Покрай атентатите зачестяват и мнимите заплахи

Запален куфар до миграционен офис в град в Германия вдигна полицията на крак, предадоха агенциите. Инцидентът съвпадна с други съобщения за фалшиви тревоги

Обратно в новината

Коментари - Покрай атентатите зачестяват и мнимите заплахи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо тази примитивна пасмина още бива допускана в европа ?

Защото така трябва. И за да знаем все пак от къде трябва да се страхуваме..., ни казват. Русия е враг и трябва да увеличим военните разходи, заради нея. В същото време орките влизат необезпокоявано и даже са с привилегии.

Това ми напомня за вица за руснаците на летището: "Аллаа, я в бар!"

Защо мирното население страда заради малцинствата, пак?! Защо шепа малоумни политици продължават да се подиграват с живота на милиони европейци?! Защо европейците трябва да хранят тази бързо размножаваща се паплач и да се съобразяват с тях?! Кога ще осъдят Шмекерела, заради унищожителната й политика спрямо Европа. Тази жена и още шепа дебили покрай нея върнаха Европа в средновековоето. Външните граници на ЕС трябва да се охраняват, всяка държава индивидуално, трябва да подсили охраната си. Като ги ловят в морето, защо не ги връщат там, откъдето идат?! Претърсване на всички мюсюлмански бърлоги. ЕС от толерантност към мюсюлманите, вреди на европейците. Забранете джамийте, чаршафите и бурканите в Европа, тогава бързо ще си тръгнат. На нас расисти ще викат тия примати, а те какви са?! Мирни африкански и азиатски джихадисти, дошли да избиват европейците?! Вън! EXODUS!

Ало, мурзилажа. Я по-спокойно. Много ви се иска да върнете бежанците, за да ги избие сатрапа Асад и джуджето путлер. Трябва да покажем, че не се страхуваме от тероризма, подхранен от Путин. Кой мислиш, че радикализира тези хора? Кой им дава оръжията? Или и това ще отречеш. Не виждаш ли с какви оръжия са терористите, платена мурзилке?

Да, и вас турците искам да върнем, не ни трябвате в Европа. Пътувай към Анадола и не задавай повече въпроси!

егати идиота си :) Смятай , какъв идиот си щом крайно десен ,като мен ,ти го казва !

Единствената оправиия от заплахата на терористите и войната е наистина, Запада да си стиснат ръцете с Русия и да ги почват нецивилизованите мюслита!

С германците започнаха да се подиграват и децата!

Италианците са си ебати смешниците...... Тия сушени мъдя ква роля им играят на главите!!??

Тъкмо си мислиш, че повече няма на къде, и че народът ще се събуди... и се появява поредната статия с опровержението.... Полицията знае кои са радикализирани, но нищо няма да им направи, сега пък ще забранят чантите..., а овцете гледат умно с тъжни очи и даже едно изблейване вече не могат да направят.

Важното е да не обидите мюслитата. Свободното падане на Запада продължава. Вместо да се отръска, стисне ръце с Русия и каже: на която религия не и харесва в ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА да напуска веднага. Останалите ги черпим със свинско със зеле.

МОЖЕ ЛИ Е ДОПЪЛНЕНИЕ:ДА СЕ ХОДИ НА ПЛАЖ БЕЗ БАНСКИ!ТАКА,ЩЕ Е НАЙ СИГУРНО!!!

Овцете са готови да приемат антитерористични закони в тяхна защита които да включват мерки като ---позволение от агенция за излизане от дома и регистрация---ходене под строй под надзор на полицай по улиците --внезапни проверки с голо събличане на КПП по улиците --камери в обществените тоалетни -задържане за 204 часа от кварталния полицай по негово осмотрение- интерниране на село и изземване на имуществото от комисия по --- ежеседмични доноси по съседски --по междуработа-и по електронно следене в лично досие за всеки индивид в агенцията по ---и така нататък

направо смешно ! А иначе ние не преговаряме с тия -наречени терористи -не искаме да чуваме какво искат там в пустинята--защото сме готови до дупка тука да изпълняваме всякакви забрани--дори регистрация ако излизаме от дома си

Всичко е толкова хубаво и спокойно в новото европейско колониално блато, че един забравен куфар или нещо изхвърлено е по-страшно от пристигащата паплач без документи и нямаща вид на сирийци. Да ни е честит Новия Световен Ред! И сега какво? Европейците да се самоубият, че да освободят място на новодошлите ли?

Извода е..не носи плажна чанта и куфар..Ако ен искаш да те застрелят!

шмайзер, остави ника на човека, харесай си друга марка!

abasador

благодаря ++++ Лек ден.

abasador

виж сега, твоята простотийка да присвоиш ник,а ми АК 47 нЕма да стане! Причината е проста, аз съм 7 генарация чист шоп и твоята нEма да я бъде. Дано кухата ти манерка разбере. Айде, лек ден.

Удариха Германия, голяма грешка! Сега предстой въвеждане на ред, по германски не по френски.

Хахахаха....

Времената са динамични, днес се смееш утре не.

Без жени с големи задници на плажа!

Само спирането на потоците "мигранти" чрез затваряне на всички граници на европейските държави е истинската мярка за спасението на европейците. Всичко останало са празни приказки.

За гарантиране на сигурността предлагам следните мерки: 1. Всички да носят плътно прилепнали клинове, за да изпъкват всякакви обемисти предмети. 2. Мъжете да носят потници тип "башмайстора", а жените топлес, за да нямат възможност да носят взривни вещества под формата на изкуствени гърди. 3. Никакви чанти, раници, торби и други. Най-необходимото - лична карта и кредитна карта ще се носи на веричка на врата. 4. Всички да имат татуирани на челата серийни номера/ЕГН, които да бъдат разчитани от автоматични четци, разположени по всички обществени места. Съответно всички трябва да бъдат постригани първи номер, за да няма препятствия за разчитане на номерата. 5. Забранява се използването на каквито и да са електронни устройства, защото биха могли да послужат за насочване или активиране на взривни устройства. Горното не е смешно. Горното предстои да се случи, ако не днес, след няколко години.

1984, Оруел...

Така, така, Оланд след взривовете в Париж обяви-Няма да ни променят живота. Ще го променят и още как заблудени еврогей толерасти, вече се почна, без чанти, без раници, не навън след 22 ч., без свинско в ресторантите, още какво да очакваме?

"Имигрант изнасили жена на гробище в Германия.Той е на 40 години и беше арестуван.Жертвата е 79-годишна жена от старчески дом. Тя е приета в болница."

СПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕК......... :D

Властите не казват къде,кога и как са се бъгнали тези по ИД. Там трябва да се работи,а не по чантите.

Шепа диви камилари правят цяла Гейропа на луди калинки. Егати тестиса.

Някой арабски амбриаж ще си навре една шашка динамит отзад и пак ще стане сакатлък.

А зимата голи ли ще ги карате да ходят ? Що обикновения германец да не ходи с квото си иска където си иска като всички знаят кои са тея с бомбите ... ама нали трябва да не се накърняват човешките права на бежанците та айде всички в кюпа

трябва! Сега медиите решили,че не трябва да публикуват снимките на терористите!Трябва да се отиде и по-далеч! Въобще да престанат да се публикуват новини за терористични актове! Дори в съседния град да гръмне, да не разбереш! Така тероризма ще остане без "вятъра в платната"-създаването на страх, паника и параноя!

Всичкия терор идва от политиците, хранещи с пари и оръжие т.нар. терористи.

...е да се усетим, че всички играем играта на престъпниците, когато им се дават права. Същото е в България- заключвайте добре колите си на кръстовище, когато спирате, защото може някой престъпник да ви изхвърли и да я открадне.... И никой не се възмущава, защо престъпниците не са в затвора, а невинните хора затворени в ограничения...И все повече ще станат, ограниченията. Защото на властта е по-лесно да ограничава обикновените хора и се страхува от престъпниците и техните чадъри. Просто страх и взети пари.

А жени с прекалено едри бюстове, не представляват ли заплаха? - може да имат скрита бомба в бюста? - разсейват част от публиката! Трябва да се забранят вероятно и бебешките колички - удобни са пренасяне на взрив!

Плюс да се проверяват мачовците, с големите "пакети" да не са скрили бомбата в гащите! И да се върнем към природата! Да живее нудизмът! Чрез масов нудизъм да нанесем мощен удар на джихадизма и радикалния ислям!!!

Dobromir Dimitrow

Трябва да проверяват и в дупките, че и там може да се скрие бомба!

Щом французите от лазурния бряг си купуват къщи в нашите села,правете си сметка къде е по-хубаво

Да се омитат защото носят проблеми.

Добрият Европеец е послушният Европеец. Първо му забраняваш раницата на концерта, после му забраняваш концерта. For security reasons. Ако някой обиди муджахидина - расист. Те така се прави Нов Световен Ред.

abasador

като чета, че на Лазурния бряг са забранени носенето на големи чанти и .... предлагам жените и без горната част на банския.... нали като деца си приказвахме.... виж я тая, какви бомби има! Лек ден.

"Някои френски медии като телевизия Бе Еф Ем и вестниците "Монд" и "Кроа" решиха повече да не публикуват снимки на атентатори" Крайно време беше да се сетят, че журналистиката е отговорност. Кога и у нас?

Без раници? Без чанти на плаж? НАЙ-БЕЗОПАСТНО е да си стоят в къщи! Да се прекловят пред арабите! БРАВО! Германия не е държава вече! Ограничават правата на нормалните хора вместо да изгонят мюсюлманите откъде са дошли?!

Това важи и за лазурния бряг - франция. малееееееееее

то това е целта - страх, полиция, ограничения, СРС, следене, арести без прокурор...

тези ша ги направят луди! фащатаите кирките, лопатите и мистриите и почвате да копате рова и да зидате стената между изтока и запада в европата!!!