Обявени за издирване отговарят на СДВР във Фейсбук

Истински парадокс се разиграва във Фейсбук страницата на столичната полиция, откакто там бяха публикувани снимки на издирвани осъдени престъпници.

Обратно в новината

Коментари - Обявени за издирване отговарят на СДВР във Фейсбук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е ПАРАДОКС. Това е ПРОГРЕС ...

ПИПО

Да се чуди човек, да се смее ли или да плаче.

"Цялото МВР, воглаве с прокуратурата, е един комедиен сериал. И това е една чудесна илюстрация. В тези списъци редовно има лица, които са починали, изтърпели присъди и т.н. Тъжната истина е, че никой не ги е търсил тия хора, ..." 10 000 + слагам!

Мой роднина подаде сигнал за крадец в Двора си , полицията дойде и сне показания . След една седмица го призоваха в РПУ и му връчиха акт за фалшив сигнал на Единния Европейски Номер за Спешна Помощ 112 . Човека е Инвалид с Диабет и Инфаркт . Горкия ревеше и беше подписал акта , питаше ме какво да направи - останах като гръмнат , не знаех какво да му кажа . А акта мисля че е в размер на 1000-2000 лева .Това се случи преди 1 седмица .

пак добре,че не са публикували някой от ръководен кадър от министерството.Ба го и в интерпола, с кви работи се занимава.А, европола.....?

Искахте демокрация, на ви сега демокрация.

Вземе,:че стане български полицай. Пардон, бива ги за нещо...да правят престъпления от няй различен характер.

ама какво ви е чудно , все нови закони , все нови законодатели , те от къде да знаят кой на кого е роднина , а на всички ни е ясно че това е организация която пази интересите на едно крадливо котило , което ги захранва със ;закони; за да контролират населението , та какво ги интересуват разни шмекери и кокошкари , е от време на време вкарат некой в затвора за ;респект;

Не зная + ли да сложа, или - . И не е смях - мъка е. В полицията работят едни хора, които са завършили нещо (стават офицери) или са завършили нищо (стават дознатели), като и едните и другите не стават за нищо.

дето бил в затвора, МВР-то какво казали: "Я не се прави, че не знаеш, че те търсим!Излизай бързо от там, за да те намерим!"

Аз се крия, ама никой не ме търси. Сега, аз престъпник ли съм или не и на кого да се оплача, че ме дискриминират?!?

Само като се отчете факта, че лицето Бойко Методиев Борисов беше глав-сек в същата ей тази "система" на МВР, с едната си недочетена книга ("Винету" май беше...не знам, тя сестра ми ме караше да я чета") отваря очите за всевъзможните останали абсурди, които може да произведе тази "структура"

А от населението, много не остана, така че, скоро ще трябва да се опазват от себе си и помежду си.

Къде са тези снимки, влизах им в страницата да се потърся, но не можах да видя снимки на издирвани?

а ако издирваните нямат профил във фейсбук, по никакъв начин не могат да ги намерят

издирват се само дребни риби ,къде са снимките на хора които ограбиха милиони .

Не мога да си представя, в каква комична държава живеем - да осъдят на 3 г затвор, човек шофирал без книжка, сложили му снимката редом с убийци и изнасилвачи..... а в същото време брутални престъпници се разминават с пробации, или давности....егати позора за нацията...много , много тъжно...

нареченото "издирване" в голямата си част е пародия ! Намират се и качествени зрънца, но са малко ... Всичко отдавна си плаче за въвеждане на статута на т.нар. "ловци на глави", които срещу съответното възнаграждение свършват работата качествено! Работят "до дупка", т.е. докато не свършат работата и тогава им се плаща ... Както казва вероятно и на ББ приятеля "Интереса клати феса" !

Ами другари, малко са ни ресурсите. Правим всичко по силите си!

има ли връзка с ИК?

Изглеждат ми свестни и добри на снимката. Ясно бе, че са невинни И са се объркали от меверето.

Един от издирваните през fb бил в затвора! Как са разбрали? Той им е казал ли? Да припомним - в затвора няма интернет и мобилни телефони... Пощенски гълъб докара в затвора Facebook...

ТИКВОООО, ТИКВОООО ПРОСТА....

От 30 години е все така!! Няма БСП,няма СДС,няма ГЕРБ или НДСВ,при всички управления досега е така,престъпниците се обявяват за издирване и не се търсят,че дори полицаите си пият кафето с тях по заведенията и не ги закачат! България е раят за престъпния свят,тук МВР пази престъпниците,Съда ги оневинява,а някой самите престъпници се издигнаха до там,че да ни управляват вече 30 години!!!

За този затворник беше написал коментар Полицая който го охранява - даже беше възмутен за това - написа и номера на килията в която лежи . Не се изхвърляй като на пясък .

Наистина е несериозно СДВР да използва фейсбук, за да информира обществото. По-добре да го прави чрез "Gepi me", по ше отива некък си.

Не ни гледайте какво вършим, слушайте ни какво Ви говорим ...

верно ли ме издирвате? аз сам в италия - папата ми мие краката!

Абе, деденце просто, я си пий ракийката и не акай по форумите. Много сте ми смешни всичките такива индивиди от типа "искахте демокрация, на ви демокрация". Това не е демокрация, деденце. Демокрация е в Швейцария. Примерно. Нашето е див капитализъм от постсъветски тип. Нищо общо с демокрация.

И ся кво? Като нямам ейсбук, как да разбера дали ма издирват и за кво? Къде го продават тоя бук и за колко?

Цялото МВР, воглаве с прокуратурата, е един комедиен сериал

И кой ще плаща тази двойна сметка?

За някои от издирваните. За шофьорска книжка???? А тези, дето създадоха пирамидите и трикратно ограбиха цял един народ, тях издирвате ли ги? Или те са сред вас, издирващите???? А мутрите, репресирали, насилвали, убивали и грабили хора и съсипали живота на цели семейства и фамилии??? А циганите от р. Цигойна, обидени заради произхода си, но крали, убивали, ограбили държава и народ - релси, кабели, шахти.... и всичко, което ви хрумне, тях има ли ги в тези списъци? А 11-годишните бащи, станали бащи на 5 деца до 21-годишна възраст, ограбващи спестяванията ни, пенсионната, социалната и здравната каса чрез помощи и лечения на децата им, поради малограмотни безотговорни грижи???? А обявили ли сте в тези списъци политиците /като Иван Костов/и администраторите, пенсионирали интелигенцията ни на 51-53 години, вместо на 55 за смешните, унизителни и оскотяващи 100-200 лв, отнемащо човешкото им достойнство и живеейки на хляб, вода и отопление, без лекарства, без храна, без развлечения, почивка, елементарни нужди, но 35 години ръгани, репресирани, натискани от партия, директори, ДС-клеветници и работили за успехите на българските заводи и народа? За тях се оказа, че нито един политик не знае, даже президента Първанов след 10 години Главен на БСП и 10 години президент, но обявил се за социалният президент. Не знае нищо за собствените си подръжници и избиратели - жалко за малограмотността на съветниците му и за неговата СОЦИАЛНА загриженост!

Това означава, че институциите в България не функционират, всичко е проформа.Нема такава държава. Идиоти !

Те така се угоиха , че не ги хваща апарата , и няма как да ги снимат !!!

Еволюцията за последните 30 години: милиционери, полицаи, жандари, джендъри. Този фокус се казва "От нещо, нищо".

А братя Галеви къде са ?

във връзка с председателството ни ли се издирват тези лица и след като са виновни що не са приложени мерките указани в закона, кой, защо и срещу колко пари не си е свършил работата, щото е ясно,че не става реч за политическо дракане, а за престъпление, друг е въпроса обаче относно размера на присъдата съотносим с наказанието, защото това са дребни бушончета, а Шалтерите си веят куйрука нагли и безочливи,че и забогатели от честен труд, пи тази смехотворна и недопустима ситуация е въпрос на чест да се закрият съответните институции,щото да са повече за смях и резил и да се създадат нови, с ясни правила и задължения и доста хора от закритите да споделят затвора заедно с престъпниците, от министри до депутати, премиери, покурори и милиционери ако щете

Позволявам си, да си спестя цялото четене на новината. Нищо интересно, само ще си затвърдите досегашното мнение за институциите ни. Изваждам най-дълбоко съдържателното изречение, което описва всичко в целия текст: "Цялото МВР, воглаве с прокуратурата, е един комедиен сериал." Единствено този ред да бяха постнали, пак щеше да е изчерпателна и коректно отразена новина.

Зле огранизирана пиар акция.

"Полицаите от края на града" - мислех, че това е измислен филм. То било документален.

Като се съкрати щата на полицията наполовина, с останалите пари ще има и за ловци на глави и за увеличение на заплатата на останалите, стига да съкратят некадърните...

Не е комедия , а ТРАГЕДИЯ щот се издържат на наш гръб.

На кого да вярваме? На назначен послушко, под чиито гнет попада и пропада цяла силова институция? Не съм съгласен, по-съм склонен да чуя думите на издирваните-потърпевши.

... многи си, гоше... любопитен & съобразителен... отговори си сам!

Вече не знам какви оправдания ще дават полиция,прокуратура и не знам още какви протести и с какви очи ще правят тези хора за заплати но мисля,че е редно вече да се засрамят,а всички над тях да се замислят и да извършат най после тези реформи. В полицията пък и във всички министерства трябва да влезнат качествени хора ,а не връскари които никъде другаде не могат да намерят работа.