555 водолази търсят стотици изчезнали от потъналия ферибот

555 водолази издирват изчезналите хора при потъването на ферибота край бреговете на Южна Корея. 287 липсват, девет са вече потвърдените жертви.

Обратно в новината

Коментари - 555 водолази търсят стотици изчезнали от потъналия ферибот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

eймeнa

Тази съкрушителна новина ме разплака, докато четях СМС-те изпратени от децата в потъващия кораб до техните близки :((

Фен съм на всичко корейско и искренно им съчуствам за трагедията. Корейците копират всичко от САЩ, но имат изключотелната дарба, копието да е по - добро от оргинала.

Ею, ама тия източните са страшни, бе! Оня италианския ферибот дето се преобърна стоя години така преди да му организират повдигането. Тия още утре почват! Респект!

Да кажат загинали. Изчезнали се водят, липсвали. Да не са в гората, че да са изчезнали и да ги търсят.

Така е, 33 по цял свят. За да е загинал, трябва да се открие труп. Преди близо 30 години на мой колега синът изчезна в Черно море. Бяха двама души с каяци. Намериха каяка на сина на моя колега и трупа на другия човек. След 5 - 6 години виждам колегата си вече пенсионер. На въпроса "какво правиш", отговори, че обикаля НС и министерства, за да признаят синът му за мъртъв, та да може внучето му да получава пенсия като сирак.

Какъв кошмар е да се изправиш срещу нашите институции. !!!!!

Мир на прахът им! Не го заслужаваха корейците, те са един трудолюбив и иновативен народ, един от най-големите двигатели за развитието на високите технологии в света. Те правят високите технологии не само по-качествени от китайските, но и по-достъпни за всички хора по света от американските...

Дано да почиват в мир... Работя с Южнокорейци и си напълно прав - страхотни и честни хора, много етични. Истински жалко е.

Говорим за трагедия,която се прикри за известно време. Сега се сещам за българинът,който спасяваше хора до Остров Джилио от опрения на една страна круизен кораб. Тук може всичко да е станало за по- малко от минута и по наклонения кораб тези от долната страна да нямат шанс да се измъкнат- все пак над 250 души са това.