Коментари - Фалшива новина било оскверняването в Хирошима, според Карталов | Днес.dir.bg

Коментари - Фалшива новина било оскверняването в Хирошима, според Карталов | Днес.dir.bg

Коментари

фалшива ама друг път! да си понесат наказанието тия бг цървули!

Той е пишман академик на КОНПИ да вземе да се скрия и да се пенсионира че е станал за смях пред целия свят.

Сигурно е фалшива новина и че половината му протежета пеят фалшиво, а публиката се спасява с бягство от бедствието за слуха си още преди антракта. Номенклатурна халтура!

Абе стига сте показвали БГ комплекси. Хулиганите са хванати и вероятно ще ги глобят. Защо трябва тоя Карталов да сипе извинения от името на всички? Такава идиотщина не съм виждал. Да се маха Карталов. До ЛокоСф се вижда друг надпис, и японските хулигани правят същото. Престанете...

Някой ще потърси ли отговорност на журналетата?

Има голяма разлика между мемориал и стена, част от строеж или там каквото е. И така наречените журналисти преди да публикуват, трябва да проверяват информацията. На това му се вика свобода с отговорност. В този случай медиите носят отговорност за причинени щети. Май доста често това започна да се случва в България и е време да се търси отговорност.

Българските медии скриха големия позор в Москва при гостуването на летчика при Путин. Че руската публика си е излизала още след първо действие на янините девет братя а на Вагнер не е имало никой Само нашите са били но това всички го спестяват за да може тоя 71 годишен джендър да си развява байряка и да прави каквото си иска.

какъв цървул си?

не разбирате ли,че точно тези мазнурковци,които заемат важни постове, и имат титли са най - големите тунеядци в обществото? какво прави този дядка там?колко ли кадърни деца са емигрирали ,защото не са намелири място в операта,заради такива динозаври ,като този? Ако този имаше чувство за срам ,веднага трябваше да си подаде оставка,но той е достатъчно нагъл. Бих отишъл на протест за пенсиониране на хора,които отдавна е трябвало да играят шах в кварталното кафене, а не да се ментори и репери за интелигентност в Европейска България!

Слушах "академика" и се хванах за главата. На очите ли да вярвам или на него? Явно този човек, вече трябва да си върви. Пълна оставка и на пенсия. А на "Юнаците" дисциплинарно уволнение и оставяне на японските власти да си свършат работата, без нашата страна да се меси. А тази българска простотия, да се драска със спрейове без да разрешение от собственика и общината да се криминализира. Това е много съществено нарушение със сериозни последствия. Не може да отрежеш клон който пречи да е нарушение, а да омаскариш цяла стена, блок или друго да не е.

Тази човек в рамките на една минута каза "никой от нашият екип не го е направил" и "двамата служители са уволнени веднага". Каза, че на никой в Япония не му направило впечатление, а в момента гледам наш материал, който показва как вандалския акт го говорят по японските новини. Нещо не се връзва.

Не били компютри, а компоти и не сме ги изнесли, а са ни ги върнали. Още вчера подозирах, че ще се получи нещо такова. Щом видях снимката на надписа върху стената и си помислих що за мемориал, че то си прилича на ограда на строеж. Пък то не само приличало, ами си било такова. Наистина трябва съд за тия, дето са подали фалшивата информация.

Ами балерините? Може ли да има сравнение между нашите и руските балерини. Стига само със това изкуствено самочувствие, стойки и фасони.

Карталов е най- недолюбваният директор.Крепи се на полит.назначение и лакеи и гъзоблизци, с които се е обградил.Нищо чудно нещата да са по- дълбоки.Освен това , още преди 98ма, когато ходех по мачове, Локото имаше 20 фена :). Та , искам да кажа че на Карталов му е време да си ходи- не че той иска де.

"Янините девет братя" - когато и да си тръгнеш няма за изпуснеш нищо.

Хем нищо не е станало, хем ги уволнили. Да не говорим, че не се уволнява точно така и ако наистина са го направили, след време ДЪРЖАВНАТА Опера ще плаща обезщетения за незаконно уволнение. Сутринта говореше и за някакви 1000 Евро глоба. Тези хора са извършили голяма простотия. И е редно да си понесат максималните законови последствия. Но директорът на операта да е толкова неадекватен - шашнат съм. Направо какъвто директорът, такива и подчинените му.

Омръзна ми да слушам глупостите на Любен Дилов син. Стига сте го пускали.

Господин Президент на Република България, прочетох Вашето обръщение към българите във Великобритания. Господин Президент, какво може да предложи Родината като място за реализация,когато на отговорни постове в научните среди държите хора,които са "с памперси" и имат херметик в мозъците си? Мислите ли,че тези хора са за тази епоха?Как може високообразовани ,в престижни за цял Свят университети ,амбициозни и талантливи млади хора да се върнат на подчинение на ретроградни ,изостанали и ментално и в образованието ръководители.?

Този 100% е комунист, това е тяхна тактика, всичко е фалшиво, щом е в техен ущърб, иначе щом е в тяхна полза и лъжата ще изкарат истина!!!

Не бил мемориал, а просто стена. Да ама тая стена сега се превърна в "стената на палча".

Недопустимо е в чужда държава да пишеш каквото и да е където и да е! Това е простотия! Да ти хрумне да драскаш е ненормално поведение! Жалко, че такива простаци излагат държавата ни и създават негативно впечатление!

,,... за това каква нация сме ....." Малка грешка- не сме НАЦИЯ , а само едно ИЗЧЕЗВАЩО ПЛЕМЕ......

протестирам срещу това,да плащам скъпи екскурзии на хора,които излагат пред цял свят родината ми!

Ако деянието на намиращите се в служебна командировка българи е толкова безобидно, би трябвало министър-председателят Бойко Борисов да извика посланиците в София и да отмени извинението към Япония, поднесено вчера от министъра на външните работи. Струва ми се, все пак, че Борисов няма да постъпи така, а неотменимо право на градската десница е да го критикува за това.

Значи няма проблем, когато кОлтурни дейци се държат свински в Япония... Евалла, ашколсун, машалла, аферим! Както казваше един пълничък на времето, "Като чуя за култура - се хващам за кобура!"

Фактът е факт, същите тия снобари от операта биха жлъчно линчували с думи, нЕкой си Ганю от Хасково или Перник примерно ако го беше сторил. А всъщност най-големите нищоправци и с кухо съдържание са хората в изкуството. Умело ползавни за разпад на стойностните духовни ценности. Всичко при изкуствените е само спектакъл. Дълбочина нула. И не е само операта, не е само в България. Толкова са суетни, че даже и не се усещат. А зрителите и те са на същия хал. В Япония обществото е различно. Развлеченията нямат за цел развитие на духа. Освен театъра ,,го”. В България всичките култ урни деятели смята, че изкуството раВива душевнистта. Би трябвало и адекватността на хората. Но Локо София всъщност показа истинската им същност. Празноглавци. Иначе старание, сърдечност, усилия, желание има. Но като направиш равносметка все тая. Професия сноб. Един сноб залисва друуг сноб. Тоава е в същината. Затова и се наливат с алкохол. Щото трезв не се издържа на фалша

Това е едната страна на нещата. Другата е, че те смятат, че някой им е длъжен да им плаща за да правят изкуство.

Е когато ЧОВЕК, охапе куче?-И тъй като хората не хапят кучетата то журналистите, така поднасят информацията че ЧОВЕКА да е халещия?

В Япония - вандал, в България - изразяване на душевната потребност да покажеш себе си. Рисуването по стени и огради.!?

с едно изречение заработи за цял ден

НЕмам думи ! Нищо страшно не било станало !? И това го казват претендиращи публични личности !? А за "стената", то се вижда и от снимката. Равносилно е да се каже, че всичко около НДК, не е НДК, защото видите ли не е самата сграда. Комплекса си е комплекс - мемориален комплекс и тая стена си е част от него.

Ако извършителите гастролираха в някоя бедна африканска държава нямаше да драскат и да сквернят. Там българинът би се издигнал в цялото си величие и превъзходство. Но когато същият българин се озове в Япония лъсва грозната истина за нивото му. Следват алкохол за убиване на мъката и първобитно драскане по стените за (само)наказание.

Да казваш на черното бяло не е лесно, ТОЗИ вярва ли си или само иска другите да му повярват?

Тоз дядка, както ги защитава... Да не е драскал той? А?

тъй си е де! дори не е стена, а направо по плътна ограда! и това не са надписи, а са искали да я боядисат, ама им е свършил спреят! и не е оскверняване, а украсяване! и не е.... а бе и ти не трябва след тези слова да си директор на операта, а безработен !

Така е, трябва да защитаваме нашата чест, да се държим, като неандерталци. Иначе, току виж някой си взел поука и престане да отстоява нашите изконни културни особености.

Държавата не плаща нито една стотинка за това турне имаше японски импресарио за да бъдем коректни

Интригантите и списвачи на фалш са по долни от пияните драскачи по дувара.

Този "академик "се оказа шефа на пияндурниците. Било на еди колко си метра от мемориала... От кофите за боклук ли сте събрани в тази опера? Живял съм Япония един месец - не съм видял нито един надпис на нито една стена! Намерил се Ганьо да обяснява че нямало страшно.

Това е според твоята тъпа кратуна но янините девет братя е една от най-хубавите български опери от Любомир Пипков ако не знаеш

Ухапе

Карталов не пие и не Академик

Не мога да повярвам че интелектуалец като Карталов, оневинява нещо толкова долно като вандализма. За Дилов ( по скоро Дебилов), не се учудвам - той винаги е бил в защита на простащината.

Факт е, че до преди два дни, споменаването в Япония на думите "българин", "българи", "български", "българско"... не беше заредено с негативно звучене. За съжаление, това може и да се промени, защото постъпката на двамата служители на Националната ни опера няма да остане без последствия за общественото мнение в Страната на изгряващото слънце.

дори снимката е подменена

Операта и поканена от японски импресарио и той поема разходите ако не знаеш да ти кажа.

Язък! А Слави, снощи пя песни на японски и се кланеше смирено.

Хайде вече всеки сульо и пульо като този ще използва като не му отърва нещо, че това видиш ли било хибридни войни! Скапани смешници щом го показват по новините в цяла Япония хибридна новина ли е? Ама как да не подава оставка и почва да вади вода от десет кладенеца! А и е много възможно тия техници и да са му някой роднини или почнати! Всички знаем как се назначава при нас!

Прав е - то така си беше!

Снимките вчера бяха правени по такъв ъгъл и настройка на камерата, че стената да изглежда ниска и дълга, и да не си личи как лъщи боядисаната ламарина. Наистина приличаше на част от културен обект, не на временно заграждение. На тази снимка ясно се вижда боята и че това са метални пана от ограждения за строеж или нещо друго. Но не е стена от мемориал, със сигурност.

Коментари - Фалшива новина било оскверняването в Хирошима, според Карталов | Днес.dir.bg

Коментари - Фалшива новина било оскверняването в Хирошима, според Карталов | Днес.dir.bg

Коментари

фалшива ама друг път! да си понесат наказанието тия бг цървули!

Той е пишман академик на КОНПИ да вземе да се скрия и да се пенсионира че е станал за смях пред целия свят.

Сигурно е фалшива новина и че половината му протежета пеят фалшиво, а публиката се спасява с бягство от бедствието за слуха си още преди антракта. Номенклатурна халтура!

Абе стига сте показвали БГ комплекси. Хулиганите са хванати и вероятно ще ги глобят. Защо трябва тоя Карталов да сипе извинения от името на всички? Такава идиотщина не съм виждал. Да се маха Карталов. До ЛокоСф се вижда друг надпис, и японските хулигани правят същото. Престанете...

Някой ще потърси ли отговорност на журналетата?

Има голяма разлика между мемориал и стена, част от строеж или там каквото е. И така наречените журналисти преди да публикуват, трябва да проверяват информацията. На това му се вика свобода с отговорност. В този случай медиите носят отговорност за причинени щети. Май доста често това започна да се случва в България и е време да се търси отговорност.

Българските медии скриха големия позор в Москва при гостуването на летчика при Путин. Че руската публика си е излизала още след първо действие на янините девет братя а на Вагнер не е имало никой Само нашите са били но това всички го спестяват за да може тоя 71 годишен джендър да си развява байряка и да прави каквото си иска.

какъв цървул си?

не разбирате ли,че точно тези мазнурковци,които заемат важни постове, и имат титли са най - големите тунеядци в обществото? какво прави този дядка там?колко ли кадърни деца са емигрирали ,защото не са намелири място в операта,заради такива динозаври ,като този? Ако този имаше чувство за срам ,веднага трябваше да си подаде оставка,но той е достатъчно нагъл. Бих отишъл на протест за пенсиониране на хора,които отдавна е трябвало да играят шах в кварталното кафене, а не да се ментори и репери за интелигентност в Европейска България!

Слушах "академика" и се хванах за главата. На очите ли да вярвам или на него? Явно този човек, вече трябва да си върви. Пълна оставка и на пенсия. А на "Юнаците" дисциплинарно уволнение и оставяне на японските власти да си свършат работата, без нашата страна да се меси. А тази българска простотия, да се драска със спрейове без да разрешение от собственика и общината да се криминализира. Това е много съществено нарушение със сериозни последствия. Не може да отрежеш клон който пречи да е нарушение, а да омаскариш цяла стена, блок или друго да не е.

Тази човек в рамките на една минута каза "никой от нашият екип не го е направил" и "двамата служители са уволнени веднага". Каза, че на никой в Япония не му направило впечатление, а в момента гледам наш материал, който показва как вандалския акт го говорят по японските новини. Нещо не се връзва.

Не били компютри, а компоти и не сме ги изнесли, а са ни ги върнали. Още вчера подозирах, че ще се получи нещо такова. Щом видях снимката на надписа върху стената и си помислих що за мемориал, че то си прилича на ограда на строеж. Пък то не само приличало, ами си било такова. Наистина трябва съд за тия, дето са подали фалшивата информация.

Ами балерините? Може ли да има сравнение между нашите и руските балерини. Стига само със това изкуствено самочувствие, стойки и фасони.

Карталов е най- недолюбваният директор.Крепи се на полит.назначение и лакеи и гъзоблизци, с които се е обградил.Нищо чудно нещата да са по- дълбоки.Освен това , още преди 98ма, когато ходех по мачове, Локото имаше 20 фена :). Та , искам да кажа че на Карталов му е време да си ходи- не че той иска де.

"Янините девет братя" - когато и да си тръгнеш няма за изпуснеш нищо.

Хем нищо не е станало, хем ги уволнили. Да не говорим, че не се уволнява точно така и ако наистина са го направили, след време ДЪРЖАВНАТА Опера ще плаща обезщетения за незаконно уволнение. Сутринта говореше и за някакви 1000 Евро глоба. Тези хора са извършили голяма простотия. И е редно да си понесат максималните законови последствия. Но директорът на операта да е толкова неадекватен - шашнат съм. Направо какъвто директорът, такива и подчинените му.

Омръзна ми да слушам глупостите на Любен Дилов син. Стига сте го пускали.

Господин Президент на Република България, прочетох Вашето обръщение към българите във Великобритания. Господин Президент, какво може да предложи Родината като място за реализация,когато на отговорни постове в научните среди държите хора,които са "с памперси" и имат херметик в мозъците си? Мислите ли,че тези хора са за тази епоха?Как може високообразовани ,в престижни за цял Свят университети ,амбициозни и талантливи млади хора да се върнат на подчинение на ретроградни ,изостанали и ментално и в образованието ръководители.?

Този 100% е комунист, това е тяхна тактика, всичко е фалшиво, щом е в техен ущърб, иначе щом е в тяхна полза и лъжата ще изкарат истина!!!

Не бил мемориал, а просто стена. Да ама тая стена сега се превърна в "стената на палча".

Недопустимо е в чужда държава да пишеш каквото и да е където и да е! Това е простотия! Да ти хрумне да драскаш е ненормално поведение! Жалко, че такива простаци излагат държавата ни и създават негативно впечатление!

,,... за това каква нация сме ....." Малка грешка- не сме НАЦИЯ , а само едно ИЗЧЕЗВАЩО ПЛЕМЕ......

протестирам срещу това,да плащам скъпи екскурзии на хора,които излагат пред цял свят родината ми!

Ако деянието на намиращите се в служебна командировка българи е толкова безобидно, би трябвало министър-председателят Бойко Борисов да извика посланиците в София и да отмени извинението към Япония, поднесено вчера от министъра на външните работи. Струва ми се, все пак, че Борисов няма да постъпи така, а неотменимо право на градската десница е да го критикува за това.

Значи няма проблем, когато кОлтурни дейци се държат свински в Япония... Евалла, ашколсун, машалла, аферим! Както казваше един пълничък на времето, "Като чуя за култура - се хващам за кобура!"

Фактът е факт, същите тия снобари от операта биха жлъчно линчували с думи, нЕкой си Ганю от Хасково или Перник примерно ако го беше сторил. А всъщност най-големите нищоправци и с кухо съдържание са хората в изкуството. Умело ползавни за разпад на стойностните духовни ценности. Всичко при изкуствените е само спектакъл. Дълбочина нула. И не е само операта, не е само в България. Толкова са суетни, че даже и не се усещат. А зрителите и те са на същия хал. В Япония обществото е различно. Развлеченията нямат за цел развитие на духа. Освен театъра ,,го”. В България всичките култ урни деятели смята, че изкуството раВива душевнистта. Би трябвало и адекватността на хората. Но Локо София всъщност показа истинската им същност. Празноглавци. Иначе старание, сърдечност, усилия, желание има. Но като направиш равносметка все тая. Професия сноб. Един сноб залисва друуг сноб. Тоава е в същината. Затова и се наливат с алкохол. Щото трезв не се издържа на фалша

Това е едната страна на нещата. Другата е, че те смятат, че някой им е длъжен да им плаща за да правят изкуство.

Е когато ЧОВЕК, охапе куче?-И тъй като хората не хапят кучетата то журналистите, така поднасят информацията че ЧОВЕКА да е халещия?

В Япония - вандал, в България - изразяване на душевната потребност да покажеш себе си. Рисуването по стени и огради.!?

с едно изречение заработи за цял ден

НЕмам думи ! Нищо страшно не било станало !? И това го казват претендиращи публични личности !? А за "стената", то се вижда и от снимката. Равносилно е да се каже, че всичко около НДК, не е НДК, защото видите ли не е самата сграда. Комплекса си е комплекс - мемориален комплекс и тая стена си е част от него.

Ако извършителите гастролираха в някоя бедна африканска държава нямаше да драскат и да сквернят. Там българинът би се издигнал в цялото си величие и превъзходство. Но когато същият българин се озове в Япония лъсва грозната истина за нивото му. Следват алкохол за убиване на мъката и първобитно драскане по стените за (само)наказание.

Да казваш на черното бяло не е лесно, ТОЗИ вярва ли си или само иска другите да му повярват?

Тоз дядка, както ги защитава... Да не е драскал той? А?

тъй си е де! дори не е стена, а направо по плътна ограда! и това не са надписи, а са искали да я боядисат, ама им е свършил спреят! и не е оскверняване, а украсяване! и не е.... а бе и ти не трябва след тези слова да си директор на операта, а безработен !

Така е, трябва да защитаваме нашата чест, да се държим, като неандерталци. Иначе, току виж някой си взел поука и престане да отстоява нашите изконни културни особености.

Държавата не плаща нито една стотинка за това турне имаше японски импресарио за да бъдем коректни

Интригантите и списвачи на фалш са по долни от пияните драскачи по дувара.

Този "академик "се оказа шефа на пияндурниците. Било на еди колко си метра от мемориала... От кофите за боклук ли сте събрани в тази опера? Живял съм Япония един месец - не съм видял нито един надпис на нито една стена! Намерил се Ганьо да обяснява че нямало страшно.

Това е според твоята тъпа кратуна но янините девет братя е една от най-хубавите български опери от Любомир Пипков ако не знаеш

Ухапе

Карталов не пие и не Академик

Не мога да повярвам че интелектуалец като Карталов, оневинява нещо толкова долно като вандализма. За Дилов ( по скоро Дебилов), не се учудвам - той винаги е бил в защита на простащината.

Факт е, че до преди два дни, споменаването в Япония на думите "българин", "българи", "български", "българско"... не беше заредено с негативно звучене. За съжаление, това може и да се промени, защото постъпката на двамата служители на Националната ни опера няма да остане без последствия за общественото мнение в Страната на изгряващото слънце.

дори снимката е подменена

Операта и поканена от японски импресарио и той поема разходите ако не знаеш да ти кажа.

Язък! А Слави, снощи пя песни на японски и се кланеше смирено.

Хайде вече всеки сульо и пульо като този ще използва като не му отърва нещо, че това видиш ли било хибридни войни! Скапани смешници щом го показват по новините в цяла Япония хибридна новина ли е? Ама как да не подава оставка и почва да вади вода от десет кладенеца! А и е много възможно тия техници и да са му някой роднини или почнати! Всички знаем как се назначава при нас!

Прав е - то така си беше!

Снимките вчера бяха правени по такъв ъгъл и настройка на камерата, че стената да изглежда ниска и дълга, и да не си личи как лъщи боядисаната ламарина. Наистина приличаше на част от културен обект, не на временно заграждение. На тази снимка ясно се вижда боята и че това са метални пана от ограждения за строеж или нещо друго. Но не е стена от мемориал, със сигурност.