Фейсбук и Туитър се оказаха оплетени в имейлите на Байдън

Разгорещени критики срещу социалните мрежи след като блокираха статия на "Ню Йорк пост"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днеска само сороски изроди в коментарирте тук: обичайните един-двама психопати. Едно поне е сигурно - след 20 дни няма да ги има никакви. Няма да смеят муцуната си да подадат и ще се подписват с още по-измислени различни никове, за да не берат големия срам...

Драги зрители, който лъже повече има по голям проблем с Туитър и Фейса . Тия както го коронясаха орангутана за президент 2016 сега ще му "пуснат водата" . Рашките избъзикаха цяла Америка да като докараха да управлява избора на "белия ниско образован мъж от провинцията" . Апропо другари нали мразим каманисти и сме за капитализъм и вярваме че големите компании дори без контрол ей така вършат само добро , това къде остана!?

кой казва истината - ти или те?

МИ ПРОЧЕТЕТЕ ПРАВИЛАТА ЗА ПОСТВАНЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ БЕ!!!! Аз не идвам да сера във вашия хол и после да се извинявам.

Либерастичната престъпна шайка се бори неистово с истината за да я заличат. Няма да ги оставим да победят. Стоим зад великия президент Тръмп и НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕМ!

100% от българите вярват повече на Баба Ванга отколкото на натрапвания от мутренските медии. Сороските мутренски медии са полудели. Тръмп явно води в проучванията,и тези съскат злобно глупости всеки ден по негов адрес. сори, ама народа не е толкова пр0ст, че да харесва дърт комунист като Байдън, освен това e в джоба на Пекин,

Па не си в час . Пекин обърна резбата и е за Тръмп. Очевидно в Тръмп виждат оръжие за пълно и окончателно унищожение на Америка. Имаше един момент когато китайците сматаха че Байдън е техния човек защото е по сговорчив глобалист и ще се разберат лесно за разлика от откачения морон Тръмп , но май сме в ендшпила и китайците са газ до дупка ... . Изглежда американците са си разбрали грешката от 2016 и сега орангутана се очаква да направи най голямата изборна загуба в съвременната американска история то какво друго след такова стабилно осиране. Инак изберем ли за още един мандат Тръмп и с тая държава е свършено, китайците побеждават за следващите няколко хиляди години ! То и до тук се вижда разрушителната сила на Тръмпи както го наричате галено , наистина много подходящо за морон .

Неолибералите де факто са троцкисти. Нека припомним: Троцки (платен от US либералите )е болшевишки вожд, извършил заедно с Ленин (платен от Германия) колосални и масови престъпления, и зверства в Русия. Либе-ра-стичната престъпна шайка се бори неистово натрапвайки Опорките за стъпкване на традиционния морал, свързан с вяра, народ, семейство, пол....ама народа не е толкова пр0ст, че да харесва дърт комунист като Байдън, който освен това е в джоба на Пекин

Свобода на словото ли, демокрацията е една заблуда за нещастници...

Не е заблуда. Свободата на словото я има в България. Руските тролове почти я разрушиха българската държавност в хибридната война с оръжието - свобода на словото . На моменти руските тролове и полезните им идиоти - русофили вземат връх в дискусиите тук дори когато защитават чисто антибългарски каузи ... Не съм оптимист за България и свободата на словото. Нищо добро няма в свобода на словото за чужди каузи против България и няма добро и в свобода на словото за мороните ...

Ха-ха-ха! "...спорна статия за Джо Байдън"! Кое му е спорното? Че е-майлите показват същото, с което той се е хвалил публично (именно, че е уволнил ген прокурор на Украина, който имал наглосттта да разследва синчето му, за това имаше видео в Тубата, може и още да има). Същото, което показваха и записите на тел. разговори между Байдън и Порошенко, така наречените записи на Деркач, който е украинския депутат. Това беше преди повече от 1 месец, демократите съумяха да заставят Държавния Департамант да обяви санкции срещу Деркач, та всеки, който общува с него да се счита нарушил законите на САЩ! Същото, което твърдеше Р Джулиани, адвокат и бивш кмет на Ню-Йорк....та кое точно е "спорно" на статията, която безуспешно се опитват да спрат от лагера на демократите?

ли разчита? Всъщност с Хилъри номерът мина.

Байдън, може да застреля, който си поиска републиканец на 5то Авеню, заедно с цялото му домочадие (без кучето) и няма да изгуби моята подръжка. ;) п.п. Котката е ок да го отнесе също, макар, че ще ми стане мъчно.

Що бе, пичове, сега обидени ли ще го раздавате? Пък Оранжевия, като ги обясняваше тия неща, подскачахте като маймуни и му се кефехте. :) :) Що така? :)

Ако искаш да стреляш на 5 авеню адреса е 666. Карай на ред!

CNN за емейли те на Хънтър Байден: Абе защо Тръмп не носи маска?

ама, имейлите й? :)

Лиляно, за мейлите на Хилъри да беше добавила „Хайли лакли“, а?

и къде е чичко Робърт Бар да разселдва?

на Байдън гушата му виси като на пуяк

Ако го бях казал за Мич московчанина, щеше да се засегнеш, че го обиждам на външен вид, нали? :))

смешно е това :)

От морони моронски аргументи. Държава се управлява с гуша ако не е стегната зле.