Фандъкова: София е лидер по проекти за зелена трансформация в България

Подготвя ВЕИ в зоологическата градина и завода за преработка на отпадъци

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова: София е лидер по проекти за зелена трансформация в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, гербаджийската наглост няма граници! Тая, дето бетонира ненормално София говори за зеленина?!?

да всичко зелено се трансформира в бетон и гербаджийска далавера

Фандъкова е рекордьор по кражби. Но то все в нещо трябва да те бива в тоя живот.

За ВЕИ в зоопарка добре,а какво стана с картите за градския транспорт,талоните с 10 билета и безумното валидиране. Само с празните приказки ли остава?

каква зелена трансформация, кофите пред нащия блок са всеки ден препълнени..

Защо нито един софиянец не споменава, че все повече улични канали в София миришат на фекалии????????? Не ви ли прави впечатление?

водеща, ама с 2-3 проекта в Зоо и детски градини.... Смешници. Циркажии.

Така е. Ще ставаме Green и Bio.

Тротоари, при това в идеалния център, са не просто в лошо, а в отвратиелно състояние. ПО РАЗБИТИ ТРОТОАРИ СТЕ ЛИДЕР. Един тротоар не сте кадърни да оправите.

А в Плевен отдавна целия транспорт е електрически :)

Софийската община е на първо място по кражба от местния,държавния и Европейски средства. Г-жа Фандъкова е на първо място Крадла На второ е руския агент от Бургас На трето пишещия лепило от Варна. Честито

ми става тъжно, че наесен сама ще сдаде поста и ще мине в миманса при такива успехи. То бива-бива, ама пък една баба да е толкова отдадена на внуците...! Апропо, отводниха ли хаджидимитровското депо след половин година наводнение, потопило го като "Титаник" или "Бисмарк"? И трябваше още малко да остане, за да здакръгли ремонтите на "Граф Игнатиев" поне на 10 броики! Сега кой ще й бие рекордите? Ще ни липсва. Изказвам съболезнования на семейството....Лек й път и да си почива в мир и тишина.

От тая зелена трансформация започна да се вижда с просто око въздуха, който дишаме.

Учудващо нагли са някои представители на Самоков. Тая жена счупи летвата на безочието много отдавна. Каква зелена енергия, какви проекти, какъв лидер!? Мръсен град, сив град, град без тротоари и без никакви условия за придвижване пеша! Две централни велоалеи, свършващи и водещи до никъде. Това ли ще покажете на чужденците. Срам нямате! Къде видя лидерство, къде видя въобще някаква мисъл. Пълна трагедия до безобразие. След няколкото кръстовища в София за 16 години тази жена не си мръдна пръста за нищо съществено. Ремонтира едни и същи централни места /явно е по - доходно/, пълен провал с детските градини, осветлението, канализацията, дори транспорта. Продължават да се движат стари трамваи и автобуси. На улица Христо Богтев някой ден ще се обърне трамвая и ще убие някого. Същото е на бул. Ситняково. Дори обявеното влизане в кварталите е безсмислица и партенка. На някои места смениха плочките на някои улици, но само от едната страна на тротоара. Пълна перверзция! Вижте какви са тротоарите на Витошка, пред съдебната палата. Виж какви са на улица Гурко! Влез в някои не дотам далечни квартали като Красна поляна или Гевгелийски. Пълен потрош. В междублоковите пространства е като след война. Направо ми се гади от вас!

На София куца реда всеки си прави каквото иска. Коли които пушат няма кой да ги спре от движение. Цигани които режат парковете са безнаказани. Масово хора се возят гратис даже елегантно облечени в костюми. Всеки спира къде му падне и кара в еднопосочни. Карат се колела и тротинетки на места където е забранено. Бях писал жалба до столична община за системно отнемане на предиство и отговора беше ние сме писали на КАТ те не правят нищо. И всичко си остава както е. Полицай в центъра на града не може да видиш стига да няма мач. в София няма нищо което да работи и за това е виновно ръководсвото на града.

По проекти. Корупционни. Малки недоклатени проектчета с цел кражба.

София е кенеф, благодарение на тая паплач от снимката.

то бяхме и европейска столица на спорта, нищо че в близката планина не може да караш ски, или в голямата спортна зала се провеждат предимно чалга концерти... къде го видяха тоя спорт? ааа, кривите велоалеи, които обикновено свършват в дърво или стълб.

Зелена трансформация за да защитим климата, който даже не се нуждае от защита. Истинските учени на които не им дават глас по медиите, казват че през последните 6 години температурата на земята е намаляла. Ако ги покажат по телевизията как тогава ще успеят да наложат цялата климатична диктатура . На последния Световен икономически форум са разисквали за нуждата от 5 минутен град (до скоро беше 15 минутен). 5 минутен град е това , което можеш да извървиш за 5 минути. 80000 души да живеят от тук до комшията и за да излезеш от този 5 минутен град ти трябва специално разрешително. Пълен затвор и контрол в името на климата на който му няма нищо. Намаляване на CO2 означава по-малко храна за растенията. Не CO2 трябва да изчезне, а корумпираните правителства които се опитват да ни вкарат в дигитален затвор без никакви права, а храната червеи и плевели.

Не могат да се оспорят постиженията в столицата. Само се върнете с 15 тина години назад и направете разликата. Колите са в пъти повече, ако не се бяха отпушили кръстовищата какво чудо щеше да е. Представете си един пример- на изхода на София за Калотина при Бриколаж - само светофар... абсолютно невъзможно в тази ситуация. Със сигурност има много издънки, корупция, но наисина се направи много.

Ама такова страхотно зелено гето ни спретна Данчето... Уникално! По-добро от Богота!

ВЕИ в зоологическата градина няма ли да плаши животните123

Ами София ще е, гербаджии най-много от там крадяха от проектите, Вълчи Дръм ли да е номер едно в България?