Коментари - Фандъкова даде старт на строителството на нова детска градина в София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кварталът се казва Княжево! Карпузица е месност в квартал Княжево! Научете се вече!

Стига с тая селянка, съсипала София!

Не девица,а дечица

Най-важното е да има за девицата красиви,чисти и пълни с обич към децата градини

сетила се мара,....

Тия всичките кметове на софия преди фандъкова и преди борисов какво свършиха? Колко детски градини построиха? Колко училища построиха? Колко улици ремонтираха и така нататък и така нататък? А вие колко пъти се оплаквахте по това време за лоши улици за дупки по улиците за несвършена работа? Колко често ходихте по улиците да следите за всяка цепнатинка????? Добре, че ви дадоха възможност да се оплаквате и ви подсетиха че имате правото да се оплаквате. Много обичам такива като вас с жълто около устата, дето все обясняват колко било лошо в момента ама не казват как беше преди това.

ПКП, ти ли си ма?

За времето за което тая жена се нарича кмет на София, трябваше да може да построи града още веднъж. Всичко друго са оправдания. Живота ни мина в кал и обещания. Не я искат вече хората. Редно е да се вслуша и да си иде.

Значи, като е било лошо преди това, сега трябва да седим и да си мълчим за глупостите, които се вършат ли? Да не им държим сметка за недомислиците и простотиите с цел нагушване с пачки и симулиране на дейност? Навън, дето толкова много го даваш за пример и цитираш какво ли не- всичко се гледа под лупа и се следи и се държи сметка. Искаш ли да ти пратя снимки от едни ремонти в Триадица, дето великото кметче се тупа непрекъснато в гърдите какви ги върши, а изсраното се вижда има-няма 5 месеца след великите му ремонти? Как са хлътнали новите му тротоари, липсата на обещани паркинги, строежи на градини без подземни паркинги , според стандартите за жилищни зони, които при нужда да се ползват за скривалища, същото се отнася за училищата, за липсата на паркиги под кучешките клоаки/ пардон, зелени площи/ , за строежа на едни игрища, които се влачат вече две години, ама вместо да са на покрива на голям паркинг, който да побира поне 100-на коли, са с отворен достъп за какво ? - за поредната кучешка тоалетна. На това ли трябва да сме доволни и да си траем? Я си гледай работата , дядка!

Сигурен съм че там дето живее ще има поне два-три платени паркинга. Ама на тебе общината ти е длъжна да ти построи безплатен паркинг нали? Ами не е длъжна моето момче- в много от държавите трябва дори да представиш документ за паркомясто, за да си регистрираш автомобила в съответната община. Ти паркомясто построено от инвеститора имаш ли? Наистина ми е любопитно кой ще е тоя кмет, дето ще успее да настрои няколко стотин детски градини и училища за да има за всички вас? Колкото до вашите да иберастки кметове, видяхме какви ги вършат и в младост и в красна поляна и в оборище и в триадица и навсякъде. Видяхме и лъжите на вашия от спаси софия, дето не се притеснява да лапа луди пари от общината и да плюе общината.

Строителство на нови градини за всичките години на нови терени са минимално. А колко училища Фандъкова построи, и то в новосъздадени квартали на София? Много квартали бяха създадени и там няма нито една градина, училище или детска кухня. Децата се налага до учат в училища в съседни квартали. А малките в частни градини и на всичкото отгоре, задължават да са в държавни градини от 4г възраст. Каква подигравка само.

Че понеже ти , селянчето вчера си се набутал в новия квартал на софия общината на секундата трябва да ти строи детска градина училище или каквото там се сетиш????? Ти като отиде да си купуваш апартамента в новия квартал видя ли че няма училище? Видя ли че няма детска градина? Видя ли че улиците са ти най-вече кал? Видя ли че няма къде да паркираш, щото нали как така ще плащам аз за подземен паркинг. Ама иначе недоволстваш. По села и паланки откъдето дойдохте всички вие се затварят училища детски градини и така нататък щото там няма никой. Щото нали друго си е у софето. Пък там на село трябва да копаш нивата, да чистиш на добитъка -ама то гадно нали. Я кажи защо при мене има и детски градини има и училища? Защото не живея там близо край град софия, в новото кварталче.

Тая почна като нейния шеф от Банкя оня бандит така стигна до парламента и тая крадла се запътила натам много са алчни и нагли

А, стига, бе ... да не би да има кметски избори тая година? А ... да бе, всъщност ... има!

А ще каже ли крадлата на каква цена на м2 се строи градината, ако е общинска ? Ще обясни ли защо е близо два пъти по-висока цената на м2 за строителството на общински детски градини, плащани с данъците ни в сравнение с цената на м2 за частните детски градини ? Защото парите на данъкоплатците се крадат лесно и се връщат обратно към касичките на герП нали ? А ще каже ли тази самоковска "професионалистка" защо при 2млрд. годишен бюджет на Столична община няма построени детски градини за всички деца, но пък имаме хвърлени милиарди за малоумни проекти на близките до герП фирми с некачествените ремонти ?

За построени училища детски градини и така нататък за всичките 20 години преди герб и фандъкова.

След това, когато отворих границите младите и образованите от градовете се изнесоха в чужбина и практически нямаше деца за детските градини. Пак после дойдоха софиянците в повече и изведнъж се оказа че няма детски градини. Макар че по родните им места детските градини пустеят. А за господина долу- нито държавата нито общината е длъжна да ти осигури място за паркиране. Ти си си купил съм колата и си е твое задължение да си търсиш място за паркиране. Пък новите комплекси са именно за вас софиянците в повече да има къде да живеете.

Лъжец ! Разбира се, че общината е длъжна да осигури място за паркиране, както е длъжна да осигури и тротоари, нали затова се плащат данъци ! И таксите от синята зона отиват точно за това - изграждане на обществени Паркинги и гаражи - образовай се бе неграмотник ! И колко е построила самоковската крадла - НИТО ЕДИН ! Наясно ли си, че става въпрос за стотици милиони приходи от паркинги и гаражи - къде са тези пари ? Не са ти виновни нито селяните, нито софиянците - виновни са некадърните общинари предвождани от крадливата фъндъкова и катили като теб, които нито имат образование, нито интелект, но избират и пълзят послушно в краката на мутрите, защото им подхвърлят трохи !

Но изградиха един паркинг до ракова болница, за други не съм чувал обаче. И учудващо е безплатен!

И да бъде безплатен нали? Щото как така ти големия началник ще плащаш за паркинг. На тебе всичко трябва да ти е безплатно нали и да ти го осигури общината. И кафенце трябва да ти го носи нали? Никъде в твоите права не пише че трябва да ти се осигури автомобил. Никъде в нито един закон в нито един свят държава и така нататък не пише че някой ти е длъжен на тебе да ти осигурява удобствата защото ти си решил да си купиш кола. Нещо повече- за да си регистрираш колата в много градове се изисква документ че имаш паркомясто. Между другото на транзитните паркинги на метрото почти винаги има място.

Имам си двор и гараж, не ме мисли. И да, общината Е ДЛЪЖНА да строи безплатни паркинги, както е и длъжна да не допуска ново строителство без предназначени паркоместа за живущите в сградата! Както е по целият развит свят! Вярно, в Сомалия откъдето идваш не е така.

По време на управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов бяха дни на просперитет и благоденствие за българския народ. Това, което се построи за това време, "новите" от "Продължаваме ПОДМЯНАТА" няма да смогнат само да го боядисат за 100 г. напред!

Или иронизираш, или си шизофреник...

простотиите на бай ви Тошо !

Ти си болен пий си хапчетата то ако разсъждаваме така по комунизма се направи много повече не че защищавам оня строй но то е видно

Тва някаква платена новина на опг гроб ли е?

А ще има ли къде да паркират родителите, за да си оставят децата или ще е плътно застроено с жилищни кооперации отвсякъде като другите училища, детски градини и ясли?

'Щото в тоя район всичко е раздадено, дори улиците са частни, строи се вече 30 години юнашката без плануване за улици... А ти паркинг- ХА! Не им стига акъла за такова планиране напред...

Твоя квартал вероятно е построен върху някога открадната от собствениците им земя.

За "откраднатата" земя онези са получили апартаменти в софия и са били супер доволни, че няма да орат нищо не струващи ниви!!! Аре стига с тези откраднати земи!!! Гола запустяла нива нива са им взели, а са ги обещетили с апартаменти... Тия простотии ги разправяй на лумпените ти приятели!

Така както разправяш за хубави централни ниви и парцели "обещетяваха" партизани, ятаци и прочее комунистически боклуци. На всички останали дето бяха "равни" им взимаха къщата, нивата даваха я на въпросните боклуци а "равните" ако са късметлии получаваха нещо некъде на майната си...

Цяла София е върху земя на селяните от околните села, чиято собственост не е дори дукументално префасонирана в някаква друга.

Какви паркинги бре, я голбички, че нещо бюджета на общината го закъсва.

Африканска България това може да е новина. Смях пълен

А пък аз си помислих, че тая корупция си е подала оставката!

Предизборни детски градини... Преди няколко години в Младост същия цирк- предизборно строеж на детска градина за пред хората... Само дето след изборите се оказа, че е частна (нищо че я направиха в стара порутена държавна детска градина) и цената е 900- 1200лв. на месец на дете... Иначе мислят за семействата... Нагли тъпаци!

И тая е частна

...

А останалите деца ??? Овца !!!

на перуката за тия 14 години , един басейн !

Построени НОВИ детски градини в общини, в които кметовете са от ДБ - 0 (НУЛА) броя.

Факт е, че избирателита на опг гроб, сте по прости от толупа.

Ако знаеш как се дават бюджети от Столична община на районите за строителство, няма да те учудва! Герб управлява поне от 12 години район Витоша, познайте колко ясли и градини построиха за това време в Манастирски ливади??? Колко разрешения за строеж дадоха от Герб пак в тови квартал и колко имоти отредени отредени по план за за ясли, градини и училища отчуждиха ? Също така дали изтече законовият срок за отчуждаването на терените и вече собствениците могат да строят поредните блокове ? Да живее Фанъка и Герб , такъв батак оставят след толкова години управление начело - нито читави улици и тротоари, нито детски заведения има изградени!