17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Догодина очакваме бусовете за отвеждане.

Тия в Симеоново ше се возят на ток , а нощем миньорите от Мариците ще палят пещите да го зареждат. Аз виждам само изместване на емисийте от Симеоново в Марица. При това колко въглища са изгарят за да се генерира ток за 1 ден работа?

Нищо общо ни с Витоша, ни квартал Витоша, ни Симеоново. Кой го е измислил това ще остане мистерия.

Абе мигранти от усраина ли списват тоя цереу сайт

Какво е това "бус за довеждане"? Говеда ли води?

Що не кажат, че ако се замерят вълните, излъчвати от електромобилите (мисля, че бяха нискочестотни), ще стане ясно, че ще ни изпържат мозъка, и не само.

Човека дето урежда процентите ... а ти самоплащай .

и в Овча купел ,1 и 2!Овча купел 2 има наболяля нужда от такива бусчета!

такива говеда като теб!

бусовете са само доведующи.

Вие май сте се возили вече на такъв автобус.

Пак китайски боклуци. Руската учителка много обича да служи на държави, които имат сърп и чук на знамето.

Да ти еба майката болшевишка

Официалното име на кв Витоша е Витоша ВЕЦ Симеоново. Че и тъпаците са сложили плюсове

Долу Фандъкова! Долу! Долу!

Що за идиотия, фандъчката троши нашите пари за китайски боклуци…какви са тези “бусчета”? Китайските автобуси са проетирани за жълти маймуни, тесни са за белите хора, неудобни са за възрастните хора с високите седалки.

не са с нулеви емисии. С нулеви емисии са само ако тока за тях е 100% без емисии,а той не е. Плюс е за производството им са изразходени 6 пъти повее емисии от колкото за производството на нормален. Електриките трябва да минат над 180000 км за да се изравнят емисиите и да запонат да отделят по-малко. А до тогава батериите им ще са умрели поне 2 пъти.

Що като мен? Нещо се припозна ли, неграмотен?

В грешка си. Котлите нощем не се гасят, защото процесът на разпалването им и прегряването на парата е много дълъг и неефективен...Проблем е използването на произведеният така наречен "нощен ток", който е добре да се използва за зареждане на електробусите.

Нулеви емисии само докато се движи из града. За да се добият редките метали вложени в батерията, за да се направи самата батерия са вложени немалко енергия и вредни емесии, а после след няколко години цялото МПС ще е опасен отпадък... Зареждането пък става от ел.мрежа - ТЕЦ и т.н. те са без емисии

Защото най вредните за човешкото здраве са електромагнитните полета, затова вече не се произвежда "екологичното" подово отопление с кабели, затова предупреждават бременните жени да избягват даже електрически възглавници, затова даже на немския ми инхалатор (фурна, уред за разни вредни бубулечки като комари, и.т.н.) пише да не се доближават хора с пейс майкър. А тези коли? Мерил ли е някой ел. полето което произвеждат? Ако за хора с пейдж мейкър е потенциално опасно да са в близост с обикновенни домашни ел. уреди, то цяла кола? автобус?

то само те владеят български език вече, майка им болшевишка.

Боже, боже, какъв глупак... че и два плюса събрал, т.е. и те глупаци като него. Какви полета те гонят бе, дебил? Ами изтръгни си абелите в апартамента като си против прогреса и ходи в някоя селска къща. Ами що пишеш на лаптопа си като си толкова притеснен? Вземи го хвърли, че те облъчва и той.... Абе нали ти казах тъп като гъдулка си!

Тичай бързо да си изхвърлиш мобилният телефон, микровълновата печка, компютъра, всички електроуреди с двигател в тях, че ако знаеш колко импулси излъчват - ето на , при теб вредните ефекти са се появили вече!

marketor

проклет да е този селки рейс, който ДОВЕДЕ самокофската селянка в София за пръв път. Унищожи цяла Столица на държава тая никаквица. Поредното безумие на учителницата и мафията на ГРОБ в София. 10 електробусчета щъкат ис кварталите, а около тях 400 огромни пушеши камиона денонощно разнасят пръст и скална маса от/до безкрайните строежи. ДО КОГА?

Ако беше посещавал часовете на "учителницата" по българска граматика, нямаше да пишеш толкова неграмотно. СамокоФската селянка ти е направила удобство да щъкаш иС кварталите, а не да я кълнеш. Дано схванеш колко си неграмотен и злобен.

Активирали са герберите за фандъка... Малко ви остана глупсти да правите и ние да плащаме!