Зърнопроизводителите спират протестите до 31 януари

Изненадващо на днешния митинг пред храм - паметника "Александър Невски" в София зърнопроизводителите обявиха, че прекратяват ефективните протестни действия до 31 януари 2012 г.

Обратно в новината

Коментари - Зърнопроизводителите спират протестите до 31 януари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това решение на зърнопроизводителите е най-умното нещо което ще се случи! Не само те имат нужда от дотации, има и други браншове в селското стопанство, които се нуждаят от пари! Стига са им наливали пари! БАСТА!!!!

Защо ще им давт на "гювеч" горивото, а те още-повече да си пълнят големите гуши с изнесеното зърно? Дедо ми ореше с биволица,и изкарваше хляба на пет гърла, и сиренетои и лучеца !! Кво са зинали тия лами ! Кого още "хранят"?

Българската Асоциация на Кокошките и Яйцепроизводителите утре свиква протестен митинг на Бузлуджа, под надслов "Гладна кокошка, просо сънува?".Нямаме намерение да оцвъкаме жълтите повета на София. Имаме морал!

Искаме министрите да са рицари...а ние какви сме?Чудеса се случват само в приказките....ГЕРБ няма алтернатива.ГЕРБ е единствената политическа сила която реално прави нови политики.

Истината, е че всички държави дават субсидии на своите земеделци. За съжаление и ние трябва да им даваме.

това ни е проблема, че когато нас не ни засяга се кефим, че другите са ги прекарали. когато на нас ни стане зле и ниие искаме да ни изпалнят желанията, няма да има кои да ни подкрепи, защото ние никому не сме подкрепили , а сме гледали сеир. за това няма да се оправим, защото не сме единни. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ГЕРБ е вреден за демокрацията и принципите на държавността.Те са пародия на управляващи, карикатури жалки.

УЖАЖАЕМИ ГОСПОДА !!! ТОЗИ ЦИРК СМА ГО ГЛЕДАЛИ!!! ЗАщО ПРОДАЛЖАВА??? АМИ ЗАщОТО ВСИЧКИ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ТОЧНО ИСКАТЕ!!! КОМЕНТИРАТЕ АМА НЯМА ТОЧНА ПОЗИЦИЯ!

аз бих казал същото за теб. За герб си гласувах напълно съзнателно и не смятам,че съм сгрешил.

Продължава милиционерския цирк на диктатурата,но не за дълго.Змията хапе най-много на умиране.Началниците на Борисов на Запад са му намазали вече ските.Нека се порадва още мъничко горкия

Змията, която се беше усукала на пл.Ал.Невски, снощи се е изнизала в посока Дръвникци, Плевенско! По поръчка Отгоре, днес на Витина ще я посрещне ураган.Господ е българин!

надай се ...., както казват сърбите. Още 6 години герб ще е на власт.

тези пак са изнудвачи

тези пак са изнудвачи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Червените отнесоха още един голям.Сега да видим какво пак ще сътворят. Добре,че лека полека се откъсваме от дъното на простотията.

от Бойко Борисов и затова си тръгнаха разбирайки,че той повече не им обръща внимание!Това е нормално-всеки се респектира от него!

няма начин умен и интелигентен българин да се респектира от простащината и байганьовщината на ББ, ти обаче не си в тази категория

ами и аз смятан ,че ти не си от интелигентните като ти чета глупостите така, че земи се скрий

Протестирам срещу политиката на ЕС и на България да се дават субсидии за земеделие (както и за други сектори - производство на "зелена" енергия и т.н.). Искам да няма субсидии! Защото субсидиите ги плащат всички граждани, а ги "усвояват" няколко хиляди "земеделци". Граждани, ограбват ви! Вие финансирате субсидиите, осъзнайте това и протестирайте срещу тази политика! В условията на пазарна икономика няма място за субсидии. Субсидиите само изкривяват пазара, нанасят щети на икономиката.

Тия с тракторите, дето се мотаха из София, лепнаха срамно петно върху думата зърнопроизводител. С инициативата и под мъдрото партийно ръководство на едни другари със соц./ком. уклон, здраво се орезилиха. Даже вече не е смешно, за съжаление са. Заедно с техните хубави трактори и Бентлита ... Които са мечта за тружениците в другите земеделски подотрасли.

Ало,пържолажиите,защо бягате бе?От празника на студентите ли се уплашихте или от Позитано Ви спряха хотелските,бирата и кюфтетата?Дойдохте в София,като Аслани,а се връщате,като...

Па как никой не се осефери, че тия правиха масовка за новия филм - "Непобедимите", или както там се казваше.

Divide et impera. Зърнопроизводителите с простия си ум още не разбират как хитро са ги прекарали. Едно нещо щом се започне, трябва да се довърши решително, а не да се отбутва. Кой от тях ще дойде през януари да стачкува в най-големите студове? Така прекараха и учителите преди 3-4 г.

Точно.

Като си помисля колко именни дни се задават, дори и клошар не би помислил да стачкува.

Прибрахте ли си насраните гъзове бре помияри?

Днеска заратнта одим по паветата около парламенто и що да видим над илядо "бентлита" Ама нещо колелата им не са у ред, едните малки другите големи. Думам си тия сигурно затова че ги продват. Даже турили ленти около тех да прокоткат ББ да ги резне.

бойко отворко преди време те бях питал кой е премиера на Р. БЪЛГАРЯ .той се казва В. ЗЛАТЕВ добре да го знаеш ,ти си една лентичка.

Тъп ,че чак объл си.

Тия от БСП са големи мизерници!

А пък за формацийте им гроб и сдс какво се говори ако знаеш....

Всичко е по сценарий на червените и онези другите, ако не знаете!

забравя те за това е необходимо да се отреже ..бойко ще каже какво той всичко знае, само не знае какво прави ,нее лентичките никой друг не може да ги реже като мен само за това не е виновен станишев .

забравя те за това е необходимо да се отреже ..бойко ще каже какво той всичко знае, само не знае какво прави нее лентичките никой друг

Нищо изненадващо няма.Ама фотосът до заглавието е страхотен-ББ с маска.....много готино,отива му.Ясно беше,че Правителството няма да спази подписаното с фермерите,предизборно споразумение.Следващите избори са чак след 2г.Ресорният министър декларира,че най-важното е,какво мисли Премиерът.Или др.яче казано,т.нар.д-р Найденов не е по мисленето.Типично по български,фермерите получиха обществена омраза...защото били богати.Освен това,не бяха единни.Наложиха им се и натиск,чрез цялата държавна мощ.И под могъщият напор на инстинкът за самосъхранение,хората се оттеглиха.Пак по български-срещу ръжен не се рита.Проза.

Хлябът е вреден за здравето!

А гроб за България - ама държелива гадтта , не се дава .

Гроб за такива уроди като теб дето все мрънкат. Виж ГЕРБ е друга работа и колкото и да ревете още 6 години ще е на власт

да, така е, ориза е къде къде по-полезен :D

Добре те е нахранил Миро.Ама ти продължавай да зобаш,че утре господаря ти може и да го няма в министерското кресло.

Подкрепям твърдо земеделците!!!!!!!!!!!!

Що бе Павка пак ли се омотахте в гроб - по навик едната ръка не знае какво прави дугата ?

ф'ирмерите си тръгнаха като бити магарета, то голяма лакомия бе

Не лакомия, а ПАРОдия истинска си беше

Тея субсидии дето чакат не се ли отпускат от европейския съюз по принцип? EU фалираха, наще какво чакат да вземат?

Нито на животновъди,нито на яйцепроизводители ще даде нещо Мирослав Найденов.А на зърнопроисводителите Дянков дава от няма и къде - защото го задължават от Европейския Съюз.Ама все гледат да им намалят субсидиите скапаните герберасти.

Е, дойдоха, напазаруваха си от този и онзи МОЛ, похвалиха се с гоолемите си вносни трактори и със скъпите си возила, които цял ден им ги заскобваха...возилата, де. Хайде, сбогом и весело посрещане на Новата година. Догодина пак, след като ожънете.

другарке, канете си ги у Вас !

Тях за парите не ги мисли - сега като не сеят лятото хляба като стане 2-3 лв. тогава гоко ще обяснява ??? Ама ще си го купуваш ти , и аз .Те ще се оправят ние ще го лапаме.А боковото на паржолите .Крайния резултат ?

..Новото риалити "Фермер търси Дянков"не се състоя.Причината е,че папараци хванали Найденов да кръшка с новата кръстосана порода създадена от БАН на "Лудогорско Източно Говедо" с "Транс-европейска дива свиня".Очаква се новият президент г-н Плевнелиев,да инициира ново реалити - "Дари SMS че - развий земеделие".

Голямо объркване настана в иначе стройните редове на БСП. Станаха разногледи... Бъркат Дянков с Найденов... Феодалните старци от БАН били създали нова кръстосана порода. Направо чудо да стане такова нещо в БАН. Академиците трудно биха различили Sam от някой мадагаскарски примат. То си е и трудна работа..., но Sam може да си кръшка с примата или обратно.

Мирослав Найденов поздравява всички стачкуващи с гайдите, техните организатори и поддръжници за предпразничния спектакъл и положените усилия. Догодина пак да заповядат на жълтите павенца...

...стига с тези зърнопроизводители! нали се сещате че земята която обработват не е тяхна. Моя е,твоя и т.н....за толкова години какви ренти плащат за това че ми ползват земята? Никакви! Последните 2 години е факт че рентата е по голяма! не знам от какво зависи!

Е като е толкова лесно и все милиони , що не отидеш да ореш и сееш ?

Няма мъже в тая държава. Само путьовци, дудуци и кагебета.

Айде сега СЕЛЯЦИТЕ да си хващат тракторите, и да се измитат от града. Всяка жаба да си знае гьола. Тяхното е при кокошките, а великите умове в София да мислят. Повикаха, намляскаха се на кюфтета, осраха площада, и сега по селата.. Остава да поискат и командировъчни..

Само ми убягна номера с умовете - моля като преписвате поне посочвайте източника.

тия се уплашиха от Ники Дудука по Тв7 и сега бързат да се изнесат от столицата

другари антикомунета, може би се досещате кой ни управлява вече. тръгнете по нишката пъдар, цар, до .... короната. вече и европа решиха да я разтурят.защо ли?.хваща ме смях като чета вашите дебилски предположения за някаво си бсп,октопода и т. н. ако желаят въпроса могат да го осветлят идейниците за българия.но както се казва поискахте си го на жълтите павета и то ви бе дадено.

Много простотии се изляхя от вас драскачи тук,ама не виждате по-далеко от носа си-БОКО отново се свърза с мутрагените и успокоиха топката отново с голи обещания-съжалявам,че нищо не направиха с хубавите тракторчета,ама може и да са прави-защо да ги потрошат в дебеловратото правителство като дължат пари на банките ...такива сме си

Тия с хубавите трактоечета не са опасни. Тях масраф не ги плаши. Напразно си разчитал/а/ на тях.

Безплатен-евтин обяд освен в Българския парламент няма. Проблемът не е високите цените за масовия потребител. Проблемът е в изкуствено ниските Български заплати. Със закон да се обяви заплата 1000-Евро за ефективно работно място. Браншове и работодатели да се задължът да осигурят долен праг задължително 1000-Евро за работно място. Заплата под 1000-Евро за работно място недопустима и следва затвор минимум 10години. Нормално високи заплати ще осигурят директно субсидиране на производителя. Държавната субсидия ще се оптимизира особенно като се махнат 95% от чиновниците по комисии и подкомисии , като излишно паразитиращи бюрократи.

И ? Дори и това което сега се произвежда отива , не забравяй нашето шеф не се занимава с дреболии като заплати , то гледа глобално - яхта , майбах ( все сериозни неща).

ама тогава себестойноста на един хляб ще бъде 10 евро щото и заплата влиза при формирането на цената. И пак ще пискаш щото искаш 1000 евро заплата ама хляба да е 1 евро

Голямата новина ще се появи скоро в медиите.Котато Меркел и Саркози обявят страните на 2 скорости и се окаже,че Румъния е от първите с Германия. Русе е на 60 киломера от Букурещ нищо,че кмета е от ГРОБ ,минаваме към Букурещ нали вече сме в ЕС и за нас границите не важат.Най после ще се отървем от тия прости и тъпи ШОПИ--софиянци...

Споко де гроб и дянков не спят -втори мост ще направят ( но за месец ще го платите) .

Ако, всичко зависи от Б.Б. , ДА СЕ УВОЛНЯТ ДРУГИТЕ!

Чета и слушам всичко по темата през последните дни. Считам, че протеста е политически и добре режисиран, което се потвърди от последната новина. Крупните "латифундисти" от БСП са обещали финансова подкрепа на подчинените си за участието в този измислен протест. Чудят се какво да правят след като изгубиха изборите. Ами като лъгаха и крадоха така е. Така, че сегашните управляващи да внимават да не ги споходи и тях същото след време.

Комунистическите бандюги са болни от злоба и ярост защото хората не ги искат ,а Бойко им отряза възможностите да си тъпчат алчните задници с милиони от държавата. Затова сега се напъват да раждат какви ли не уродливости,ама всичко ялово излиза понеже са задници-няма един сред тях кадърен....

евала на хора ,които проумяват това нещо ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То ако не са комунистите да си бършете задника, вие да сте се омирисали на л...а.....Но колкото и да се бършете с тях мирише от вас..

Недейте се радва толкова. Съвсем скоро гробарите на България ще ви го сложат и на вас конкретно и ще квичите като прасета на заколение, но тогава другите ще ви плюят и ще злобеят от кеф. Тогава ще ви питам как ще се чуствате...

А не ти ли е хрумвало, че мнозинството от работещите не чакат на държавни субсидии? А държавните субсидии се дават от държавата само на хартия. На практика ги даваме ние - данъкоплатците.

Не му хрумва, но може да мучи.

А не ти ли е хрумвало, че парите които ги даваме ние данъкоплатците биват откраднати най-брутално чрез далавери и лъжи? Справка - излишъкът натрупан от предните изчезна и никой не казва за какво беше похарчен, резерва на здравната каса (1.4 млрд лв) беше прехвърлен към бюджета от Дянков и също изчезна, 140 млн лв отпуснати на БДЖ от правителството ги няма и не са постъпвали в БДЖ и още и още. Не е ли по-добре да ги дадат за нещо полезно вместо да ги откраднат, а? Но тъй като така или иначе тия смятат само да крадат, трябва да ги разкараме възможно най-бързо. Всеки ден на гроб във властта е фатален за България. Обаче докато сме мучащо стадо, ще си търпим последствията...

А и като ви чета глупавите изречения ... явно не гледате новини . Те не бягат и никои не ги гони имат си определени дни и часове , в които да се правят тези протести... в случая за тях от 28.11.11г. до 08.12.11г. - те са имали разрешение за протест. Ама кво да обяснявам на прости хора .

ти вместо да даваш акал на простите наи дибре парво се заеми с себеси,щото демокрацята варви веце 22 години.наслаздаваи се на предобивката си. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Върви казваш кое ? Само ако може на Български.

Ехоооо, Що се оттегляте? Стана студенко? Я си стойте с тракторите за Коледа пред парламента? Нали нямате уж пари и без това? На постна Коледа ли отивате?

Свършихме пържолите, напазарувахве това-онова за подаръчета и... на топло у дома. Като не давате пари...

Към земеделеца : Може да са агро , но агромилионера в Европа е само 1 и всички го знаем кой е той. А Вие , като се мислите за толкова умен можеше да си на негово място ....... и къв е извода ....

Това с безакцизното гориво изобщо не трябва да се допуска. Това е чиста проба вратичка за далавери. Всички едри арендатори ще си карат Х5-ците с евтина нафта, а простите хора да плащат акцизи.

Е какъв ти е проблема ? Бягай и ти .