Коментари - ФБР препоръча Хилари Клинтън да не бъде съдена за имейлите | dnes.dir.bg
назад

ФБР препоръча Хилари Клинтън да не бъде съдена за имейлите

ФБР препоръча Хилари Клинтън да не бъде давана под съд заради имейлите, които е пратила от частен сървър докато е била държавен секретар.

Обратно в новината

Коментари - ФБР препоръча Хилари Клинтън да не бъде съдена за имейлите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето от къде се внасяли гнили ябълки, та сигурно така са заразили и иначе нашата справедлива съдебна система.

Ако беше някои работник които е чел емайлите до сега SOPA, PIPA, ACTA ще го гонят за назидание да видят колко са строги законите и как чак до русия ги гонят колко са силни etc... За хилари тези закони - НЕ ВАжАТ тя е над закона!

Браво Хилъри !

Ха, Серго СтаниШеф попиля секретни документи и нищо, та за някакъв си мейл.

Мръсници, значи Арон може да го гонят а нея не можело?!

Е, сделката е ясна... Понеже чичо Тръмп е непредсказуем и непредвидим, леля Хилъри е логичният избор на еврейската върхушка, управляваща САЩ... Тя ще е послушна, а в замяна на "кооперативността" й, някои "прегрешения" ще й бъдат опростени... Така е - големите игри стават все по-явни и безочливи, а на големите играчи вече не им пука от общественото мнение или от това, кой какво ще каже... "Кучето си лае, керванът си върви", както гласи старата арабска поговорка.

То пък някой е очаквал друго сигурно:)))

Ако съдеха не с двоен аршин - хилари отдавна да беше в русия заедно с оня които също четеше емаилите и то от работа. За кокошка - няма прошка! За хилари - няма PIPA, ACTA ...няма нищо!:)

и тая кифла ще управлява най-мощната държава в света. дали пък няма да пусне е-мейл с ядрените кодове?! хахахааа

Тя е толкова ''мощна'' тая държава че дълговете и нарастват с голяма мощ също като кифлата дето че я назначат мангизлиите за да има как да трупат още мангизи..Колко ''мощна'' да е америката след като хиларито щее да е начело:))))))

Даже и внучката на скопеца Хрушчов, живееща в САЩ лобира за Хилари. Евреите в "единен строй".

Сега моля протестърите, които иначе правилно заявяват как определени висши представители на партийната номенклатура през соца бяха извън досега на закона, да ми обяснят какво е различно в "демократична" Америка. И изобщо не ви ли е странно, драги протестъри, че като изключим другаря Обама, сложен просто "за цвят", някак си е подозрително в "страната на неограничените възможности" за висшите постове в Сената и Белия Дом да се спрягат представители все на едни и същи кланове;-)? Въртим, сучем и накрая- Клинтън или Буш.

Как кое е различно бе? Различно е защото ние гепим парите! Различно е,защото частна фирма има правото да печата парите и то,прибирайки лихва от хазната,докато държавата -няма! Различно е,защото няма здравеопазване! Различно е,защото палим света унищожавайки цели държави! Различно е,защото даваме тласък на изкуствата!Не помниш ли тая,`дето ревала по телевизорите,че в Кувейт била свидетелка на това,как иракските войници изхвърлили бебетата от кувьозите и ги убили?И се оказа,че тоя к..рваа е била дъщерята на кувейтския посланик в САЩ и не е била в Кувейт по времето за което ставало въпрос? Различно е,защото ние се борим срещу безработицата и минава на президентския пост,цялото семейство! Мужикистанец такъв.......

Протестърите може би имат право ,че американците имат по-голям избор за президент.Ето при тези президентски избори им се даде възможност да изберат между жената на Бил Клинтън и брата на Джордж Буш/които са синове на Джордж Буш -старши/.Необяснимо е,защо американците не направиха правилния избор!?

Веднага отговарям: В демократична Америка, средностатистическия американец (работещ и прилично образован), общо взето не се вълнува до безкрай от това кой го управлява и много ли краде. Защо? Ами защото е сравнително задоволен, не се чуди как ще си плати сметките за консумативи всеки месец, не се чуди, дали ще може да си позволи моренце тази година, за повече от 3 дни, не се чуди къде ще учат децата му, дали може да се лекува, ако се разболее и ... ей такива едни, елементарнички неща. Отново повтарям, говоря за средностатистически американец, работещ с образование (доста българи в това положение едвам свързват двата края, дори и ако работата им не е продавач на баници). Та, драги ми комунисте, това са разликите между комунистическа, "демократична" България и никога не била комунистическа и демократична Америка. Ако смяташ да шашнеш някой с контатация, че и там крадат, че и там има шуробаджанащина и корупция - няма да шашнеш никой, тези неща са ясни за всеки средноинтелигентен човек. Разликата, съществената разлика, е в начина на живот на средностатистическите хора, каквито и да са американските политици, колкото и тъпи да изкарвате американските граждани, все ми е едно, живеят ли по-добре от нас - живеят, по-спокойни ли са от нас - по- спокойни са, по-уредена ли им е държавата - по-уредена е. Какво повече му трябва на обикновения човек - освен да има сравнително сигурен и спокоен живот, с идея за бъдещето, с право да изкаже свободно мнението си (без значение дали някой ще го чуе или не, той не се страхува да го прави) - все неща, които у нас липсват или са липсвали или изобщо никога не ги е имало. Простички, обикновени неща. И аз искам да не се интересувам от политика, да не ми пука кой ме управлява, а да си гледам живота и да му се наслаждавам.

В данните на Уикилийкс имаше нещо и за връзката и със спирането на проекта Южен поток. Дали ще е еврейката Хилари или евреина Доналд ми е през ..... Без евреи е най-добре.

в президентската надпревара ще бъде този, зад когото стоят сежга управляващите и подчинените им специални служби! За тях е по-добре да се наруши закона, но да остане Хилари, но в никакъв случай да не е Доналд!

Клинтън вече е заявявала, че е било "грешка да използва личния си имейл сървър и че повече няма да го прави" ....честна пионерска повече няма да правя така! хахахахахахахха

Килъри е правила от глупост точно това, което и Сър Гей у нас, защо, защото са Цоца листи, тъпи и нагли, богати демагози, проповядващи социално равенство.

за кокошка - няма прошка, ама за милионери-ястреби ......няма закони.

kamteh

Ами,ако като президент бъде небрежна.....а тя ще бъде небрежна,защото такава е политиката на УСА ! Както бяха небрежни спрямо Ирак,Либия и т.н....!

И тези се опитват да учат света, включително и нас, на демокрация, правов ред и законност, претендирайки да са еталон в тези области? Точно тези??? Някога, преди 100 години може и да са били такива, може да са били мечта за много хора, но днес са просто едно жалко и парцаливо плашило, които по-плахите мразят, а по-силните просто презират. Тези, които им се възхищават и кланят или са обикновени надничари на яслата им, или са с тежко увредена психика и/или ценностна система.

Те даже за "президент" са я назначили, вие искате "виновна" да я изкарате. Не може, защото тя вече определи и КОЙ ще е "нашия" " президент". Не може да се правят промени. Да ви са честити и двамата.

Нашата, Боряна, не е такава, Хепи- патка ! Всъщност си е патка, но е, по- меланхолична? Която ида изберем, яко ни дупе както се казва !

По цял цен е мислила, като патка, някая друга и млада, като Моника, да не лапане пак Биловата пишка. За нея беше игра на шутка и мишка

Браво само защото заявила че е сгрешила и по вече нямало да прави така да не я съзеди браво ма че "демократично " правосъдие.То по тази логика и нашите могат да кажат.До сега ошмулихме и окрадохме страната но сгрешихме но вече няма да правим така : ))) !

Не е само заради заявленията, в тях няма нищо ново. Клинтъновци досега не са признали нито едно престъпление. На пръв поглед изглежда, че по подобие на трепетликата в Белия дом, във ФБР също са станали силно емоционални и обръщат единствено внимание на това какво и как е казано, напълно игнорирайки реално стореното. Констатирана е липсата на лоши намерения. Сигурно защото Хилари е пращала или получавала имейлите без типичните ѝ, ужасяващи блещения и пуления или се е разпореждала информацията от сървърите ѝ да бъде изтрита, спокойно, а не с разни сатрапски екстази и кикотения от типа 'Дойдох, видях, а сега изтривайте преди тези от ФБР да са разбрали нещо, ха-ха-ха-ха...' И ето ти я липсата на злонамереност, а като се прибави че Обама я величае като героинята на обикновените американци, защищаваща онеправданите и ограбените от банките, също жените по целия свят с някои изключения, мигрантите всякакви, обратните (също с изключение на тези в подконтролните им мюсюлмански страни) и въобще всеки който има спешна нужда от вашингтонска защита, то нещата излизат въобще от рамките на правосъдието и така попадат в пакистански контекст. И по аналогия на случая със съюзника Мушараф и уж създателя на уж пакистанска атомна бомба, вече въпроса е не юридически, а дали Клинтън е героиня и каква е хронологията на декларираните намерения.

Друго което прави силно впечатление е контраста между често съществуващата асоциация между Клинтънови и реки от кръв, и това че най-дискутирания случай от дейността им, е такъв който не е свързан със жертви и кръвопролитие. Така при вторичен поглед с отчитането на момента не изглежда ли, всичко да е по-завързано и да има някакво отношение със специалното вашингтонско отношение в Лондон, т.е. с Тони Блеър, чиито ръчички са също добре подгизнали в кръв. Ако е така, то агентите на ФБР ги хвърлят срещу общественото мнение, за да го подготвят и скандализират с оправдателни заключение, подготвяйки така почвата за оправдаването на Блеър, където акцента също може да бъде преместен от това какво е причинил, въпреки многобройните предупреждения, към това какви уж са му били намеренията, какво си е мислил и какви надежди е таил.

Що се отнася до нашите герои на демокрацията, те май са извън всякакво сравнение. Те не само нищо не признават и дори не изказват съжаление, но също не им стига това че могат да заминат за щатите или Лондон, където никога няма да бъдат съдени и нищо няма да им бъде конфискувано. Не, малко им е това. Те искат и си уреждат оправдателни процеси при колегите им евроатлантици от следващите правителства, подобно на българския гражданин Софиянски, лондонския любимец съсипал на 'Кремиковци' и какво ли още не А. Томов и т.н., Така че те не само политически, но и юридически да са подсигурени с аргумента, че каквото и да е било, два пъти не могат да бъдат съдени за едно и също деяние, подари което ще е добре следователите да си намерят някакво друго занимание и да ги оставят на спокойствие.

Зарекло се едно куче, че няма да яде повече лайна. Уви насреща му едно! - Само това, че е топло!

проблем били препоръките на фбр, а не, че хилъри е по-тъпа и от умряла ряпа... !? ама верно сте си сите безнадеждни идиотчета

а ние си мислехме, че само в бг имаме право да пренебрегваме за-кон-четата.без съмнение, добри учители си имаме !

"..ние си мислехме.." - с какво бе, чедо ? с какво !??

Клинтънови са под опеката на Рокфелер.Дотам с приказлите за правосъдие и демокрация в САЩ.

истинската демокрация в действие! има си хас моя братовчед Обанга Африкански да иска да съди своите хора

Не зная защо но Клинтъница и Куневица са ми много хпотивни същества. Тъпи, студени, фригидни. И грозни!!!

и мнооого корумпирани !

Ха, това с мафията дето си имала държава, май не важало само за Булгаристан ...

"САЩ-страната на протекциите,лобитата и военните агресии по света срещу суверенни държави и правителства.(пример агресията срещу Ирак заради стъкленица с "прах за пране" размахвана от Колин Пауър като доказателство за "химическо оръжие в Ирак"."

Жената едно време при съпруга си и бомби е пускала над еврипейска държава, щото президента бил недемократичен - и пък нищо. Сега за едни мейли - да чете народа! Всичко в името на "Демокрацията"!

Първо на първо,Килъри никой не може да я осъди,защото без такива като нея,трудно ни се получават зверствата,че повечето хора имат поне малко достойнство и не са послушни като нея.... Второ,айде моля ви се,не се правете тука в форума на луди и почнете да събирате пари за моите тролове! Такива неповторими идиоти съм ви осигурил тука за да се гаврите с дебилизма им,пА вие искате само аз да им плащам,"мужикистанци мръсни"..... От сега нататък,ще им забраня да си изливат тука идиотизмите които таят в гнилите си кратуни,ако от този цент и половина когото им давам,"путинкистанците" не поемете поне петдесет цента! Мдаааааа...................

Кой каза че нямало корупция в Америка?

Плевнокио?

Интерецно ще е сега да се види каква ще е реакцията на Доналд Тръмп по този въпрос.....????

Ще си премести "перчема" от лявата на дясната страна!

jizast

Да, изкараха я бавноразвиваща. Малоумните не носят отговорност за действията си. Само я порицаха, че е направила лоши неща. Не че не е имало осъдени за подобни действия американци, но либерал-социалистическата шайка властва в момента и Хиларите като техен сподвижник отърва кожата. Пълен цирк.

Значи,когато на съпруга ти се правят свиркиот една стажантка,тогава ЦРУ може да каже,че има опасност за националната сигурност и да му се иска импийчмант(не държа да е изписана правилно думичката),но когато си ползавл непредпазливо служебният канал за разпореждане на атака в Либия,и за не взимане на мерки за защита на американски дипломати в Либия,няма проблем:((Добре дошли в страната на чудесата

Виж - за свирката не си прав , Люински при неправилна манипулация найш кво можеше да напрай!!!!! Обикновеният американец може да си прави експерименти , но амриканският президент - никога...Ама то пък жена му сега ще навакса !!!

една съпоставка примерена и позъмъглена англия не успя в референдума от къде на къде кротка и лицемерна америка ще успее в избора?

Е добре няма да бъде съдена, дано поне нашия народ разбере на кого и как го продават власт имащите в България

Честито на всички които в този форум защитавам американската справедливост и тяхната кауза. Военолюбците си казаха думата. Когато писах, че тя ще е следващият президент слагахте минуси. Сега тепърва света ще разбере как ще изглежда този свят по американски в африкански стил.Стягайте опинци и търсете манерките. Може би сега разбирате защо настъпи бързо затопляне на контактите между някой държави.

Вече няколко пъти забелязвам, че има промяна на букви в думите и от там смисъла. В моя коментар в думата защитава окончанието е -т, да се чете защитават, а не защитавам.

Който и да изберат американците, вече са 2 икономически, а скоро и 2 военно.

Шефа на САЩския Парламент ..Пол Райън заяви : ".. че решението на ФБР да не препоръчва съдебни действия срещу Хилари Клинтън не се поддава на обяснение." "Никой не трябва да е над закона", Но Клинтън Е , Криминалният тип ...Боко Тиквата ...Е ! Цветанов Е над закона Оня с Тефтерчето-Дневник на ГЕРБерастката Корупция ...Е! ГЕРБ ...са над закона !! Толкова за "Дмокрацията" за която някои скачаха да не ги помислят за Червени ! Докато скачахме и сега Спим при ГЕРБ ...ни Ограбиха, Унищожиха,Децата и Бабите +Дядовците им ИЗБЯГАХА ... ..6 години управляват ГЕРБ !!! В САЩ е същата "демократична" Диктатура ! Събуждане или Смърт !!!

Те не можаха мъжът и да осъдят, камо ли нея. Явно Америка отдавна не е правова държава.

абе предлагам на другите избори демократите да номинират индианец с голема лула и мнооого пера ще е първият на тая боза разчита клинтън в момента е нема да стане ама никак

Путинофилските фенове на Тръмб,напразно се надяваха ,че с доноси и клевети могат да излъжат някого!

То и след убийството на депутатката в Англия,според социологическите изследвания нямаше как Великобритания да гласува за Брекзит.На финала какво да мисля,че е жалко за един жертван живот напразно ли?

Баце, сам директорът на ФБР каза, че Клинтън е "проявила немарливост" като е ползвала личния мейл за служебна кореспонденция. На теб пак Путин ти е виновен.

като я опандизят ще им шитнем наш Роску:)))) Ще им разкажи играта!

хихи все едно нема да е президент без значение е ко каза фбр в случая:)

Къде ми е синьото роклЕ с ДНК-то на Бил?