Арестуваха Кутбеттин Гюлен - брат на Фетхуллах Гюлен

Турските власти са арестували брата на мюсюлманския проповедник Фетуллах Гюлен - Кутбеттин Гюлен, обвинен за участие в опита за военен преврат

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха Кутбеттин Гюлен - брат на Фетхуллах Гюлен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми те и Асанж искат да го съдят за изнасилване, ама малко по на запад...

фесовете съвсем откачиха! като не могат да хванат виновника, хванали брат му. ама то така било много лесно! я ни ние като ни избяга оня турчин, който уби мотористите, да подберем двма-трима други фесове и на тях да си го изкараме!

Та значи един проповедник за малко да вземе контрола над втората по големина армия в НАТО. И да превземе Турция, вероятно за славата на Алаха? Или за нечия друга слава? Тъпи ли сте или такива са ви опорните точки?

хитлеристко-сталинистка чистка

не се ли сещате че точно така действаха нашите комунисти, когато бяха на власт.Диктаторите си приличат.

Въобще не става дума за досещане. Диктаторите винаги само това правят! Те друго не искат и не знаят.

Уф, че не мислиш! Нали ако действаха "така", сега няма да ги пишеш тия глупости, а щеше да береш картофи на бригадата... Ама му отпуснаха края нашите орли и виж сега каква стана тя...

Гюлене айде де! Какво още чакаш? Нямаш ли верни последователи? Аллах (да се свети Името му) каза, че вече е сготвил пилаф и чака Ердоган да седне до него, че ще изстине!

Демокрация по турски.....коментар излишен!!!

Диктаторът, който е много докачлив и се разсърди на половината свят, систематично си разчиства сметките без да го интересува кое е вярно и кое грешно. Това показва само нервничене и усещане за загуба на сигурност. Времето ще ни покаже какви ги е вършил всъщност. А инак е откровено смешно, при цялата демонстрация на власт и сила, Ердоган да бъде свален от власт от една домакиня и нейният брат, който живее в САЩ :-)

Вай, преседна ми баклавата от тоз лош хабер!

турция .....

Аз пък се стреснах че арестували Пиер де Кубертен.

и какво ни интересува нас, кой кого е арестувал в турция??

А в България какво ни интересува какво е станало - нали има там интернет, чалгица, нещо за папане, нещо за зяпане....?!?!?

има има. и глупаците сте много. й все другите ви интересуват!

Абе, джагали!

Боли ме к.ра!

като ти преяви претенции към България, сигурно и тогава ще те боли к.ра, а ?

тогава ще го заболи г.за ама вече нищо няма да има значение. Който не ми работи с главата преди това, работи с ръцете и краката после. Мутропоколението се надявам поне да са превърнали повечето клетки в мускули, та да могат да се справят. ;)