Ферибот със стотици деца потъна край Южна Корея (обновена)

Ферибот потъна край бреговете на Южна Корея. На кораба е имало стотици деца. Противоречиви са данните колко от тях са спасени. Около 300 души са в неизвестност.

Обратно в новината

Коментари - Ферибот със стотици деца потъна край Южна Корея (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали не се е блъснал в някоя супермодерна американска подводница. Много вероятно ми звучи. Наглите кравари са решили да не отстъпят път на кораба, типично по американски. И сега 200 деца ще нахранят акулите.

Голяма трагедия :( повечето са били ученици и са отивали на остров Чеджу.. а не както вие пишете!!!! Дани изчезнали са живи и ги спасят :(((

че всяко ТРЕТО ЗАГЛАВИЕ Е ГРЕШНО? Фериботът е катострофирал и ще потъне. Но драги авторе, все още се работи от спасителите и търсят пасажирите /деца/ които се намират в парахода. Той е катурнат и се пълне с вона но ОЩЕ НЕ Е ПОТЪНАЛ!

...на една от снимките се вижда само "БУЛБ"-а му на носа....

и второ потънал значи ИЗЧЕЗНАЛ ПОД ВОДАТА! А там са още живи пътници които се мъчат ЖИВИ да извадят.

еееееееееееее,ама как така?Те нали са с нас и американците,не са с Русия!?Явно господ не се казва Обонго!Жалко за загиналите!

""еееееееееееее,ама как така?Те нали са с нас и американците,не са с Русия!"" - кои бе ? Северокорейците ли? Кораба е на КНДР, ако не си разбрал ! Господ не се казва така както написа, но определено е бил пестелив като ти е наливал акъл навремето!

Личи си къде Господ е пропуснал да налее акъл! На КНДР бил кораба!? Та откъде казваш бил тръгнал? От чия столица?

От информацията се подразбира, че са спасени всички деца на борда, но са в неизвестност.

Звучи вулгарно и си е така, но не сте ли забелязали, че когато американската политика претърпи фиаско, някъде става трагедия? При това ГОЛЯМА и то само за да остане номер 1 в нечии новинарски емисии! Фиаско в Крим - изчезнаха цял самолет с 300 човека! Фиаско с операцията в Украйна - потънаха цял ферибот с хора, ама на удобно място за "добродетелност"! Докъде ли могат да стигнат?

Звучи вулгарно и си е така, но не сте ли забелязали, че когато руската политика създаде международен скандал, някъде става трагедия? При това ГОЛЯМА и то само за да остане номер 1 в нечии новинарски емисии! Международен скандал в Крим - изчезнаха цял самолет с 300 човека! Международен скандал в източна Украйна - потънаха цял ферибот с хора, ама на удобно място за "добродетелност"! Докъде ли могат да стигнат?

...и остава да разберем къде е истината! За чии телевизии става въпрос?!

Такова нещо в Северна Корея няма как да се случи.

той кораба е северокорейски. Не знам защо не са го написали в статията.

Мноо си тъп гоше! Севернокорейски ферибот, тръгващ от Сеул...мноо си тъп!

Дано спасят повече хора! Но интересно защо и там има американски военен кораб който "оперирал" в района - тия американци много "оперират" бе, бах мама им. Нашия д-р Чирков пасти да яде....

Aз се чудих на толкова много хеликоптери от де ги изкараха за нула време. Вече не се чудя.

Ако не е американския флот който "оперира" в района отдавна Корея щеше да е една, а именно КНДР и лудите от семейство Ким щяха да вилнеят 2 пъти повече !!!

Не ако ги нямаше американците едвали щеше да потъне ферибота!Абе кво стана със самолета?

При тая съвремена навигация да се блъснеш в риф....или капитана е глупак,или пиян или и двете заедно. Бог да прости загиналите.

Имало мъгла. Ферибота закъснявал с два часа. Ама като гледам не е могъл да навакса. Чупил е курса. После и той се е счупил.

Сега навакса....на дъното с пасажерите.Всеки цивилен кораб и самолет си имат точно определен маршрут,не може да мърдаш от него. Трябва да си пълен идиот заради два часа закъснение да променяш курса.

Волен е виновен!

Вечна памет на загиналите. За съжаление те са много, първите информации не се потвърждават. И в този случай е проявена липса на професионализъм у капитана на кораба, както при Коста Конкордия - пътниците са "помолени" да останат в каютите си :...(

От цялата работа най-вече разбрахме какъв кретен е този, дето коментиеа за "хамериканците"

Заглавието трябва да е "Ферибот потъна, спасени са стотици деца". В сегашния вариант звучи сякаш са загинали тези деца.

мисля, че при такива новини не трябва да се дава възможност за коментари...Започват се неадекватни тъпотии за комунисти, Бойко или Пеевски, както и нелепи шегички с предишно новини, повръща ми се от неадекватността на много от коментиращите

Поредният пример за зловещ геноцид, осъществен от севернокорейските комунисти и маскиран като злополука! Бог да прости загиналите, а нас да пази от комунисти и русофили!

си ти

нали са киснали в радиоактивният океан и са гълтали горещи частици от авариралата аец фукушима значи никой не е спасен.

Фукушима е съвсем на друго място!!!

Фокушима е вече по целия свят. Самите западни експерти признават , че замърсяването е Чернобил умножено по 10. Западното крайбрежие на Сев. Америка е замърсено от радиацията и това се увеличава, мака ри да не е критично в момента. Предвижданията са , че северното полукълбо на планетата след няколко години ще има проблеми, защото от Фокушима продължава да изтича радиация и нищо не мож да се направи по въпроса. Тихио океан е сериозно замърсен. Това са данни за западни централи и учени. Разбира се, нашите медии оперират на друго ниво и са в друго измерение и тези новини не ги касаят (както и какво стана с малайзийския самолет).

разбере от написаното, нека да го обясни. Какъв е кораба, какви са пътниците, къде са отивали, защо са се натъкнали на риф, не го ли знаят, колко са спасени, колко са в неизвестност и т.н. Но като се има предвид, че източник на информацията е Южна Корея и вероятно хамериканските им покровители, това е нормално. Знаем, че са много силни по-скоро в дезинформацията и лъжите, отколкото в обективността и истината.

Корабът е ферибот, пътувал е към близък остров, имало е много ученици, отиващи на нещо като ваканция. Жалко за загиналите...

Кораба се е блъснал в черната кутия на малайзийския самолет дето изчезна преди месец.

забелязвате ли, че там децата са спасени, а възрастни хора има удавени. А при трагедията при река Лим всичките възрастни се спасиха, а деца се издавиха.

Кой пък слага минуси на тоци коментар, като е абсолютната истина?!

Ама Че джу-до е станало!...

Бързо са действали! Предвид аварията и студената океанско-морска вода.

Кораба събирал 450 души и бил пълен спасили 368 Двама загинали а останалите 80 къде са

Rosemary

Вероятно не е бил натоварен до пълния му капацитет. Това се има предвив в статията.

Означава, че са се удавили, но не са ги намерили още.

zeddd

капацитет от 900 пътници

спасени са или сами са се спасили?

Шибаните КОМУНИСТИ са го потопили - ТЕ СА ЗЛО - убийци на деца и изнасилвачи...

Продължавай да ги плюеш, а те ще продължават да не ти дават мозък!

Разбира се. Корабът е потопен от руската подводница К-18 по заповед на Путин. Нали все пак е кървав диктатор и трябва да си поддържа имиджа.

извадихте над 60 минуса??????? На по-горните глупости има мах два пъти по малко, глупоста си е гпупост, защо тази ви е раздразнила повече от другите???????