговорете: Не е ли в законно право и нормално, една страна в един спор да иска да се запознае с документите които се подготвят от някаква институция, за да бъдат предоставени на проверяващия орган?

Каква силна личност, какъв силен човек е Радев, ако не може да контролира собствената си жена. Взимала заплата за две длъжности във ВВС, освен това имала апартамент обаче ѝ дали и ведомствен - за всичко държавата плаща!!! НСО ги обърна на лакеи и момчета за всичко. А, президента даже не можа в събота една почит да отдаде към всички генерали, безмилостно убити от т.нар. Народен съд. Въобще малко като мъж под чехъл - Деска и Корнелия само му казват какво да прави, какво да мисли....

Народния съд безбилостно е избил няколко генерали...които пък генерали безмилостно наредили избиването на партизани и ятаци, заедно със семействата им... Така, какво искаше да кажеш по-нататък? Колкото до "двете заплати" на Деса , това все още е само слух или вече го доказахте ? Пък и за "десетте апартамента" също не е доказано ...както не са доказани 6-те апартамента на Цветанов ! Щото, нали някой от апартаментите на Деса да не се окаже че е на баба й...или на тъща й !??

А, ти, кога видя някой от тези генерали да убива безмилостно партизани? Скалъпените разказчета на БКП не ми ги пробутвай

Когато жената на Роско се е отказала да става президентшата, всички вие я осъдихте, а тя е много умно постъпи, защото в държава с такива примитивни злобари, всеки еди6 нормален може да бъде само осъден за няма нищо, а престъпниците тука винаги са оправдани.

пак се изходи неподготвен......чак засмърдя!

в цялата тая разправия има толкова правен нихилизъм - и филчев и гешев, да не говорим за гешефтарите от прокуратурата ...... мъка

Никой нямаше да се шегува с прокуратурата ако тя не даваше постоянно поводи за това. Примери колкото искаш - от задържането на кмета на Младост, през хакнатите пръскачки пред парламента и изборът на главен прокурор, който ясно показа какво е нивото на хората, които го избират и как само един достоен човек има в тази институция и той беше защитаван с писма и обръщения и други простотии, които мислех, че сме оставили в миналия век. Уви, не сме. На Филчев нямам какво да каже, но той дължи обяснение по един случай - убийството на Надежда Тагарева. Като си каже всичко по този случай, тогава да се обажда от праха на историята, в която ще остане само със скандали.

Много е зле за прокуратурата, а и за Гешев, след като са опрели до изрода Филчев да ги защитава!

Филчев,както винаги си в грешка .Българското общество няма нужда от полицай Гешев ,а ОПГ т.е Шайката има нужда от бухалката на полицай Гешев.Обществото има нужда от прокурор умен,възпитан и не подчинен политически на управляващите ,които и да са те.

Подкрепям изцяло г-н Гешев. Точният Човек на точното място,защото когато дълго време няма справедливост,идва тълпата и освен справедливост, търси мъст и възмездие. Не дали, а кога. Бой се от търпеливите.

Справка виж как се движи преброяването на българите, виж как се движи в годините брой български деца... Търпеливите са се запътили към терминал 2 еднопосочно.

Този проф., по-добре да каже какво той лично е направил, за да озапти престъпниците по неговото време.

Тръгвайте по чорапи, братия!

... кажи им г-н Филчев на тези комунистически ахмаци, имам предвид и илитерата Радев, че трябва и те като Първанов пред теб, ДА ХОДЯТ ПО ТЕРЛИЦИ ПРЕД ГЕШЕВ...!!!!!! България си намери макар и доста късно прокурора който отдавна и трябва...!!!!!! И всички олигарси, до един с червени корени и пари, да върнат откраднатото след 1989 година по т. н. приватизации, в т. ч. и лъжливата и крадлива Нинова окрала акциите на Техноимпекс - ТОВА ОЧАКВАТ БЪЛГАРИТЕ...!!!!!!

Илитерата е пилот изтребител т.е. е прочел и научил книги отколкото ти си виждал. Ти какъв си по професия ?

По тьрлици, защото прекалено много са нагушили и нарушили закони.

България има нужда от главен прокурор а не от 'човек' като Гешев, Цацаров, Филчев и всички останали след така наречения преход. Защото щом е 'човек' значи е човек на някого ( няма значение партия или друга явна или тайна формация) , което е валдно особено за България, където демокрацията е все още дума с неясно съдържание и приложение.

Само моля да уточните кой според вас би бил подходящ, но да не е човек на никого!!!

Забравих да спомена и Борис Велчев, който има една мисъл, която приблизително звучи така:'Дори всички доказателства срущу определено лице да доказват престъпление , главният прокурор винаги може да открие пропуски в разследването', връща доказателствата за изяснаване на ситуацията и ...оттук нататък всичко започва почти отначало , а времето лети. Или както казваше моята баба , когато видиш една нишка да виси от пуловер много внимателно а дърпай , защото може изведнъж да разплетеш пуловера и после лошо - студ.

От 2019 година всички завършващи юристи полагат КЛЕТВА НА ПОСВЕТИЛИТЕ СЕ НА ПРАВОТО Заклевам се да прилагам с достойнство знанията, получени от моите учители в правото и да спомагам за поддържането на мира и справедливостта в обществото, да помня винаги, че основните повели на правото са да се живее честно, да не се вреди другиму и да се отдава всекиму неговото, да пазя доверието и уважението към правната професия и да я практикувам почтено и честно, воден(а) от стремежа да различавам доброто от злото, истината от неистината, справедливото от несправедливото и правилното от неправилното, да изпълнявам своя дълг на юрист за утвърждаване на мъдростта и силата на правото като изкуство за доброто и справедливото. Заклех се! Никъде не се споменава 'човек'.

Прах на хората в очите е всичко това.Така започна някога и Цацаров.Защо не доведе Цветан Василев.Пуснаха Божков да замине и тогава започнаха да го търсят.Можеха да изчакат да се върне и тогава да започне този цирк.

дали не са му казали , приятелю изчезвай, защото нещата не се развиват в твоя полза. Досега контролирахме положението, ама почнаха да звънят от чужбина и няма да може да се справим ...засега, пък после ще видим

ЗНАЧИ ДЕСИТО РАЗСЛЕДВАТ И СЛУЧАЙНО УСТАНОВИЛИ, ЧЕ ВЪВ ВВС Я НАЗНАЧИЛ ВОЕННОСЛУЖЕЩ ? НЕЩО ЗА МАЙКАИМ СЕ СЕЩАМ......

То като КОНПИ разследва г-жа Генчева, че била получила неправомерно 400 лв към заплатата какви з са били разходите за иждръжка на комисията. Щом се замимава с такива кокошкарски дела по-добре да я ликвидираме щото тазходите за заплати, сграда, коли ихрана са десетки пъти по-големи.

Бъдете спокойни друзя, следващите 7 прокрурори вкл този ще са такива, та няма да Ви е леко 70 години напред

Съжалявам ромите дето ще да ги ''траят'' такива като гешевия които тогава ще да разберът кон боб ядели заради ''правовите си познания'' защото ще да са мнозинство и жиганията на тези прокурори няма как да мине..

Филчев за кое общество говориш? Ти не беше ли някъде зад граница?

Филчев докато беше действащ ГП нотариус прехвърли колата му на разследващ журналист от не помня коя телевизия, така че не е точния морален стожер.

и Гешев сте назначени ,а Радев е избран

Е й?Другия път няма да бъде избран,защото много се размириса на зелени спарени чорапи.

Май напук ще го изберат отново.

Ако обществото има нужда от такъв човек, защо досега на този пост не бяха като него? Глупости само ! Кой "слага" човека там? Крадеца вика - дръжте крадеца !

не се шегувайте ,че сме ударили дъното и няма накъде по зле!

защо хората са толко късопаметни.Г-н Филчев точно вие ли !;това изказване доказва ,че нищо не се е променило.

Значи 103-я член е разтълукан от Конституционния съд още през през миналия век, дори Президента е споменат в тълкуването. Или с други думи Гешев, освен законите, не познава и съдебната практика... което вероятно беше и основната причина да бъде единственият кандидат за главен прокурор;)

Не,не е разтълкуван,но ако имаш по информация по този казус ,разкажи!

В горната статия Филчев твърди че членът е разтълкуван... или Филчев лъже или вие сте фен на некомпетентет прокурор-)

Той няма нужда нищо да познава, трябва да изпълнява и това е. За него и за хора като него това не е трудно.

гешев да работи эдраво тово чакат хората да връща парите на държавата като ги вэеме от улигарси крадци па те да си се шегуват УСПЕХ

Престъплението е престъпление независимо, дали законите се нарушават от хората или от прокурорите, Да спре главният прокурор да повтаря "вероятно", когато обвнява някого.

За несведущите някога прокуратурата е била под шпката на милицията и са били времена на терор. Сега неукият президент говори като папагал и пак иска да се върнат тези времена на терор. Това са хоа, които нямат никакви знания по право и говорят наизуст. Подобни идиотщини говори и Петър Москов и цяла плеяда мракобесници в синьо. В този смисъл Филчев е много прав, но няма как да получи подкрепа от малоумната и неграмотна агитка политици, камо ли от онези по форумите. Довчера плакаха колко бил лош Гешев, защото нямало да гони престъпниците, а днес гледат като изтървани и пак им е лош понеже ги гонел избирателно.

Повечето тук плюят по Държавните мъже в България и премного си я обичат Матушката Русия и Путин. Само да ги светна -за същото в Русята по закон ги вкарват в затвора за обида. И после Демокрацията виновна !!!

Огледай се, къде и как живеем, какво става, или вече съвсем нямаш съвест и акъл?

има нужда хората, като гешев, филчев и борисов да са в затвора и да ги изнасилват редовно!

Филчев да си разкаже по-добре за убийството на ямболската адвокатка. Той си знае - ами да го сподели.

Може да е луд по цялта глава. Може да е прав по въпросите и нюансите им, а може да не е? Има право, за повечето си мисли /защото и аз съм луд, вероятно/. Никой нямо право да го коментира до "полудяването си". Тогава си прочетете правата и ми кажете, дали можете да лепнете "лесен еткит" -луд?

ще ни кажете ли защо Гешев и Цацаров баш на връх Нова Година бяха привикани САЩ кави заповеди получи "независимата" ни прокъратура от Американския окупатор !?

Получихме заповед да те ебем на караминьол. Успокои ли се?

Бойко се кълнеше , че ще го вкара в затвора , но сега не смее и името му да изрече.

Боки с тези приказки дойде на власт,ама 10 годин-ни мък, ни отмък.

Преди си мислехме,че Трактора е октопода на мафията,както го наричаха тогава правораздавателните органи,но като започнеш да четеш,кой е Васил Божков и разбереш какво държи,с кого е играл,как е финансирал повечето правителства и разбираш,кой е бил боса на подземния свят в България...

И Филчев, и Гешев са от един дол дренки. Срам за България.

Банев,ти ли си?

Защита от Филчев на Гешев си е мечешка услуга. Повечето помним защо, и по-важно как, Филчев беше пратен бързо-бързо посланик в една бивша съветска държава в Средна Азия.

Каква прокуратура ,най-поръчковата Съдебна с-ма в ЕС. Нито Филчев , Велчев или Цацаров свършиха нещо. Къовеши да им е за пример.

Много кораво копеле излезе Филчев. Мирише на пръст, а още има жажда за власт.

абе дърт лайньо

Част от магистрала Тракия,най вече тази част,където са бабуните е строена от фирмите на Васил Божков! Свързват Божков и с дружеството „Телетол” , което ще събира толтаксите за пътищата. Акциите в "Телетол" са разделени между фирмите "Нованор" и "Инфосистемс интернешънъл" Основен спонсор е на НДСВ,БСП,но негови фирми имат вземане даване и с ГЕРБ! Прокуратурата добре се справя засега!

Значи викаш Телетол, Тракия, ежбеж с БСП, а?

Докато бяха БСП на власт той е държал всичко! Може да се поинтересуваш...

Филчев е завършил техникум по химия, а след това е бил боксьор - опасно "добра" комбинация! ... така, че не му се сърдете...

Колкото по малко знаеш,толкова по вече смяташ,че това е вярното,нещо като тъп,но упорит!

Оставете болните старци на мира!! Филчев отдавна е некролог-оставете лудите на мира!!

Всъщност на какво са разчитали с тази шумотевица, да предизвикат протести, за да подаде президентът оставка, след него идва Йотова, и с нея ли така.

Горанов

Ивъх , Дъртата курва Филчев , с нова премяна !

В държавата всичко е окей. Сега разбрахте ли защо премахнаха танковата бригада от София?

В държавата всичко е окей. Сега разбрахте ли защо премахнаха танковата бригада от София?

Разни бити-недобити изпълзяха. Този е много виновен за лошото име на прокуратурата.