Обявени за издирване отговарят на СДВР във Фейсбук

Истински парадокс се разиграва във Фейсбук страницата на столичната полиция, откакто там бяха публикувани снимки на издирвани осъдени престъпници.

Обратно в новината

Коментари - Обявени за издирване отговарят на СДВР във Фейсбук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все повече и повече МВР се доказва като министрство, което абдикира от задълженията, за които е създадено! То не е, издирваните да се издирват сами, не е селата да се пазят сами ... Но в едно са непоклатими, в нежеланието да се разделят с облагите, които както личи по всичко не си заработват!

Sm3hurk0

Палячовците в ювелирна акция.

Добре де всеки ден показвате как ''заблудени'' хора хвърлят пари на полицията а сега искате техните ''издирвани'' да си траят ли?????Незнам какъв слабоумен трябва да си за да вярваш на долнопробния пиар на ченгетата..Тези ги ''издирват'' ама не смеят сдвр да кажат колко невинни рекетират ежедневно по някакви анонимни ''сигнали''...

друга тъжна истина е, че този Хаджигенов, като е толкова "оправен и знаещ" не се заема да помага на държавата , а философства върху невинността в случая на търсените. Всички правят така и нищо не се оправя тук.

Вече не знам какви оправдания ще дават полиция,прокуратура и не знам още какви протести и с какви очи ще правят тези хора за заплати но мисля,че е редно вече да се засрамят,а всички над тях да се замислят и да извършат най после тези реформи. В полицията пък и във всички министерства трябва да влезнат качествени хора ,а не връскари които никъде другаде не могат да намерят работа.

На кого да вярваме? На назначен послушко, под чиито гнет попада и пропада цяла силова институция? Не съм съгласен, по-съм склонен да чуя думите на издирваните-потърпевши.

"Полицаите от края на града" - мислех, че това е измислен филм. То било документален.

Зле огранизирана пиар акция.

Позволявам си, да си спестя цялото четене на новината. Нищо интересно, само ще си затвърдите досегашното мнение за институциите ни. Изваждам най-дълбоко съдържателното изречение, което описва всичко в целия текст: "Цялото МВР, воглаве с прокуратурата, е един комедиен сериал." Единствено този ред да бяха постнали, пак щеше да е изчерпателна и коректно отразена новина.

във връзка с председателството ни ли се издирват тези лица и след като са виновни що не са приложени мерките указани в закона, кой, защо и срещу колко пари не си е свършил работата, щото е ясно,че не става реч за политическо дракане, а за престъпление, друг е въпроса обаче относно размера на присъдата съотносим с наказанието, защото това са дребни бушончета, а Шалтерите си веят куйрука нагли и безочливи,че и забогатели от честен труд, пи тази смехотворна и недопустима ситуация е въпрос на чест да се закрият съответните институции,щото да са повече за смях и резил и да се създадат нови, с ясни правила и задължения и доста хора от закритите да споделят затвора заедно с престъпниците, от министри до депутати, премиери, покурори и милиционери ако щете

А братя Галеви къде са ?

... многи си, гоше... любопитен & съобразителен... отговори си сам!

А техни снимки няма, те не се издирват.

Еволюцията за последните 30 години: милиционери, полицаи, жандари, джендъри. Този фокус се казва "От нещо, нищо".

Това означава, че институциите в България не функционират, всичко е проформа.Нема такава държава. Идиоти !

За някои от издирваните. За шофьорска книжка???? А тези, дето създадоха пирамидите и трикратно ограбиха цял един народ, тях издирвате ли ги? Или те са сред вас, издирващите???? А мутрите, репресирали, насилвали, убивали и грабили хора и съсипали живота на цели семейства и фамилии??? А циганите от р. Цигойна, обидени заради произхода си, но крали, убивали, ограбили държава и народ - релси, кабели, шахти.... и всичко, което ви хрумне, тях има ли ги в тези списъци? А 11-годишните бащи, станали бащи на 5 деца до 21-годишна възраст, ограбващи спестяванията ни, пенсионната, социалната и здравната каса чрез помощи и лечения на децата им, поради малограмотни безотговорни грижи???? А обявили ли сте в тези списъци политиците /като Иван Костов/и администраторите, пенсионирали интелигенцията ни на 51-53 години, вместо на 55 за смешните, унизителни и оскотяващи 100-200 лв, отнемащо човешкото им достойнство и живеейки на хляб, вода и отопление, без лекарства, без храна, без развлечения, почивка, елементарни нужди, но 35 години ръгани, репресирани, натискани от партия, директори, ДС-клеветници и работили за успехите на българските заводи и народа? За тях се оказа, че нито един политик не знае, даже президента Първанов след 10 години Главен на БСП и 10 години президент, но обявил се за социалният президент. Не знае нищо за собствените си подръжници и избиратели - жалко за малограмотността на съветниците му и за неговата СОЦИАЛНА загриженост!

Цялото МВР, воглаве с прокуратурата, е един комедиен сериал

Не е комедия , а ТРАГЕДИЯ щот се издържат на наш гръб.

И ся кво? Като нямам ейсбук, как да разбера дали ма издирват и за кво? Къде го продават тоя бук и за колко?

верно ли ме издирвате? аз сам в италия - папата ми мие краката!

Не ни гледайте какво вършим, слушайте ни какво Ви говорим ...

Наистина е несериозно СДВР да използва фейсбук, за да информира обществото. По-добре да го прави чрез "Gepi me", по ше отива некък си.

От 30 години е все така!! Няма БСП,няма СДС,няма ГЕРБ или НДСВ,при всички управления досега е така,престъпниците се обявяват за издирване и не се търсят,че дори полицаите си пият кафето с тях по заведенията и не ги закачат! България е раят за престъпния свят,тук МВР пази престъпниците,Съда ги оневинява,а някой самите престъпници се издигнаха до там,че да ни управляват вече 30 години!!!

ТИКВОООО, ТИКВОООО ПРОСТА....

Един от издирваните през fb бил в затвора! Как са разбрали? Той им е казал ли? Да припомним - в затвора няма интернет и мобилни телефони... Пощенски гълъб докара в затвора Facebook...

За този затворник беше написал коментар Полицая който го охранява - даже беше възмутен за това - написа и номера на килията в която лежи . Не се изхвърляй като на пясък .

Изглеждат ми свестни и добри на снимката. Ясно бе, че са невинни И са се объркали от меверето.

има ли връзка с ИК?

Ами другари, малко са ни ресурсите. Правим всичко по силите си!

нареченото "издирване" в голямата си част е пародия ! Намират се и качествени зрънца, но са малко ... Всичко отдавна си плаче за въвеждане на статута на т.нар. "ловци на глави", които срещу съответното възнаграждение свършват работата качествено! Работят "до дупка", т.е. докато не свършат работата и тогава им се плаща ... Както казва вероятно и на ББ приятеля "Интереса клати феса" !

И кой ще плаща тази двойна сметка?

Като се съкрати щата на полицията наполовина, с останалите пари ще има и за ловци на глави и за увеличение на заплатата на останалите, стига да съкратят некадърните...

Не мога да си представя, в каква комична държава живеем - да осъдят на 3 г затвор, човек шофирал без книжка, сложили му снимката редом с убийци и изнасилвачи..... а в същото време брутални престъпници се разминават с пробации, или давности....егати позора за нацията...много , много тъжно...

Ами там му е мястото, при убийците. Защо са му взели на тоя книжката мислиш, за неправилно паркиране ли? Ами вероятно за тежки нарушения на пътя, с които е застрашил живот. И той е убиец, просто още не е успял да утрепе някого... Да го оставим да покара още, и това ще се случи. И той е като оня тъмния дето сгази децата и викаше, че книжката не кара колата. Още ли смяташ, че не е за там?

издирват се само дребни риби ,къде са снимките на хора които ограбиха милиони .

Те така се угоиха , че не ги хваща апарата , и няма как да ги снимат !!!

а ако издирваните нямат профил във фейсбук, по никакъв начин не могат да ги намерят

Къде са тези снимки, влизах им в страницата да се потърся, но не можах да видя снимки на издирвани?

Аз се крия, ама никой не ме търси. Сега, аз престъпник ли съм или не и на кого да се оплача, че ме дискриминират?!?

дето бил в затвора, МВР-то какво казали: "Я не се прави, че не знаеш, че те търсим!Излизай бързо от там, за да те намерим!"

ама какво ви е чудно , все нови закони , все нови законодатели , те от къде да знаят кой на кого е роднина , а на всички ни е ясно че това е организация която пази интересите на едно крадливо котило , което ги захранва със ;закони; за да контролират населението , та какво ги интересуват разни шмекери и кокошкари , е от време на време вкарат некой в затвора за ;респект;

А от населението, много не остана, така че, скоро ще трябва да се опазват от себе си и помежду си.

Вземе,:че стане български полицай. Пардон, бива ги за нещо...да правят престъпления от няй различен характер.

Искахте демокрация, на ви сега демокрация.

Абе, деденце просто, я си пий ракийката и не акай по форумите. Много сте ми смешни всичките такива индивиди от типа "искахте демокрация, на ви демокрация". Това не е демокрация, деденце. Демокрация е в Швейцария. Примерно. Нашето е див капитализъм от постсъветски тип. Нищо общо с демокрация.

пак добре,че не са публикували някой от ръководен кадър от министерството.Ба го и в интерпола, с кви работи се занимава.А, европола.....?

Мой роднина подаде сигнал за крадец в Двора си , полицията дойде и сне показания . След една седмица го призоваха в РПУ и му връчиха акт за фалшив сигнал на Единния Европейски Номер за Спешна Помощ 112 . Човека е Инвалид с Диабет и Инфаркт . Горкия ревеше и беше подписал акта , питаше ме какво да направи - останах като гръмнат , не знаех какво да му кажа . А акта мисля че е в размер на 1000-2000 лева .Това се случи преди 1 седмица .

Не зная + ли да сложа, или - . И не е смях - мъка е. В полицията работят едни хора, които са завършили нещо (стават офицери) или са завършили нищо (стават дознатели), като и едните и другите не стават за нищо.

Само като се отчете факта, че лицето Бойко Методиев Борисов беше глав-сек в същата ей тази "система" на МВР, с едната си недочетена книга ("Винету" май беше...не знам, тя сестра ми ме караше да я чета") отваря очите за всевъзможните останали абсурди, които може да произведе тази "структура"

"Цялото МВР, воглаве с прокуратурата, е един комедиен сериал. И това е една чудесна илюстрация. В тези списъци редовно има лица, които са починали, изтърпели присъди и т.н. Тъжната истина е, че никой не ги е търсил тия хора, ..." 10 000 + слагам!

ПИПО

Да се чуди човек, да се смее ли или да плаче.

Това не е ПАРАДОКС. Това е ПРОГРЕС ...