Във ”Фолксваген” прикрили измамата с дизеловите двигатели

Ръководството на Фолксваген (Volkswagen) е решило да прикрие измамата с тестовете на дизеловите двигатели в САЩ, когато е било уведомено за нея, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Във ”Фолксваген” прикрили измамата с дизеловите двигатели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви мошеници са фашагите след като има глупаци да вярват че са най най нека им бъркат в джоба и задника.

Комшията Ставри има дизелов Фолксваген. Ще взема довечера да го арестувам за няколко часа, да видя как му е мощността и колко харчи....

Пишеше, че VW са изпреварили Toyota по продажби. Ред е на японците да снижат качеството си, за да си върнат първото място. Или поне да го поддържат на нивото от 2011 година, според някои хора. Просто потърсете в google - "swedish test 4 wheel" първият резултат е :)

ДОкато комунистите вкараха във вековна разруха цели общества, капиталистите показват недъзите н адругия строй - мошеничества и алчност. Не могат да стигнат лесно комунистите разбира се! Комунизтът за няколк омилиада може да унищожи държавата си. А тези заработват толкова, че плащат по толкова, като ги изхващат. При това хората в капиталзима, забележете, се ползват от едни такив аниски норми на замърсяване от автомобилите, че даже подсъдимите фалшиви норми са по-ниски от официалните в Русия примерно! Но подходът на капитализма довежда в края на краищата до излавяне и санкиции на мошениците, поне в много от случаите. Аристокрацията ще си плати милиардите и следващия път ще си прави сметката дали, или. Докато при комунизма такива шансове няма и по-скоро мошеничествата са прикрити и замазани, отколкото санкционирани. Един вид комунзмът е мизерен. Капитализмът с всичките му недъзи все пак е прогресивен. Макар да се изчерпва, но пък като се изчерпва, се подготвя за следващата парадигма и то криво-ляво успешно. Комунизмът през това време държи хората си гладни и безумни :-) Кой организъм е погнил?

Първо се научи да пишеш правилно и тогава коментирай.

Еми фолквагин, какво искате повече.

ето така се разчиства пазар -по американски,както всяко нещо "по американски".. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Така или иначе изглежда малко странно разхода на VW пасат 2010 от 6-7 дизел и някой автентичен американски автомобил. По-скоро прилича на атака срещу така нар. икономичен двулитров дизелов двигател

"Арестуван шеф на служба във "Фоксваген"".... ....алоооооу, журнализъмъ... Фоксваген не е милиция, бе... баси стилъ, баси изикъ! :)))))))))))))))))

Не им връзвай кусур, те толкова могат. Некомпетентни, зле информирани и полуграмотни.

Фолксваген се оказаха не много качествени автомобили.Новите модели дават много дефекти.Казват ,че това било тяхна политика но аз не вярвам.Никога разхода не отговаря на това което се пише в документацията.Като че ли японските производители остават най верни на качеството защитавайки марката която произвеждат.

Карам ново Мицубиши. Доволен съм отвсякъде, за три години и малко над 50 хил км. никакви ядове. Но посочения в документацията разход се постига при скорост 80 км/ч . Факт :)

Карам Хонда СРВ 2014 година.Дизел 2.2 150 кс AWD. Никакви грижи за класа си изключително икономичен.

Дано да са ги пооправили малко японските коли, правени в Анадола. Иначе според реалните тестове (остави какво пишат в рекламните статии) са "гола вода" - раздути ламарини и смотано написан софтуер за халдекса.

Голф 1.6 дизел пълно дърво.Постояно дребни дефекти ту прозорци се повреждат ту някакви датчици.Обявения разход не може да се постигне при нормално каране.Правя сравнение с дизел на Пежо 1.6 много по добър.Вече марката не означава нищо всичко е шир-потреба еднодневки за по бърза амортизация.Няма нищо общо с колите от 1980-90 година

loyola

"Той е бил сред хората..." но са арестували само него, защо така - бе? Не е честно! На времето у нас при групово престъпление, не можеше един да отнесе за всички ... Ноо явно там са по-демократични...

VW са кочини!

кончити?

ето пример!така искаме и така трябва да се деиства и в българия за да се отърсим от посткомунистическото си минало и последиците от мошеннниците на българската псевдодемокрация!

съдии и прокурори комунисти дали ще стане възможно!?

Бонд, ти си идиот! Де го чукаш- де се пука!?! VW ги хванаха, е и? А как ли го правят другите? И никъде ли по света няма газоанализатори на изходящите газове??? В почети всеки и не съвсем тъп сервиз го има това чудо. И се прави анализ на изхода на ауспусните тръби.

Друг ще го смени. В тази игра личностите имат значение само за губещите.

Великите немски "почтени"мошеници.

Има два вида коли-американски и останалите. Американците са болни на тема коли, при тях е стил на живот и част от кръвта им. Пазят си и страната и парите и нацията. ние клякаме пред немскота, както едно време пред руското, защото сме слугинаж.

Американци са индианците, които натикаха в резервати, всички останали са британци, ирландци, датчани, немци и прочее европейци.

...и латиноси, афроамериканци, китайци, корейци и...българи

Нещо си се объркал, отдавна европейските коли в америка са престиж, а американските в Европа срам.