Малката Фатима скоростно е била отведена в Берлин

Малката Фатима скоростно е била отведена в Берлин Как нашите социални ще проследяват оттук съдбата й?

Обратно в новината

Коментари - Малката Фатима скоростно е била отведена в Берлин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо Господари не разследваха поради какви причини тази "майка" е била лишена от родителски права преди години? Каква е причината? Сега са й възстановени защото вече е единствения жив родител. Това дете е живяло една година при адвокатката, майката с какво доказа, че го е търсила и се е интересувала? - Телефонни разпечатки, мейли, скайп? Защо не се казва дали детето се справя със загубата на баща си?Какви ще са рисковете за него при драстична такава драстична смяна на средата и рязкото му откъсването от всичко познато до този момент и познатия му живот. Това дете е имало приятели, ходило е на училище. А сега е в друга държава, с майка си, която му е почти непознати,, бегла кой знае с какви спомени и непознатото. Истинските виновници за всички тези нещс са Годподарите, с техните тенденциозни репортажи, базирани с "по думи на майката", фокусиране върху някакви имагинерни пари и си позволиха да оказаха натиск и влияние върху работата държавна институция.

Даниела играе белот с мутри и пие уиски обедно време из кръчмите в Лозенец, а дир.бг ни я представяте като прекрасна приемна майка. Защо?

Защо изтрихте коментара ми за Даниела Никифорова, той е верен и е изцяло на базата на лични впечатления от госпожата. Не съдържа цинизми, а разказва какво представлява адвокатската й практика и с какви хора се събира въпросната. Може да не ви харесва, но това е истина и е обществена тайна в софийските адвокатски среди.

Българските социални служби трябва да уведомят немските служби. Те ще си свършат работата и ако гвинейката не си гледа детето, немците няма да я оставят.

Фатима ще се завърне да си я отглеждаме като мамка и и новият и мъж и изпапкат паричките завещани от татко и!

Каквито и да са подробностите по случая, това си е едно съсипано детство. Горкото момиченце.

Бащата е починал и майката е тази, която до навършване на пълнолетие на детето ще се разпорежда със съдбата му!! За лошо или за хубаво!! Но не и алчната адвокатка!!

Iivanov84

е даде но като бие детето си със втория мъж службите за закрила на детето не могат ли да го отнемат,то самото не иска да седи при нея..

"Майката", която в присъствието на детето си гледа порно с приятеля и?!

На държавата не ѝ трябват хора, за какво са ѝ българчета, като има всякаква останала сган и паплач, с която трябва да се насели територията!!

"Как нашите социални ще проследяват оттук съдбата й? " Как ли? Ами ще уведомят социалните служби в Германия. Нали и ние, и Германия сме в ЕС, сигурно има някакъв механизъм на сътрудничество и уведомяване м/у соц. служби на двете страни. Стига някой да иска да си свърши работата. А, иначе, в България прокуратурата може да се самосезира (ако поиска) и да разследва ДАЗД, Господарите, гранична полиция и всеки когото сметне за нужно за да се анализира случая.

въпросът не е как ще и проследят съдбата, не е и защо е избягала от майка си, а е : а бе защо баща и се е оженил за майка и, и дали тоя баща изобщо е българин!

Iivanov84

да българин е бащата,но скоро е починал,а майката системно я е биела...

това , че е починал аз сам го прочетох! ти ми кажи къде прочете че е българин, и защо се е оженил за тази снежинка!

Iivanov84

ето така работят българските институции и администрация,тоест НИЩО !!!

Пак е платено на когото трябва. Малолетно дете не може да бъде изведено зад граница от единия родител без писмено, нотариално заверено съгласие на другия родител. Като минимум гранична полиция си е затворила очите с някоя банкнота.

Теоретически вярно, но другия родител е починал т.е. няма как да даде съгласие - нито писмено, нито устно. А и наш'те "социални" светкавично са върнали род. права на майката, които доскоро са й били отнети.

а я си представете ако бащата се беше появил на летището да протестира.... определено щеше да загуби родителски права. На другия ден в прас-прес групата най-невинното заглавие щеше да е - "мъртвите стават от гроба заради нехайство на държавата".

Неприятно ми е когато отворя "български" вестник да чета основно за турски или цигански боклуци. Или за негра. Егати и държавата жалка! Един ден ще си платите за гяволъка, боклуци продажни!!!

Къде го този български вестник? Къде е България? Ти си в мултинационланата и мултикултурната държава ЕС. Няма вече никаква България.

българе, и ти произхождаш от негри що се правиш на ощипана госпожица? или тебе са те правили от кал и ти е вдъхнат живот от светият дух???

малката фатима, колко пъти бе поканена с "вилкомен" от джендър педофилиятя и продавачите на детски органи? а на колко пъти тя ни напомня за невижданото насилие на деца от жени? ама джедърите от къде да разберат чувствата на едно дете? което сега е натоварено, чрез психопатите на джендър политиката да си признае, че не се е интегрирало "правилно" в проституциятя на медиите! жалки плъхове! пък после оня педушко на бнб ще ми бил казвал, че гилдията на джурналята била недосегаема. а да видим!

повдига ми се сериозно от псевдо-джендърската "загризженост" за децата и тяхното "реинкарниране" към обществото, което подлежи на содом и гомора. невероятен фалш, лицемерие и псевдозагриженост струи от джендърастката политика на колониалните медии, служещи на ционисткия-фашизъм. да прескочиш всички граници на човешкото, милосърдното и любовта могат единствено антихриститите и неверниците. Благодарим на Бога, че ни отвори очите за истинските престъпници, а именно джендърастията в обществата, които ги разлага с гнилата си, безмозъчна перверзия към децата!

Детето бече е изгубено за България и за тази дето се е грижила с любов за него и това благодарение на ''работата'' на господарите дето за някакви мангизи съсипаха живота му .. Къде е полицията която НЕ изпълни задължението си детето да е под нейно наблюдение поне два дни???

Дано успее да избяга и в Германия. Там поне няма кой да я върне при "мама".

Iivanov84

са там има закони и се изпълняват...

ИК в действие!

"Господарите" за пореден път доказват колко им пука за хората и колко си гледат рейтинга. Но добре, че това се случи за да се види какво ни чака когато се подпише ИК. Тогава ще има един орган над законен, над държавен и недосегаем, който ще мачка децата ни.

Въпреки Учевадното,че майката не става за родител и детето ѝ не иска да бъде с нея социалните продължават с: плана за реинтеграция на детето в биологичното му семейство. Все пак най-добре е момичето да е при биологичната си майка която хем я бие и тормози хем пет пари не дава за щастието ѝ от колкото при адвокатката (любяща майка с дете) защото някога си е била поп фолк певица или нещо си?! "В крайна сметка сега от ДАЗД ни дължат отговор как ще проследяват съдбата на Фатима" И вероятният отговор от ДАЗД би бил:ами ние такова,опитахме да се свържем с майката ама не се получи,но ще продължим да опитваме,все пак важното е че детето е при биологичната си майка тъй че все ще се наредят нещата.

Аз лично не познавам нито едната нито другата. Как решихте, че едната е любяща, а другата не става за майка, при положение, че се бори няколко години да си върне детето? Познавате ли ги лично или "една жена Ви каза"?

(Тежка въздишка)Първо като не си запознат с историята не публикувай безсмислени и глупави коментари. Второ прочети статията от вчера сутринта озаглавена:"Защо Фатима избяга от родната си майка?" като толкова искаш обяснение за това кой,защо става и не става за родител на детето.

Детето само е казало истината след като е избягало от ''майка си'' така че както сте тръгнали и детето ще да вие виновно...Освен това не е 2-3 годишно дете чието мнение да не е важно за институциите дето само лапат ама работа никаква..

Четете по-предишна публикация Защо Фатима избяга от майка си...

Ами аз познавам и двете, а и детето, което ми е разказвало как се живее с такава майка. Не е лошо вместо да коментирате, вземете и прочетете статиите в dir.bg. Поне те са написали истината за живота на Фатима. Господари на ефира просто използваха майката за да си вдигнат рейтинга, тях не ги интересува съдбата на детето. Сега защо мълчат??? Относно "фолк-дивата"- адв. Никифорова-на всеки се е случвало да сгреши в младините си, Вие да не сте безгрешен/на?!?!

Големи експерти станаха всички. Можете ли поне да изброите нормативните документи засягащи правата на децата? ДАЗД какво ще кажел!? Та те са контролен орган. Те не работят на терен. Могат само методически да окажат съдействие. Говедари на Ефира!!! Те веднъж с микрофона вече сгрешиха. Сега може пак да се изкажат пък в друга посока. Е, сега са за СКУНКС.

и къде е драмата? Майката прибра най-после детето си. Супер. Да са живи, здрави и щастливи. Детето ще свикне. Мама лесно се познава.

Там е работата, че детето искало при тате, а след смъртта на тате иска при адвокатката на тате. Изглежда е яло достатъчно бой от мама за да има причини.

Това че социалните са абсолутни некадърници и дилетанти. Това че гранична плиция и МВР не са си свършили работата и че въобще българските институции не фунционират - за всички тези неща ли ще обвиним Господарите?

Не ги разбираш тези неща. Не коментирай, че ставаш като Говедари на ефира. Сега случая се препраща по компетентност в Германия и там ще продължат наблюдението. Има решение на български съд - изпълнява се. Другото е мухи в главите на плямпащите по форумите.

Фен съм на "Господари на ефира" при всяка възможност ги гледам, но в този случай мисля, че има много скрити неща. И сега вече господарите са длъжни да докарат нещата докрай. Ако трябва да пращат Боби до Германия да го пращат, защото оставам с лошо впечатление от това нещо...

Даниела съди ги до дупка! Това е страхотно посегателство и нарушение .Детето е в беда с "майка" като неговата.

А гранична полиция къде е била? Майката има ли пълномощно от бащата? Как е минала КПП?

Що за изроди сте вие, които си позволявате да си играете със съдбата и щастието на едно дете?!?

От друга страна и размерът на детските в Германия изобщо не е малък.Може и това да е мотив.като при циганите.

Че те нещата се подредили от само себе си. Няма дете, няма проблем! Да му мислят немските социални как ще се оправят с черно дете, говорещо български в Германия. Чудна идилия!

Кой знае в какъв бордей живее на помощи майката в Германия.Изобщо не се знае има ли образование,доходи и други условия,за да гледа детето.Логично при цялата патардия социалните са решили набързо да се отърват от случая пред възможността да загубят работата си подобно на колегите си от детските заведения напоследък.

Ауу горкото дете, което родната му майка го отвела в Германия. Едва ли ще му бъде зле не се притеснявайте толкова много.

Господа, оставете майката и детето на спокойствие. Ако нямаше банкови сметки вероятно никой нямаше да иска да го вземе от майката.

малка, колко да е малка? Всички деца в България са наред, та с това ни занимавате.

Стига вече с тези Фатими, Мохамеди, хасани и т.н. Ние сме българи и искаме да знаем какво става с българските деца. Това не е расизъм, а загриженост за решаване на проблеми на българските деца.

В този ред на мисли - ти колко българчета си отгледал?

Едно, с висше образование- специалист. А на дипломата му още от гимназията пише- майчин език- български, изпит взет на университетско ниво- нямаха изпити на ниво гимназия- по български- оценка- 6. То не е само да родиш едно дете, но и да се погрижеш да напредва в този живот. Изпълних си задачата като майка добре, затова и един ден ще си затворя очите спокойно. Сега и моето дете чака дете и вярвам, че всичко ще върви добре.

Виж сега, не стана ли ясно че българският има прекрасна страна и за да стане тя превзета, него не трябва да го има. За това има турски сериали по националната телевизия.

Разбира се, че ще бъде отведено при майка си! Някой е настройвал момичето срещу майка му явно. Но не им се е получил номерът. Да са живи и здрави майка и дете!

ВСИЧКО Е. ОК, НО ДЕТЕТО НЕ Е ИСКАЛО ДА БЪДЕ С МАЙКА СИ!!!! КОЙ ВЗЕ РЕШЕНИЕТО, ДЕТЕТО ДА БЪДЕ ДАДЕНО НА МАЙКАТА? КАКВО ПРАВИМ ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ?

Какво правим?