17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Активирали са герберите за фандъка... Малко ви остана глупсти да правите и ние да плащаме!

marketor

проклет да е този селки рейс, който ДОВЕДЕ самокофската селянка в София за пръв път. Унищожи цяла Столица на държава тая никаквица. Поредното безумие на учителницата и мафията на ГРОБ в София. 10 електробусчета щъкат ис кварталите, а около тях 400 огромни пушеши камиона денонощно разнасят пръст и скална маса от/до безкрайните строежи. ДО КОГА?

Ако беше посещавал часовете на "учителницата" по българска граматика, нямаше да пишеш толкова неграмотно. СамокоФската селянка ти е направила удобство да щъкаш иС кварталите, а не да я кълнеш. Дано схванеш колко си неграмотен и злобен.

Защото най вредните за човешкото здраве са електромагнитните полета, затова вече не се произвежда "екологичното" подово отопление с кабели, затова предупреждават бременните жени да избягват даже електрически възглавници, затова даже на немския ми инхалатор (фурна, уред за разни вредни бубулечки като комари, и.т.н.) пише да не се доближават хора с пейс майкър. А тези коли? Мерил ли е някой ел. полето което произвеждат? Ако за хора с пейдж мейкър е потенциално опасно да са в близост с обикновенни домашни ел. уреди, то цяла кола? автобус?

Боже, боже, какъв глупак... че и два плюса събрал, т.е. и те глупаци като него. Какви полета те гонят бе, дебил? Ами изтръгни си абелите в апартамента като си против прогреса и ходи в някоя селска къща. Ами що пишеш на лаптопа си като си толкова притеснен? Вземи го хвърли, че те облъчва и той.... Абе нали ти казах тъп като гъдулка си!

Нулеви емисии само докато се движи из града. За да се добият редките метали вложени в батерията, за да се направи самата батерия са вложени немалко енергия и вредни емесии, а после след няколко години цялото МПС ще е опасен отпадък... Зареждането пък става от ел.мрежа - ТЕЦ и т.н. те са без емисии

не са с нулеви емисии. С нулеви емисии са само ако тока за тях е 100% без емисии,а той не е. Плюс е за производството им са изразходени 6 пъти повее емисии от колкото за производството на нормален. Електриките трябва да минат над 180000 км за да се изравнят емисиите и да запонат да отделят по-малко. А до тогава батериите им ще са умрели поне 2 пъти.

Що за идиотия, фандъчката троши нашите пари за китайски боклуци…какви са тези “бусчета”? Китайските автобуси са проетирани за жълти маймуни, тесни са за белите хора, неудобни са за възрастните хора с високите седалки.

Долу Фандъкова! Долу! Долу!

Пак китайски боклуци. Руската учителка много обича да служи на държави, които имат сърп и чук на знамето.

бусовете са само доведующи.

и в Овча купел ,1 и 2!Овча купел 2 има наболяля нужда от такива бусчета!

Що не кажат, че ако се замерят вълните, излъчвати от електромобилите (мисля, че бяха нискочестотни), ще стане ясно, че ще ни изпържат мозъка, и не само.

Вие май сте се возили вече на такъв автобус.

Тичай бързо да си изхвърлиш мобилният телефон, микровълновата печка, компютъра, всички електроуреди с двигател в тях, че ако знаеш колко импулси излъчват - ето на , при теб вредните ефекти са се появили вече!

Какво е това "бус за довеждане"? Говеда ли води?

такива говеда като теб!

Що като мен? Нещо се припозна ли, неграмотен?

Абе мигранти от усраина ли списват тоя цереу сайт

Да ти еба майката болшевишка

то само те владеят български език вече, майка им болшевишка.

Нищо общо ни с Витоша, ни квартал Витоша, ни Симеоново. Кой го е измислил това ще остане мистерия.

Човека дето урежда процентите ... а ти самоплащай .

Официалното име на кв Витоша е Витоша ВЕЦ Симеоново. Че и тъпаците са сложили плюсове

Тия в Симеоново ше се возят на ток , а нощем миньорите от Мариците ще палят пещите да го зареждат. Аз виждам само изместване на емисийте от Симеоново в Марица. При това колко въглища са изгарят за да се генерира ток за 1 ден работа?

В грешка си. Котлите нощем не се гасят, защото процесът на разпалването им и прегряването на парата е много дълъг и неефективен...Проблем е използването на произведеният така наречен "нощен ток", който е добре да се използва за зареждане на електробусите.

Догодина очакваме бусовете за отвеждане.