Гръцки фермери блокираха ГКПП Промахон – Кулата

Гръцки фермери блокираха с трактори граничния пункт при Промахон на границата с България.

Обратно в новината

Коментари - Гръцки фермери блокираха ГКПП Промахон – Кулата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен лично ми писна да ви чета глупостите какво трябвало да се направи от българска страна. Още ли не сте разбрали, че българите сме пут.и и ни е шубе да пръднем? Затова и гърци и цигани и управляващи и всеки, на който му скимне ще си разиграва коня както иска за наша сметка.

Ако гръцките фермери бяха блокирали ГКПП с Турция,всички гърци там щяха да бъдат безмилостно бити и е..ни от рязаните карабини!

наи гадното е че тези лаина около серес исеверна гарциъ са елинизирани балгари или македонци както ви хареса ги смътаите.краино време е да отговорим по сасчтиъ начин

Връх на тъпнята! Те ти блокират пътя, ти отговаряш с контра блокада!?! Луди умора нямат.

След като на практика гръцките сили за сигурност не желаят да попречат на блокадата на ГКПП,нашите граничари да не допускат преминаването на гръцки превозни средства и в двете посоки!

Ако не се дръпнат фермерите , ако фирмите търпят загуби, ако ескалира ситуацията и се извият опашки, трябва да има контраблокада. Блокада сега, на Великден и лятото. Правителството трябва да съдейства мълчаливо на ответните действия. Това не може така да продължава. Това са загуби за икономиката.

Те нас по транспорта,ние тях по туризма. Въпросът е българите да не предплащаме!!! за Великден!Хората трябва да бъдат убедени още от сега ,че за Великден ЩЕ има блокада.

Ам сега ко шъ праим- къде е генераля?

фърка на самальота. него пътна блокада не го плаши.

Нема се плашите друтарката нинова и другаря ципрасчо са от едно семейство, социалистическо и интернационално и ще опраят работата, така че споко!!!...с Интернационала света ще променим...ура за другарката норни...

Темерут комуняга

Пак изтрещяха простаците.

Оxi, Oxi, Олеле!

ясно се вижда тук сянката на путин.

"По-рано българските превозвачи обявиха, че ще отвърнат с контраблокада, ако бъде затворена границата от гръцка страна." НЯМА КОНТРАБЛОКАДА! ГРЪДСКИТЕ СТОКИ ВЛИЗАТ А БЪЛГАСКИТЕ НЕ ИЗЛИЗАТ.

Българина трудно се пали, ама запалили се....

Като се запали изнася бяло пиано

Отдавна сме изгорели нищо не става от нас раздяла жестока злоба завист и самоунищожение.

Бъргария отново ще се окаже мърлява държава ако не отговори твърдо и решително на гръцкия башибозук на границата

Опаа тъпата червена гнида с едноклетъчно мозъче пройчо избълва фекалии и осмърдя форума!!!

abasador

интересен, народ сме ние българите. Мързеливият комшия се вижда в небрано лозе за това, че не може да си плаща дори и лихвите от милиардите на "Заем", взети от Евросъюза и понеже отнова са във финансова крах, палят тракторите и на границата. Господа от служебното правителство, не ги оставяйте тези отново да ни разиграват като маймуни... връчете официална нота на гръцкото правителство, че при подобни изяви ще затворите за месец нашата граница. Частни, държавни и бизнес пътувания до тук, месец почивка а след това ще видим! Лек ден.

Фири

Боли ме фара. Нямам пари да ходя в гърция на екскурзия и не съм тираджия или автобусен шофьр до там.

Тези нашите нещастници нали щяха да блокират границата май месец, когато гръцката пасмина изнася реколтата си...Да ама не им стиска на нашите, пък и нали гольовците от София ходят да си харчат парите там по това време....та дадоха зор да не се затваря границата...Слаба държава сме ние, със слаби хора, всеки гледащ личния си интерес и е невъзможно да направим нещо като гърчулята....

Пада им се на нашите превозвачи като клекнаха преди време бутнаха им пачките с пари и омекнаха гърците са националисти не като нас лицемери и егоисти така че....

Банкянския ЛАЙНАР-е виновен!, Той ги насърчи през 2009 "" искАли сте да ма видити"

Смешен плач. Има маршрути заобикалящи Гърция.

Нали, а летящият Генерал ще изчака на гърците да им писне и да дойде пролет за оран и проблемът ще се реши от само себе си Сега ще видите кон боб яде ли? И кого си избрахте за Президент - един пенсиониран лъжец

Айде пак им свърши яденото... и пак почнаха с протестите...

"Timeo Danaos et dona ferentes" са казали още древните !

противодействие: - затваряне на всички ГКПП с Гърция за товарни камиони и автобуси - вдигане на таксите за превоз на гръцки стоки по ЖП линиите тройно докато трае блокадата - завеждане на дело в Брюксел за системно нарушаване на правото за придвижване в ЕС Какво чакате?

Нареждане от Москва.

Докато трае гръцката блокада,нито един гръцки гражданин не трябва да бъде допускан да влезе или излезе от България - независимо с превозно средство или пък пеша!

Аз съм спокоен: Генерал Радев и Премиерът Герджиков ще решат проблемите

Както Борисов ли-с хеликоптера до там и нищо

Бай Ставри

Не бе, с МИГ-29 и с аргументите на Професора

Генерал Радев ще го преквалифицираме в картечар на боен хеликоптер - ще обстрелва колоните с гръцки трактори и ще разчиства пътя.Налага се,тъй като е бил пилот на изтребител,а те са предназначени за борба с противникови самолети,а не със земни цели.

С трактори наистина могат да се изкарват пари , но не по този начин , а с оране и жънене.

Къде го Бойко да оправи нещатата . . .

Е, сега Корнелия е наред да ги "оправя" ;)

Купувайте винетки. На Малдивите съм

Гърците просто чакаха малко да се затопли за да не мръзнат ама нашите превозвачи не знам какво чакат та не блокират всички граници.

Всички? Леллее! Е, що пък всички,бе?:))

,че са сериозни.

Гърците се интересуват само от себе си и когато нещо не им отърва, веднага тичат към най-уязвимото място - българската граница. Кога ще има реакция и от наша страна? Ако сами не си свършим работата, никой няма да ни помогне. Това се случва за поредна година и никой от ЕС не реагира. Докога?

И българите продължават да почиват в Гърция, не сме ли мърша...

И защо да не почиват в Гърция? Какво общо има между тези неща? Нищо...

Така е! Аз не ходя в Гърция от няколко години и една от причините е точно тази. Ние никога не сме били единни, не сме държали на националното си достойнство и от това много губим, но...такива сме си.

Хайде пак с византийските номера.

Боко-тютюнец и амфети от 20 год. през границата прокарва!:))) ...... Тия той ги знае-поименно!:))) ..... ЯСУУУУ...;))))

Малии, сега фатмака като форсира самальотчето и тркторите ще се разфърчат и....професорчето ще ни обясни че всичко е под контрол!!!

Мързелив човек не си купува трактор да му седи в двора. Работни са. Ха да видим как затваряме и ние

Помните ли Бою, с капуткалпака и на вертолет при тях отиде"""ИСКаЛИ СТЕ ДЪ МЪ ВИДИТЕ?".... ..... Тез-оттогава изнагляха!

Къде е нашата Държава,докога тези мързеливци ще ни правят на маймуни и ще се подиграват,ние като имаме проблеми в Държавата да не сме тръгнали да затваряме граници, .Крайно време е нашите управляващи да си влязат в ролята,това не може да продължава безкрай.

Каква държава, приятелю?! Българска държава няма от 1944г...

Тия селендури шом са толкова смели защо не затоврят турската граница ?

Гърчолята са големи педали! Жандармерията им не може да се справи с едни тракториси! Абе я бой по кухите глави и да протестират пред парламента! Какво ще ми затварят границата? БОКЛУЦИ!

Май ние сме боклуци-че не можем да си защити хляба и че омраза злоба така ни разделя че всички са ни виновни.

Кога ще обяснят на тези трактористи,че каузата им е пердута.

Въпреки че ориенталците нищо не произвеждат и едва ли им пука..

Не мога да разбера от нас какво искат. Да си подкарат тракторите към Атина. Там е техния проблем , не на нашата граница.

какво означава контра блокада?? че то си е блокирано!

тези живеят в измислен свят, но Боговете скоро ще ги върнат към реалността .... засега просто се въздържайте от пътувания на юг... и ако сте планирали покупки на недвижими ваканционни имоти изчакайте 2-3 години ....когато обявите в местните вестници ще са и на кирилица...;):)

Абсолютно съгласен за обявите, цените и кирилицата!!